Evo ovdje možete komentirati slike forumaša. Tema će biti zaljepljena.
Slike pogledajte ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...2989#post42989
Printable View
Evo ovdje možete komentirati slike forumaša. Tema će biti zaljepljena.
Slike pogledajte ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...2989#post42989
a niko nedaje svoje nove slike! ja sam ih stavio nekoliko, a ostali nece
evo eminem je stavio
vjeko a zakaj ti uvijek imaš naočale na svakoj slici? želim ti vidjet oči...!
@andrea - mrzim se slikati, pa zato stavim ćale - valjda me razumes! imam jednu sliku bez ćala - nalazi se u threadu 'ovdje je dosadnoooooo ' ili 'slike s ljetovanja' tu negde!;)
Vjeko :zbunj:
baš mi izgledaš kao da se voliš slikati. vidjela sam onu kad si čelav, na prvi pogled izgledaš opasno, ali kad bolje pogledam i usput vidim onu sliku s kosicom e tam si najbolji.
vjekoooo... Zasto BMP ? Pa treba 100 godina da se ucita ;)
Evo,ja sam obavio "convertiranje".
A Vjeko je vječito sa "cvikama".
prijetelju nisi trebo al dobro..
p.s. ak se capanu dalo editirati post mogo je bar i promjeniti format,..le
@koma kaj nisi pokazao frendicu, mozda bi bila za mene :D ??!
hmm.... nebi bila za tebe kad je vec za mene
Evo stavil sam i ja svoju...
Dobra ti je cenzura Coma ! :D
pa kaj fali!?!?!
Gdje su slike ostalih? Marko i Josipe, ima li vas igdje? Gdje ste da vas vidim? :)
Za sto godina na novčanicama... ;D
samo želim prokomentirati da relativno dobro izgledaš. I odmah ću napisati molim, nema na čemu na tvoj hvala :D= Citat =:
Poslao: zoro
Evo stavil sam i ja svoju...
Pa hvala :D
Ja sam citao ovdje na forumu da i ti dobro izgledas, pa jel se mogu ikako uvjeriti u to? :D
morat ćeš vjerovati ovim ovdje forumašima. bila je slika ali više nije. pitaj njih pa budeš vidio kaj će reći. svatko ima svoj ukus.
Pa posto svako ima razlicit ukus, ja onda ne mogu stvoriti u glavi pravu sliku, jesi zgodna ili ne :) U to se ja sam moram uvjeriti :D
neka ti ju pošalje netko od forumaša. čula sam da su si ju spremili. dajem dopuštenje ali samo na pm. ne u javnost.
Oket boys, culi ste seficu!!! :D
daj mi mejl!
zokam@blic.net ili zoran@telfon.net= Citat =:
Poslao: coma_zgb
daj mi mejl!
bolje na ovaj prvi, posto telfon nekad ne radi...... ;)
cekaj da mi andrea dopusti! onda andrea jel mogu?
ma pošalji. pa nisam gola na slici pa da ne može vidjet.
tu gdje sam gola nemoj;) :blush:
pa nisi gola nego nemaš ništ' na sebi... :D
točno dmi, kao uvijek si u pravu. ma samo da razjasnim s comom, da ne pošalje slučajno onu gdje sam gola. tu ima samo on. jer mu je trebala.
...pa kad smo kod toga ima nas još... :D
Ma salji sve sto imas, nemoj biti skroman :D
:thumbup:
Coma, svaka cast ;)
A ti Andrea dobro izgledas, steta sto nisam sad u Zgb pa da te pozovem na kaficu :D
dmi pa ti si vidio moju sliku. s odjećom.
a ti Eminemček šta znači taj palček? bi ti malo po guzi..?
i napokon zoro- hvala. ali ja ti više niti jednom muškom ne vjerujem ni riječ, ali opet hvala. iako ti ne vjerujem...mislim nikome od dečkiju...ali opet hvala
Ja sam bio iskren, nemam svrhe da lazem....
Znam kako ti je sad kad si raskinula s deckom, ali vidjet ces da ce vremenom sve doci na svoje.... I ne valja na osnovu njih nekoliko, smatrati sve takve ;)
josip je ja mislim svoju maknuo, ali mozda ju netko ima save-anu, a marka je isto bilo negdje samo ne znam da li je bio thread slike forumasa ili nesto drugo...
a u cem je problem staviti novu?
ne znam, to moras njega pitati, sumnjam da ce on ovo ovak i onak uopce vidjeti...
vjeko pa koliko ti imaš godina? ti meni uopće ne izgledaš mlado!!!
i ja bi sliku od andree jel je mogu dobit?
