Skuzio sam da kad ulazim u neki program npr p2k tool da kad ukljucim u usb on ga prepozna i odma ga iskljuci, pokusam opet ukljucit on se opet sam iskljuci.
Dali netko zna sto je tu problem?
Printable View
Skuzio sam da kad ulazim u neki program npr p2k tool da kad ukljucim u usb on ga prepozna i odma ga iskljuci, pokusam opet ukljucit on se opet sam iskljuci.
Dali netko zna sto je tu problem?
pricekaj min- dvje od ukljucenja, pa ga mozda prepozna :)
a i probaj ga spojit sa kompom prije nego pokrenes p2k tools :)
A i nisi naveo o kojem je mobitelu rijec. Meni se isto dogadjalo, ali sam to rijesio tako da bih prvo upalio RSD lite da radi u pozadini i kad on prepozna mob, onda palim bilo koji P2K program, te stvar tada odlicno funkcionira. Navodno se isto postize i ako u pozadini radi PST.
meni ti se isto to zna dogoditi (v80)...i to vrlo cesto...spojim mobitel i cuje se onaj zvuk da je spojen...i onda opet neki zvuk...i kad otvorim motokit,pise da nije spojen...:P
uglavnom,ja ti samo istekam mobitel i ponovno ga ukljucim i on radi :) a ako se prekine onda ga opet odspojim i ponovno prikopcam :)
danas sam radila sa PSTom i nije mi se ni jednom odspojio...:P
Ima te link za taj pst i RSD lite ?
Pogledaj u linkovima
Pa zar je toliko tesko kliknuti na search
Ma imao sam to dva puta. Prvi put se sve riješilo kad sam reinstalirao drivere i promjenio port, a drugi put bili prljavi kontakti na kablu i mobu.
da, problem nije kardinalan, rješiv je vrlo lako.= Citat =:
Izvorno postao darius
@Keyser jel radi sa instalacijom PSTa?
Evo skinuo sam Pst i on mi isto napravi s usb-om , kad ga ukljucim on se iskljuci!
Probao sam promjenit port, trazio drivere ja ih ubacio i instalirao ih i ondma nakon toga on mene opet trazi drivere ali ih nemoze poronac na cd-u :S
ako trazis PST, evo ga tu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895
A jes probao očistiti kontakte kabla?
I kakve drivere sa cd-a. Na cd-u su driveri obično od kabla ili sl.
Kad te traži drivere trebaš ga poslat u folder od PST-a a ne na cd ili šta ja znam. U samom folderu PST-a su ti svi driveri. Tamo ga pošalji i trebao bi radit. I malo poćisti kontakte (alkohol, malo ih zagrebat tankim šarafcigerom ili nešto).
ma promjenio sam vec 3 kabla, snimio sam od pts drivere i isto sranje!
Odakle si??
Da ti netko do dodje napravit :)
A mobitel? Jesi čistio kontakte na mobitelu., to češče neg kabal.
Kak motorole imaju nezaštičene kontakte za kabal, tak se na njih u đepu nasere svakakvih sranja (zamaste se i sl). Probaj njih dobro očistiti.
ma to nema veze ak mi motoeditor radi bez pol frke samo sto nemogu javu snimit!
ima li tko link za RSD lite da probam !?
joooj, search , blaženi search
http://www.mobile-files.com/forum/sh...highlight=lite
Trebaju mi što prije driveri za USB da mogu spojit motorolu C350, C380, C450 s kompom. Imam programe MotoKit i P2k tools te mi ih nijedan ne prepoznaje
evo, točno 15 sekundi sam tražio i našao ovo= Citat =:
Izvorno postao netko3005
@netko3005 ako nisi instalirao MPT, RSD slaba vajda od drajvera,
@Keyser, desava se da ga prvi put ne prepozna kod drugog pokusaja trebalo bi odmah, i pokusaj da koristi uvek isti USB prikljucak da ti ne bi trazio drajvere, a tih USB prikljucaka nikada dosta.
Samo neka covjek reinstalira drivere i mozda instalira samo mpt i ocisti kontakte na motoroli, a ne na usb kabelu i to mora sljakati. Imao sam istih problema i sam. Jos uvijek me zeza. Ne dam mi se reinstalirati drivere pa par puta iskljucuje i ukljucujem usb kabel u motorolu. I proradi...
