vidim da ste prestali slike slati, pa evo 3 cure, od kojih sam jedna i ja, nismo savršene ali smo to stvarno nas 3!!!
pozdrav svima...budite hrabri kao mi!!!!:three: :blush: :blush: :blush:
bajdvej u Novalji je bilo mraaaak!!!
Printable View
vidim da ste prestali slike slati, pa evo 3 cure, od kojih sam jedna i ja, nismo savršene ali smo to stvarno nas 3!!!
pozdrav svima...budite hrabri kao mi!!!!:three: :blush: :blush: :blush:
bajdvej u Novalji je bilo mraaaak!!!
Al di je slika?
di su slike, ja ih ne vidim
a zeznule smo stvar!! napisala sam pm comi...= Citat =:
Poslao: whiteboy
Al di je slika?
Pa napiši pm i meni ;)
dobrodosla na forum, vidim da imas isti mobitel kao i andrea... ;)
koja andrea? čitala sam malo sapunicu između come i andree ali vidim da je sve ok....:cool:= Citat =:
Poslao: vrag
dobrodosla na forum, vidim da imas isti mobitel kao i andrea... ;)
sve super... jedva cekam da vidim slike... u novalji je uvijek bilo, i biti ce super! jedno od boljih mjesta na moru kod nas zasigurno, ima puno sadrzaja... :)
nažalost ništa od slike...očito je prevelika i nikako da se odvrti ono kad stisnem atach....= Citat =:
sve super... jedva cekam da vidim slike... u novalji je uvijek bilo, i biti ce super! jedno od boljih mjesta na moru kod nas zasigurno, ima puno sadrzaja... :)
šta si ti vraže mislio da će biti cijeli album? ma ne, ovo je bila slika gdje smo nas tri (s oproštenjem) nagužene...samo nam se guze vide a face naravno ne....nismo savršene al dok se faca ne vidi sve šaljem:)
nisi mi do kraja pomogao? takav si u svemu ha? započneš pa ne dovršiš:) :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
di su slike, ja ih ne vidim
Možda trebaš pričekati malo duže jer je velika slika, ako je prevelika yahoo će ti to reći (pretpostavljam da si išla prek yahooa kak sam ti i predložio). Ak nejde, sredi si taj mejl doma pa nam šalji slike! ;)
slika je definitivno prevelika....išla sam na yahoo....sad i tamo imam mail...baš super...= Citat =:
Možda trebaš pričekati malo duže jer je velika slika, ako je prevelika yahoo će ti to reći (pretpostavljam da si išla prek yahooa kak sam ti i predložio). Ak nejde, sredi si taj mejl doma pa nam šalji slike! ;)
i Kak je bilo u Novalji? ja sam u biti bila u Gajcu ali smo stalno visile na Zrću ili Zrču :cool:
Ima tona nema slike.
Meni je bilo super!
neznam to se moras probati!, a kaj se slika tice pogledaj koja je velicina, sliku se lako smanji= Citat =:
Poslao: *rolergirl*
nisi mi do kraja pomogao? takav si u svemu ha? započneš pa ne dovršiš:) :)
jab se kladio da je to 2. andrea , imala je 'aferu' sa comom i sad i sad pokusava izgladit stvari... ispravite me ako sam u krivu
p4e vidovnjak i bez kristalne kugle... ;)
netko me spominje ha? pa stvarno nije ni čudo što mi se štuca....= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
jab se kladio da je to 2. andrea , imala je 'aferu' sa comom i sad i sad pokusava izgladit stvari... ispravite me ako sam u krivu
ja sam ovdje....a što se come tiče otkad sam vidjela njegovu sliku....da sam ju prije vidjela nebi se svađala....s njim...s ostalima bi ....šalim se...
koju sliku, stavio sam ih 3 na forum
I ja imam iste primisli...= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
ajde idemo otvorit kladu...jel je to još jedna ja?
whiteboy tebe sam zamišljala drugačije...(pogledala sam one slike kaj ste slali)
a ti coma dobar si.....nije da se sad tu nekome ulizujem...nego sam realna...al opet tko zna...:)
e imam samo jedno pitanje kak to da mozes ici na net dok radis kad god oces?
s obzirom da mi ovdje ____ radimo u programu koji je stalno umrežen ja mogu kad hoću na net....ova državna ustanova funkcionira pomoću interneta (tko bi rekao,ha?)
kad na neko vrijeme nestanem onda radim...ali sam ovdje...do pola 5 od pon-petka
Misliš na onu sliku na jahti okružen haremom?= Citat =:
Poslao: andrea
whiteboy tebe sam zamišljala drugačije...(pogledala sam one slike kaj ste slali)
Da, to sam ti ja! Pa kako si me drukčije mogla zamišljati....;)
ne tu...onu gdje imaš kravatu i kiseli osmjeh a do tebe je navodno neka dobra treba....ima vas puno na toj slici= Citat =:
Misliš na onu sliku na jahti okružen haremom?
Da, to sam ti ja! Pa kako si me drukčije mogla zamišljati....;)
E onda sam izgleda prerano maknuo tu s mora... Nema veze bit će toga još.
A ta s kravatom je morala takva biti s obzirom na prigodu... a bila je već na netu pa mi se nije dalo uploadat neku novu pa sam linkao na nju...
Ajd i ti svoju sliku stavi na net. Ak ne znaš kak uploadat sliku pošlji je nekom od nas pa ćemo je mi za tebe stavit...
E da, di si bila na moru ovo ljeto?
