...pa koje uređajčiće imate (naravno vezano uz reprodukciju zvuka u pokretu) i utiske o istim molim...
(WB mogao si i izrezat' temu te napravit' novu...) ;)
...pa koje uređajčiće imate (naravno vezano uz reprodukciju zvuka u pokretu) i utiske o istim molim...
odlican sonijev vokmen i sl45, odlicni oba
sam wokmen,ne imam Radio na telefonu {ak to spada u te uredjajcice}
ponekad discman (aiwa). Namjeravam kupit mp3 player od DENVERA ili od NAPE. jeftini, a dobri
Ma prekomplicirano mi je bilo... ;)= Citat =:
Poslao: dmi
Ja imam aiwu MD-recorder AM-F 80, odlična spravice, sve ima ali mi je jednom okinula na pod, a kako je metalna i teška lagano su popucali štampani vodovi pa iako je bila na popravku je pomalo čudljiva...
imao sam odličan sonyev vokmen koji sam dao sestri kad sam kupio diskmen(također sonyev).kvaliteta zvuka je super samo što mi se često događa preskakanje cedeja.uz to me smeta i veličina i težina pa sam se odlučio za mp3 plejer(xiro 30s) koji je prva liga.dugo već planiram kupit prenosni md rekorder ali mi se ne da davat tolko love.kupio bi neki jači model,al za to trebam preko 2 soma kuna.još ne dam tolko!
pitanje za WB-a:znam da novi md-ovi imaju dosta anti šok memorije,al da li ti se kad dogodi da ti preskoči md?i kakva je jačina zvuka na md-u?
Ama baš NIKAD mi nije preskočio portable MD player, a stvarno sam se trudio da se to dogodi (drmanje i sl.). Čak ni na liniji mi se to ne događa a isto sam probao tresti MD player, valjda zato jer svaki MD player (i onaj linijski) ima memoriju jer ako snimaš neku pjesmu na npr. kraju MD-a, a izbriso si neku pjesmu s početka MD-a, onda on kad više nema mjesta na kraju diska nastavlja simanje na tom mjestu gdje je bila pjesma koju si izbriso pa nečujno prebacuje čitanje na taj dio Mini diska. A za to mu treba nešto memorije da bi mogao čitati u naprijed. Nadam se da si shvatio što želim reći. :)
Uglavnom, NIKAD mi nije preskočilo.
skužio sam kaj si htio reći.ta memorija je zapravo buffer.vidiš,sviđa mi se to što ne preskače!
dmi,daj mi reci koji softver koristiš kad možeš za wma koristit vbr?
Ja sam ponosit vlasnik svoj noname MP3 playera, vise od pola godine...
WMP series 9 - u biti u opcijama možeš odrediti želiš li kodirati na 128 ili na variable bitrate (od 40 do 64 kb)...= Citat =:
Poslao: gIK
dmi,daj mi reci koji softver koristiš kad možeš za wma koristit vbr?
wmp?jel to samo codec ili?ixplejn.kako da dođem do toga?
Windows media player iliti programčić kojeg imaš na svakom BUG CD-u (naravno onaj serije 9)...
Naravno svi uredno pljuju po istom jer je od MS-a ali meni služi svrsi (ovo mi 5x brže skine CD u WMA nego CDex u MP3 - ne zaboravimo da mi kištra ima samo 64 MB rama)...
E opet ste zasrtranili... ajde se koncentrirajte na temu (uređaji koje imate)... a za ove probleme što se tiče softa i sl. otvarajte nove teme.
...evo ga na...
Pa nabavio sam SE T68i i koristim ga u sprezi s Palm Zire 71; Xiro mi nažalost nema IrDA pa ga nemrem' spojit' s ovo dvoje ali na poslu me u zadnje vrijeme gledaju kao Vulkanca (a nemam šiljaste uši) i svi su nekako zabrinuti što vučem toliko punjača okolo (sve utičnice u krugu od 10 metara sam zauzeo)...
Imam Sony-ev MD player i kicka ass
Sony mz n 707 md player mali lijepi plavi metalno kučište
kveščn 4 dmi:sad mi je komp prepoznao (ne znam zašto mu je trebalo tako dugo) xiro-ta kao "pravi" hard i sad na njemu mogu napravit eror ček,bek ap i fragmentaciju.to me zapravo ni ne zanima,ali isto mogu napravit i kompresiju na 185Mb.daj mi reci jesi to probao napravit?jel bi se moglo nešto sje*at da to napravim?jel bi mogao onda čitat mjuzu?
Samo bez rada kompa (kompresija i ine stvarčice) jer će ti ga istretirat' kao obični hard pa ti soft u Xiru neće prepoznati svoju memoriju...
Znaći kako je - je...
Mali upit vezan uz postavke EQ u Xiru na kojem ti je najači bas?
(jest oda smo otišli off ali mora se ;) )
@dj_velja, kako si zadovoljan sa discmanom, ja imam isto aiwu i potenciometar mi je otpisao karijeru, kada mijenjam glasnocu poprilicno krci, se moze to kako srediti?
