Evo čitam kako Vip ima ovo besplatno i ima ono besplatno...
A šta nam nudi Cronet??? (naravno besplatno)
Printable View
pa meni jos uvijek nije jasno zasto vi neki niste presli na vip...!?!?! :)
Žao mi je broja a mislim da su mi poruke jeftinije jer imam pretplatu!
više ljudi ima cronet, pa je jeftinije zvat sa moba na mob
da više ljudi ima cronet jer su budale!! svi oni pametni imaju vip
Ovi iz Cronete nebi smijeli biti takve škrtice i punuditi malo neke gratis stvari!!
od kud vam molim vas da više ljudi ima cronet??
Bili je statistika u mobiju!= Citat =:
Poslao: whiteboy
od kud vam molim vas da više ljudi ima cronet??
Ma jeli. A i vipnet je nedavno objavio da drži 51% tržišta.
Inače, gotovi svi koje ja poznam imaju vip, a neki koji su imali cronet su prešli na vip.
Malo smirite strasti jer u biti oba operatera su podjednaka te je jezičak vage tren na jednoj strani tren na drugoj...
I uskoro će 9. mjesec pa uživajte... ;)
Ma istina da su podjednaki, ali vip stalno neš nudi 'besplatno'...
nema vise ljudi cronet... sve ti ovisi s kojim si ljudima okrzen... podijeljeno je otprilike...
A dosta nas ima i jedno i drugo jer je tako ipak najjeftinije :D
Mislim da je Šljaka u pravu...
Stoga - ŽIVIJO I VIP PA I CRONET!!! ;)
ajde to objasni već kada daješ takav komentar!!!= Citat =:
Poslao: ivansamsung2003
da više ljudi ima cronet jer su budale!! svi oni pametni imaju vip
NIŠTA VELIKO NIŠTA= Citat =:
Poslao: Oryon
To smo već ustanovili!!!!
evo, vip je za rujan predvidio besplatnu mmsvic kategoriju ... ovo je vec treci mjesec za redom da pruzaju neku uslugu besplatno... VIP RULEZ :)
Možda i je istina,samo,kada je VIP krenuo s radom a kad Cronet(neračunajući Simpu)?= Citat =:
Poslao: dj_velja
više ljudi ima cronet, pa je jeftinije zvat sa moba na mob
Ipak Vip je bolji i nema mu premca!:cool:
@eminem: slažem se s tobom. Mislim da je vip dobrodošao na hrvatsko tržište jer da ga nije bilo ht bi držao monopol i nebi nudio ovakve funkcije kakva nudi danas.
Po meni vip imaju poslovni ljudi, a simpu imaju oni mlađi, koji se više dopisuju....itd
Evo i 9. mjeseca pa za početak ako kupite bon putem bankomata za 100 kn dobijete dodatnih 10 kn a za 200 kn dodatnih 25 (isto vrijedi i za SMSbon)...
Ima i HTmobile nešt' "mukte" ;)
(jest' da nema baš neku ponudu vezanu uz MMS ali i to će doć' na red...)
Ivan je pametan - on koristi Vip, a svi drugi su "glupi"
Mislim Balkanac ali veliki Balkanac ;D
... freesurf (GPRS HTmobile-a jedna od tarifa) je od 10. 10. jeftinija 50% istoji 7.30 kn na 100kB (malo su odgodili)...
Pojeftinili neki mobovi (T68i - 1698 kn, S45i - 1198 kn mislim na Simpa pakete)...
@ Zvone - svvatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i Ivan stoga mislim da se zbog tog ne treba prepucavati...
Ne znam čini mi li se ili HTmobile smanji cijene svaki put kad to učini i VIP.
Konkurencija tj. tržišna utakmica - još da se naši poslodavci toga sjete tj. kad sebi dignu plaću da to učine i nama... :)
To mišljenje je već vrijeđanje!!!= Citat =:
Poslao: dmi
@ Zvone - svvatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i Ivan stoga mislim da se zbog tog ne treba prepucavati...
Možda ali (sad ću navesti naziv jedne knjige) "Ne mari za male stvari i ostat' će male stvari"...
Mislim da nema smisla skakat' na sve što se napiše te prepucavanje je prepucavanje a ne objašnjenje...
Žalosno je da su ovakve stvari koje nabrajate još uvijek skupe. Ja sam na vipu a radim u ht i pričalo se da će nam dati neke simpa kartice ali jos uvijek nista od toga. Sam je sigurno neću kupiti sam. Mislim ja bih sada trebao reci neku dobru za ht ali neću. Sve je to isti ku...! Samo moje osobno misljenje je da je vip malo profesionalniji
po meni su ht i vip podjednaki, ali ht ima veće šanse za uspjeh
ok, unutar HR VIP i drzi vise korisnika, ali ako cemo vec tako, recite koliko VIP ima zemalja u roaming-u??!!! CRONET ima 52 zemlje svijeta!!!
Pa kad već pitaš VIP ima u roamingu 88 zemalja svijeta! ;)
Pogledaj ovdje: http://www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=35&id1=69
HA-HA-HA! Jesam te! :jump: :beer:
moja ispravka, cronet ima 90 zemalja u roaming-u! sorry!!! url: http://www.htmobile.hr/Cronet/pozivi...vi-roaming.asp
vip rules :klap:
vip je bolji zaposlenici su im bolji nekako kao da je vip zapadnija firma itd dok su u ht-u još rođačke veze za dobit posao
U biti sad u obje tvrtke možeš upasti samo ako si student...
neznan ali meni ht svejedno izgleda ka da je cili 100 godina iza vipa
= Citat =:
Poslao: dmi
U biti sad u obje tvrtke možeš upasti samo ako si student...
nemam pojma od kuda ti to :)
...iz student servisa... :D