http://mobilmania.cz/Files/Obrazky/a...Siemens/18.jpg
Printable View
nokia mi je bolja zbog tipki
isto= Citat =:
Poslao: dj_velja
nokia mi je bolja zbog tipki
slazem se
Gledam danas Planet internet i ovu Nokiu gore. Sve u svemu moram priznat da mi se sviđa, ali sviđa mi se i Siemens. Ipak mala prednost Siemensu, upravo zbog orginalnih tipki. Nije sve u praktičnosti.
i zato jer je tanji... ali super izgledaju i jedan i drugi...
siemens
nokia definitivno
Obojica izgledaju lijepo,punašno...i...ipak...SX1-Siemens je Siemens.
SX1.:cool:
definitivno sx1, i tome pridonosi baš raspored tipki, koji mi je jako zgodno riješenje za dobijanje većeg ekrana
pa ekran on nokie nije puno manji + što ima puno bolje tipke.
Isti ekrani skoro isti mobovi po mogučnostima ali Siemens ima više memorije te pošto će ovo kupovati tech freakovi onda Siemens...
Meni se ne svida ni jedan :(
Nokia
svidje mi se sx1 al mrzim sporost simensa. dakle sx1 uzeo bih radi desinga i hardvera a nokiju radi brzine(ipak malo brža)
da, ali sx1 radi sa symbian-om (kao i nokia), tako da mislim da se ne može uspoređivati neki prijašnji model siemensa sa sx1.
ma simens si je sjebo reputaciju sporošću.
Dječice....
zar neznate da jedan te isti softver pogoni oba mobitela?
Jedino je drugi skin kod siemensa a drugi kod nokie
= Citat =:
Poslao: vjeko
ma simens si je sjebo reputaciju sporošću.
točno
evo da ti kazem moje pravo misljene o S i N--SU NAJNEKVALITETNIJI MOBITELI NA TRZISTU.= Citat =:
Poslao: Daniel Morales
Dječice....
zar neznate da jedan te isti softver pogoni oba mobitela?
Jedino je drugi skin kod siemensa a drugi kod nokie
ove nove nokije su napravljene od reciklirane plastike a skupe (dao 4soma za recikliranu maskicu i kuciste mislim di je tu logika)
offtopic samsung je najkvalitetniji i ima najstabilniji odnosno normalno brz softver.
ja ne razumin o kojoj vi sporosti siemens pričate dosad san ih ima 4 i nikad nisan ima dojam da su spori dapače siemens san uvik preferira u odnosu na sve ostale mobitele a pogotovo u odnosu na noklju
Evo tebi lipi moj čovik jedna :beer: i dobro nam doša.= Citat =:
Poslao: Cule_ST
ja ne razumin o kojoj vi sporosti siemens pričate dosad san ih ima 4 i nikad nisan ima dojam da su spori dapače siemens san uvik preferira u odnosu na sve ostale mobitele a pogotovo u odnosu na noklju
Ako dva moba koriste isti (u ovom slučaju ) OS ne znaći da su jednaki jer sve ovisi na čemu se "vrte" tj. koje su komponente unutra...
Za Siemens mi se ne čini da je spor (to znaći da nisi koristio nijedan Ericsson ili SE pa da usporediš) ali na kraju sve je to u glavi - kad se pomiriš s nedostatcima moba počinješ uviđati njegove kvalitete... ;)
u kojin trenucima je spor nisan nikad ama baš nikad pomislia da je iti jedan siemens spor
ma daj kaj ne priznas da je spor, evo npr. u m55 mms sliku otvara skoro minutu..da poludis, pozelis ga bacit u zid.............dok mi nokija to otvori za najvise tri sekunde..simens=šrot bez uvede,
a pogledaj ovo ti si platija tu "prelijepu 7250i" oko 4000kn (ako je u dućanu) i nemaš bluetooth i to ti je neki mobitel
ma i nokija je isto sranje, uzeo sa je samo zbog izgleda..al ipak je puuno brza od siemensa, a i ima cisce boje.
kaj ti brijes o sporosti siemensa, pogledaj s55 pa se javi!
kak s55 moze bit bolji kad je m55 noviji??
zato kaj je druga klasa i u s55 je zbog toga ugraden bolji procesor!
ma daj koji šrot, kakve klase? pa SEt100 ga odere u brzini kakva klasa?!!
da da da.. S55 je uvijek bio najbolja klasa siemensa i ima najbolji softrwer i najbrzi procesor, nemres srat po njemu
s55 je genšer dok je m55 oni colavi đip
:lol:
je li istina ili nije?
Samsung barem moj otvara slike odma posto kliknes tipkom,samo je malo spor u saltanju imena u Imeniku
to sam si mislio uzeti al nema javu..ima samo kameru i 65k boja i nis vise. kamea ce ti dosaditu u roku tjedan dva i onda ces shvatit da si pogrijesio u kupovini.
ma daj boze da mi telefon ne dosadi za toliko a kamol kamera
Nokie su precijenjene i previše koštaju.Npr.,ona 3100. Dođe 1900kn.Pa nebi za nju toliko dao.
Za te novce uzmeš M55+kamera,ostane ti još love,dodaš oko 50-100kn i kupiš Data kabel.Imaš kompletno opremljen mob.
