sad cemo vidjeti jel na forumu vise ljudi sa vipom ili htmobileom
Printable View
sad cemo vidjeti jel na forumu vise ljudi sa vipom ili htmobileom
Dodah još dva polja (nadam se da se bigboss ne ljuti)... ;)
Ovo se ponavlja svakih nekoliko mjeseci te bih predložio Zappu da se unutar podataka (ispod avatara) doda opcija operater... :)
Odlična ideja dmi! Ja sam isto ZA ako je moguće izvesti... i to po mogućnosti onako da moraš čekirati kućice kraj imena operatera a ne napisati ručno, tako da forum može nekako izračunati koliko članove ima VIP, koliko HT, a koliko oba.
Moj čovjek... :)
nista se ne ljutim i to ti je super ideja
može - šaljite mail vBulletinu da nam kastomiziraju forum. inače, za ovaj forum se plaća licenca, znači nekog se plaća da to programira pa tog nekog zagnjavite za takve extra opcije, ja sigurno ne mislim petljati toliko da bih nekakve checkboxove i izračune radio. dodati polje operatera, kako sam dodao za mobitel nije neki problem, ali programirati checkboxove i zbog toga editirati bazu podataka - no way!
...onda čemo "na prste"... ;)
samo ti dodaj polje operatera pa da napravimo međuoperaterski rat... ;D
e zappane, nisi imao pojma u sta se upustas kada si stavljao ovaj forum na net prvi puta... ;)
@zappan: Ma nije bed, pismeno je isto OK; rekoh stavit čekboksove ak je moguće izvesti bez puno muke... ak je takva gnjavaže stvarno nema smisla. Šta se ljutiš odma...
Dodaj samo polje operatera kad stigneš.
Nek se niko specijalno ne tlači, svaki cijenjeni forumaš može blagim korekcijama na avataru dati do znanja koji operater mu prazni novčanik, nema editiranja ni gnjavaže a i prebrojavanje je na saborskom nivou, ručno i uz šapat. :)
Zna se-VIP rules!!!
Vip - HTmobile
12 - 6
VIP uvjerljivo vodi.:D
evo ih 15-6
izgleda da vip pobjeduje. nego ja bi tija ako moze da svak obrazlozi zasto mu je ta mreza bolja. ovako nema smisla vidit ko je bolji. trebamo ustanovit prednosti i nedostatke jedne i druge mreze
ja neznan koja je meni bolja. kad san kupova mobitel to je bilo davno i uzeja san cronet i tako mi je cronet drazi. ali volija bi od vas cut razloge zasto je netko bolji.
...sve je to na kraju individualno i naravno svačije razloge se da pobiti na kraju je presudna neinformiranost jer ne znam tbaš puno korisnika obje mreže koji znaju i 30% usluga kojima se mogu koristiti...
jeste li primjetili razliku ljudi koji koriste vip i one koi koriste kronet il simpu??...koliko sam primjetio vipovci su rasipni ljudi(oko 81%), dok simpovci su stedise(oko 80% koje poznajem)
@vjeko pa to je po tvom 161procenata ljudi.....
...samo ne znam kak to...pa simpa ima najmanje bonove od 50kn,dok VIP od 35...prednost...VIP uvijek prednjači sa novim stvarima...prednost...VIP ima crvenu i plavu boju za pozadine,od sada samo crvenu...prednost(moje omiljene boje)...
vecina koji imaju 3310 imaju simpu i skrci su(oni koje ja poznajem)
...s druge strane kad nadoplatiš s bonom od 100 kuna na Simpi dobiješ 180 dana ako ne nadoplatiš na vrijeme imaš 90+180 dana da si ponovo aktiviraš broj...= Citat =:
Poslao: Eminem
...samo ne znam kak to...pa simpa ima najmanje bonove od 50kn,dok VIP od 35...prednost...VIP uvijek prednjači sa novim stvarima...prednost...VIP ima crvenu i plavu boju za pozadine,od sada samo crvenu...prednost(moje omiljene boje)...
Što se tiće novih stvari - razmisli...
Klinka mi kad god vidi VIP-ov znak viće: "Kacije!" ajd' tu su se vizualno potrefili... :D
Imaš VIP pa ...
Dok onaj koji ima Simpu će reć'...
a kaj znači 'kacije'?
