jel imate kucne ljubimce? kojeg?
Printable View
jel imate kucne ljubimce? kojeg?
ne:)
Da, pudlicu. Al opaku i crnu! ;)
imo papagaja, ribu, sad nemam nista
ja imo 53 ribice i crnog macka {ma pravi mali panter}
imam maltezera ženku i ruskog mačka
a sada živine koje SAM imala:
ribu
hrčke
kineske hrčke
papagaja
ninfu
kanarinca
svraku(pala je s jablana kad je bila mala, othranila sam ju i pustila u Maksimir)
psa- vrste: fox terijera,njemačkog ovčara,staforda,rotvajlera i sad maltezera-šećerčić na kraju
stari je jedan dan zamalo dofurao bijelog tvora doma. vidjela sam ga u pet shopu simpa je skroz.
mora da dobro mirise:D
ma znaš kaj oni ti neće ispustiti smrad, samo kad su u životnoj opasnosti...a kod mene nebi toga bilo. slatki je, bijeli, mali, i on ti poždere sve ove insekte u kući koji tu i tamo nailaze
kad ga napadne strsljen bece smrada:D
Je ti tvorići su stvarno preslatki i stvarno ne smrde... samo kaj su skupi a ne žive tak dugo... btw Andrea kaj se desilo sa svim tim tvojim živinama da si ih toliko mjenjala, kak se to brineš o njima? ;)
pa staforda smo morali uspavati,njemački ovčar otrovan,fox davno davno poklonjen,rotvajler isto,al bio je jako jako mali,kanarinca sam ja pustila jer sam bila mala,ninfe smo poklonili jer su kreštale,papige su pocrkale,hrčci isto,kao i riba...i tak ti je to
ajme. a ja razmišljam da ubim ovo što imam. zamorca i papagaja. i mačku sbuhama
p.s. jel neko oce zamorca mladog, 2mj? okotola mi se zamorcica, pa bi ih poklonio u dobre ruke
p.s. mozda bi ovo trebalo ici pod oglasnik
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
moj ne grize, i jako je slatki, i nije velik. i ne smrdi.
o čemu ti to? zamorcu ili ... ? he he
ma jebote neka luda zamorcica, dobio sam je na poklon kao malu, i odjednom se izlegla za par mjeseci, a nemam muskog zamorca u kuci! Ja nisam bio u krizi pa nisam ni ja ucestvovao u tim radnjama= Citat =:
Poslao: andrea
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
znači netko ti je uvalio ženu s djecom??!! pa hebemu sunce....
a kažeš nisi ti?? pa tko je onda...e jel ima plave oke koji od malih? heh
ma neznam ko je, mislim da stari nije, cucki isto nisu valjda..... ali fora je u tome kaj je nju neko moro skarati dok je bila beba.... a opet kako je bila plodna????
to je ziher neko zlostavljanje u obitelji bilo, incest 100%
fuj.
jadna.
i sad ćeš joj još i male uzeti...:( :cry:
čekaj malo coma, ti živiš u Prečkom? u stanu ili kući?
vidim da spominješ cuckE? pa šta imaš 2? koja vrsta? ovaj sa slike?
maksimir, ne precko, imam 2 cucka, njemacki pticar i sarplaninac
mozda ti je pelud oprasio zamorca pa je dobila mlade
a tko je onda u prečkom?
pretpostavljam da živiš u kući
dj velja-ha tko zna,, možda je tak, moram se onda ja pazit da ne ostanem trudna:D
imam ruskog plavog macka... i nekih 15-ak ribica...
@ andrea... to imas ruskog plavog ili...??? :)
da imam. onak siviji je više nego plaviji. imaš ženku? ja imam muškog ali brijem da je "topli"
ne, muskog... mislim ga sada uskopiti tak da vise ne zapisava okolo...
sivi, modre oci...
kak si to zakljucila, da je topli???