Ili pak ne kupiš mobitel i jedeš 2 bureka dnevno 3 tjedna
nemres nokiju usporedivat sa simensom
fala bogu da nemoš kad je siemens miljama isprid noklje
e ovo je potpuno tocno
a da za te pare je odlican
ne mora značit da nešto ako je skuplje je bolje u slučaju noklje to znači da su oni kapitalistička govna koja za ogromnu lovu ne daju ništa
ma ne..imaju oni pravo, tu se placa i reputacija.
ma svemu dođe kraj tako će i njihovoj reputaciji bitno je da ima nas mrzitelja noklje koji širimo okolo sv pismo o noklji(u negativnon smislu naravno)
Prije je bilo pojam imat nokiu,kao i Siemens.Al sada,imat Siemens je LUKSUZ,a nokia je iza nje. ;D
sam se ti tjesi..kad bum imao 520 eura bum si kupil 8910i pa mi onda reci da nije bolji do siemensa..a i sad imam makinu.
ajde koji siemens serije 55 (osim c55) nije bolji od 8910i?????
M55= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ajde koji siemens serije 55 (osim c55) nije bolji od 8910i?????
pa neznam bas
a i sad imaš makinu koju molin te ?
Nimda,varaš se!
ajde ti uđi u tramvaj sa 8910i i sa simensom pa ces vidjet koji plijeni veću pozornost! ono s55 je samo jadan pokusaj simensa da se priblizi lukzuznoj klasi...btw simens ima 256k dok nokia 4000+k.........i kaj ce simensu fotic ako mu je jadan ekran?........
ajde samo reci kolko memorije ima na njoka!
ne govorimo ko plijeni vise paznje nego koji je po funkcijama bolji
imaju jednako memorije tu negdje oko 2mb manje vise
oko 200kb kolko ja znam
200kb, nije moguce mozda kod obicne verzije(8910-bez i)
pogledaj u mobil, kolko se ja sjecam imalo je nesto vise od 200kb
o jadosti od noklje
i uostalon ja ne kupujen mobitel da se ljudi okreću za njin radi izgleda dovoljno je meni u busu da kad me neko zove svira baš u originalu higway to hell kad će to noklja moć
daj priznaj da je noklja precijenjeno smeće
da nokiaja je smeće al trunku bolje od simensa..trebali ste napraviti thread simens Vs. sonyericsson jer su jednaki i u raspodjeli klasa......nokia, simens imaju nedoraden softwer....sony ima najbolji i najbolja resenja..
to je djelomično točno ali zašto npr. na t610 nemoš slat bilo kakva vrste fajlova dok na siemens moš SE kad mu pošalješ neki fajl prvo provjerava da li ga podržava ako da onda ga tek stavlja u memoriju odnosno ne stavlja dok u siemens moš stavit bilo kakvu vrstu fajla
vjeko, pa nokia ima najbugovitiji sw od svih
ne može da prihvati da noklja ne svaća
@cule nokia je isto sranje ko i simens..ako ste vidjeli izbornik ondosno software sonija, vidjeli biste kako je bio ispred svoga vremena i po izgledu i po brzini..poruke mi je otvaralo isprve, podrzavao je wallpapere po cijelom zaslonu visoke tada rezolucije(95x95), dok danas vecina simensa nema tu rezoluciju a kamoli 128x128..pa i polifolne melodije koje su skoro na kvaliteti dansanjeg samsunga..
znači da obraniš noklju više nemaš argumenata pa sad pribacuješ na drugu frontu ?
PA NE BRANIM NOKIJU SAMO KAZEM DA JE SIMENS LOSIJI
tema je siemens vs nokia i mi smo lipo raspravljali na tu temu onda si ti upa da je i nokia i siemens(šta za siemens nije istina) smeće a da je SE najbolji i onda san ja reka da kad više nemaš argumenata za obranit nokiu da pribacuješ na drugu frontu jesi sad razumia šta je pjesnik tija reć
kog sam god pito nesto o simensu(oni koji mijenjaju mobilne marke) kazu da je simens uzasno spor naspram drugim mobitelima..hehe i gotovo koliko ja vidim ni ti nemas agrumenata..the end!!!
dobro evo vako ćemo prvi mob mi je bia m35i 2001 15.10. kupljen nakon njega san ima 3310 T20e s35i c55 s55 a još da ne nabrajan na koliko mobitela san se ima priliku "igrat" i nikad AMA BAŠ NIKAD NISAN POMISLIA SIEMENS JE SPOR
mogu ti se zakunit na bibliju ako oćeš
ispravak netočnog navoda m35i san dobia na 13. rođendan dakle 15.10.2000
to ja low class!
pa šta onda nisan moga priuštit nešto bolje znači moje mišljenje nije kompetentno jer nisan ima dovoljno snobovskih mobitela?
S55 je ok(meni najljepsi simens do sad il i ne najbolji, najbolji je izaso prije nekoliko godina sl45) a ono sto me zivcira kod S/M55 jesu ona slova(menu i sl) koja zauzmu trecinu zaslona, uopce nemozes imati postenu sliku na zaslonu.
ima i u tome istine
Zato postoji Screensaver. :cool: