Ima tko tu aplikaciju? imam icq,al mi treba i msn
Printable View
Ima tko tu aplikaciju? imam icq,al mi treba i msn
Imam ja tri: QuickIM, IM+ i eMSN. Prve dvije su shareware i nisam ih još uspio crackat dok je posljednja free, al zato odvratna u 3 pm, treba 100 klikova da bi poslo jednu poruku.
Meni ne radi eMsn daj domi reci šta triba napravit da mi proradi.
ima tko nešto brži msn? ovaj icq mi je odličan, samo kaj ih na icq-u imam 5-6, a na msnu 76
Jel ti se uopće upali program? Meni na SE K700i se pokrene i odmah na početku traži e-mail te lozinku. Upišem to dvoje, stisnem Connect i spaja se.= Citat =:
Izvorno postao Marko01
Nešto gledam da kupim ovaj IM+, al da podijelim s nekim troškove jer preeeviše mi je dat 20 $ ili kolko već za to malo sranje... Jel ima zainteresiranih? :)
http://www.getjar.com/products/1296/...rforJavaPhones
i ima na kraju tko?
vidiš ovu stranicu od domya idi na nju i sa live strane ti piše messenger klikneš i nađi emsn lite taj ja koristin.ima u drugih msn-ova i universalnih i samo skineš i ubaciš u mobitel.to ti je to.
e da, vama kojima radi, na kojoj ste mreži (t-mobile, vip, tele 2...)
ja sam žensko. Inače, vip sam. P.S. Na mobu imam ICQ, MSN, Operu Mini, i pretvorila sam si glupi mob u izobilje igara i internet, jedino imam problem. pitanje za one koji imaju operu i uživaju u njenim čarima: zašto si ja ne mogu mjenjat skinove? ima tam na tools svih opcija osim onih change skin.
preporučam, ako niste zadovoljni mobom, da si intalirate par igara, operu, msn i icq (po želji), i imate pocket pc :)
Skin se može mijenjati samo u Advanced verziji Opere...Ako ti Java podržava MIDP 2.0 specifikaciju onda instaliraj Advanced verziju. Ako ti opera neće raditi vratiš se na Basic verziju.
A tek ako imate Motorolu. Preporodite se koliko ima aplikacija za igranje. Od MP3 playera (iTunes, Winamp, Digital Player...), Opere Mini, Instant Messengera i gomile eye-candyja...
Što se tiče Instant Messengera...ako vaš mobitel ima ugrađeni IM klijent (odete na Gsmarenu i pogledate ima li u opisu vašeg mobitela ona Instant Messenger stavka), i njega možete iskoristiti. I funkcionalniji je od većine drugih. Jedina stvar jest da treba IMPS server. Tri najpoznatija su Yamigo (koji se više ne održava), SmartVAS i ChatNu.dk. U svakom slučaju probati ako vaš mobitel podržava...
Yamigo - www.yamigo.com
SmartVAS - www.smartvas.com
ChatNu.dk - chatnu.dk
Eto na mojoj Nokiji 6280 (koja nije smartphone), ovaj zadnji jako fino funkcionira...
pogledo malo po getjar stranici, ima par programa i icq i msn (2 u jednom), al su trial. Ima di kakav free ili crackani?
Vjerovo il ne, nema, bar ja nisam našao, a nema šta nisam prevrnuo...
a jeste li probali dotsis :thumbup:
ma je, i dotsis i iphone, al ne trebam sisove, neg jarove :p= Citat =:
Izvorno postao sipe
Tako je...dotsis je samo za Symbian programe :)
A gle, nije da baš ima nešto previše takvih programa :)
Kome treba ICQ ili MSN za javu, neka mi se javi na privat pa ću mu poslat.
A zašto ne bi stavio na RapidShare? :) Ili više voliš 100 puta jedno te isto slat, a? :)
Ako bude puno zainteresiranih stavit ću, ali ne vjerujem tako da nije problem upisati više adresa i poslati.
