A joj brate, pa raspisaću se:
1. Prvo i osnovno, smeta mi što su prešli na tzv. Mobil "
Mediju". To mi strašno bode oči. To ti je kao ono: dobro zarađujemo, možemo još bolje, pa što ne bismo. Gladne oči para. A samim time, velikim "tastovima LCD TV-a", "projektora (?!?)" i sličnih gluposti, smanjila se veličina te(k)stova mobilnih telefona. U ovom broju na slici koju sam priložio, tj. kupusu od novina, jasno se na naslovnoj stranici vidi
SE P990i. Ekskluziva, koja piše na stranici na kojoj je ekskluzivno testiran, trajala je do kraja SaMo JeDnE sTrAnIcE. Meni došlo da povratim. Na ekskluzivu.
2. VEEEElIkO hvalisanje kako su oni najbolji, prvi u svemu i jedini u hrvatskoj koji donose neke tekstove i sl. (a sve aluzija na konkurenciju sa MojMobyjem, za koji bih ja dao i posljednje pare koje imam da ga kupim) dovodi me do ludila.
Evo i
link.
:bljak: :bljak: :bljak:
3. Lice godine: Ona tamo nova izabrana se razgolitila, kao da je ovo playboy ili CKM ili sl. :retard: :rolleyes: :skull: :wall: :cry: :angry: Ili možda i jeste :confused:
4. Sajt. Veoma loš, nikada ažuran, zna odjednom zatrpati tonom vijesti koje se skupljaju, kao loj pod kožom, pa odjednom pukne kože i više ne možeš zaustaviti bljuvanje napolje. A kad zaustaviš, čekaš drugih 7 dana da se napuni i opet iznova.
Dodatak na prvu stavku:
Ja bih veoma volio kad bi se vratio stari Mobil, sa veoma opširnim te(k)stovima na po 3 strane, a ne sjećam se dobro, možda je poneki bio i sa 4. "(Multi)mediju" ostavite za neki drugi časopis koji bi oni mogli izdavati. Recimo, ja kad kupim jedan digitalni fotoaparat ili DVD ili LCD TV, ja sam miran najmanje slj. 4-5-10 godina. A mobilni telefon se ne kupuje svakih toliko (ima ekstremiteta, loše je ekonomska situacija, sve mi je jasno). Ja ga recimo kupujem svakih godinu dana. Obzirom na to da me niti jedna druga tehnologija ne interesuje osim mobilne, a ponešto i kompjuterske, ja u tom Mobliu nemam šta da pročitam, jer sam već kupio i DVD i digitalni fotić. Tj. imam i ono što bih mogao na netu. Pa što onda da plaćam 6.5 KM, kad bih mogao besplatno (stari mi plaća net, a ja bih sam morao kupiti novine).
Dodatak na drugu stavku:
Znam ja da ste vi prvi koji ste počeli pisati o telekomunikacijama i sve to stoji, ali jasno se vidi da vam je konkurencija, puno bolji, Moby i da nekako želite privući kupce. E samo da znate, jedino jeste prvi (izašli na kioske prije 7-8 godina), ali NIKAKO i NAJbolji, NAJbrži niti NAJspretniji.
Umalo da zaboravim: imate samo 10 izdanja godišnje, konkurencija 11.
Samo jedno se pitam: Kako ste uspjeli da imate ovako dobar forum, a novine vam za smeća?