Gdje ću naći mpt za download
Imas linkova i na ovom forumu, a ima i na ostatku interneta, smao teba malo traziti. Google is your friend.
Na googleu ne mogu nikako naći a treba mi i pst
Kad vec ne mozes sam naci evo:
Sa naseg foruma:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ghlight=deluxe
I s jednog stranog sta mi je google nasao:
http://www.board4all.cz/showthread.php?p=96840
Koliko je velik fajl
Ne znam, ali kako se radi o rapidshare fileovima, kad kliknes na link za download pise ti koliki je fajl. Ovaj obicni MPT(ne deluxe) je cini mi se velik oko 65Mb.
Malo bolje neka čita jer mu pored naslova posta gdje je link ljepo piše:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Motorola Phone Tools 4.04b (67mb) :thumbup:
javljam se ja opet, napravio windowse na novo, misleći da će sad radit, snimi pts tražio drivere pošaljem ga u pts file snimi i opet traži drivere, pošaljem ga opet u pts kaže nema ide probat s interneta skinut niš, stavim cd isto niš.
Ja ne razumijem što on još oće!?
ajd napravi točno ovo:= Citat =:
Izvorno postao Keyser
prvo skini drivere sa neta koje možeš naći u ovoj temi.
Zatim ih raspakiraj i sve ih stavi u jedan folder na desktop recimo da ne kompliciram.
Kad si to napravio,pobriši sve drivere koje imaš već instalirane! zatim prebaci u mobu na data/faks (connection iliti povezivanje) i spoji mob sa kompom.
On će ti prepoznat mob i kad te pita za drivere, ne ideš da ih sam nađe, već ih pošalješ da čita iz foldera na desktopu gdje si ih raspakirao. počet će ti pronalazit kao lud, a ti ih samo šalji u taj folder! Vidjet ćeš na kraju u oblaku kod sata kad će ti biti sve instalirano...
EDIT: jedna napomena.... na data/faks moraš ići jedino ako imaš v360, jer ne vidim u tvom profilu koji imaš mob....
Komp vidi da je to v235, al ništa snimio 2 drivera i ništa!
imaš neki grdni problem, a koji, to sam Bog zna...:-/= Citat =:
Izvorno postao Keyser
Neznam, igraj se malo, probaj se igrati sa SP1 i SP2, pogledaj malo tutoriale, malo ispuši kabal i očisti kontakte na mobitelu.... Neznam, kemijaj dok ne uspije.
Koristi program LeaderGL FlexEditor za sinkronizaciju. kad ti tamo pokaže da je connected u modem modu i na kraju u normal, onda si uspješno spojio mobitel.
Ja sam također imao v235 i uredno ga je prepoznao...
Eto, toliko.... Sretno :thumbup:
Instaliraj po ovim koracima i sve treba da bude uredu.
pa u biti ja sam mu pojednostavio instalaciju, a ovdje se to sve instalira preko PST-a. No ako mu ovaj postupak ne pomogne, onda stvarno k vragu! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
gogs daj mi pošalji sve drivere ili daj link drivera koje si ti snimio za svoji mob!
Dok ti se GoGs ne javi prouči ovo! http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295= Citat =:
Izvorno postao Keyser
Evo ti odmah i driveri: http://rapidshare.de/files/10619572/...s_v29.rar.html
Taj tutorial se odnosi i na tvoj mob da nebi pomislio da je samo za v360 :thumbup:
uspio sam...
samo sad sam išao prebacit winamp na mob s motomidmanom i piše mi:
unsupported platform, can't continue.
što to znači??
To znači da taj program nije predviđen za tvoj mob ili nije u jar ili jad formatu= Citat =:
Izvorno postao Keyser
I još nešto na kakav ti to winamp misliš! :zbunj:
ah kak da onda winamp prebacim na mob??
Koji winamp? :zbunj:= Citat =:
Izvorno postao Keyser
Da li ti programčić ima extenziju .jar na kraju ili .jad
neam ni jedno ni drugo neka skupina filova koja prek midmana preba prebacit, ali imaš li ti jar ili jad?
tema o problemu usb povezivanja ovdje staje.= Citat =:
Izvorno postao Keyser
o prebacivanju igara postoji masa tema, pa se posavjetuj sa njima.