Možda je ovaj thread već bio,al ja ga nisam vidio.
Stoga,što slušate?
Printable View
Možda je ovaj thread već bio,al ja ga nisam vidio.
Stoga,što slušate?
bio je, ali davno!
domaci rap uglavnom iako i nesto stranog
edo maajka rules!!
Pa uglavnom skoro sve vrste rock-a, al mi nije strana ni ostala glazba (od opere od techna); a uglavnom za dušu.
A kad se oću ubit ondak Dukati i Bogdan (uz "drenovaču").
uglavnom tehno
uglavnom sve!
me to! od mninee pa sve do lepe brene, edo majka-od hrv. a od stranog disco ritmovi 80', ponesto tehnoa, i nesto slicno stilu madone
Gudački orkestar HTV-a... ;D
Ja isto kao i Coma
metal i rock
Narodnjake i vako 'malo' Trance po strani
Većinom techno,strani rap,R&B.
Od naših,tamburaške.
eminem, 50 cent, snoop, dre i društvo su najbolji.
od domaćih edo maajka (već rečeno)
zakej onda imas napisano 'dj'?? pa sta nisi diđej ili onaj koji slusa takvu muziku a ne heb rap-hop!
Ček malo pa jel znaš šta znači DJ i od kad se ta riječ koristi i za koga??? Nema to veze s vrstom muzike prijatelju!
@ima ima prijatelju! ako nisi znao, to ime je vezano za muziku i nekto drugo . p.s. oko 90tih
Napisao sam da nema veze s VRSTOM muzike (naravno da ima veze s muzikom) jer nešto briješ da DJ-i nemaju veze s hip-hopom i sl... Vidim da baš i nisi upućen! Riječ je kao takva uvedena u americi oko 50-tih s početcima rock and rolla za osobe koje su na radio stanicama puštale i odabirale glazbu. Radi se o kratici koja znači 'Disk Jockey'. U stvari označava bilo koga tko pušta glazbu, bilo da se radi o radio stanicama, diskačima, selskim zabavama, mojem tulumu ili tehno partijima. Izgleda da imaš krivo poimanje zahvaljujući propagandi DJ-a u 90-tima nakon dolaska techna (onih DJ-a s vrlo zanimljivim nadimcima koji puštaju, slažu, miksaju (kako voliš) muziku na tehno partijima) - no termin DJ postoji od puuuno prije toga! DJ može puštati i rock, narodnjake, miksati ih zajedno s hip-hopom...
malo se pravimo pamenti al dobro. za mene DJ je tehno jer to sada prevladava. fala kaj si objasnio kaj je to.
btw zasto si potavio sta znaci DJ i kada se pojavio kad znas?!! aha zelis nas cimat!! hehe :D
Slušam trance, rap, techno, rock.
Narodnjake ne slušam.
@whiteboy: thanx
@vjeko: zakaj nebi mogo bit dj koji pušta hip hop stvari. Pa valjda si nekad bio u disku gdje se ne pušta samo techno, nego hitovi 80, r'n'b, rap, dance ....... znači- dj nemora isključivo puštat techno i trance stvari.
nisam na to mislio nogo za mene je dj sinonim za mix - doslovno receno kao stvaranje poboljsane verzije pjesme, no dosta o tome!!!!!
Ako sam ja skužio stanje stvari takve pjesme se nazivaju obrade ili remix, a ne DJ. A to što ti k'o moja žena jedno pričaš a drugo misliš...
Što bi moj stari reko: "Jedno je srat, a drugo je prdit!":thumbup:
a dj rade remixsove
A da niste OFF TOPIC?:angry:
2paca.
Nazalost kod nas ima jako malo pravi dj-eva. Vani je normalno da slusas radio i tip slozi neki mix, kod nas tog nazalost nema, ili barem ne u dovoljnim kolicinama. Sve se svodi na pustanje stvari po izboru dj-a ili slusatelja... :(
ajmo karte na stol i da vidimo ko šta sluša?
ja slušan ac/dc bijelo dugme, divlje jagode gunse i općenito rock
amo vaše ispovijedi
NARODNJACI I TRANCE !
Rock,Metal i jos ponesto
rap
rap. Imam sve od tupaca i HR rapa
jeste culi novi Tupac - Resurrection album .... ? production by eminem
Alternativa, rock, post punk, no ima i klasike (Lou Reed i sl.):lol:
rap, techno, narodnjake ......... razno
brale ti spajas nespojivo
1.narodnjaci
2.rap vise hrvatski nego strani(edo majka)
3.remixane pjesme
4.onaj 'soft'(ne hard)tehno usto da je ritmican(ne da se isti zvuk ponavlja pola sata..)
5.bjelo dugme mi je bas fora isto tako i divlje jabuk..ups jagode, te njihova pjesma motori(ma ludilo brale), bas sam nedavno slusao thompsona(onaj album gdje je prvi put bila pjesma čavogleve) tada je thomson bio bas dobar(a i sada je dobar al pjesme su previse domoljubne, ipak mi se svidjaju iako neznam razlog tome..)
6.danas sam staru izivcirao Panđabijem MC-jem..a stara mi se jos vise bunila nego kad pustam narodnjake (ako imate Panđabijev cijeli album znat cete o cemu govorim(pjesme su totalno istocnjacke)
7.ne volim trance i dance jer je to danas profurano-bar meni..