@gog: ma discman je ok, samo što je jako star pa i nema neke funkcije ali ja ga ne slušam tak često pa sam zadovoljan. Neznam za to što se tiče pojačavanja, meni radi bez greške. Probaj u nekom servisu to rješit ak nije skupo. Ja si namjeravam ubost neki novi mp3 discman, frend ima Denver - ja nikad cuo, al je dobar, a i vidio sam sonyev za 700 kn.
@dmi:a najjači je na jazz(to mi je i najdraža postavka),samo što sam već spomenuo problem sa slušalicama koje muku muče sa jako dubokim basom.onda ili promijenim na normal ili stišam glasnoću.još mi se ne da kupovat nove slušalice kad su stare svrsishodne.
700 kn? Za to dobijes mp3 player po izboru, a ima i jedna napa koja radi na 8cm cd-ove, da nije tako ruzna kupio bih ju iste sekunde, kosta 500-tinjak dlakavih zivotinjica...
da. nape su ružne!, bum piknuo sonya za 700
kako koje, frend mi ima napu pa28 skroz je dobra pila, i to mi je bolje od discmana, on mi smeta...
meni discman ne smeta. staviš ga u torbu, slušalice na uši i peri
a kao uvijek nosiš torbu sa sobom?to sam i ja mislio,ali pokazalo se jako nepraktično.vrijedi pravilo:
što manje i lakše,to bolje!
slazem se...
pa uvijek kad slušam discman nosim torbu sa sobom, necu slusat discman ak recimo idem s curom u kino ili s frendovima negdje. slusam ga kad sam sam.
Ja imam COOL SOURCES MC322F mp3 player.Ima radio a može svirat i .wma.Ima ekran u boji al košta 700 kuna.
bila su to vremena...... sada imam ipod 20gb. bas mi je cudno gledati kako su prije godinu dana jos svi imali vokmene= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
imam i ja Denvera, i baš je dobar, ali sada su više popularniji oni tzv. mp4, imam axxiona i mrak je. Čitala sam jedan post prije, pa sad kad se ovako vračam na to možda zvuči glupo....al... :) mislim da stvarno nije bitno koja je "marka" ima dosta njih koji se rade u istoj tvornici samo kasnije nalijepe drugi naziv. Naravno, koliko para toliko muzike, al mislim da ovaj koji sam ja platila 400 kn da je baš dobar i za svaki dan slušanje je čisto dovoljan, ne mora biti neka makina od 1000 i nešto kuna...
wow...di si ovu temu iskopala :)
Symbian fon zadovoljava sve moje potrebe reprodukcije multimedije.
Iriver ifp-795 mi sluzi vec duze vrijeme.
A kad je već iskopano: Creative Zen Vision:M
baš i ja promatram, dobro da barem netko prelistava arhivu ;)= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
zadnju godinu i pol koristio sam iriverov h340 (kojeg i dalje smatram jednim od najboljih playera sa hddom),a trenutno me služi creative zen vision:m kao i frish-Kog gore:spin:
Sony NW E505, 512 mb.
Sandisk Sansa E270 , 6GB...
jako zadovoljan... a imam i nešto malo pjesama i na K800... Tako ako mi sister uzme sansu, onda si poslušam nešto i na SE K800...
Takoder slusam samo na k800 i to mi je sasvim dovoljno... :thumbup:
Donedavno pretežno iPod, ali pošto ga prodajem i pošto su mi se jako svidjele ove slušalice od SE W900 (nisam ih baš koristio dok sam iPod nosao sa sobom) odsad koristim samo SE W900... Predobar zvuk, ma sve predobro... :thumbup:
Eh sad treba love za recimo 2GB karticu. :p
HYUNDAI MP-572v
MP4 2GB + radio
ja sam prije 3 godine kupio ms MP3 player 256mb za 499kn, a sad imas ove krsove za 199 kn sa 512mb
Creative MuVo FM 256 MB zasad (već 2 ili 3 godine, nisam siguran)... planiram ubost Sony S703F...
Creative Zen Touch, Napa PA28 (3 godine i jos radi :thumbup: ), Nokia E60 i povremeno koji noname flash player.
iRriver H10. Imao ipod nano. iriveru nano nije ni do koljena što se kvalitete tiče,što zvuka,što izrade.Činjenica,ne mišljenje.
Apple iPod nano 2GB (2.gen) - sve predobro,vrijedi tih para
Nokia 6280 (1GB miniSD) - odlične slušalice za mob,najčešće korišten jer mi se većinu vremena ne da furat par uređaja sa sobom
MS MP401 (1GB) - mp4 player za 500kn,poslužio za prijelazno razdoblje do iPoda,sad služi kao USB drive
Idući na listi je iPhone kad izađe :licklips:
LOLLERskate-ROFLcopter-LMAOplane.:klap: :kreep:= Citat =:
Izvorno postao balkanac
ja imao to(što sa i već reko).koje njesra. Razočaro sam se totalno. A kad još i ubrojimo sumnjive DRM šeme ugrađene u to njesra...:rolleyes:
Ak niš,barem ga ja nisam kupio-dobio ga za rođendan.Najbolji dar ikad ROFL.
