Pomagajte ljudi,mogu ga samo spojit sa mobile phone tools, stavio sam nove windowse i opet. Ne radi ni motokit,ni p2k_manager,p2ktools_0.8.6.406. NIŠTA OSIM ONOGA SRANJA ŠTO SAM DOBIO UZ NJEGA.
Printable View
Pomagajte ljudi,mogu ga samo spojit sa mobile phone tools, stavio sam nove windowse i opet. Ne radi ni motokit,ni p2k_manager,p2ktools_0.8.6.406. NIŠTA OSIM ONOGA SRANJA ŠTO SAM DOBIO UZ NJEGA.
provjeri dal si dobro drivere instalirao :)
Ma jesam,reinstalirao sam ih več 20 puta.= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Onda provjeri dal si na dobar USB port ukopca svoju moto(na onaj port na kojem su intalirani driveri)
Jesam.... ništa...= Citat =:
Izvorno postao prpic
A koje drivere si instalira, najbolji su ti p2k drivers 2.9
Pa stavim one drivere što sam dobio uz mobitel.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Aj probaj sa p2k 2.9 driverima, SKINI TU sa BD-ove stranice.
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
ako mu MPT radi, onda su dobro instalirani driveri
OK,samo sekund.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
A jesi USB onda ušteka u toćan port? Triba tamo di si instalira drivere onda. Prpic, ja se nisam bavio sa MPT-om baš pa neznam...= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
reko sam mu to vec...
a i ja mrzim MPT, koristio sam ga samo jedanput... ali dosta offtopica, zaradit cemo bann :)
Sad kad sam stavio te drivere,prepozna ga samo u AT modu,a u P2K neče... Zašto?= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
reko sam ti... pogledaj dal je u p2k toolsu namjesten na pravi port!?!?
= Citat =:
Tako i meni bude, pa ti ja ukljućim LeaderGL Flex editor i stavim pod connections normal, a i možeš samo ukljućiti RSD Lite.
Aj daj mi link za RSD Lite,da sad ne tražim tu po forumu.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
http://www.gsm.com.vn/support/imth/RSD_LIte_181.zip
http://www.webalice.it/michy91/RSD_LITE_2_7.rar= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
EDIT: Vidim da smo u isto vrime. Rađe skini ovaj moj jer je to najnovija verzija. Meni nije tilo flash napraviti sa tom 1.8.1..
E sorry što gnjavim,al onaj link ne radi,pišu mi ona sranja,al download ne počinje.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Ma ne gnjaviš, nema veze sad ću ti uploadati svoj
Pitanjce: da li si prije instaliranja novih drivera izbrisao stare iz registrya?= Citat =:
Sory na pogrešno mjesto sam quoto ali tebi je išlo!
Ono SDL ti je za ući u taj program.
DOWNLOAD
Ništa, i dalje ga samo u P2Ktools prepozna samo u AT modu. :-/
Pa da ponovim jel si prije instaliranja novih izbrisao stare drivere iz registrya?= Citat =:
Postoji još jedna mogučnost,skini si PST Evo ti link gdje se nalazi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=motorola
Pa kad te pri spajanju traži drivere pošalji ih manualno na ono mjesto gdje si instalirao PST a ako neče ni onda najvjerovatnije nisi dobro izbrisao stare drivere!
To sam zaboravio. thx= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Mnogo puta je vec pisano, ajde MPT neces, ali RSD Lite moras, i njega prvo startuj, naravno prikopcan mob, i ako ti RSD ocita mob i prikaze u prvom redu da ga je prepoznao onda OK, pogledaj u device menager_u sta ti pise za V3,jer je imam, da li kao modem, ili kao intefrejs sa onim grdnim instalacijama, i ne brisi vise XP, on je najmanje kriv, potrazi malo unazad kako se brisu drivers_i i onda instaliraj 2.9, ali pre toga obrisi sve iz device...
U device manageru mi ga prepozna kao modem,al kad uđem u P2K,ili neki drugi program onda mi pod USB piše= Citat =:
Izvorno postao tomican
"This device cannot start. (Code 10)
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device."
Problem rješen. hvala svima na pomoći :closed: