Od 20.06 do 15.07.2006 će svim korisnicima biti free povećana brzina ADSL-a
512/128 ide na 1024/192
1024/192 ide na 2048/256
2048/256 ide na 3072/384 kb/s
cudi me da nitko jos nije reagirao ovdje...
Printable View
Od 20.06 do 15.07.2006 će svim korisnicima biti free povećana brzina ADSL-a
512/128 ide na 1024/192
1024/192 ide na 2048/256
2048/256 ide na 3072/384 kb/s
cudi me da nitko jos nije reagirao ovdje...
eh..ja još mogu samo sanjati o adsl-u
ma koji će mi vrag brzina eeeee... daj mi prometa... ja ih HATE sada još više jer ću sad još više trošit prometa
Povecali my ass:
http://img205.imageshack.us/img205/544/speed4kf.jpg
Mislim, kaj oni to misle povecat, u jutro u 8 sati kad im pocne radno vrijeme???
Katastrofischen! :-/ :rolleyes: :spin:
ma ja bi rađe 256k i flat;D
Jos da je jeftino... Za takve stvari postoji cable internet :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Šta ti očekuješ da ti istog dana i to u prva dva sata početka akcije povećati brzinu?= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Evo internog dokumenta koji govori o ovome.
ovo se i kod nas dogodilo, povećali brzinu, a ostavili promet :D
Morbidno
Pa, ovo je skoro pa za nepovjerovat... Tužno je to što se, barem mi na flatu, toliko radujemo, a vani su te brzine već odavno defaultne...
EDIT: Kad si malo razmislim i pogledam, nekako mi ovo smrdi na patku i da smo nasanjkani... Na T-Com-ovim stranicama još nema ničega, a u dopisu se spominje današnji datum... Ako jest patka, rado bih pronašao tog mamlaza koji se zabavlja ovakvim stvarima...
Jeasam li dobro shvatio? 15.07. se vraća na staro?
Ne vidim svrhu Privremenom povećanju brzine. Ovo mi djeluje više kao provokacija. :evil: Malo će povećati, pa će opet samnjiti. Kao kad upoznaš novu curu, malo ti da, pa te malo zajebava. :retard: :D
Kakvo privremeno? Gdje to vidiš? Piše da će se postupno podizati svakog dana od 20. 6. do 15. 7.
Onda sam očito krivo shvatio :creep:
I mene je jspm-ov post naeo na krivi trag dok nisam pročitao ovaj pdf... Ako je tako super...
Ma meni i dalje nije jasno da nas mogu tako muljat, ko zadnje idiote.
Pa nitko u svijetu ne zna za "flat rate" jer ne postoji. Normalno je da nema ograničenja u količini, nego se plaća za brzinu.
Zvao službu sve tvrdnje su točne... ubrzat će nas u periodu od 20.06 do 15.07... besplatno... :closed:
...ako to učine, onda bi mogao otić i na paket od 5GB :) ... sad čekam...
po meni je ovo totalna glupost... gamad će nam dati još malo abnormalnu brzinu samo kako bi nam brže muzli megabajte i lovu...
jao pa to nemoze biti gore :( tek je 20 a ja sam na 6gb,inace imam paket od 5gb...morat cu na flat jer i ovako trosim ludo
...a ja - 3.334,99 MBytes - a paket od 2GB ...= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
A ja na 512mb i iam vec 5GB potroseno...lol
O ovome sam već i prije razmišljao jer imam 2GB paket, a trošim oko 4GB= Citat =:
Izvorno postao Eminem
meni bi flat bio ok jer se na 5 gb stvarno ogranicvam,znate volim skidat filmove.
Ja ne znam kaj se vi zavaravate svaki mjesec sa nekakvim paketima, kad i sami znate da ćete opet gadno prekardašiti i na kraju platiti više nego da ste uzeli veći paket... :-/
znao sam ja za to već dugo samo nisam ništa smio pričati
ajde fala ti bože da su konačno povečali speed:)
Iz njihovog PDF-a:
"Za povećanje brzine postojeći korisnici ne moraju podnositi nikakav zahtjev, veća brzina će svim korisnicima biti nadograđena automatski u navedenom periodu od 20.06. do 15.07.2006, odnosno povećanje brzina odvijati će se bez potrebe obraćanja korisnika T-Com-u, te bez ikakvih radnji od strane samog korisnika."
"Povećanje brzine postojećim korisnicima obavljati će se noću i u ranim jutarnjim satima - od 18.00 sati navečer do 06.00 sati ujutro (period u kojem se ne opterećuje redovito uključenje novih MAXadsl korisnika, odnosno u razdobljima malog prometa)."
