http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html
potpišite ljudi!!
Printable View
http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html
potpišite ljudi!!
potpisano..
potpisano! 1757.= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
Psi laju a karavane prolaze :bunny: nažalost :(
Sad ću ja napravit peticiju Mobisu da smanji cijenu N73 :creep:
I Todoriću da pojača CO2 u Jamnici
ajde, ajde ima nade:D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ako ništ, možemo napravit okupljanje forumaša, pa se svi napit ko majke i udri na ht:thumbup:
Podržavam al samo ovo= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
dobre su ti fore, ali neznam zašto kritizirati ovu peticiju! stvarno HT ima monopol i tome treba stati na kraj jer to šteti nama malim korisnicima.... Nikoga se ne može natjerati da potpiše peticiju tako da...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ma ne kritiziram nego samo konstatiram da džaba vi potpisujete i nadate se. Smanjiće oni kad oni budu htjeli, a ne zato što vi potpisujete peticije.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
to stoji, no vrijedi pokušati. za sada se skupilo dosta potpisa= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Mislim onak iskreno da je Mile u pravu,al opet t -com je jedna .................................................. .................Toćkice su psovke za T-com,koje nesmim tu napisati jerbo bi dobio ban na par dana:licklips::licklips:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
evo 1775. :D
:lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao:care= Citat =:
Izvorno postao ledeni
potpisao, i napokon neki pametni napravio peticiju..
Poptpisano
Kasnis negdje dvije godine, kada je ta cijela prica zavrsila nesto brutalnije:
http://img358.imageshack.us/img358/3...ji02mp0.th.gif
Inace, jednu takvu peticiju sam i ja napravio, no to nije nacin na koji se to radi...
...jel se to meni čini il se tvoj nick spominje...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Yup. <10 znakova>
Baš se nisi dobro proveo ha :lmao:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Al nema veze, bitna je namjera...svaka čast! :thumbup:
1873 Signatures Total
Da, ludnica :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao observer
LOL
sto se sve ljudi nece sjetit:):):)
1947 potpis:)= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Ako netko napravi peticiju da se smanje cijene kruha i mlijeka ja ću odmah potpisati.
p.s. Može i gorivo ;D
evo pa napravi:= Citat =:
Izvorno postao gog
http://www.petitiononline.com/create_petition.html ;D
dobra!!!!!= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Moj naklon legendo:headbang:.You gotta BIG balls:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Potpisano:thumbup: Ali nevjerujem u to...:-/
cito sam onaj clanak o t-zombixu i rospayi u novinama,ima vec dosta vremena.
btw. potpisao sam peticiju:)
nekuzim zasto svi pisete nickove, ja sam se cak 2 puta upiso:)
sad ti bu murja srušila vrata ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
bolje da dodu oni iz t-coma:lmao:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
2299 Signatures Total
potpisano!
potpisale sve kolege s kojima radim... i naravno ja...
Sad nakon što sam se potpisao, nije mi jasno zašto... i čemu... :-/
Potpisano !
platiš kavu i ja ti sve objasnim... :D Skupi su i točka= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...ko je ovo napisao - "Draga djeco prestanite skidati gigabajte ilegalnih stvari i cijene ADSLa æe vam biti prihvatljive" ...
Tko god je, u pravu je...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ma neka je on u pravu al mi hoćemo još jeftinije skupo je čak i da neskidam ništa= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Logično je da su cijene proizvoda i usluga u nekoj zemlji povezane s prosječnom plaćom građana te zemlje. U svim zemljama je to slučaj i s DSL uslugom, osim u Hrvatskoj.
Naime, uzmemo li odnos prosječne cijene DSL usluge i prosječne plaće u europskim zemljama i usporedimo li ju s odnosom cijene DSL usluge HT-a (pri tome gledajući da uspoređujemo slične pakete usluga) i prosječne plaće u Hrvatskoj, ispada da je HT predvidio cijenu svojih paketa za zemlju u kojoj je prosječna plaća VIŠESTRUKO veća od one u Hrvatskoj.
Iz toga proizlazi zaključak da HT svjesno iskorištava građane namećući bezrazložno visoke cijene i time javno priznaje položaj vodećeg monopolista u državi.
Pa kakve su to gluposti!?!?!
Jebote znaci da bi mi trebali kupovati Mercedese i Rolce Royce oko 3-5 puta jeftinije nego napredna Evropa. A u benzin nam je malo skup. Pa sta niko ne veli ovima kaj dilaju naftu da za nas smanje cijene jer smo mi siromasni :)) .
E da bar ta teorija pije vodu.
Trla baba lan... Nema ništa od toga.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Opet si pio ;D
Radi se o tome da je flat DSL u Njemačkoj 10 €.
Tako da bi kod nas, s obzirom na standard, trebao biti 3,5 - 4 € :notooth:
a zahvaljujući ovoj peticiji, možda za 45 godina i bude :rolleyes:
Vjerojatno nisam bio dovoljno jasan.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Stos je u tomu sto se cijene takvih ponuda ne kreiraju prema standardu. Ista je stvar i kod drugih ponuda proizvoda i usluga, a rijetko koja je ovisna o prosjeku place i standardu. Neke od njih su recimo kazne, sudski troskovi, naknade i ostala sranja cije se cijene mogu kreirati prema tomu.
samo je neki spamer ulovio dosta mail adresa:fish:= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa baš zato i ironiziram :lmao:
E ovo je najbolji odgovor do sad. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
evo i ja potpisao.
