http://bahun.net/modules/news/article.php?storyid=537
Printable View
fino, jedva čekam, jer ga namjeravam nabavit.
Cijena je pristojna.
A evo i informacija iz Etraneta, isti uređaj pod nazivom HTC TyTN (bivši qtek) će biti dostupan tijekom 9. mjeseca. Cijena nepoznata.
bas me zanima cijena. a i takoder me zanima dal cekaj pasti cijena sadasnjeg varia. nikak da skupim pare za njega. nek dvojka dode u t-mobile krajem 9, i taman mogu produzit ugovor za 12 i zamjent bodove:)
Moram vas razocarati, ocekuje se cijena od oko 7000 kn.
u hebote!!kupis posten laptop za tu lovu. ali kad se realno gleda, posto je ovaj sad oko 4-4,5 000 kn, to je i normalna cijena. mozda t-mobile spusti cijenu na 2500 uz neku tarifu, recimo 150:)
Uh ti bokca.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Malo preveć. Pa niste valjda ludi da date tolike pare za tu malu vražju stvarčicu. 'Ko će još normalan kupovati tako nešto novo čim izađe.
To treba uzeti od Hase za jedno 6 mjeseci kada mu se bar prepolovi cijena.
A tko zna i kakve će kvalitete biti....bugovi u sustavu...kvaliteta izrade itd.
Ajde ajde, pa svako malo se izbacuju kojekakve nove inovativne stvarčice na tržište. Pa nećemo za svaku od njih otvarati ovako temu.
Činjenica je da po mojem mišljenju jedno 70% takvih inovativnosti doživi neuspjeh na tržištu.
Hoću reći, možete se sada paliti na to koliko hoćete, a da ga kupite za dva dana bi se možda po glavi (ili bi vas žena tavom jer ste u minusu...djetetu pelene niste kupili a bacate pare na "dječje igračke")
Iskreno cijena je.....:-/
Cijena Varia (1) je ionako relativno niska (2998,00) kn (samo uređaj) i sumnjam da će ići još dole. Vario 2 bi mogao biti oko 5000,00 kn, tako da mi cijena HTC TyTN-a nije toliko ni bitna, bio on 7 ili 17k. :chatter:
kolko ja vidim cijena varia je u t-mobilu 3298,00
Sori, moj zajeb, gledao sam na tarifu 60 bez obavznog trajanja ugovora. Ali nema veze, cijena je ionako relativno niska
nije to puno para, ali jos uvijek mi je zao dati 3000 kn za mob. ja preferiram mob do 2 000. sve ostalo je za mene neisplativo. ali ko voli nek izvoli.
TyTN (MDA 2 u civilnom odijelu) ce biti oko 5k kn
Cijena na T-mobile.de 699 € (samo uređaj)
Evo dobio mail od T-mobile:
A to "trenutno" bi se moglo otegnut. Eto šanse Etranetu da zaglumi Mobis i da opali cijenu. A 7000 mi je malko preveč za tu škatulicu.= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo na vasem e-mail upitu te vas zelimo obavijestiti da, prema
trenutnim informacijama, u T-Mobile ponudi nece biti uredjaj MDA Vario
II.
prvi titani i meteori su na carini, pucam na to da ih rospaya prouci medju prvima pa ga zaduzite da vam napise mali review, a ja cu saznati cijenu
nego, koliko vidim ljudi se full bune na stabilnost romova novih uredjaja.. nadam se da su ovi etranetovi sa novi(jim) AKU-om (2.3?25?)
Koliko imam informacija, review stignem napraviti do 25. ovog mjeseca... Mozete dotle neka pitanja postaviti ili nesto sto vas posebno zanima.
Hoće li taj review biti ovdje na forumu ili negdje drugdje?
Naravno da će biti negdje drugo :) Čovjek mora promovirat svoj site :)
Od svih pitanja ja imam samo jedno: Cijena?
