Koja vam je Nokia najljepsa po izgledu?
Printable View
Koja vam je Nokia najljepsa po izgledu?
dezinitivno 7250, a zakej nisi stavio 8850&8910 kad vec govoris o ljepoti??
A 3650??! ;)
Izvan konkurencije ;)
pa nema tolko polja za anketu,da ima kolko hocu poceo bi od 3200,3310......
Ja me?em 7650 pod sloganom-svaki cigo svog konja hvali ;D
i ja sam glasovo za svoju 7210
N-Gage(& 6600).:cool:
Najljepša nokija je ona kromirana i sa neonkama umjesto ledica(8850)
Najljepša je Vertu Nokia, onda 8910, onda 6600!
8850
@ Ivica, i kakav ti je mobitel... jel se isplati pljunuti cca. 300 eura za 8910?
= Citat =:
Poslao: jsp_m
8850
isto ali od ovih gore mi je 6100
8850, 9810i i 7250i
6100, 7250i, 6600
e da i 6220 najludi desing
9810i ???????????????????''
pozdrav pridošlici s forum.hr... ;)= Citat =:
Poslao: SetraSamobor?ek
Ja me?em 7650 pod sloganom-svaki cigo svog konja hvali ;D
meni je zakon 7110 (ako se ograničim na Nokiine aparate)...
Pozdrav Sestri.Nisi li ti sa Monitor-ovog foruma?7250 je #1 u dizajnu
imao sam 3210 pa 3310, 8210, 6510 i sad 6100
najlepsi mi je 6510
glaso sam za 6100, jer 8210 i 8850 nisu u opciji
@vrag
Stari, mobač je stvarno OK, ničim me nije razočarao, a lijep mi je bez konkurencije.
Sviđa mi se to njegovo otvaranje i materijal i boja titanijuma.
Kužiš, to je onak'-mala spravica, mali mehanički GADGET.
A i kao što rekoh, uvijek je "iber" na stolu u birtiji, a i to volim!
Nije mi čak ni žao što mu fali "i" u sufiksu imena, na "i" je ekran loš, nedovoljno jasan, vrlo malen za sve te bojice koje prave zbrku nedovoljnom razlučivošću na maloj površini.
A i "i" nisam vidio u boji titanijuma, odnosno "i" nisam vidio neobojanu u crno, a to je ružno, izgleda kao da je od plastike, čemu titanijum ako nije u svojoj boji, kao zbog čvrstoće, kao svaki dan nam 15 puta kamion pregazi telefon!?
a kakav ti je mob iznutra... ja ga zamisljam kao nokiu 8310, posto sam ju imao... jel napredniji od nje...??? znam da ima BT, nego ostalo... :)
ma sl45i je bolji!!!!
najljepsi je zippo krom definitivno
sto se tice cijene i posebnosti..7250 mi se pristupacno dopada(niko ga nema-u tramvaju..ma to se zove mobitel)....
p.s. jel znate kaj o novom nasljedniku 8910i??
6600-definitivno!
3200 nije losa. - posebna je
6600 :Puke: 7250 :thumbup:
najljepsa nokia je 7110 i ona od titana, ne znam kak se zove, brijem da 8910 il tako nešto.....
svatko ima svoj ukus
Meni se od svih nokia najviše sviđa 6600 zato sam je i kupio :)
mislis kupi si je zbog funkcija, jer to definitivno nije naljepsa nokija - neki kazu da se o ukusima ne raspravlja al to za ovu situaciju to ne pali.
Imani se sad svidja 6600 cak mi je mozda i najljepsa
6220 je jako lijep mobač ali nema ga na anketici
samo da je straga kamera malo bolje izvedena-da je bar u sredini..mislim sugavo izgleda..
ma super je....kaj ti znaš:D
7250 sigurno.neznam kako se nekome može 7250 i sviđati više od nje.boje maska na "i" su odurne.još mi je od svih najupečatljivija i 7110.
Meni je ako se tice dizajna 8210 i 7250i
Ali 8210 mi je favorit,nabrojite mi nekog ko je kad je 8210 izasao rekao da je mob smece?
8210 kad je izašao je bio najbolji mob ali je bio full pre skup. On je još uvijek bolji od većine nokia i ostalih starijih modela
i BTW ja bojkoritam ovu anketu jel nema nokije 6600 :)
Dobila bi valjda pre malo glasova
kaj svi kenjate da su vasu mobovi najljepsi, pa recite iskreno!!= Citat =:
Poslao: ssaruni2
7250 sigurno.neznam kako se nekome može 7250 i sviđati više od nje.boje maska na "i" su odurne.još mi je od svih najupečatljivija i 7110.
btw uostalom maske 7250/i su iste samo sto 7250i ima metalik svjetlo plavu(koju ja iam) moram priznati da fino izgleda kad je tmurno vrijeme..
