LG predstavio novi preklopni aparat, nastavak na seriju cokolda http://www.gsmarena.com/lg_kg810-pictures-1576.php
Printable View
LG predstavio novi preklopni aparat, nastavak na seriju cokolda http://www.gsmarena.com/lg_kg810-pictures-1576.php
Da olakšam ljudima prve dojmove
http://i.gsmarena.com/w/pics/lg/lg-kg810-00.jpg
Oh c´mon, pa zar baš sve mora biti kao v3.. :-/ Još malo pa će i bojlere proizvoditi u tom obliku..
fantasticno izgleda.puno ljepsi od v3.
ima samo jedan problem, dizajn nije originalan.
cista kopija v3,ali inace odlican mob
nije originalan,ali ima svoje adute u dizajnu.
Cool mobac:)Sad oni kojima se bas ne svidja klizni mehanizam kao kod KG800 mogu izabrat ovaj model sa jednakim karakteristikama:thumbup:
Izgleda da LG misli ozbiljno sa mobovima :japan:
Do sad su radili neke marginalne telefone, ali sa ovom serijom chocolate drmaju :mega:
Meni su iskreno najljepši mobovi na tržištu
mob je ok izgleda, ali ne bi rekao da je čista kopija v3, onaj samsung z540(mislim da je taj) je skroz isti, ima čak i ono izbočenje na dnu...
Ima li tko kakvu informaciju kada bi se doticni aprat mogao naci kod nas u prodaji?
Najs uređaj... mene podsjeća na neku mješavinu V3 i 6131, dizajnom...
Al mi je još uvijek KG800 ljepši...
Kg800 je možda više fancy iz razloga jer kod njega touch screen ima veću funkcionalnost i tipke su puno izraženije nego na Kg810 kojem touch tipke služe samo za mp3 koliko mi se čini...
sve u svemu lijepi mobitelčić.... samo mi je ovo glupo šta je ograničen na 128mb memorije....
oprostite, ali jedina slicnost ovog moba sa v3 je da je preklopni i tanak...
= Citat =:
Izvorno postao mobman
sta ce ti vise od 128mb
kupi laptop
Danas se više skoro ni ne može biti originalan na tom području... Sad su samo manje-više kombinacije prijašnjih oblika i boja...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Točno,jako su oprezni kaj se tiće dizajna,više nebudu radili eksperimente kao što je onaj (Siemens Xelibri),koji i nije imao neku prodaju,pa su jako popljugali.Sada je hit imati što tanji mob i polako su svi počeli delati takve.Sigurno su pratili motorolu v3 i njenu prodaju pa kada su vidli da je prodaja velika,ajmo i mi!!!Sigurno će početna cjena biti velika ko i lgKg800,a nakon 2 mjeseca pada skoro 50%!Meni je mob super.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
;D baš cool mob ..je sliči na v3 (v3x) i na z540v:-/ ali je stvarno lijep :thumbup:
prekrasan je !pls neka netko napise jeli izasao u RH u prodaju i po kojoj cijeni ??:-/ tnx!!
Nije jos, ali ga zato imas u Trieste za kupiti
u zakon!
Svidja mi se...
Da dizajn je malo... ccc
mislim da bi motorola mogla i tužiti ovo za čistu imitaciju dizajna, mob je prekrasan, ali to je V3 sa malo kromiranih dijelova.....!!!!!!!!!!!!:zbunj:
Ne kužim zakaj bi Motorola mogla tužiti LG...ljudi, ajde malo bolje pogledajte ovaj mobitel i V3, a onda pišite nekaj kaj ima smisla, jer ova provala nema...uglavnom, to kaj je mobitel tanak i preklopni ne znači da ima veze s V3, pogotovo ne ovaj... :thumbup: :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
Lijep je, za ostalo se nebi kladio. A i preskup je
stvarno je lijep,ali sve ostalo vec vidjeno na cokoladici kg800:jehon: :confused: :dunno:
Jako lijepo.
mobitel je odlican sto se izgleda tice, funkcije su iste kao na kg 800, ali dizajn je stvarno dobar
ja osobno ne volim preklopne mobitele, v3 mi se nikad nije svidjao, a posto je ovaj skoro isti nije mi ni on nista posebno....
ali sto je je, lg se bacio na mobitele, sigurno ce tu biti dobrih modela, samo naprijed LG :thumbup:
Pljunuta Motorola razr maxx