Imam,i to njemačkog ovčara,imenom Atila.
hehe,ja iam rotwillera i zamorca..hehe
pa zato kaj sam imala ženku ali tigrastu i nije ni trepnuo. uopće ga nije zanimala. a i viđam ga po kvartu samo s muškima!! heh
imam ja u razredu jednog takvog
Jel istina ono kad progutas macju dlaku da mos nahebat
pesek...airedale terrier, 11 godina curica....
divno stvorenje:)
coma: ak se odaziva na MICEK pošalji ga isti tren doma!!!
nimda: brijem da je opasno al još mi se nije desilo...ak bude javim ti, ili netko drugi (ak ja nahebem)
Naravno da imam kućne ljubimce bez njih ja nemrem. Imam psa pudlicu isto malu, ali opasnu:D I imam kornjaču koju sam dofurala s maturalca u osnovnoj...navodno one žive preko 100 godina, morat ću je dat unucima.:D Prije sam imala činćilu, to su zakon životinje ma najbolje joj odmah me čopi nostalgija kad se sjetim tak da neću više o tome.
činčilu? daj nemoj zezat? to je meni san ... prekrasna životinjica.
šta je bilo s njom? obožavam ih, kao mala koalica hehe
jel ona grize?
Ja imam zeca vi še od godinu dana, a star je 1,5 godina.
Andrea moj nije grizo čak ni kad sam ga dobila, a onda je imao oko par mjeseci nije bio onak skroz mali. Ja sam ga tak zdresirala da me sve slušao bio je kao pas iako su to divlje životinje na početku su ko npr. hrčci, ali zbilja se daju dobro izdresirati.
Ne volim o tome pričat, al dobro moj je uginuo nesretnim slučajem kad mi ga je stari slučajno preko noći zaglavio u onoj njegovoj kupaoni (kupaju se u pijesku) vratašca od toga su se malo teže zatvarala, a on je bio unutra i kad je moj stari htio zatvorit (bila je noć, a nije upalio svjetlo) on je htio izać međutim moj stari nije znao da je on unutra pa ga je priklještio s vratima i on je jadan ostao na pola ni unutra ni vani tako cijelu noć.:( Ujutro kad sam ga išla pogledat sam vida kaj mu je i izvadila ga, nije htio hodat samo je stajao, odfurali smo ga na vet. fakultet, al nažalost nije mu bilo spasa i uginuo je.:( :( :( Voljela sam ga strašno i zato se nevolim toga sjećat, imao je on i potomke, al smo ih dali da sam znama zadržala bi si kojeg.
a joj....kak tužno..jadan. :cry: sorry, nisam znala da je tak tragično završilo...e sad su mi oči pune suza. ja sam tak osjećajna da je to užas. kak se zvao? ako ja dobim činčilu nazvat ću ga tako.:thumbup:
neznam
Zvao se GRICKO.
e super. kad dobim gricka...javim ti. čekaj malo??!! gricko??? ne,ne,ne...pa nemoj mi reći da je to naziv proizašao iz toga što je mali činčila volio gristi...? neću ništa što grize. ja sam ovdje da grizem :D
imo sam ja zamorca gricka
ja imam zamorca zove se BROCK
A PAS ROTWAILLER ,ŽENKA,ZOVE SE mega....a zločesta je...
ja sam imao crnu mackicu, plavih ociju, prekrasna macka..pokupio sam je s ulice..
Koliko ti je naplatila?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čuj to su glodavci pa naravno da grickaju stalno nekaj moraju zbog zubi, ali ne grizu ovak ljude barem moj nije.= Citat =:
Poslao: andrea
e super. kad dobim gricka...javim ti. čekaj malo??!! gricko??? ne,ne,ne...pa nemoj mi reći da je to naziv proizašao iz toga što je mali činčila volio gristi...? neću ništa što grize. ja sam ovdje da grizem :D
moj zamorček se zove boni (eng. bonnie - lijep, drag)
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Koliko ti je naplatila?
jedan cucak se zove "Cuki" , a drugi "Samson
Martomberg born to win"
ma nek on gricka kaj god hoće, samo nek mene pusti. ne podnosim bol....:rolleyes:= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Čuj to su glodavci pa naravno da grickaju stalno nekaj moraju zbog zubi, ali ne grizu ovak ljude barem moj nije.
Nemam nista :( :( :( :( .Totalno sam obezljubimcena i to ne svojom zeljom,mislim da mi gazda ne bi prezivio neku zivinu da se mota po stanu.A do sada su tu uglavnom bili hrčci,al vam moram priznati da vec neko vrijeme razmisljam o kidnapiranju crnog macica s ulice(u susjedstvu stalno vidjam jednu crnu macku s troje,isto tako crnih,macica) i krijumcarenju u stan.Mozda me ne skuzi....hm..