Čovjek kaže da će TyTN koštati možda oko 7k kuna, ali bi Vario 2 mogao biti podosta jeftiniji pogotovo uz ugovor :) Otprilike se spominju cifre od oko 5k kuna i 3,5k do 4k uz neku Tarifu :) Jel tak' Rospaya...
A čovjek iz T-mobila kaže da Vario 2 neće biti u ponudi.
Biti ce ovdje, ali i na siteu...
No koliko sam cuo, Vario II ce doci u T-Mobile (premda su mi preko telefona rekli da ne bude).
Meni su isto rekli da Vario II neće biti u T-Mobile HR ponudi već da čekam Compact II (onaj HTC Charmer) ili tako nešto... No ja mislim da nema razloga da ne bude i u HR ponudi... Možda samo ovi iz SZK nisu dovoljno informirani...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Koliko imaš pouzdane izvore.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Nemoj se uvrijediti, nije da pikam, ali nemoj da bude "rekla-kazala".
Ne znam, jedni kažu jedno, drugi drugo. Ne vidim u čemu je problem ako imaju potražnju?
Izgleda da ćemo morati malo pričekati dok oni razriješe što će i kako će.
U tome i je stvar, radi se o tome dam mi je netko od tamo rekao da ce doci do nas, no nisam dobio niti datum niti cijenu, nego samo da ce jednom doci. Koliko je pouzdano, stvarno ne znam... No neka vam bude utjeha da ce mozda doci preko VIP-a (i naravno Etraneta).
eto i mene da se javim sa sluzbenim glasinama:flame:
eto, danas sam iz etranetda dobio TyTN, MTeoR i OXygen (tko zna kako ce se pisati) testne primjerke - sad gledam di cu s njima :loco:
Cijene jos nisu sluzbene, ali mogu vam reci da:
TyTN nece biti preko 5000 kn (700 EUR)
MTeoR ce biti oko 1000 kuna manje
a Oxygen ispod 2500 kuna
nemojte me drzati za rijec, ali ja cu sigurno imati (istu tu) rijec kod udredjivanja cijena:five: pa cu se potruditi da tako i bude
+ a bude li sve OK na ugovore ce se preko VIP-a moci proci vrlo dobro ako ih uvrste u svoju ponudu - ne cu spekulirati o tome, nego cu vam vise moci reci za mjesec dana
Ne znam...meni je MTeoR malo preskup za ovu cijenu...iako sam siguran da će ga Rospaya više htjeti uzeti od 8310-ke :)
Tehnološki gledano jedina prednost MTeoR-a nad 8310-kom je nešto brži procesor te 3G, ali mu zato nedostaje WLAN...Po svemu sudeći, ovaj ne bi trebao biti ni 200 kuna skuplji od 8310 da je izašao kad je i 8310 izašao, a sad bi trebao koštati najviše kao 8310. Zato mi baš nema smisla dizati ovu cijenu toliko u nebesa.
Za razliku od njega, Titan ima solidnu i fer cijenu.
to je bila i moja prva pomisao - bez wlana kaj ce mi; ipak je wlan free uglavnom, ovisi gdje naletis, a 3g se placa..
@ttperic
Znam da sam znao zalaziti u N seriju, ali mi je 8310 san jos od kad si mi pricao o njemu, tamo jos za zimu :)
@ Jsp_M: Ne znam. Meni se ne čini ta WLAN mogućnost kao nešto specijalno dobro na WM5SP mobitelu. Osim stvarno atraktivne mogućnosti povezivanja na lokalnu mrežu u svom domu ili uredu, nekakvih većih prednosti kao što je pristup Internetu nema, jer poznato je da je Windows Mobile u tom segmentu loš loš loš.
@ Rospaya: Opera Mini ti ne radi u 8310, probao sam...A Opera 8 nije baš nešto super :) Tako da ti jedino ostaje PocketIE...
Jel ima uopce ugradenu javu ili moras izvoditi neke kerefeke kao na starom OS-u?