Jest' a kravata mu je ludnica... ;D
Kenzo kravata! Brušena svila! Ne nosim ja bilo što! ;)
e sad da čujem komentare...= Citat =:
E da, di si bila na moru ovo ljeto?
bila sam u Novalji.......
bilo je ludo i nezaboravno:-X :-X :-X
...ovo ću prešutit'... :)
zašto? pa puno ljudi je ove godine bilo u Novalji....:lol:= Citat =:
Poslao: dmi
...ovo ću prešutit'... :)
ne vidim u čemu je problem:angel:
...sad češ još napisat' kak' imaš i sliku tebe i dvije prijateljice sleđno pa glavno je da se ne vidi faca pa kak' voliš rolat' pa...
ja se valjam po podu....pa kakva je to slučajnost? ali ja stvarno imam 2 frendice i imamo takvu sliku i volim rolat, baš bila u nedjelju na jezeru= Citat =:
...sad češ još napisat' kak' imaš i sliku tebe i dvije prijateljice sleđno pa glavno je da se ne vidi faca pa kak' voliš rolat' pa...
možda je to bila jedna od moje 2 frendice....?:cool:
a jedna od te tvoje dvije frendice je isto na forumu???
:) :) :) :)
bas me zanima ta nesudjena slika... pa daj ju nekome mailaj da ju stavimo... :)
vjerovatno je.....nema šta drugo biti:confused: :angel:= Citat =:
Poslao: bigboss
a jedna od te tvoje dvije frendice je isto na forumu???
:) :) :) :)
a bumo nekaj iskemijali....ali gle slika je totalno bezveze...nemojte sad očekivati neke zečice iz Playboya:cool:= Citat =:
bas me zanima ta nesudjena slika... pa daj ju nekome mailaj da ju stavimo... :)
Imao sam filing da će se to ovako nekako razriješit nakon onog pitanja o moru... ;)
I jesi ti jučer navečer možda bila kod te frendice... rollergirl je neš meni pisala da je s frendicama uz komp i da ne zna kako poslati sliku... :rolleyes:
Evo, rollergirl je ovo napisala... pa daj nam reci 'rollergirl' tko je to sve zeznuo stvar?= Citat =:
Poslao: *rolergirl*
a zeznule smo stvar!! napisala sam pm comi...
skužio si me WB:rolleyes:
Ah nije teško za skužiti...;)
A pogledajte samo stil pisanja - postovi i kod andree i rollergirl počinju s naslovom... jedine 'dvije' osobe na forumu koje tako počinju baš svaki post...:)
ha čuj...nebi ja mogla ovako još dugo...znaš trebam paziti šta pišem i tak....ah napokon sam slobodna.....sad mogu po starom:bat:
šala mala.... ja sam u dubini duše :angel:
Uživaj! :jump: :beer:
ovakva andra a.k.a. rollergirl mi se puno vise svidja... :) vrazje je detektivsko oko prvo indirektno uputilo na to preko samsunga v200... ;)
kad sam trebala upisat mob još si mislim hoćete skužit al mislim si ma nitko nije tako precizan...i eto ti vraga....:D
uživat ću kad mi coma dođe.....:cool:
Ja sam isto to odmah vidio, a i preko PM-ova mi je nekako na andreu zamirisalo... No Player je prvi to u javnost iznio ;)
No, sad je dobra ( :angel: ) andrea/rollergirl i to je najvažnije. :thumbup:
ja ću izludit, dala sam oglas u plavi oglasnik da prodajem C 55 Siemens i treba je napisala S 55 a pošto je cijena 750 kn uključujući i dostavu svi zovu kao ludi,,,,baš me sad jedan iz Siska zvao, pa mi poruke šalju, e telefon mi zvoni svakih ali doslovno svakih 5 min= Citat =:
Ja sam isto to odmah vidio, a i preko PM-ova mi je nekako na andreu zamirisalo... No Player je prvi to u javnost iznio ;)
No, sad je dobra ( :angel: ) andrea/rollergirl i to je najvažnije. :thumbup:
:wall:
Preusmjeri broj na Plavi Oglasnik... ;)
a good one :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Preusmjeri broj na Plavi Oglasnik... ;)
i kaj je onda sa tvojom slikom?
zappan moze reci odgovor = IP
Al drukčiji je valjda IP s posla i od doma...
jeb ga nisam znao da se kaci na internet i sa posla i od kuce= Citat =:
Al drukčiji je valjda IP s posla i od doma...
a kao andrea se nikad ne kaci na net od doma
bok dečki. evo stigoh doma. o čemu ste vi to raspravljali? sad sam doma i evo upalim komp a vas nema:confused:
ništa....laku noć...idem u krpe..... :zzz:
(malo je jadno dopisivat se sam sa sobom :rolleyes:
laku noć i od mene:lol: :lol: :lol:
poslo sam ti privatnu!
decki pustite cure na miru!
andrea
16-09-2003 23:19
The IP Address is: 195.29.139.238. The host name is: ad11-m238.net.hinet.hr.
*rolergirl*
16-09-2003 23:23
;)
kaj ti zekaš?? hočeš po guzi?= Citat =:
Poslao: jsp_m
andrea
*rolergirl*
;)
Eh da to je od doma pod oba nicka postala s par minuta razlike...:D
ma nisam ja ..... to je nekakva greška:-X
...mala preporuka prije idućeg promjena identiteta se odjaviš s neta pa ponovo prijaviš i nije ti isti IP... ;)
thank you my dear :kiss:
haha znam ja kad se radi o vakim stvarima...pogodio sam... vi stari forumasi jezik za zube :D= Citat =:
andrea
*rolergirl*
;)
P4E please skeniraj okle se ja javljam. :)
...on je bijo skeniran... ;D
dobra ti ova.... :D= Citat =:
...on je bijo skeniran... ;D
ccccccccccc
tenks u
moj da se trudis kolko god hos neb nikad naso preko ip ili ISP-a :D= Citat =:
s malo vise truda moze se dobiti i br telefona ;)