Dobila bi sigurno više glasova nego većina na listi. Ja kad svoju jadnu opranu nokiju pogledan vidim na stolu svaki put me srce zaboli :cry:= Citat =:
Poslao: Hrc
Dobila bi valjda pre malo glasova
pa slazem se s tobom..zamoli moderatora da ti 6600 ubace umjesto 2100 i to je to:)
Najljepša nokia je 6600, a i funkcije su joj jako dobre (čitaj: super)
Hm...Više mi se čini da ovi koji ju imaju glasaju za nju "reda radi" jer NAJLJEPŠA ipak nije.Po funkcijama je ali inače...
Ajd mi reci koja je ljepša. Najviše glasova ima 7250 koja je po meni užasno ružna
Svaki cigo svoga konja hvali. Ništa ne govoriš za ove koji hvale 7250. Ili N-gage. Ljepota je subjektivna i bi imao mobitel da mi se ne sviđa a toliko mi se sviđa da ću ponovo kupiti isti. A po mom subjetivom mišljenju nokia 7210/7250 je toliko ružan mobitel da ga ne bi uzeo ni da mi ga netko pokloni. To je moje osobno mišljenje
pogledaj ponovo, najvise glasova ima 6100!!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ajd mi reci koja je ljepša. Najviše glasova ima 7250 koja je po meni užasno ružna
A budale :)= Citat =:
Poslao: bigboss
pogledaj ponovo, najvise glasova ima 6100!!
Ne znam šta mi je bilo. Nokia 6100 je definitivno najljepša ali i dalje stojim pri svome o nokiji 7250
onda si glup!:) evo sada iskreno govorim-kod 6100 mi se ne svidja maska(jer se ne sjaji), inace je lijepa..7250 je remek djelo al samo da je tanka kao 6100 AND 8210 mi je u ono doba kad je izasla bila dvaput ljepsa od 7250/6100..
Kao što rekao ljepota je subjektivna i tebi da ti se ne sviđa 7250 ne bi je imao. Tako isto i meni
e napokonnetko pametan..
jel znas neki program kaj editira nokijine menije, fontove..??
Joj imao sam jedan dok sam još imao nokiju 7210 ali ne mogu se sjetiti kak se zove
Istina!Ali kad sam imao ,recimo, 6510 ipak sam mislio da je 8310 ljepša ali ju nisam imao.Naravno da je sve to subjektivno mišlenje ali je 7250 ipak oko 90% ljudi lijepa (meni je lijepa al ima koma tipke).Osobno mislim da je 6610 prevelika i preširoka da bude najljepša.
Peace! :D
tipke i jesu smisao tog mobitela..
Misliš 6600?= Citat =:
Istina!Ali kad sam imao ,recimo, 6510 ipak sam mislio da je 8310 ljepša ali ju nisam imao.Naravno da je sve to subjektivno mišlenje ali je 7250 ipak oko 90% ljudi lijepa (meni je lijepa al ima koma tipke).Osobno mislim da je 6610 prevelika i preširoka da bude najljepša.
Peace! :D
Meni je on najbolji jel je malo širi od ostalih mobitela i nabolje mi leži u ruci jel imam malo duže šape
Zbilja?Pa i moje šape su duže ali je mob pre bucmast. Tpke 7250 sam probao i dosta su me razočarale funkcijske tipke.7250 je najbolji po designu (meni) a ne po opcijama i tipkama.Sad mu je , fala Bogu,malo pala cijena.Prije je koštao previše za ono što ima za ponuditi
Bucmast je. Ali mi nekako najbolje leži u ruci od svih mobitela koje sam do sad imao, a imao sam ih dosta
OK, OK you win.Malo smo previše mjesta ovdje zauzeli.Glavno da se korisniku sviđa, tj. tebi. Boli te kaj drugi misle :D
7250i je vise gejmerski mobitel..and ima najergonomicniji joystick od svih mobitele(palac fino udje..)
Ma dobro, dobro shvatio sam :D
Od ovih ponuđenih je meni najljepša 6100, na drugom mjestu 7250, pa 7210,...