Ima Java emulator...Ali ne radi sa svim MIDP 2.0 aplikacijama. Konkretno ovdje se nije snalazio sa konekcijama. Ne može birati odgovarajuću konekciju.
pošalji meni jednog na čuvanje ;D= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Samo mi reci jesu li to one famozne "preporučene" cijene za krajnjeg korisnika. I jel to s PDV-om il ne? Jerbo, malo mi je sumnjivo i nelogično da bude "samo" 500-600 čuna skuplji od Qteka 9100. :wstupid: Ali OK, iz tvojih usta u Božje uši. :jesus:= Citat =:
Sredi meni jednog po veleprodajnoj :deal: ;D= Citat =:
I jesi li saznao kad počinje prodaja?
He he...Možeš i meni dati jednog :) na sigurno čuvanje naravno. Budemo ih pazili k'o da su naši :)
Etranet ima politiku da diktira krajnju cijenu dilerima kako bi svi imali iste, tako da ako da je odgovor da, a PDV je inside te cijene[/QUOTE]= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
anytime, posalji pm cim dodju= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
za dva tjedna ako hsdpa testiranja prodju ocekivano ok= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
povjerio sam oxygen i meteor rospayi, sherajte :chef:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
tytn sam zadrzao jer ce vjerovatno u vip, ali i njega se moze testirati po cijeni kave na jarunu:thumbup:
kada se spusti hype oko ovih prvih komada bit' ce svega.. (zeli li tko testirati 9100;D ?)
Šta ti je već dosadio.= Citat =:
Samo daj, testirat ćemo ga. ;D ;D
@ jsp_m: Dogovorili smo se mi već uz jednu kavicu da malo provjerim mogućnosti tog dvojca :)
A sto se tice TyTN-a, pa mogli bi se jednom dogovoriti za kavu negdje gdje ima HSDPA pokrivenost da ja to malo vidim :)
jao ne zelis vidjeti:-/= Citat =:
Izvorno postao ttperic
eto ja sam upravo testirao i sa zaljenjem mogu zakljuciti da sam zdrobio 200 kuna u jednoj minuti
Naime, ubacio sam SIM na kojem imam GPRS 0 VIP tarifu i u exploreru ukucao Google, u njemu potrazio pojam bandwidth test i otisao na prvi link
Izmjeren je megabit, a ja glupan okinuo test jos jednom , kao bit ce brze kraj prozora.. i je bilo brze samo sto za svaki test on skine 1MB file... 5.91Kn/100kb pa si vi racunajte... :bunny: :bunny: :bunny:
jest, da, radi savrseno, ali mogao sam povesti frenda iz vipa na rucak pa da utvrdimo to isto:wstupid:
Ha šta ćeš, na greškama se uči.
Zato fino odeš u vip i isprobaš isto sa sim karticom koja je na pretplatnoj tarifi za HSDPA. Ne?
Ne znam da li bi mogao provjeriti brzinu veze da imaš ovu moju sim karticu što ju koristim u pccard-u za umts konekciju?
Vezu na uređaju namjestiš na HSDPA i on bi se trebao spojiti, zar ne?
Pa trebao si samo pitat...512 megi čeka da se potroši negdje :)
tarifa nije vazna, odaberes samo 3G band da ne bi isao na gsm i bez ikakvih postavki surfas explorerom= Citat =:
Izvorno postao observer
nego, nema posebne hsdpa postavke, to je kao edge i gprs - ako ima signala, skuzit ces po tome da fura, a ti vidis samo "U" ikonu za umts..
To je malo bedasto.= Citat =:
Ja volim imati potpunu kontrolu nad aplikacijama.
Možda izađe kakav third party software koji će malo detaljnije pratiti spajanje...tko zna.
u principu to je feature a ne bug, net bez postavki, jedan od servisa tri-gea
ps. evo moram sebi skociti u usta, TyTN ce stvarno biti jedva ispod 5000 kuna, ali bez PDV-a... dakle oko 6.. za sve one koji su pogodjeni mojim propustom mogu mi se javiti na pm za vrlo friendly popust pri kupnji titana