PM, bas me zanima kojeg datuma ce meni se povecat brzina, dam se kladit da ce to biti 15.07 :spin: :rolleyes: :-/
Ja iam paket 5 Gb, pa ga svaki mjesec nafilam do 6,5 il 7 Gb ;D
Kad ti podignu - podignu ti... Samo mi sad počnite kukati kak je "meni još uvijek stara brzina"... Ovo jest ugodno iznenađenje, kako se ovome nakon prošlogodišnjeg podizanja, nisam nadao...
A oće oni obaviještavat ljude da su im digli brzinu, ili to oni moraju sami nekako skužiti (znam mali milion ljudi koji to neće niti skužiti). Ipak ne mjere svi prosječni korisnici svakodnevno brzinu UL/DL-a...
Podići će je svima do sredine srpnja, a ne vidim zašto bi običan korisnik trebao znati kad će mu točno biti podignuta brzina.... I neće obavještavati... Barem nisu zadnji put... Poslat će, mislim, samo mejlove o povećanju koje će trajati od tog do tog datuma...
Hmm, sad mi je tek sinulo u glavu, to sto su povecali brzinu downloada, to znaci da ces nesto sto skiadas, puno prije skinut nego kaj si do sad (teoretski duplo brze), kaj znaci da ce ti duplo brze izgorit paket kojeg imas, kaj znaci da ces ili duplo prekrdasiti paket, il da ces uzimat duplo veci paket!!!!!
Damn koji zajeb za nas korisnike!!!! :-/ :tomato:
to si tek sad uvidio;D
ovo je u svakom slučaju pozitivno,to je neosporivo no paketi, mislim da samo mi na balkanu znamo za njih.
šteta da je to samo privremeno :-/
Nie privremeno, i ja sam tak prvi put shvatil, al kad sam procital onaj njihov PDF, skuzil sam da je to permanent!, samo sto ce se u tom razdoblju do 15.07 povecavat postepeno ;)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
krivo sam shvatila... :kitty: prevruće je za bilo kakvo razmišljanje :-/ tnx smrt :)
Uuuu dignut će me na 2Mbit. Jebenooo ;D;D
Dajte nemojte sada pljuvat, bilo je vrjeme da dignu brzinu. Ove brzine koje mi imamo spadaju u komunistička vremena.
Btw. trošit će mo uvijek ali to ovisi o nama koliko ćemo trošit i koliko si možemo priuštit.
Ove nove brzine će ostati vjerojatno sve dok ne prijeđu na adsl2 ili neki viši standard s obzirom da je 8/1mbits max. brzina adsla, a primjetite kako čuvaju ovih 5mbits za IPTV koji izgleda dolazi na jesen.
Nekima je IPTV vec dosao ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
No tih 5 mbit mozes koristiti samo za IPTV, a ne za internet...
da, zaposlenicima t-coma i drugim testerima. Znam da se može koristit samo za iptv to sam i napisao= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Evo i službeno na njihovim stranicama...pri dnu...
http://www.tportal.hr/maxadsl/fset.html
...i na iskonu su osvježili - http://www.iskon.biz/xxladsl/osobni.htm ...
čuo sam iz pouzdanih izvora da će od 9mj paket od 512MB stajati 10kn znači za 20kn imate 1GB
Ovaj pdf s početka ove balade je iskopao i uploadao neki frik koji ima vezu u t-comu...
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ondak bi trebali pojeftinit i paketi od 2 , 5 i 10 gigi...iskreno se nadam :thumbup:
bash super....
A ne razumijem sta im tolko treba da povecaju brzinu??
@Darian> Mislim da to nećemo doživit... ja se tome nenadam...
@prpic> pa ima više od 100.000 korisnika adsl-a... šta bi ti klik i gotovo?
Bila je rasprava o tome kad su prošle godine dizali brzinu... Nije to samo jednim pritiskom svi idu gore... Malo je kompliciranije od toga...