2927.
rospaya svaka čast...
potpisano:thumbup: :thumbup: :thumbup:
sad više nitko neobraća pozornost na ovu temu neki su govorili da nevjeruju da ce nista bit ali ja mislim da ih je upravo ova peticija natjerala na smanjenje cijena i povećanje paketa
onda se moze ova tema :closed: jel ne vjerujem da ce skoro opet spustat cijene :)
= Citat =:
Izvorno postao zeus
Moguće.. Ipak ih je 3535 potpisalo...
Ajmo svi opet:)
= Citat =:
Izvorno postao zeus
Aha! Je. Kak da ne. Inače slušaju glas naroda i njime se povode... Spustili su cijene zbog nekih sasvim desetih razloga, a ne zato kaj smo mi to htjeli... Kao da inače ne znaju da su im cijene previsoke i da su im korisnici najviše zbog toga nezadovoljni... Ne budimo naivni...
Ma treba nam peticija za povećanje brzina aploda... :-/ to je tek prava sramota.
Pa kod adsl upload je ograničen na 1Mb/s, pa tako da ovo što imamo i nije loše, s obzirom da je prosječnom korisniku down/up cca 10:1.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
I nebudite smiješni s anketama :rolleyes:
samo primjera radi. ja koristim dsl preko wimax-a koju je prvi u hr ponudio novi-net. najjeftiniju varijantu koju nude je flat s brzinom t-comovog isdn-a, znaci - 128/64 za 50kn, sto je za vecinu igranja, surfanja, chatanja i ostalog prilicn ok. s tim da je ta brzina zagarantirana a dok je kod tcoma i manja. kod mene brdo klinaca koristi tu vezu a naravno koliko para toliko veza moze biti brza. naravno sve je flatrate.
ali nazalost po sve ostale, novi-net pokriva samo medjimursku zupaniju.
Nije loše?! Istina, i ja bi rekao da nije loše. Nego očajno. Sad ću reć nešto što se u ovom tredu reklo barem milijardu puta, a to je "pogledaj ponudu vani". :)= Citat =:
Izvorno postao jay
Druga stvar je da je sramota, da ne kažem bezobrazno da mi u paket koji imaju obraza nazvat "Business Flat" daju parsto kilobita aploda, mater im. Dva megabita dolje, super, a kad hoću neke materijale poslat mogu si uzet godišnji dok to procuri. Aplod im nije pipa nego faking kapilara :D
3536 potpisano:thumbup:
Ja ću vjerojatno uzeti 512/256 (189kn) kad mi istekne ugovor kod T-Coma :)= Citat =:
Izvorno postao jappa
Ne pratiš, adsl ima ograničenje 8/1Mbits dakle prvo smo zakinuti za download.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Neće davati veći upload od 3 Mbit/s zato jer je 5 Mbit/s rezervirano za IPTV koji se počinje uvoditi kroz nekoliko mjeseci...= Citat =:
Izvorno postao jay
peticija je stvarno upalila.. a ja je čak nisam ni potpisala :rolleyes: :) ;D
nan, kak ti nije jasno da to smanjenje cijena nema nikakve veza sa ovom ili nekom drugom peticijom... Oni su i više nego svijesni da su im cijene među najvišima u Europi, ali su to gurali dok god je išlo... Sad kako dolazi IPTV, cijene su ipak morali koliko-toliko srezati...
..... a šta misliš zašto kolutam očima :p misliš da mi to nije jasno :rolleyes: :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Joj nikako da se razumijemo ti i ja :D nema veze, zaboravi.= Citat =:
Izvorno postao jay
Misliš download :bunny: znam, ja samo govorim o standardu, a za adsl on je 8/1Mbits= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma ja sam ti samo htio reći da na postojećoj tehnologiji (adsl) upload i nemože biti puno brži od onoga što daju kroz razne pakete, pogotovo sada kad su odlučili rezervirati dio kako downloada tako i uploada za iptv. Uostalom ono A od ADSL stoji za Asimetric. Ali da, i ja ih nevolim i kvragu vani su cijene daleko manje za daleko veće brzine :king:= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ovo sad potpiso 3544!!!!!
3545 eto :)
zar nisu već snizili cijene? ipak je sad 20kn 1gb, umjesto 512mb...
da imaš pravo već su se cijene snizile (potpisujte i dalje možda ih još snize;D ;D ;D )
imam jedno pitanje...npr...zilijun ljudi potpiše to na toj stranici....kak bi t com znao da je netko uopče pokrenuo tu peticiju i da ona postoji?
(hit me if it was dumb:p)
Pa, netko im isprinta i pošalje... ;D Bože, vertigo, kak glupo pitanjeee... :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
And where do u want me 2 hit u? :P
aaaaa.....dal je itko to napravil??= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
samo ne u facu! :p
imaš pravo u tome ali eto malo iz zafrkancije neka svatko potpiše , a i da doznaju za tu peticiju koda je njih puno briga za to ali eto treba pokušat:comp: :comp:
nije uopce bitno koja je brzina uploada i downloada.Nek bude kao sada,ali neka flatrate bude 100kn i problem rjsesen.:thumbup:
i svi ti nasi potpisi njima ne znace bas nista...ali jednog dana(eh...jednog dana)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ce se mozda i nas glas cuti....objaviti u nekim novinama ili sl. pa ce pokreniti i druge,nesvrstane,otvoriti im oci i shvatit ce da i njih pljackaju...
onda bi se i ht,tj dt trebao zapitati za buducnost s istim brojem korisnika.
i jos nesto:zivjele budale koje se prodaju za mp3 od 300kn
potpisao zaboravio sam koji sam :)
kaj se to još potpisuje???? kul :p
ajmo potpisivat dok ne bude besplatno:rolleyes:
;d ;d ;d ;d
Čitati datume.:)= Citat =:
Izvorno postao -TOT-
debilana... jel vam jasno da od toga niš :p