vrlo jednostavno pitanje.
kojega od ova dva se više isplati uzeti?
Printable View
vrlo jednostavno pitanje.
kojega od ova dva se više isplati uzeti?
S55
zavisi kaj ti treba, ako ti treba ic i Bt onda S55 ako ne onda M55, vrlo jednostavno
s55
s55
s55! :)
uh, ovo je bilo brzo :)
onda će biti s55.
hvala na odgovorima
Ajde mi molim vas objasnite zasto S55, a ne M55?
Ir, BT...
Meni je IR presudan tako da je s55 po meni bolji
s55
M55
A da netko spomene kako m55 ima 4096 boja, a s55 samo 256 boja.Inace se slazem da je bez obzira na ekran ipak bolji izbor s55.
To nema potrebe spominjati jer to svi znamo:)
A da netko spomene raspadanje tipkovnice od S55? :)
Daj pojasni malo...
Niste za to culi? Puno se je ljudi zalilo na to da im je neka tipka postala prelabava, a vecini je i otpala.
Ma prvi put cujem. Meni je sve za 5 bilo
M55 je 2 grama laksi, ali 4 mm siri i 3 mm deblji, pa mu je i obujam 2 cmł veci.
Iako imaju istu bateriju, M55 navodno moze s njom u stand-byu izdrzat 10 dana, a S55 12(ne moze ni jedan vise od 5-6).
M55 display ima 4096 boja, a S55 256(naravno, ni jedan ne moze prikazati sve boje, bar ne odjednom). Osnovne funkcije imaju iste. M55 ima dynamic light koji je kul, a S55 na tom mjestu ima tipke koje su vrlo korisne. S55 ima bt i ir, a M55 nema, sto je jako lose ako imas pocket pc :(. M55 ima dijelove Wapa 2.0, a S55 ima 1.2.1. M55 ima gprs class 8, a S55 10. M55 ima amr, a mislim da S55 nema. M55 moze imati animirani wallpaper. M55 ima vise memorije(1.87, a S55 ima 1.6).
To je sve cega se mogu sjetiti.
Eh, da, S55 ima Yamahin chipset zbog cega je skuplji, a trebao bi biti i brzi, ali bas i nije(ok, s novim fw-om je pisanje sms-a stvarno brze nego na M55, ali samo to) :)
I M55 je ljepsi(bar meni :)).
E, i M55 brze trci :D
nisam cuo za ovo s tipkovnicom, a ja ga imam vec neko vrijeme, i sve 5! zanimljivo...
s55 ima 1mb a ne 1.6
s55 nema 1 mb nego 900 i nesto...
A iskoristit se moze samo 730.
i koji je zakljucak?
Da se jaran zajebo...;)
*Ma uzmi oba*.
Kad uzmeš oba na "crno",ispadne ti cijena negdje kao što košta S55.:cool:
eh, pa i uzimam na crno, i dođu mi podjednako...
pa nisam lud da uzmem u dućanu...
Evo vam samo jedan od puno threadova na c-s forumu u kojem se prica o raspadanju tipkovnice od S55 http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=25644
Radi se inace o cuvenoj i nadaleko poznatoj njemackoj kvaliteti.Meni su na SL45 koji je bio star dva dana propale tipke na gornjem dijelu tipkovnice.Sreca je bila ta da je bio kupljen u trgovini i imao garanciju.Nakon tjedan dana mi je otisla jedna od slusalica od MP 3 playera koji je ujedno i hands free.Sreca je ta da su ovi u Heinzlovoj u Siemensu jako ljubazni i brzo rjesavaju reklamacije.Njemacka kvaliteta se strasno srozala i nista im vise nevalja.Imala sam cak problema i sa svojim 6 mjeseci starim VW Polom, ali to je prica za neku drugu temu.Uglavnom jako sam razocarana Siemensom i prelazim na Nokiu cim izadje model 6600.
Meni se čini da su mali žuti trenutno sinonim kvalitete.
Miško:
Na što točno misliš?
SAMSUNG,LG...
Samsung, jer ono šta je u Japanu mi je kao da gledam Zvjezdane staze.
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
@nimda: apsolutno
LJUDI PROČITAT MOJ THREAD"RIJEČ DVI O KVALITETI SAMSUNGA" U SAMSUNG PODFORUMU!!!!!
Definitivno= Citat =:
Poslao: nimda
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
mogo bi jos proraditi na funkcijama
Ovdje nije riječ o samsunzima.... molim lijepo
Dajte mi link na neku temu na ovom forumu na kojoj nema offtopic postova :P
Sto bi ja tu napravio reda da sam admin... 145 puta bi se smanjio broj postova i 58 put broj korisnika :skull:
Salim se, ali stvarno malo treba poradit na ponasanju korisnika.
I suba, za kojeg si se na kraju odlucio?
na kraju sam se odlučio za s55
još trebam samo dio novca skupit i moj je... :D
btw, hvala svima na odgovorima :afro:
kaj ti treba bt i ic?
ma ne treba mi, ali ih mogu nabaviti po istoj cijeni... pa sam se odlučio za s55, ekran mi i nije toliko važan, a i na m55-ici me nerviraju one lampica sa strane...
ipak mi se čini bolji s55
Te "lampice sa strane" se mogu potpuno iskljucit.
i nekužim kak te mogu nervirat te lampice, pa baš su zakon po mraku
mislim da je m55 bolji izbor ako ti netreba ic i bt
Coma je u pravu! Ako ti ne treba bt i ic onda ti je bolji izbor M55.
Lampice kao rećeno se mogu iskljućiti pa ćak i različito naštelati...
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
Ne da mi se sad palit i gasit mob, ali jel to kad je dynamic light potpuno iskljucen u profilu, ili kad je samo za sve posebno iskljucen?= Citat =:
Poslao: nimda
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
ma ne sjecam
Upravo sam isprobao. Ako je dynamic light potpuno iskljucen(dakle u postavkama profila, a ne dynamic lighta) onda pri paljenju i gasenju ne svijetli. Bar ne na fw10.
Ma sa tim lampicama možeš raditi šta ćeš, to je po meni najmanji problem !
a šta da kažem, više mi se svidio s55
E jeste stipse...cuj eliminisali telefon jer ima lampice?! A Subo, ja mislim da si se zajebo...jer u biti ako nemas laptop ta bezicna sranja ti i ne trebaju, a ovaj drugi Simens ima bolji ekran...
Naravno moje misljenje...;)
E Suba,čovječe.Tvoja je to odluka,al jesi li probao radit na oba moba,mislim jesi ih imao u ruci?
ajde, kad ste toliko navalili, razmislit ću još jednom, pa se javim.
(imao sam oba u ruci - tek tako da se zna)