krece u prodaju pocetkom devetog mjeseca i jos se ne zna po kojoj cijeni.:-/
Printable View
krece u prodaju pocetkom devetog mjeseca i jos se ne zna po kojoj cijeni.:-/
Cijena bi trebala biti oko 3500kn. Pogledaj onaj topic o k800/k790 tamo imaš i cijenu u jednom cjeniku. Osim toga pitao sam u trgovini jednoj i potvrdio mi je da dolazi u 9. mjesecu po cijeni 3500kn +/- 100-njak kuna. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Već se mogu kupiti u oglasniku, ali ne piše cijena.
K800 još nije službeno izašao tako da to što imaš po oglasniku nije u najmanju ruku verzija za naše tržište... Uglavnom SE K800i dolazi u 9. mjesecu po cijeni od otprilike 3500kn. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao predator
Počela je sluzbena prodaja, poglrdaj malo na GSM areni. Situacija je ista kao sa k750 prošle godine, mogao se kupiti vani, a i kod nas u oglasniku od 7. mjeseca, a u EM je došao tek u 9. mjesecu.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Dobro počela je službena prodaja vani, to ja znam, samo sam se krivo izrazio u prošlom postu. Ali dok u EM ne stigne nema službene verzije za Hrvatsku, na to sam mislio. Osim toga kasni i W810 podosta u EM-u, a već ga ima u Vipu samo sa onim Vodafone softom. :envy:= Citat =:
Izvorno postao predator
Uglavnom malo sam ja krivo ono gore napisao, znam da je K800 službeno vani, ali ne u Hrvatskoj... :spin:
meni je teta iz sonyericssona rekla da cijena jos nije definirana.
Nije točno definirana, ali cijena je 3500 kn +/- nešto malo. Dobio sam takve informacije od čovjeka koji je direktno pitao EM kad je naručivao robu za trgovinu... Uglavnom vjerujem više njemu nego nekoj "teti" kojoj su dostupne samo informacije koje ima na kompu pred sobom. :/ Osim toga u onom drugom topicu o K800/K790 imaš već link na neki shop koji već sad vrši predbilježbe za K800 i mislim da je cijena bila 3500kn... To je ta cijena samo treba čekati dok izađe. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
sad sam gledao na "mobilnom svetu" da je cijena 450 eur.
u BiH na crnom tržištu
kodiran 150 - 200 Eura (a tko će ga otključati?????)
sim-free 300 - 400 Eura...............
meni stižeidući tjedan ;D
Hehe... sretniče jedan... Dok mi tu čekamo izlazak ti čekaš da ti stigne K800... No dobro, ja ga ni ne čekam, ali eto možda da nabaciš koji review mali kada ga dobiješ. ;D= Citat =:
Izvorno postao drazen
kada stigne, javiću se sa dojmovima..................
= Citat =:
Izvorno postao drazen
kaži tel.broj, imate li ih več u dučanima nekodirani me interesiraju.
samo black-market
u radnje ne vjerujem da će doći prije nego vama u HR...............
cisto nemogu vjerovar da se kodiran moze nabavit za 200 eura
držao ga u rukama, ali je od nj problem tko če ga otključati jer to ovdašnji servisi još ne mogu
Jucer sam gledao u "Akciji" k800 cijena 3500kn.
šta dođe u pakovanju?
kod nas ovi dileri sve povadiše iz kutije i prodaju zasebno, dobiješ samo mob, bateriju i punjač. sve ostalo extra plati.............
ja ga uzeo za 2830kn= Citat =:
Izvorno postao konan1
u paketu punjač,mobitel,baterija,cd,narukvica od kože,usb kabl,slušalice, kutija od kartona
gdje si ga kupio? :)
memorijska kartica se ne dobije u paketu?