Ipak, ostajem pri tome da je 6600 najljepša, ali o ukusima se ne raspravlja :-)
ma nokia 3650 je najbolja i najljepsa
A jesi se sad ti našao pametan. Od svih baš je ta najružnija i najveća= Citat =:
Poslao: deanxx
ma nokia 3650 je najbolja i najljepsa
Ljepa je i ona nova 6220
a dobro nemozes tako to je jedinstven mob! koji je od nokia modela samo slabiji od 6600 i onoga jadnog nasljednika 3660= Citat =:
Poslao: cyberphere
A jesi se sad ti našao pametan. Od svih baš je ta najružnija i najveća
On je jedinstven ali ovdje se govori o ljepoti a ona nije ni približno lijepa kao recimo 6100
nije tolko lijepa koliko je tanka, stoga 7250 je najlepsa-samo zbog onih crnih crta and crticama ispunjeni sjajeci dio..
A zakaj je 6100 tak lijepa?Meni je nekak obična
6100 ima profurane ili ti klasicne linije nokije..fin je mobc al nije na rangu 7250po desingu..
@svi koji imaju nokiju: kad spoite svoju njoku na irda s kompom..kaj vam piše?? meni pise:'' nokia7250i fashion phone!!
ma nokia 7250i je naj,vjeko vam istinu govori...
Mene je uvijek zbunjivalo kad sam vidio na slici 6100 na prvi pogled sam mislio da je moja bivša 3210. To je trajalo oko mjesec dana od pojavka 6100 na tržištu. Dobra je 7250i, ali nije loša ni 6100
Svaki Nokijanac hvali samo svoju nokiu...
Svaki cigo svoga konja hvali. To ti je tak= Citat =:
Svaki Nokijanac hvali samo svoju nokiu...
tako je ,pa je meni i moje naj inače je ne bi ni kupio
dajte ljudi nokija je sranjee, pušiona od moba..jedino kaj mi valja od nokije je televizor-ima odlicne televizore
Nemaš pojma koliko si u pravu :) Ipak ima izuzetaka. Po mom valja samo 7250(i) i 6600
Ma ubiti si upravu. Skoro sve nokije su teška sranja kad malo bolje pogledaš. Ima par modela koji valjaju= Citat =:
Poslao: vjeko
dajte ljudi nokija je sranjee, pušiona od moba..jedino kaj mi valja od nokije je televizor-ima odlicne televizore
skoro pa si u pravu
a kaj se ti velja javljaš,ti si još jedan od onih se fanova,svaki mob ima svoje mane i vrline i šljiva s tim,istina da su malo preskupe,al mora biti i toga na tržištu,inače bi bilo dosadno....sad se vi tu ne bi prepucavali da ih nema..
napokon sam probio led-oko 98%nokija je sranje osim izuzetaka 7250i, 8210, 6600 i 8850:)
bravo vjeko, priznao si!
a uskoro ce i smogovac shvatiti
ja se ne bi slozio sa tobom vjeko... nokia je dobar telefon u 90% slucajeva ...
sto se tice kvalitete mislim da je pouzdan mobitel....al ono kaj me najvise zivcira je to kaj ima malo funkcija!! evo nnr. 3310 ima glasovno biranje-koja je mnogo, mnogo jeftinija od moga....a 7250 nema govorno pitanje-koji je noviji, pa di je tu logika?? zato ne volim nokije..
onda je promijeni,kupi si sony z7,koji tu prodaje jedan tip u oglasniku i šljiva više...
ma kakav z7-nego z5 to je legenda!! z5 je jedini mobitel koji ima swoju osobnu tajnicu a vi luzeri da biste saslusali poruke morate placati beelj :):)
Nije jedini. Na sve symbian telefone može se instalirati sekretarica= Citat =:
Poslao: vjeko
ma kakav z7-nego z5 to je legenda!! z5 je jedini mobitel koji ima swoju osobnu tajnicu a vi luzeri da biste saslusali poruke morate placati beelj :):)
dobro nisam na to mislio- sa z5-icom to je standard(prisjetimo se-izasao je prije tri godine))..btw series 60 je kompjuter-bilo bi sramota da nemres istalirati tajnicu...
8850:cool:
meni je najbolji dizajn ngage ali nije za telefon kao sto je cyberphere rekao kao da pricas u kiflu
:)
8855 je legndarni mobac
http://nokia-asia.com/BaseProject/Si..._ph_8855_1.jpghttp://nokia-asia.com/BaseProject/Si..._ph_8855_2.jpg
al zivotna zelja mi je da imam ovoga:
http://nokia-asia.com/BaseProject/Si...ph_8850g_1.jpg http://nokia-asia.com/BaseProject/Si...ph_8850g_2.jpg
ma taj mob je mrak mrakova svih tunela..
Nebi ja zlatnog, nekak mi je kičast. Ovaj prvi je puno ljepši. Nema ih u oglasniku? Neki dan sam vidio jednog frika s njom
Ova 8855 je hebena
A Vjeko tko još koristi sekretaricu :) Prava je ona od krvi i mesa i... znaš već :D