meni je od svih mp3-ca i ostalog nokia tune ZAKON
Printable View
meni je od svih mp3-ca i ostalog nokia tune ZAKON
Ja trenutno neku monofon...ipak imam 3330 zasad.. :headbang:
default:rolleyes:
Ja imama "nostalgia" :p
Zbog jedne divne crne žene - refren od Kiće. Prije sam imao Sve je ona meni od Slavonskih lola. Bitno da znam da meni zvoni mob u tramvaju,a ne kad se svi hvataju za džep kad zvoni standardna melodija za neku marku telefona:D Drugi kriterij je da nije iritantna - nitko ne voli u 7 ujutro u tramvaju ili busu neke dernjave sa telefona.
Ovisi ko zove... malo sam dodavo mp3ce za pojedine pozivatelje da mogu znat ko me zove bez da vadim mob iz džepa...
inače mi je refren od: Mack - Thunder in my heart ... tako da čujem kad mi mob zvoni :D
E da, milslim da je ova tema trebala ić u chataonicu... da se vidi što svim ljudima na forumu zvoni... ;D
Meni je bitno da ja ČUJEM mob i kad nije na 30 cm od mene. Imao sam negativnih iskustava s polifonim melodijama i Nokijama 6610, 3510i jer im mjuzu ne možete čuti, tj. stopi se s muzikom s TV-a ili sl. (kad mob nije uz mene), tako da imam onu što mi je Zerobravo našao-Desk phone high.
E, to nemreš ne-čuti!:flame:
Kraftwerk - Aerodynamik :headbang: :)
Sweety the Chicken
http://www.megaupload.com/?d=1AT4V3O1
To je ono slatko pilence sa reklame "I'm maybe small, I'm maybe sweet..."
Jednom sa bio otvorio sličnu temu ali nitko nije odgovorio niti išta,valjda krivi podforum :flame:
Tema je ovdje
Cool= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Ja na svojoj N6600 uglavnom imam
Drill
;D jer stvarno buši uho i na 10 metara od fona.
(rad u stanju povišene buke)
A kod kuće si već mjenjam po raspoloženju!
Pravim svaki tjedan drugi .ogg file!
devojka sa cardas nogama... :blush:
http://rapidshare.de/files/32765884/...obots.mp3.html
ovo sam ja malo prepravio da bude bolje za fon :spin:
Vec dosta dugo koristim ovu melodiju:
Stormwitch
:headbang: :headbang:
mene živcira kod mp3-ca što traže obradu prije stavljanja na mob jer rijetko koja stvar počinje dobro....(iznimka moby - james bond theme) tu sam imao a i kvaliteta je bila super tak da se dobro čulo....općenito toplo preporučam ripanje omiljenih cd-a prije stavljanja na mob....kvalitet je 40 posto bolji...(kad koristite za zvono,dosta se žalilo ljudi na to da ne idemo u off...)
nisam ju vidio ispada da kradem ideje....asocirao me thread o temama (naslovi su gotovo isti heh...:crazy:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
dobro al kod symbiana su mogućnosti malo veće....ogg ili video-ringtone...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ma kakva krađa ideja.= Citat =:
Izvorno postao iwek
copacabana na SE je zakoon!!!!
"umro je drug tito"
Ja koristim onu melodiju koja reklamira N-seriju. Moby - In My Heart.
Nokia default ili Espionage.
Did you know?
"Specijalni" ton, koji korisnici Nokijinih telefona čuju prilikom prijema SMS poruka (kratke tekstualne poruke), je zapravo Morzeov kod za S-M-S. Shodno tome "Rastući" ton je Morzeov kod za Nokijin slogan "Connecting People" ("Povezujemo ljude").
Melodija zvona "Nokia Tune" (verovatno jedna od najpoznatijih melodija na svetu) je zapravo zasnovana na "Gran Vals", delu pisanom za gitaru, iz 19. veka, španskog muzičara Franciska Terege. Melodija je prvobitno i bila naslovljena "Gran Vals", ali joj je ubrzo promenjen naziv, negde oko 1998., kada su ljudi nedvosmisleno počeli da je povezuju sa Nokijom.
Cool!!!= Citat =:
Izvorno postao djomla
trenutno imam dj darkraver - komm tie dann he
p.s. ima netko postavljen video ringtone na mobu?
imao sam ja na 3230 ali živciralo me što se pojavljuje malo kasnije (neš kao fs caller),sa zadrškom, valjda to na n70 bude radilo brže...stavio bi ga tu za download (videotone by happy) al koristim samo fotobucket za slike heeeh ko hoće probat poslaću mailom= Citat =:
Izvorno postao ira
To sam čuo dok sam imao 3310 :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao djomla
He Is A Pirate iz pirata s kariba...
predobro zvuci kad se izreze samo refren::)
na dotsisu : http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...okia+ringtones ima originalnih tonova za sve modele nokia i ove sa n 90 baš fino rade na mojoj n70...
http://rapidshare.de/files/35014130/do_kraja_03.mp3
eo big brother :)
by mE
Muse - "Newborn" :king:
iron maiden - navigate the seas of the sun :headbang: :guitar:
zna se----wild boys,wild boys!!!!!!;D
..ovisi ko me zove ...ima svega ..:)
Melodija: Progressive (mp3)
ono fuckanje iz kill billa, zove se twisted (i stvarno bi se netko mogao ukenjat da je cuje u sam u mraku)
crime story i the power-snap
andy hunter - come on... iz igrice burnout
http://rapidshare.de/files/35140800/...me_On.mp3.html
Prodigy - Rock n Roll :headbang:
...ali imam još nekih stvari za grupe :D
queens of the stone age - first it giveth.ogg (dosta dugo sam ju koristio)
melvins - revolve.aac (trenutno)
Samo malo pitanjce. Meni je isto ljepše čuti muziku nego pištanje iz moba, ali, čujete li vi svoj mob kad zvoni, a na njemu neka mp3-ca?
Ja sam imao neugodnih iskustava pa sam zato stavio ono što napisah.
Teryiaki Boyz - Tokyo Drift za zvonjavu
The Drill - The Drill za porukice
:D dobro pitanje!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Nekad ga ne skužim odmah, istina. Recimo u sobi mi mob i svira muzika na kompu (bar 80% vremena) i zazvoni.. Prvo ću skužiti neke promjene u muzici, nakratko zbunj :-/ pa dok mi dođe u glavu :rolleyes:
još ono misliš...dobar remix hebote... ;D
Moj je preglasan i prekreštav... ja smanjim na 40%
Dj Tiesto-Just be....
Uzeo sam ju sam zbog dobrog pocetka jer se javim u 5 sec pa mi je tih prvih 5 sec i jedino bitno...
a i ne cuje se lose;D
baš to :D= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
evo i još jedna melodija i sms:
wind it up
mijau
ja koristim default... ne da mi se vishe mjenjat, onako, dosadi nakon nekog vremena...
BB song - do kraja, al mi je vec dosadila, sad si tražim neš novo....
meni je vibracija uvik ukljucena, i istina je da se mp3 ponekad zna ne cuti.
zato meni stoji uvik u futroli.
ovisi kaj stavim.ak je neka brijacina nikad ne fulam.al znalo se i meni dogadjat da ne cujem.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ja si izrezal od one pjesme I like the way u move - Bodyrockers bas je brija ;D
Depeche Mode - everything counts (reprise)!
Spongebob end theme!
Futurama main theme!
pa čenđam, ovisi što mi najviše paše ;)
(trenutno DM)
Ame - Rej
Uvijek mi se žao javiti i prekidati ovu stvar.
Zenska mi govori :You have a call... za pozive. A za poruke mi govori: Master I have mail for you. Onak maznim glasom...;D ;D
uglavnom isjeceni dijelovi mp3ca....vecinom su to RHCP :rolleyes:
ja na svojoj 3510i imao alamuhan u mid formatu skinuo sa nokijine wap stranice, ako neko nadje adresu stranice sa navedenom melodijom nek mi posalje, ili ako skine sa wapa doticnog mobitela (u tonovi>vise tonova) nek mi je posalje izvrsna je (ne monofona):thumbup: :thumbup:
Kyle's Mum is a Bitch ;D
a kad me darling zove ---> Benny Benassi - Satisfaction :licklips:
Pffff... Fora melodija: Cartman "the F word"
("..I think I know the answer mr. Garrisson...")
Ton zvona: Vertu #6;
Ton za poruke: "You´ve got mail";
Ton za e.mail: "Mail muthafucker!" iz "Eurotripa"
Molio bih vas ako netko ima onu melodiju šta je standardna mp3 melodija na 1110i, ona "Listen" da ju uploada jer mi je melodija zakon. Trena mi za 6260.
Hvala unaprijed
http://www.box.net/public/nhi4d5cq3s
eo melodije :)
ja imam COW & CHICKEN ..=)
@robee Thanx čovječe. Izludio sam tražeći tu melodiju.
:wstupid:
meni svira Elvis the king-"promised land",a za poruku Minea-"daj me iznenadi";D
chet's-speach.....from dusk till dawn
refren Azra: Marina:headbang:
Do jučer: Psychiatric hotline
Danas: Goran Bregović: Man from Reno
Za poziv videomelodija koja je kombinacija pjesme od Pet Shop Boysa Close to Heaven i video dijela napravljenog u povodu 40 obljetnice Star Treka. Za SMS je Nocturnal.mxmf sa moba.
meni zvoni pjesma: Tokio Drift - Rapido y Furioso (Reto Tokio) - Teriyaki Boyz
:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao zicozg
Hehe znam znam ;D
snoop dogg - gin and juice
Borat- O Kazahstan;D
http://media.spin.com/features/news/...fadeout_hi.mp3
Theme song-desperado el mariachi , fora mi je refren....
ring of fire........... J. Cash