Eto ko sto sam naslov kaze vratio sam se na moju staru 7210,pisite mjesta sa puuuno Java igara za moj fon,sa puuuno melodija
Printable View
Eto ko sto sam naslov kaze vratio sam se na moju staru 7210,pisite mjesta sa puuuno Java igara za moj fon,sa puuuno melodija
ma mozemo mi tebi napisati di ima melodija i igrica kada ti u telefon nista ne stane jer ime malo memorije! :D
imam 300 kb slobodnih
ma malo se ja zezam ali su stvarno stavili premalo memorije u taj mobitel
i jos ima ogranicenje u velicini java aplikacija
ma ljudi nema veze meni je dobar samo jest steta to za memoriju
ma da...glavno da je tebi ok.
izgleda da moram jsp_m poslati pm jer on mora nesto
znat
??????
pa tko se razumije u Nokie
Čovjek nije pito vaše mišljenje o memoriji nego gdje ima stvari za njegov mobitel.Pogledaj OVDJE Ima nekih melodija i backgrounda
@Hrc hvala
Evo jedan mali problem kada hocu da posaljem SMS poruku upisem text i onda idem da je posaljem!e tu dolazi mali problem jer mi je unaprijed ukucan broj od jednog frenda iz imenika i onda kad hocu da posaljem poruku prvo moram da izbrisem njegov broj da bih ukucao broj kome saljem ili usao u imenik,jel ko imao slicnih iskustava?probao sam da izbrisem tog frenda iz imenika ali ne vrijedi broj se opet pojavljuje
meni se je to isto dogodilo, probaj ovako:
poruke -> postavi poruke -> tekstualne poruke -> profil slanja -> prvi profil ->broj prvog primatelja (nedefinirano)
@bigboss :beer:
jel znas mozda gdje ima Java igrica za Nokie posto vidim da i yi imas Njoku a mislim da nam iste igrice pasu
imam na kompu 100 - 150 igra, ako hoces mogu ti ih mailati, ima nekih 7MB
oces i meni poslati (ne da mi se traziti internetom il jos bolje palcat 20kn za jednu igricu)
nema problema, hoce jos netko??
ak vam nije problem, napisite odmah e-mail
postoji ovdje koji vjeko??:lol: :D :-X :( :fried: :angel: :confused:
postoji,postoji... :D
Vjeko pa stace tebi Java igrice kad imas Sonija,
@bigboss mladens@pttrs.net posalji one koje su dobre nemoj trosit sate Interneta na 7 Mb,samo 30-tak mi posalji
:D
= Citat =:
Poslao: vjeko
@nimda imam i sonija i nokiju da znas!!!! zar je grijeh imati dva moba???
@bigboss posalji i meni najbolje figo@hi.htnet.hr
pa napisi koje mobove imas
ma to sem nekej raspravljao sa zappanom i odlucio sam se da to ostane privatno
ima nokiu 7250i
boss salji one igre
me too unaprijed zahvaljujem
-
moj mail: figo@hi.htnet.hr
saljem
skinuo sam, tnx!
imam oko 350 polifonskih melodija, pa ak nekom treba mogu poslati
hvala sto se mene tice salji i melodije
salji i meni e da ak imas backgrounda posalji
saljem i backgrounde i melodije
evo skidam ih
skinuo sam tnx
jel imate vi nekaj sta ja nemam, ak imate saljite na mail bez_virusa@globalnet.hr
sto se tice backgrounda i melodija trenutno nemam nista novo. al dobit ces ne brini se.