Ak je to istina onda moraju i paketi od 2, 5 i 10 Gb pojeftinit, jer inace nemaju smisla ;)= Citat =:
Izvorno postao Compov
na kakav paket misliš od 512mb ? onaj za cijeli mjesec ili onaj sta dok pređeš svoj paket od npr. 2GB pa dobiješ jos paket od 512MB?= Citat =:
Izvorno postao Compov
na to drugo mislim...= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
dodatan paket dakle...
mene bi zapravo više veselilo da su mi snizili cijene brzine :-/ mislim KAJ to toliko košta kvragu?!? 80kn?!? sramota :evil: i još ne dobijem to kaj plačam. ajde ove gigabajte ful iskoristim svaki mjesec do zadnjeg bajta pa BAREm znam kaj sam platila. ali i to je preskupo. ma... voda vaser :-/ :thumbdown
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Pa u paketima su dodatni megabajti več obračunati, al po malo povoljnijoj tarifi, dakle trebali bi i oni pojeftiniti jel nema smisla da ja 5gb placam 200kuna, a ovak mogu uzet start paket i potrošit 5gb a platit još manje...
tako je to sam htjeo dopisati ali si me prestigao ;)= Citat =:
Izvorno postao Darian
ma vidjet ćemo kad bude vrijeme do tad uživajte u većim brzinama...
Samo što ču ja bit pohlepan onda i uzet 10gb i plačat isto ;D
Nebudes jedini :D ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Darian
meni se cini da se povecalo nebu nis,osim racuna :rolleyes:
a ja ko budala cekam da vise pojeftini flat paket ali ja sam ipak budala..ko i svi mi..
Ajdemo sad report: kad netko primjeti da mu je brzina podignuta, neka javi lokaciju...
Dobra ideja frish-KI:thumbup:
koji speedtest koristite?
Ja koristim ovaj:
http://www.speakeasy.net/speedtest/
koristim ovaj:
http://www.bandwidthplace.com/speedtest/
Zanima me dali je kome sa foruma vec pojacana brzina...:argue:
Cjene bi trebale pasti jer nema smisla dizanje brzine da cjene ostanu iste:tomato:
Da podiči brzinu za duplo i smanjiti cjenu za isto toliko :klap:
Evo, dobio i ja sad obavijest na mail... Meni odgovara, veca brzina je bila dosta skuplja a paketi prometa nisu tak skupi, ja bas nemam uravnotezenu potrosnju, nekad imam 300mb na mjesec a nekad 5gb tak da imam najmanji paket pa platim kolko potrosim i gotovo...
kaj jos nisu nikome povecali brzinu?
Meni ništ još= Citat =:
Izvorno postao casper1
Ja sam na Iskon XXLadsl-u... Meni još nitko ništa nije ni javio za brzine, ali na portalu vidim da su uveli nove brzine pa čekam i ja... Još se ništa nije ubrzalo. :( Jedan frend iz Osijeka mi je rekao da su mu ubrzali već samo nije nikakav speedtest koristio čini mi se nego je to samo zaključio po brzini downloada... :-/
= Citat =:
Izvorno postao casper1
Meni isto nista :(
Povecana brzina se moze na DSL modem procitat Incoming i Outgoing...:thumbup:
Nadam se da ce to malo brze ici, jer mail sam dobio ali nista od nove brzine...
Ja se sad ne mogu sjetiti, da li se kod povećanja brzine prekine veza? Sjećam se da sam u vezi toga svašta znao pročitati na njuzima prije pola godine...
Prekine se veza na par minuta= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pitam čisto jer sam se neko jutro probudio i vidio da mi je veza bila prekinuta, što mi se još nije dogodilo, odnosno, barem se ne sjećam da je...
Meni se znalo dogoditi. Baš mi je neki dan pukla veza na par minuta i već se poveselio al ono qrac. Ništa od povečanja :)
Najbolje mi je kaj su napisali "u idućih par dana, a najkasnije do 15. srpnja", što je za tri tjedna... :) Koliko čitam i vidim, nisu baš nešto još krenuli sa dizanjem brzina...
Teškom mukom dižu te brzine :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma kakvi baš ču ih sutra zvat da vidim šta je s tim...
meni je svaki put kad čekiram sve sporije... :rolleyes:
A kaj misliš da će ti u SZK reći? "Molim vas vaše ime i prezime, te adresu... samo malo... da, vama ćemo povećeti brzinu 29. lipnja oko 02 ujutro... hvala na pozivu!" :rolleyes: Pozivom nećeš ništa napraviti, niti dobiti... Svima postepeno dižu i to zavisno od centrale...= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
prosli put kada su dizali sa 384 na 512 odma sljedeceg dana mi je bilo povecano,ali sto vise korisnika ima sporije ide naravno :)
svaki dan provjeravam ali ništa od dizanja....
i meni su prvi put skoro isti dan digli na 512....
da.... i meni isto, kada sam dobila obavijest, slijedeći dan su mi digli... a ovo nikako... :-/ :rolleyes:
pa valjda ljudi na godisnjem pa to ide malo sporije nego inace ;)
od 1.8 počinje dizanje(tako kaže žena u SZK):thumbup:
Kakve li gluposti! Zašto onda na stranicama stoji, kao i u mejlovima koji su slali da se podiže do najkasnije 15. srpnja?
EDIT: Ja sam upravo zvao SZK i potvrđeno mi je da se podizanje brzina obavlja najkasnije do 15. 7.
Kažeš najkasnije do 15.07. A kad POČINJU sa dizanjem brzina? :-/ 14.07.? :-/ Koliko ja znam nikome još nisu digli, a najavili su da su već krenuli sa dizanjem brzina...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sumnjam da nisu još krenuli sa dizanjem... Ne pratim njuze da bih znao da li je tamo tko javio da mu je brzina dignuta, ali mnogi ni ne kuže kad mi se brzina podigne, prvenstveno laici... Kao što smo rekli, nije to samo odem u jednu sobu i pritisnem jedan gumb i - voila!
Pred nekoliko dana su digli prijatelju u ČK, a ovaj vikend su digli i u tvrtci gdje sam na praksi (isto ČK)
MENI SU DIGLI!!!!!!!!!!!LALALALA LALALALA LALALALA
MENI SU DIGLI!!!!!!!!!!!LALALALA LALALALALA LALALA
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:beer: :wave: :jump:
inace zg dubrava :)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p
http://img135.imageshack.us/img135/8...board019md.jpg
...:rolleyes: faking sretnica :D ...:licklips::licklips:...= Citat =:
Izvorno postao tutlek
...inače, postoji naš server za mjerenje brzine - http://bwm.carnet.hr/ ... meni izmjeri 428.2 kb/s ...
I meni istoooo!:jump: :wave: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Inace iz Zeline sam! Blizu Zagreba za one koji neznaju
Evo jednom prijatelju 500m od mene diglo meni nije inace lokacija vam je Solin SV. Kajo to je blizu Splita!Inace dolazi mi kasnije ovaj moj jedan sta ga znam jer svaki put kad zovem s telefona iuzbaci me s neta pa ce oni mjenjat neku paricu i to pa cu mu rec mogze li on napraviti da mi dignu speed:D
Ne znam za druge, ali ja bih bio sretniji kad bi koristio interpunkciju, jer dok pročitam ovakav post, treba mi koliko da pročitam pola stranice... BTW, dizanje brzine nema veze sa pojedinačnim korisnicima, nego sa centralama...= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
evo i meni od danas...
ja sam prekinuo adsl ovih dana ,jučer predo novi zahtjev za novim ugovorom i sad čekam da dodu spojit,baš me zanima dalia če to bit 512kbps ili 1mbps s obzirom da stavljaju kompletno novo korisničko ime:rolleyes:
zašto si to napravio?= Citat =:
Izvorno postao sodom
I kakve veze ima korisničko ime sa brzinom... odma da kažem... nikakve!
ma jasno da nema nikakve ,no čisto iz radoznalosti dali če "novopečenim" korisnicima brzina biti dignuta pri postavljanju (što sumnjam ) ili je onhold.
...što se tiče ovog da nije pametno znam, sve mi je jasno ali bila je situacija takva da sam to napravio a ugovor če biti na 24 mjeseca zbog bežičnog routera.
no kako vidim t com se polako "prilagođava" za konkurenciju pa mogu zaključit da to nebude tako strašno ako se ona uskoro i pojavi na ovom pordučju jel prema ovom što vidim postepeno pokušavaju razlike izjednačit,..jedino su paketi ti koji bi sljedeči trebali bit "na udaru"
samo da još kažem kako koristim adsl od početka i da sam priključak moro platit 450kn,da bi nakon kojih mjesec dva kada su ga počeli agresivno reklamirat bio kunu,jednostavno sam osječo potrebu da ovo kažem,...možda zbog frustracija ili trenutnog dial upa,neznam :D
Evo i meni je dignuta brzina.Pula
= Citat =:
Izvorno postao jay
i ja bi da sam na njegovom plejsu , pa lik ce dobit ajpod šafl besplatno..
evo i ja sam iz Pule pa jos nista,iz kojeg si djela grada?
ta akcija je istekla 15.06 i vrijedila je za ugovor 12mj, no to nije bio razlog.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Dignuta brzina!
[img=http://img77.imageshack.us/img77/3377/test5bc.jpg]