:nono: :closed:
joj, andeja,..ne kuzim al dobro. 10.12 cu navrsit (3955 - 1969 = ?)= Citat =:
Poslao: andrea
vjeko pa koliko ti imaš godina? ti meni uopće ne izgledaš mlado!!!
zašto??????????????????
http://www.smily.at/smily/smily1259.gif
a tak...glupo mi je...nisam tak zanimljiva....mogao bi se razočarati
mogu ja dobit sliku pa ću onda sudit kolko si zanimljiva?
http://www.smily.at/smily/smily1008.gif
ajde dobro. neka ti marko pošalje.
dobro marko pošalji na cule@hi.htnet.hr
Pa čuj...Nemam ništa protiv toga da dobijem tu "zanimljivu" slikicu.Ako ne mogu,razumjet ću,al samo da ti kažem,nisam pokvaren a niti volim lagati,pogotovo osobama nježnijeg spola.Stoga,ako dopustiš,pošalji na josip.belan@vip.hr :kiss:= Citat =:
...
a ti Eminemček šta znači taj palček? bi ti malo po guzi..?
...
zašto još nisan dobia slike vidiš da iman dopuštenje
a brate evo sad cu ti ih mejlat
a za koju to sliku?= Citat =:
Poslao: Eminem
Pa čuj...Nemam ništa protiv toga da dobijem tu "zanimljivu" slikicu.Ako ne mogu,razumjet ću,al samo da ti kažem,nisam pokvaren a niti volim lagati,pogotovo osobama nježnijeg spola.Stoga,ako dopustiš,pošalji na josip.belan@vip.hr :kiss:
zoro ti bi mogo stavljati malo vece slike, da te andrea bolje vidi! :D
coma pa ti si moja jedina ljubav....tvoju sliku imam na desktopu...
sada sam vidjela sliku s bradicom....dobar si zoro...neznam šta je toj curi bilo kad te zbog faksa ostavila
...pa faks... ;D
dobro, to se zna da nije faks nego mr.faks...ali dobro se izvukla:D
Pa dobro, ako bas treba, stavit cu :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
zoro ti bi mogo stavljati malo vece slike, da te andrea bolje vidi! :D
Sta da kazem nego, hvala :)= Citat =:
sada sam vidjela sliku s bradicom....dobar si zoro...neznam šta je toj curi bilo kad te zbog faksa ostavila
I ja se pitam sta joj je bilo.... ah... pa da..... mr. faks :D
Imas li ti jos kakvih slikica?
imam ali su bezveze. ma otkad sam kupila ovaj mob neda mi se sa digitalcem slikati, ali čim uslikam nekaj novo ili sebe budem vam pokazala.
Ok, no frx ;)
cule st simpa slika, koliko ti godina imaš?
jsp mi dobro izgleda
kakav nered imam pitanje. jesi ti to jači gore? onak mi nekak izgledaš kao da si često u teretani.
wb-a gdje si ti?
kakav nered ti je najveci bilder, dize 5 sanduka pive jednom rukom :)
wb je slikao...
@nimda, slika ti se ne ucitava, ne valja ti adresa...
@cule, izbrisao sam tvoje komentare, u onaj topic idu samo slike, a komentari ovdje.
@misko, mora di si onaj desni, s malo duzom kosom :) ako ne, onda si onaj u plavoj kosulji sigurno :)
16(valjda nažalost)= Citat =:
cule st simpa slika, koliko ti godina imaš?
koji san to komentar da (ne sićan se skužaj)= Citat =:
Poslao: gog
@nimda, slika ti se ne ucitava, ne valja ti adresa...
@cule, izbrisao sam tvoje komentare, u onaj topic idu samo slike, a komentari ovdje.
@misko, mora di si onaj desni, s malo duzom kosom :) ako ne, onda si onaj u plavoj kosulji sigurno :)
e a zakej bmp? kad sam ja stavio bmp. svi ste se tuzili kako vam sporo ulazi i te spike..niste valjda dobili adls ;)
...plava košulja definitivno pa kuži se po nosu... :)= Citat =:
[B@misko, mora di si onaj desni, s malo duzom kosom :) ako ne, onda si onaj u plavoj kosulji sigurno :) [/B]
a jsp?= Citat =:
kakav nered ti je najveci bilder, dize 5 sanduka pive jednom rukom :)
wb je slikao...
sto s njim?
Andrea,zaboravi.
