Izvorno postao zerobravo
ovako, ama baš svaki danas novi mob ima već kvalitetan zvuk u slušalici, jedino još kvaliteta zvuka u njoj ovisi o samoj mreži. dakle. to za današnju generaciju mobitela govorit smatram gluposti. n6230i je odličan mob, da nema dostojnog nasljednika, ne bi se složio, a ovo da "MI" "MAŠTAMO" o "symbian" telefonima, koje će pravi poslovni korisnici obić u širokom luku, je takva glupost, da bolje povuci to što si napisao, jer oni ljudi koji istinski znaju što je symbian i u kakvom je on napretku razvijanja, itekako će prije uzet njega nego "obični" mobitel. jer usporedba mogunosti jednog i drugog je nebo i zemlja. a pošto ti koliko vidim niti ne znaš što je symbian, preporučam ti da svoje intelektualno mišljenje zadržiš za sebe. također, ova "činjenica" da baterija traje 1 dan... iz kojeg si konteksta to preuzeo? istina je da im je to tanja strana, al je i činjenica da je symbian OS(operativni sustav). no da traje 1 dan, je također neistina, možda kod nekih koji imaju stare baterije, no nova baterija, pogotovo BL5-C (kod nokia) i novije imaju duži vijek izdržljivosti i nešto su većeg kapaciteta od BL4-C. ja imam 4-C i traje mi 3 dana uz prosječno korištenje. upotrebom radia, mo3 playera, smanjuje joj se vijek za možda pola dana-dan. al to je karakteristika kod svih, pa i "dummy" mobitela.