Ma to ti je ono kad se pokaže crvena pozadina i VIP-ov znak i kažu - Snaga komunikacije a ona je zapamtila "Kacije" pa...
eminem neinformiran si postoje simpa bonovi od 25 kn, doduse ne u redovnoj prodaji nego preko bankomata i sms nadoplate, ali svejedno postoje
...i vrijede 10 dana...
a vipovi od 35kn, 7 dana
Simpa i ne štedim kako vjeko kaže, trošim i previše, 50-100 kn tjedno.
ja sam sad presa sa simpe na cronet i al ga derem
ma sve je to u kurcu mi imamo monopol i visoke su nam cijene nama treba strani ulagac da razbije monopol i spusti cijene to bi bio zakon... isto sranje je i sa internetom mi ga placemo jako skupo dok jedan njemac ima dsl i placa 30 eura mjesecno skida koliko hoces i radi sta god hoce (sramota) pojest ce nas sa cijenama
slazem se. standardna Hrvatska ironija= Citat =:
Poslao: kappa
ma sve je to u kurcu mi imamo monopol i visoke su nam cijene nama treba strani ulagac da razbije monopol i spusti cijene to bi bio zakon... isto sranje je i sa internetom mi ga placemo jako skupo dok jedan njemac ima dsl i placa 30 eura mjesecno skida koliko hoces i radi sta god hoce (sramota) pojest ce nas sa cijenama
HTmobile: jeftiniji pozivi, veća pokrivenost, bolja tehnička podrška
VIPnet: jeftinjie SMS poruke, bolje ponude
Ja mogu samo reći svoja iskustva. Prvo sam imao VIPme, nakon godinu dana sam prešao na Simpu i na kraju sam prije nešto manje od godinu dana uzeo pretplatu kod HT-a. Mislim da je što se cijena tiče HT nešto malo povoljniji, a većini nas je upravo to najvažnije - što manje platiti.
ma da je ht neznam koliko povoljniji ja nisam kupio mob sve dok se nije pojavio vip.jer te proklete monopoliste nikad nebi potpomagao kad se sjetim kak je to nekada što se tiče pretplate i dodatne ponude zlo mi je.isto tako čekam da dođe drugi fiksni operater jer ću tek onda preći na isdn,a dotad ću čekat!
Onda ni telefon nisi smio uvoditi jer je HT monopolist na tom području ;)
bravo majstore pa kaj sam to mogao napraviti prije!?!?!?!?!?!
megafon
Ja imam Vip i nekak mi je draži, ali HT ima veću ponudu mobitela kad ih kupuješ!!!!
ja cu su isto sad vip kupiti za drugi mob,ha hebiga jeftinije su sms
Ja sam mislio isto uzet Simpu nakon sto sam se skinuo s pretplate ali vip sim kartica me dosla jeftino-150 kn sa 200 kn na racunu ;)
no,pa super stvar...tj. odlicna
ti si se nest raspistoljio s mobitelima u zadnje vrijeme= Citat =:
Poslao: smogovac
ja cu su isto sad vip kupiti za drugi mob,ha hebiga jeftinije su sms
a gle,ovog sam uvijek htio kupiti....i mrak mi je,tak da...mora se
Na Vipu mi je jedino dobro kaj imaju jeftinije SMS-ove!
a i dobis besplatne,svako malo..ili je to bila neka akcija,,ne znam
to je bila akcija
ma da znam,ali ima ih vise neg na simpi,gdje ih nis nema
Ono je bila dobra akcija za surfanje preko Vipa za jedan sat-5 free poruka!
mislim da je najbolja vipova akcija bila besplatan wap prije par godina
Kako su od 1. kolovoza digli cijenu poruke na 0,35 kn za pretplatnike, u HT-u su se odlučili malčice odužiti tako da će do kraja godine mjesečno nam pokloniti po 20 poruka. Nije nešto, ali ipak... Znam ljude koji ni toliko ne pošalju mjesečno. :lol:
jel to samo za pretplatnike ili i za simpu?
pretplatnike
a stvarno se rijetko kad događa da daju nekaj za preplatnike.....
A da ne spominjemo vpn, ja nisam imao ni popust preko ljeta, a nemam niti vip.friend broj :(
a besplatni razgovori?
a manja cijena ostalih razgovora?
ne znam kako mi se ovaj thread pojavio među novim postovima, ali ajde kad već nisam odgovorio ;D
besplatni razgovori su ok, ali plaćaš pretplatu i to 8 komada minimalno...
da ali ne ti nego firma stoga ne kukaj......