Imaš pravo. Odem ja često u teretanu jer ima tamo jedan dobar birc, pa zdrobim 10-12 piva i to je ključ moga jakog izgleda.= Citat =:
kakav nered imam pitanje. jesi ti to jači gore? onak mi nekak izgledaš kao da si često u teretani.
pa kaj ne zoveš, i ja bi dobro izgledala....;D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Imaš pravo. Odem ja često u teretanu jer ima tamo jedan dobar birc, pa zdrobim 10-12 piva i to je ključ moga jakog izgleda.
pa napiši nešto o njemu.....?= Citat =:
sto s njim?
eminem na šta da zaboravim?
pa pitaj ga sama, imas pm :)
inace, josip ti je nas ljepotanko (feminizirana verzija mene :) )
evo moje slike http://web.vip.hr/markica007.vip/mmmm.JPG, ja nemrem naci onu temu gdje se stavljaju slike, link na pocetku ove teme ne valja
Cini se da je thread SLIKE FORUMASA nestao..
vidim, valjda se nered i jsp naljutili na wb..
ma vjat boj je obična *****. prekjučer me tako napio i ostavio me doma i ja išo drkat po fo forumu i slučajno izbriso slike. ali kasnije kao svaki kronični alkoholičar sam se sjetio da je on meni govorio "daj ti izbriši onaj thread slike,,,, i daj si popi još jedan pelinkovac" i ..bote ja se naroljo ko svinja i dođem doma i to sve pobrišem.
naj veći je problem u tome kaj sam htio obrisati thread samsungs200 slike nešto gdje su se počeli previše raspravljati a moja 386ica je zakazala na multitaskingu i kako sam imao otvorena čak dva programa odnosno screena od jednom (ljuuudii) zabunom stinuh onaj o kojem Vi sada razmišljate,
Što da kažem nakon što moja žena doma usisava kuču punu pepela kojim sam se posipao (naručio sam od frenda jeftino po 20kn/Kg).....kriv sam ubij te me. Alkoholizam je gadna stvar, pogotovo kad dođu doktori i zajbavaju te "daj si popi još jedan".
čekam pljuvanje mome još uvijek meni ne razjašnjenom a mome postupku.
zasto nisi sa njima sada u papayi, pijani su ko tuke!
ma ***** su pijani. znam se ija napit Fante i Traubisode i vaikat da sam pijan, al me žena onda zajbava zakaj se podrigivam.
neznam tako mi se cinilo!
kaj ti imas zenu?
ma imam sad ovu zadnju. prve dve su odtišle i još su im stvari tu kod mene. Ti uopće ne,aš pojima koja neugodnost kad ti dođe druga ili treća žena u kuču pa nađe ženske gaće i grudnjake, a da ne pričam o ženskim dezićima i parfemima.
cekaj a zasto ti visis na kompu u pet navecer, a neides van? jesi i ti iso u mioc? (to bi objasnilo sve)
pa nisam ja ratni zločinac
izašo je on van, bez brige. I opet smo ga napili. ****** on je neuračunljiv i treba ga bannat. ;D
Ništa, threada nažalost više nema, ali nemojte se plakati, napravit ćemo mi novi i bolji... a da se iskupimo, stavit ćemo slike nereda kako u teretani bilda, i mene kako zajebavam. Ja sam jako lijep pa će to ispraviti stvar. A na vama je da stavite svoje slike, može malo lijepše ovog puta, da nije thread tak ružan... ;)
evo stavo sam ja sve svoje! ako neko oce staviti moje slike na desktop pa treba vece dimenzije, mejlat cu mu! :D
ala šta smo umišljeni (šta bi tek ja onda triba reć)
ma zajebavam se!
izgleda da treci put ipak Bog pomaze... najbolji odaziv do sada... i bolje da je pobrisan onaj stari thread, ocito! :)
stavi ti svoju slikucuu
Čekam kameru pa ću onda stavit nove.Dolazi mi najvjerojatnije u srijedu.
dobre su vam slikice dečki, svaka čast....
od koga točno?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
daj priznaj da mogu
o malo smo:zbunj: zezam se, nisi jedini ;)
Neamam pojima od kud sam ti poznat. Vjerojatno iz nekog filma jer sam nekada bio dubler Tomislava Cruisea i Čarlija Šina. A možda je vezano sa mojim manekenskim uradcima, jer sam upravo ja bio poznata osoba koja je slikana za naslovnicu goveđe juhe.= Citat =:
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
Na slici br.1 je Tomo
ja znam, andrea se zapalila za jsp-a :)
ma nisam se ja za nikog zapalila. eminem me spustio na zemljicu.
kakav nered ti se zafrkavaš a ja ful ozbiljna. si ti vidio moju sliku? ak sam i ja tebi poznata, e onda tu nekaj ne štima. :D