Mislim da je imatica štrecnulo kad je cuo cijenu 2800.To je cijena opasno blizu w810.Mislim da znam tko ce ga kupiti prvi na forumu, znaci w810 otpada.:jump:
pod rukom (na crno) iz njemačke nekodiran i brandiran i nema hr meni jer je za zapadno tržište ,pada cijena več ih imaš po 370eura= Citat =:
Izvorno postao konan1
U oglasniku su po 390 eura.Nije pretjerano!
hmm, nisam bas u dilemi, al streca me malo. makar je 80/20 za W810.= Citat =:
Izvorno postao konan1
- prvo zato sto K800 ima isti joystick kao K750 (a s tim sam imao problema)
- drugo, ne svida mi se zadnji dio K800, previse je izbocen
- ne treba mi bas 3,2 mpx, i fotke sa K750 su bile predobre, a vise mi treba walkman funkcija
- ljepsi mi je W810
eto to su razlozi zasto me bas "ne pali" K800 :)
Bravo imatic! :thumbup: Ovo su isti razlozi radi kojih sam ja uzeo W900 (malo je falilo i da W810 uzmem, ali eto, nisam... :)). Slažem se s tobom i mislim da ti je bolje W810 uzeti... ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
a ako se kupi na crno,ko ce to popraviti,ako se pokvari???
ili ako svercer ima neku svoju radnju pa ti on napravi, ili u EM gdje ces dosta platiti= Citat =:
Izvorno postao zmija
sumnjam da ga sverceri mogu popraviti.novi je model.
ako ne, onda jedino EM :)
Ma poprave ti oni sve u svojim servisima, najmanji problem je promjeniti jojstick.
ne kuzim. znaju i sami koliko su imali problema s tim joystickom, i stave ga opet. i to potpuno isti. Ali sad smo u offtopic otisli :)= Citat =:
Izvorno postao konan1
= Citat =:
Izvorno postao imatic
k800i ima sve što ti ima i w810i ali bolje.ako kupuješ mob novi iz dučana a kuburiš sa novcima 750 je jeftina a pruža puno.
ako ne kuburiš sa novcima a bitna ti je garancija 810 u dučanima dođe oko 3500kn,ako češ čekati iq dučan oko 3500kn k800i.
meni radi 750 a kupio na crno i đojstik je ispravan,nadam se da bu i kod800 sve ok.ipak je mob rađen za švabe a oni su izbirljivi.
prije 15 minuta stigao sada se formira baterija pa ću o ostalom poslije.........
u paketu došlo: usb kabel, stereo slušalice i kožni kaiš za ruku memorijska kartica nažalost ne.............. naravno, tu je i klasika cd za račuar milijun parpira (upute na njemačkom, engleskom........) baterija i mobitel...........
već sutra prvi dojmovi............
Ja sam se dogovorio sa ekipom na forumu da zahtjevamo od tebe da nam odmah napišeš nešto o uređaju.:jump:
a šata ću pisat kada se baterija još formira, fino izgleda cool boje ....................
evo vam par slikica danas
ostalo sutra
slikao sam na ČELIKovom šalu
http://img366.imageshack.us/img366/7822/k800i15qk.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/2088/k800i28bq.jpg
kud našo čelikovu majicu,ja mislio da taj klub više ne postoji= Citat =:
Izvorno postao drazen
evo da se i ja pohvalim
http://www.moj-album.com/slike/32157...OKe5FbzX.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...Qb16pDCa.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...2TPdeZjY.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...zCKNicNA.v.jpg
zasad vam je to to.
mob radi bez greške,naručio sam i karticu za njega po cifri od 27funti to je oko 300kn za 512 mb.
tema imate ko pljeve na zedge stranici.imate orginal za k800/790 ali pašu i od w900,te iste idu i na k750 teme tako da ih ima.od 750,800,810 nepašu teme na k800
ove moje slikice su slikane sa SX1 kamerom
a ČELIK i dalje postoji i postojaće a slikano je na šalu..................
sutra sve detaljnije.............
dobro zgledaju a nisi se zaj**** u kupovini
Pa da počnemo sa ispunjavanjem obečanja.
Prvi dojmovi!
naravno kod mene je skoro sve novo jer je ovo nakon duuuuuuuugo vremena prvi SE u rukama, do sada su to vecinom bili Siemensi.