Rock -> Deep Purple, Led Zeppelin, Doors, Chuck Berry, Eric Clapton, Joe Cocker.......... Majke, Bare, Pipsi, Let
R"n"B -> ova kompercijalna sranja tipa Bejonce itd...
Rap -> Bolesna Braca, Eminem, 50cent, Tq........
Reggae -> uglavnom sve
Techno/trance/house i ostale sprdačine ne slučam....
p.s: nekad poslusam i dobri stari disko iz 80-ih tipa Abba, Aha itd te neki dobar dance/pop
...evo mog threada(tj. ankete) u vezi glazbe...molim prebacit u podforum "Ankete"...
ja sam valjda jedini na forumu koji sluša sve. (osim naravno klasične glazbe...) neko vrjeme sam dero po narodnjacima, i sad volim tu i tamo kitića poslušat, sad ugl slušam ovu komercijalu
a neki od najdražih su mi linkin park, blink182, lil jon, eminem, fiftisent i tak
skoro sve, jedino narodnjake ne mogu smislit...
skoro sve, pa cak i ako je stimung i bijelo vino i narodna nije losa... a jedini bend koji postujem i slusam od kada znam za sebe, jesu Red Hot Chili Peppersi.... ili jednostavnije, rhcp!
:tomato: :tomato: :jump:= Citat =:
Poslao: whiteboy
skoro sve, jedino narodnjake ne mogu smislit...
Nekad sam slušal muziku, sa slušam ženu. ;)
:lol:
kad se popije, može se sve slušat
era,enigma,in-grid,ub 40,disco 70s-80s..., sve osim psyhobilly-a i narodnjaka
osobito narodnjaci
fora su mi doradjene pjesme iz 70-ih i 80-tih
mrzin cajke
morikone,vangelis, enia, knopfler
sta si ti neka elita;)??
@miško...može i Jean Michel Jarre
ma koja je razlika uopce ???= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
NARODNJACI I TRANCE !
oldfield, arsovski, deep forest, jarre, vangelis i ponešto filmske
pederska muzika...
narodni radio:) i zg radio :)
@vjeko:beer:
Mica Trofrtaljka i Rambo Amadeus
...to ne slušam
Dečki, toliki narodnjaci... Pa tko može narodnjake slušati trijezan?
a ko ih moze slusati pijan????
ja mogu obadvoje
ev sad slusam Rage Against The Machine
nisi jedini floor. I am here.....= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ja sam valjda jedini na forumu koji sluša sve. (osim naravno klasične glazbe...) neko vrjeme sam dero po narodnjacima, i sad volim tu i tamo kitića poslušat, sad ugl slušam ovu komercijalu
a neki od najdražih su mi linkin park, blink182, lil jon, eminem, fiftisent i tak
kad več skračujete moj nik onda nek bude killa.
a ja bi floor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
flour (ili kak vec) je zdrav za zube :)
inace, floor je pod na engleskom
a floorkilla je neki brake dancer??
mislim da je bio neki thread o nickovima...
ugl neznam šta je to, to mi je palo napamet, i sad imam taj nick po cjelom netu
sad sam ga počeo skračivat i na killa
pa znam ti ja engleski, tko bi rekao ha? :) samo mi je ovo bilo smjesnije :)
bolje receno podni ubijač mrava= Citat =:
znam. dobro, onda killa. baš si neki....:p= Citat =:
svaka čast!!!= Citat =:
Poslao: Sljaka
Nekad sam slušal muziku, sa slušam ženu. ;)
zna li itko neki boesno dobar rmx 80 iliti 70'?
...ne nego gorka istina... :)= Citat =:
Poslao: andrea
svaka čast!!!
ja slušam sve. a ovih dana nfs underground soundtrack
"down špikšpikšpikšpik down špikšpikšpiik...."
@daniel koja je ona stvar koja svira u meniju-poznata mi je
...ja bom u zadnje vrijeme niš ne slušam...baš čudno...
Ja sad momentalno, dak visim na forumu, slušam Godsmack, ovaj novi album faceles, baš im je dobar.
ja trenutno slušam ivanu kindl super jaka i božične pjesme story super nove
eto bas sad slusam fiftija
Sad se dere Mile...
Hladno pivo, moralne dileme vlasnika BMW-a
...a ja trenutno slušam Theme :Tko želi biti Milijunaš... :xmas: ...
Je ko od vas nabavio novi album od Blinka 182?
a kako se zove?
neznam, ja imam hrpu novih stvari...
pogledat cu
Zove se "Blink 182"
Ja sad slusam P.O.D. i Good Charlote
Nimda, šta onaj novi album, payable of death?
DMX-who we be
da taj pogotovu onu pjesmu Will u.sad furam Soundtrack iz Matrixa prvog djela= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Nimda, šta onaj novi album, payable of death?
stoka-za grad kojeg imam rad
black Eyed peas - shut up
aguilera,lil kim - canz hold us down
drmaju kuču
kaj sva tri istovremeno?
Sad sam odnekud na hardu iskopao Zabranjeno pušenje, one stare pjesme, pa slušam
Nimda, je dobar album?
2pac hit em up
P.O.D. nije nesto,a Good Charlote razvaljuju= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Nimda, je dobar album?
Maloprije sam poslušao ono šta je vjeko stavio, onu babu kako psuje... Koja luda vulgarna baba... Ajme kako sam se smijao....
Ste slušali ljudi onog Ismeta Horu, to je neki humorist, majku mu kako je dobar... Svi koji su ga slušali previjali su se od smijeha...
a di to ima?