Jel se može maknuti Vodafone live! software a da se ne izgubi garancija, ili bar promjeniti izbornik? (k300 & k750)
Printable View
Jel se može maknuti Vodafone live! software a da se ne izgubi garancija, ili bar promjeniti izbornik? (k300 & k750)
Da to makneš moraš ga flashati... Ako ga flashaš sam ili kod nekoga ovako... Onda gubiš garanciju... Inače mislim da možeš u EM Servisu dobiti čisti novi soft, ali naravno po nekoj cijeni... Mislim da ti onda ne ukidaju garanciju...= Citat =:
Izvorno postao ghost-
Vjerojatno će ti netko drugi znati reći detaljnije o tome, ali to je u biti to...
ukratko. NE= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
tj ni uservisu ti nece stavit cisti... tj vrlo rjetko ce.
mozes ga flesat, gubis garanciju, no recimo kako ja radim..
kad flesam, mogu flesati i nazad, pa ako se slucajno nesto dogodi da se treba garancija, covjek dode i vrati mu se softwer koji je bio.. naravno garancija opet vrijedi i to je to.
ja znam ko će ti stavit čist , i pošteno. ak trebaš- PM
Al se garancija gubi 100% , je.. garanciju koje su šanse da ti SE rikne , ja svoje odma bar otključam!!
EM debrandiranje naplaćuje 120kn, samo ne znam oću li izgubit garanciju.
Nebi baš dao ruku u vatru da SE neće riknuti.
Garancija je super stvar :thumbup:
Zato kao što je khideg rekao napraviš backup tako da ga uvijek možeš vratiti na prijašnje stanje, i nema problema.
ako ti izdaju račun, a izdaju, to ti je garancija.= Citat =:
Izvorno postao ghost-
120kn.. pa niu bas jeftini.= Citat =:
Izvorno postao ghost-
= Citat =:
Izvorno postao khideg
nije bitno jesu jeftini ili nisu bitno je da ne izgubiš garanciju jer ako ju izgubiš razmisli koliko bi pljunuo love za popravak bez nje a koliko bi te izašlo sa garancijom.
pa ne gubis ganraciju i kako ne radis kod njih, samo sto cs dat ma nje love u startu, a vratii bekap je vrlo lako poslje, ako zatreba ganrancija.= Citat =:
Izvorno postao mrcina
a ako crkne zbog tkozna čega i ne možeš vratiti, tj. uraditi backup???
a šta onda, a garancija vrijedi i ne vrijedi?
Pa ako ga nemožeš upaliti... neće ga ni na servisu moći upaliti i tako neće znati da si prčko po njemu... barem ja tako mislim... ispravite me ako krivo mislim... :)= Citat =:
Izvorno postao milo dete
yeap.= Citat =:
Izvorno postao kiky_miky
Ako ti khideg ili tko god ne može vratiti backup natrag na mob onda ne znam što će ti oni u servisu moći napraviti da skuže što si radio na njemu.
potpuno tocno...= Citat =:
Izvorno postao kiky_miky
a ako mjenja onaj tko zna i ima opremu sofwer nema razloga da mob crkne zbog softwera, stovise jos ce biti bolji ako se staviji novija verzija ili debrandirana.
:)
dobro ste se izvukli na ovom pitanju.
nadam se da je tako, tj. da ni oni na servisu ništa ne vide
Jel zna netko di se to može u splitu napravit i po kojoj cijeni?
ne, ali mozes u osijeku... za jeftine pare... kod mene.= Citat =:
Izvorno postao ghost-
totalno su jeftini, a ostaje i garancija= Citat =:
Izvorno postao khideg
Kod EM debrandiranje košta 120kn i gubiš garanciju, a u Agramservisu (isto ovlašteni SE serviser) ne gubiš garanciju i debrandiranje je besplatno dok traje garancija!
Pa sad ti budi pametan!:confused:
ako ga flešaš i onda prdne , garanciju nemaš , na kontakte gdje se spaja baterija spoji neku jaču struju dok sve unutra ne počne pjevat i onda im ga daj u ovlašteni pod garanciju , j..
sprzi sve cipove i to je to.. haha..= Citat =:
Izvorno postao tj1
ako ideš na tako radikalno rješenje, probaj ne spojit mrežni napon, jer ćeš dobit hrpu plastike samo.= Citat =:
Izvorno postao tj1
a i sa istosmjernim naponon, oprez, nemoj pretjerat, 10V kroz jedno 2 minute je dovoljno... bitno je da se ne vidi da se nešto pržilo
e fakat , zaboravio reć, istosmjernu struju svakako, i , točno , čovjek ima pravo , ne treba baš pretjerat
jao jao, na šta vi čovjeka nagovarate :crazy:
ma ne nagovaramo,:drink: nego je to opcija ako nedaj bože nebude drugih izlaza , a tak i tak nem šanse da mu SE rikne osim ako ga ne smoči ili padne pa se razbije ;)
Cak i ako se smoci, nije garancija da ce krepat. Znam iz prve ruke, upao mi P910i u vodu. :thumbdown:
Prvo nije radio, ali kad se dobro osusio, sve radi super, evo jos uvijek, a to je bilo prije nekih 2 mjeseca. :D
I...?
Ghost? Šta si odlučio napraviti?
Ništa!!!!!= Citat =:
Izvorno postao kiky_miky