šta prvo reči, meni izgleda fantastično, telefon je vrlo brz i stabilan.
do sada nisam nešto previše čačkao po njemu jer sam sinoć, nakon što se baterija formirala, izletio van da se furam medju društvom. morao sam se kasnije braniti od ljubomornih i zavidnih pogleda ljudi oko mene.
najviše sam ispitivao mogucnosti kamere (jer nisam imao digitalac DO SADA)
u jednom kafiću smo pogasili SVA svjetla a konobar nam je dovikivao gdje se nalazi, pokušao sam okrenuti mob u njegovom smjeru upalio blic i KAOS. sika je ispala kao da je sikana u po bijela dana negdje vani na suncu FANTAZIJA
odmah smo je prebacili preko BT-a u računar u tom istom kafiću kad ono 600kb velika (do sada mi na sx1 i s65 nikad nije prešla veličinu od 100kb) STRAHOTA na 17inčnom lcd-u
ovdje mi se odmah javilo još 5 ljudi koji ga žele nabaviti
čačkao sam malo i još po nekim opcijama u samom telefonu
teme su užas ali bar je to lako ispraviti
ekran izgleda strašno, vrlo čitko ali na direktnoj sunčevoj svjetlosti se sms baš i ne može brzo ispisati (osim ako napamet ne kuckate što meni predstavlja problem nakon sx1 tipkovnice)
toliko za sada, ako imate neko posebno pitanje napišite pa ću popodne pokušati odgovoriti.....................
jel joystick tvrđi i bolji nego na k750i kako su najavljivali ili je ostao isti?
Evo nešto iz recenzije k800 što će zanimati sve vas koje brine joystick:
"According to engineers complaints about dust collector which was K750’s joystick’s second name were taken into consideration, and dust protection was improved in new models, this increases mechanical reliability."
Upravo to sam i ja negdje pročitao. Ali ipak, joystick je joystick pa ne znam koliko se tome da vjerovati. Jedino nam preostaje da čekamo i vidimo šta će biti sa joystickom.. ;D Iskreno se nadam da su ga popravili.= Citat =:
Izvorno postao johnny english
što se tiče joysticka meni ne izgleda nimalo loše
nisam koristio k750i duže vremena pa ne mogu baš odrediti razliku ali u odnosu na sx1 je deblji i čvršći...........
daj boze da bude dobar,jer na onaj u k750 su se mnogi zalili.
Pa bilo bi logično (i poželjno) da je SE ispravio stvar nakon K750. Mislim da si neće dopustiti da u ovakvom mobu ostave jeftin i kvarljiv joystick. Iako meni joystick sam po sebi nije neka solucija, dok funkcionira, tj. ne kvari se dobar je. ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
Jedino što se meni nikako ne sviđa na ovom mobu je onaj poklopac za kameru. To je jednostavno preveliko, pretjerali su. :-/ Vidim da i ovi koji su ga nabavili kažu da nije baš idealno riješenje...
Da su stavili manji poklopac kamere, kao na k750 bilo bi bolje i ljepše... ali i ovako mi se k 800 jako svida i uskoro ču ga bocnuti.
Ljudi ne znam u čemu je problem,imam k-800 već 2 tjedna,kupljen u Njemaćkoj i dekodirao mi ga tip iz Zgb-a bez problema.
Gore dođe 600 eur:thumbup:
600 eur!!! pa to je gore nego kod nas.poklopac kamere je stvarno lose rijesen .
Imam Z800 koji nema joystick nego tipke za pomicanje pa mi je ipak zaštekala tipka za dolje odnosno ostala bi ponekad zablokirana prema dolje i vrtjelo bi meni do besvjesti tako da nije problem samo joystick već količina prodanih mobitela.
Nije isto na 200 mobitela 5 pokvarena ili na 20, 1pokvaren.
štose tiče poklopca kamere po meni je urađen SJAJNO, vidio sam i na drugim forumima da se neki žale ali ne znam zbog čega...............
ono što mi se ne sviđa je to što ga ne mogu spojiti USBkabelom sa računarom (legende na cd koji dodje uz mob stavili sve drivere a zaboravili k800i) pa se patim sa BT prijenosom podata, druga loša stvar je to što u pakovanju (barem u mom slučaju) NEMA memorijske kartice. netko će reči da je 60tak MB dovoljno ali meni nije ni blizu, stavio sam par MP3 i uslikao par puta sada imam samo 20MB free, znaći slijedi kupnja kartice od 1GB koja je srećom dostupna (od 38 do 52 EURA ovisno o internet-shopu)....................