čekajte dok dođe netko još sa strane, pa će biti novih pogodnosti.
pa nisu blesavi da ispucaju adute sada.
pa ja sam za sada zadovoljan sa vip-om
a svaka dodatna stvar će biti extra...
ja sma čuo da će HT djelit besplatno telefone od 1.10. neke SE 310 i nokije 3200 na trgu republike u ZG i u ST u manđerovoj.
na trgu republike?? ;D
a šta povod toga je novo ime lopovske firme?
vjerojatno
neka....valjda će i moj VIP koji put napravit nešto tako da i
mi vipovci omastimo brk s novim mobom;D
Ma kenja nered, laže kad zine, tj. tipkovnicu takne, nemojte mu ništa vjerovat! :)
ok onda neću....
pogledajte si post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=zanim od prije preko godinu dana pod nazivom "treća sreća", a jedina firma koja je na vrijeme dostavila dokumentaciju za 3. operatera je konzorcij "treća sreća" pa recite sad da lažem. ne morate vjerovati. morao sam se sve ovo vrijeme suzdržavati da ne otkrivam poslovne tajne konzorcija a vi ništa ne vjerujete i još me optužujete da lažem. kao što sam naveo u jednom postu sada sam vam u nemogučnosti ustupiti na korištenje 125 novih besplatnih telefona s pripadajučim im SIM karticama na kojima se ne obračunavaju razgovori do 1200 Kn.
više sreće drugi put
Pa di baš u Manđerovoj...
pa tamo je bio prvi sexy shop u ST ako se na varam ?
varaš se. ta Mađerova ti je možda duga 100m i tamo nema ama baš ništa, pogotovo ne mobitela na djeljenje
znam ja gdje je i kakva je Manđerova. :)
nije valjda da si išao po besplatne mobitele??:)
ja sam pak cuo da je tombola
Da si rekao bilo šta osim Manđerove išao bi ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
T-mobile ima barem bolje i ljubaznije djelatnike službe za korisnike od Vip-a, a i sa poskupljenjem sms-a sa 24 na 35 lipa još su jeftiniji od konkurencije, od 01.10. možeš si staviti 2 simpa ti i ja broja ili 2 favorite na pretplati s tim da to može biti i međunarodni broj, ima tri tarifna modela sa dobrim pogodnostima, na pretplati ima Tarifu 60 ( 60 kn bonusa za usluge korištene unutar mreže ), imaš +club, GPRS kod T-mobila funkcionira već negdje 1.5god dok je na Vip-u proradio tek nedavno, kod Simpe kad si u inozemstvu možeš normalno komunicirati,a na vip-u morš potpisivati prokleti ugovor i onda ti dođe račun za 2kn na adresu ak si prolazio blizu granice i primio poziv, a da ne govorim kolko vip ima skuplje roaming pozive, užas!! Pa daj mi recite neki normalni razlog u kojem Vip tuće T-mobile! U sms porukama?
Ja koristim Simpu i VIPme i fakat mi nije jasno o zašto su tolko ljudi zabrijali na Vip kad je Simpa 10 puta bolja. OK, kužim ako netko ima više frendova i cijelu familiju na Vip da mu se onda isplati, ali Vip živi na jako staroj slavi i to je činjenica!
LP,
Lucent
ali ht se nekima zamjerio na monopolizmu prije
i zato su neki vjerni vip-u kao i ja.........
= Citat =:
Izvorno postao Lucent
e ovo kao korisnik T-a mogu opovrgnuti sa stopostotnom sigurnošću
LOL= Citat =:
Izvorno postao Lucent
vidim da neki stavljaju nickove po svojim alatima kojima se koriste.
Baš me zanima koliko si puta razgovarao s jednom i drugom službom za korisnike. Vjerujem da nisi previše jer naravno nebi mogao izvaliti ovakvu glupost. Sorry ali stvarno je tako. Jer ako večina ljudi ima pozitivan feedback o jednoj službi to fakat nemožeš osporiti. Na kraju krajeva da je to i istina nažalost neka druga firma je postavila pravila igre korisničke službe :) .
NHF
Sad kad sam detaljnije proučio tvoj post skužio sam da stvarno valjaš bureke i to masne.= Citat =:
Izvorno postao Lucent
GPRS je na VIPu radio nešto više od godinu dana prije nego su HTovci ga pustili u pogon. Vjerojatno je to caka u HTju da se djelatnike hipnotizira i uvjeri ih se da nešto što zapravo postoji u stvari ne postoji. Upravo to je meni pričao jedan djelatnik HTja kada sam ga pitao kada će HT sa GPRSom, a on kaže da VIP nema uopće GPRS (kada je bio u testnoj fazi) da je to patka još bi mu i povjerovo da se nisam koristio GPRSom za kojeg on tvrdi da ne postoji i da mi telefon nije bio doma i skidao neke stvari s neta.