Pored današnje kvalitete i mogučnosti mobitela imati još jedan player je suludo bolje je dati novce na veču memory karticu.
Ja koristim 6233+1GB što je sasvim "fine" za slušanje glazbe dok si "on foot"!:thumbup:
To se totalno nemože usporediti za nekom kvalitetnijom markom playera i slušalica koji su primarno namijenjeni za audio reprodukciju...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
MS Industrial MP404 1GB.
Kupio sam si odlične slušalice, stavio novi fw, izmjenio grafičko sučelje i zadovoljan sam.
Nisam neki "music freak" pa mi je to sasvim dovoljno, a za kvarenje se ne brinem jer imam jamstvo na 12 mjeseci.
ma kakav DRM,na mom je skoro sve s Folkoteke,Limewirea i ostalih p2p servisa,nikad nikakvih problema. Aluminijsko kućiste,176x132px ekran (toliko je imao moj bivši SiemS65),jednostavan interface... Btw,nano je jedini player koji je preživio pranje u vešmašini (prošla generacija,zagubih link negdje) - da vidim ostale playere :thumbup: Istina,nema video i ostale pizdarije,al to mi je totalno nebitno. Kao što rekoh,čekam iPhone :licklips:= Citat =:
Izvorno postao Thunderhead
Hehe, eto, ima ljudi koji čitaju arhivu :) da, sada su krenuli 2Gb, na njih fakat puno toga stane, i pjesama, i datoteka, i spotova i onih zapisa koji se snimaju kao diktafon i kroz radio...barem moj može. Meni ovaj MS uopće nije nešto, sličan je kao moj axxion zapravo skoro pa isti...Malo će zvučat čudno, ali malo mi je lakše kada ima odvojene tipke a nisu onako u krugu kao kod MS:rolleyes:
Nano je možda okej,ali barem onda koristi Anapod explorer ili winamp plugin umjesto smeća zvanog iTunes(iTunesi su shebali mojeg,vjerovo ili ne)= Citat =:
Izvorno postao balkanac
A zašto ja mrzim DRM:
1. Jer je glupost.
2. Limitira mogučnosti.
4. Onemogućava izradu backupa(npr kupiš orđiđi igru za PC,a igra ima DRM. Dođe tvoj mali buraz i upotrijebi dvd od igre ko frizbi-bi li radije kupio novu ili da si smiješ napraviti backup? )
5. A ako nas korisnike nije briga za takve sumnjive šeme poput DRM-a i trusted computinga,znaš li gdje ćemo mi završiti? U nečem zvanom totalitarni režim ala 1984.
Sad će neko reć da sam puko ko kokica,ali zamisli se malo.
moja kolekcija;
Sony nw-a3000
Sony D-ej1000 discman, sada uglavnom kao ukras
panasonic Sl-ct800 mp3 discman, također kao ukras
Sony Mz-N10 minidisc, najbolja kupnja ikada, obožavam ovu stvarčicu:thumbup:
Panasonic Rq-sx53, Walkman na kasete, isto kao ukras služi
u dolasku Sony Nw-S703 da se smjesti među ove grdosije, nemam niti jedan mali Mp3:king:
OK,sve to stoji,ali ako koristiš "alternativne" izvore glazbe i softvera nemaš nikakvih problema s tim. Meni je iTunes jednostavno preskup,nema muzike kakvu ja volim,a i nemam kreditnu karticu.I meni se isto diže kosa na glavi od shema "kupljeni materijal smijete pogledati/preslušati toliko-i-toliko puta","kupljenu sliku/melodiju ne možete slati na druge telefone jer je DRM-ovana" i sl.,ali dosad nisam imao takvih problema. Što se tiče iTunesa,meni je OK program,samo je problem što se na mom kompu i AutoCAD 2006 pokrene brže od njega,prilično iritantno. Možda i probam ove ostale.= Citat =:
Izvorno postao Thunderhead
Slažem se s tvojom anti-DRM kampanjom (kao i 99% ostalih korisnika,vjerojatno),nisi morao odmah "prijetiti" Orwellom,pošto je taj roman napisan 1948.,u doba žestoke paranoje od komunista,i na Zapadu je služio kao propagandni materijal. Čitao sam ga i predobar je,ali kao što rekoh,danas malo preekstreman.
Iriver T10, 2GB
ipod nano 1gb i d600,,.
imam neki mp3 player od 128mb kojeg vise koristim kao usb stick,a za slusanje glazbe u pokretu koristim mobitele(navedeni u potpisu,w300 je najbolji za mp3 reprodukciju)
ja koristim mp3 player 512mb
Ipod video 30gb+d900
w850 i to mi je dovoljno zasad... http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/n060.gif
meni je super moj transcend 512mb s touch panelom bez ekrana i baš mi je fora.