Skinte sa http://www.my-siemens.com/com.aperto...rade/main.html
Printable View
link ne radi
meni je radio... :)
odi na www.club-siemens.com i tamo ćeš sve naći
odlicna stvar, jel iko drugi to radi osim siemensa??
normalno da ne, siemens rula... :)
takve stvari NOKIJA ne daje, jel tako VIKI????
Link ne radi...
@3aTmr
NEma potrebe da ide na club-siemens jer su linkovi isti!
Kada se upgrada mob, vrijedi li i dalje garancija ili ne?
Vrijedi!
...samo kad upgrejdas softom s my-siemensa
Ma ja nemogu skinuti to :( stalno mi javlja The page cannot be displayed
my siemens je down!
link ponovo radi!!
Ma jok! Ni dalje ne radi!!!
radi
Odi s internet explorerom, a ne s pregledivačem tipa Crazy browser koji ima pop-up filtere:cool:= Citat =:
Poslao: Oryon
Ma jok! Ni dalje ne radi!!!
Ili daj mail pa ti pošaljem. Mogu i drugi koji nemogu skinuti, teško je 7.5Mb. Uh što sam danas dobre volje:D
Ne ali 3650 kao da nema veze sa nokiom.... no nećemo sad opet! M55 rula!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
takve stvari NOKIJA ne daje, jel tako VIKI????
:comp: :scool: :beer:
:)
Ne trpaj tu CRAZY BROWSER... Ja ga imam i radi savrseno...= Citat =:
Poslao: milo dete
Odi s internet explorerom, a ne s pregledivačem tipa Crazy browser koji ima pop-up filtere:cool:
Eto, i ja koristim crazy b., maknuo sam pop-up filtere i svejadno nije mogao dići java script, javi The page cannot be displayed, pa sam ga skinuo explorerom. Možda nije nešto drugo u postavkama u redu, ali bitno je da je sve tu:)
A kaj nosi taj novi soft?
COPY/PASTE:
- Improved overall software through technical enhancements
- Updated Java and sound functionalities
Radi.= Citat =:
A koju verziju ima M55 koji se nudi kod nas?
pa ovi što su u dučanu imaju sigurnu neku manju verziju, pošto je 10-ka tek izašla
04, mozda ovi najnoviji kaj dolaze 07, ali ja sam prije par dana kupio burazu i dobio je 04. Sad upravo punimo mobace pa cemo ih updateat. Meni je link radio(sinoc oko ponoci, ali je puko 127 puta, pa je skidanje potrajalo). I sad trenutno radi.= Citat =:
Poslao: Eminem
Radi.
A koju verziju ima M55 koji se nudi kod nas?
Upravo sam napravio update. Trajao je oko 10 minuta(moze potrajat do 15 pise). U ovih par minuta sam primjetio znatno poboljsanje brzine, cak se i gifovi primjetno brze ucitavaju. Moram ga jos proucit pa cu vam popisat sve novosti i bugove. Malo mi je cudno sto nemam bugova koje su prijavili korisnici club-siemens foruma. I oni su opcenito ne zadovoljni sa updateom, kazu da nije skoro nista brzi, ali izgleda da je :)
na club-s kada se pricalo o brzini m55-ice neki su govorili da je jako zpor, a neki da je potpuno normalan, o cemu to ovisi nekuzim
Čini se da se kod nas prodaju bolji i kvalitetniji mobići nego u drugim zemljama.;D
m55 je sporiji, ne puno, ali dosta od s55, iz prve ruke vam to velim...
Po čemu je M55 "dosta" sporiji?
pisanje sms-a, ne prati bas brzinu tipkanja, i meni... ucitavanje slika i animacija... i slicno... :)
Al s updateom je brži.Verzija koja je u M55 koji se nudi na tržištu je sporija.
Slazem se da je M55 v04 sporiji od S55 novijih od v10, ali M55 v10 je brzi od S55 v20 :)
Mozda brzina, bugovi i te gluposti ovise o lang packovima? Jer to je jedina razlika izmedu nasih i njihovih mobitela.
E, da, u 10-ci ima par novosti u prijevodu(npr. dynamic light je prevedeno u dinamicno svijetlo), java nije brza, ali nema nekih bugova koje sam prije primjetio, pisanje sms-a je mrvicu brze, ali pisanje u java igricama i programima i browseru je jos uvijek uzasno sporo. Ikona Dodataka je promijenjena, sada je naopaka peterokraka zvijezda pa izgleda ko pentagram :)
U glasnoci zvuka i acoustic shock protectionu nema promijena.
Kod vibracije mob jace skace(kad stoji na vodoravnoj podlozi, ali se vise ne mice kao prije, sto za mene nije dobro jer sam se bas zakvacio za mobileracing :)), ali se uopce ne kuzi razlika(bar ja ne kuzim).
MMS mi vise ne radi :D
ne znam, meni je buraz uzeo m55 jako povoljno, i govorio sam o verziji v.10, i trenutno v.16 za s55... mozda je to samo moje vidjenje, ali i logicno je da je m55 sporiji od s55... mozda ga presisa nekim novijim softom...
Pa i trebao bi S55 bit brzi jer ima puno jaci chipset :)
a kakav je sl55 po brzini?
Chipset je od isti ko od S55, vjerojatno je i brzina skoro ista.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a kakav je sl55 po brzini?
nije baš brz... mene koji put tako zna iznervirati da bi ga najrađe razbia...
malo opisi/objasni