Kao drugo cijene u HTu su takve kakve jesu, ali zbog čega. Ipak se moramo složiti s činjenicom da su to monopolisti i da imaju veliku prednost nad konkurencijom. To što se DT ponaša kao pijani milijarder u trenutcima kada je u gubitku nekoliko desetaka milijardi dolara to je njihov problem. Ali kako protumačiti činjenicu da je konkurencija preuzela 50% tržišta za samo četiri godine uz totalno nepovoljne tržišne uvjete.
Toliko od mene. mislim da nikoga nisam uvrijedio. Namjera mi je bila iznijeti činjenice a i moje viđenje situacije.
Živili !!! :thumbup:
slažem se u potpunosti s tobom nerede;):thumbup:
da i još bi se htio nadovezat na ovaj đipiares. Zanima me brzina hatejovog i vipovog. nekako mi se čini da su hatejovci do nedavno imaji u večuni slučajeva samo 3 slota downloada, a da je kod vipa to uredno i demokratski puna 4.
molim nečija iskustva možda je sada drugačije.
...što VIP nema isto 3+1???
Ako ćemo istinu govorit' već mi je pun kufer priča tipa: "Moj čača ima večeg!!", svaka mreža ima svoje prednosti i nedostatake ali su obje daleko od idealnog...
Za Lucenta se čudim da sam ne uviđa koliko stvari je drugačije od onog što se komunicira, te da je sve stvar u zgrtanju profita a ne tržišne utakmice... :)
ma naravno. slažem se s tobom. ali Lucentove rijeći mi zvuće kao one od političara od prije 20 godina i u doba vladavine HDZja.
VIP ima več duže vrijeme 4+1
...čekaj to je bila ona reklama: "sada smo 25% brži"???
nemam pojma jel to bilo vezano uz GPRS 4+1, ali znam da su nešto prije nego se pojavio prvi GPRS sa 4+1 oni to podržavali tu brzinu.
još jedan ghost thread ili kaj?
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/duhovi_na_forumu.png
...netko je glasao u anketi - po ovome KN...
VIP ODUVIJEK I ZAUVIJEK!!! Dolje monopolisti!!! 091 FOREVER
VIP je bolji,90% mojih lega i legica ga imaju,simpa je za starce
Gnome, a što VIP nije monopolist??? Da budem precizniji situacijia koju imamo u RH zove se duopol.
Zeus, razlog ti je loš i očito je vezan isključivo za tvoje emocionalne vidove vipa, a ne na činjenicama :)
...usput sad je VIP u potpunom stranom vlasništu...
Ma, isti su. Jedni imaju ovo, a drugi ono. Do trećeg se sigurno ništa neće promijeniti.
U pravu si jedni i drugi su isti..vipove prednosti stalno pracenje inovacija, briga o korisnicima ht-ove bolje pretplate i nesto jeftiniji te mao bolja pokrivenost...sve u svemu koju mrezu si koristio koristi i dalje razloga za prelazak nema (osim nekih akcija poput sad ove vipove mob 191kn...i sl)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Oba su lopovi i monopolisti. Dakle isplati se biti na onome na kojem ti je najvise ekipe koju zoves da bi ti racuni bili manji. Drugu logiku tu ne vidim?
Naravno. Od 8 brojeva koji su mi na fast dial, njih šestero su na 098.
sta ti to govori?
da se prebacis na SIMPu
nas onu ak nece brdo muhamedu onda ce perica brdu.
kolko se ja sječam,prvi komercijalni gprs je pusten u promet na ljeto,priej par godina.sjecam se recenzija u nekom mobitelskom casopisu...isprobavanej bio na t520 tak nesto neki ogromni erikson neznam sad tocno-i samo je odad bio moguc na VIPu.
pa kaj onda on i nije nikad bio državna firma....= Citat =:
Izvorno postao dmi
isti k***** su oba, jedino sto vip ima jeftinije proizvode i vise prati nove modele i to....
...ma samo sam htio naglasiti kako je u biti sve to isto - VIP jedino ima sreće što nije bio u državnom vlasništvu pa da prođe sve faze navodne privatizacije pa da i on ima "bradu" kao i T-HT...= Citat =:
Izvorno postao damgol
Subjektivizma koliko hoćeš... a dobro.
...kod ovakvih tema inaće pazim na subjektivno i objektivno tako da se ipak treba zapitati da li su svi korisnici svojih mobilnih mreža dovoljno educirani vrezano uz svoje mreže...
ma oteo si mi riječ iz usta;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Odnosno, riječi. ;)
Opet, da sam prezadovoljan sa matičnom mrežom i nisam. Ali sumnjam da bih bio i da sam na VIP-u. Najvažnije je spustiti cijene, za ostalo će se lako. Zapravo, oko cijena se sve i vrti. ;D