Zahvaljujem Šljaki na poslanom programu, usput rečeno ne mogu se spojiti ali to je vjerojatno do postavki. Nisam uspio naći nikakav komentar na to koliko novčića papa korištenje eMSN-a. Ima li itko saznanja koliko košta uporaba?
Novčići će ti brzo biti popapani... Ja sam koristio neki prog za to na S60 Symbianu pa mi je samo za NEUSPJEŠNO :freakout: spajanje pojeo 2-3kn. Ali zašto ne probate drugu soluciju? WAP i wap.e-messenger.net . Ja se nekad tako spojim da vidim koga ima online, ne troši puno, ali nisam ga probavao za slanje poruka i tako... Za neku priručnu soluciju meni je to bolje nego da se još naviknem na MSN na mobu, a imam ga free tu kod kuće... Uglavnom, tko hoće neka proba wap.e-messenger.net. Imate i web verziju www.e-messenger.net za sve one koji nisu znali.= Citat =:
Izvorno postao DadusPraskus
Ruku na srce, očekivao sam da je skupo i nisam baš ni imao namjeru koristiti svakodnevno. Ali dobro je znati :)
A čuj... Kakva ti korist od MSN-a na mobu uopće... Teško ćeš i pisati poruke brzinom kojom sad pišeš na kompu... Ajde da imaš nešto sa qwerty tipkovnicom pa onda još nekako... Meni dojadi SMS-ove pisati, a zamisli chatati s nekim na MSN-u tko je za kompom... Ja samo odem na ovaj wap.e-messenger.net da vidim je li tko online koga trebam i ništa više... Nije praktično, a ni jeftino baš spajati se na MSN preko moba... :-/= Citat =:
Izvorno postao DadusPraskus
Dobro dođe kad nisi blizu kompa ni interneta. :)
Je, dobro dođe, ali mislim da ti ne treba neka posebna aplikacija kad za nuždu imaš onaj wap e-messenger... Stvar je u tome da meni stavljanje Java MSN-a na mob ostavlja dojam kao da ga planiraš svaki dan koristiti... Ja sam imao Agile Messenger na 7610 punih 10 minuta! LOL Taman dok sam se spojio, pogledao razliku u saldu i uninstalirao ga... :chatter: To troši kao ludo i stvarno se koristi samo u nuždi... Radije nekom koga trebam pošaljem e-mail, ili sms nego chatati s njime na MSN-u...= Citat =:
Izvorno postao domy_os
I Icq i Msn troše puno ako se samo spojite, pogledate koga ima i odspojite se. Promet koji ste napravili nije veći od 1 KB, a operator vam naplati 10 KB Napravite tako par puta i ostali ste bez par kuna, a da niste poslali možda ni 3 poruke.
Bit je u tome, da kad se spojite, ostanete spojeni i pošaljete čim više poruka unutar jednog spajanja.
Za ilustraciju, chat sa lili na msn s mobitela od otprilike nekih 50-tak poruka, ako računamo i dolazne jer se i njihov promet naplaćuje koštao me 4 i pol kune. Izračunajte sami koliko bi koštalo 50 SMS-a
Jel ima nešto bolje od eMSN-a?? Da je jednostavnije za pisati i da pomogučnosti ima zvučni signal kad primiš poruku ko na kompu??
Slazem se sa tobom, imam glupi c72 i otkad sam si instalirao irc, operu i mail klijent postao sam ovisan o njemu i postao mi je odjednom dobar mob. a sto se tice opere imas change skin a ak nemas skini verziju sa wap.demaksi.com= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Kaj vi idete na net sa mobom!Jel vi znate kolko to ždere para!!!Aj recite molim vas ko Boga!Sve najbolje aplikacije za k750!!!PLIZZZZZZZZ!!!!I kaj na msn mogu sa moba kao sa kompa i plaćam 4 i po kune po otprilike 50 poruka!!!<Daj recite!!!
Ja nemam više MSN i iICQ, imam samo operu na novom jučerašnjem V3, tako da trošim pare za igrice, a ovo ne treba.
ajd jel tko u mogučnosti da mi pošalje msn za mob..
imam ebuddy messenger ali je beta pa ne radi više..jel ima tko šta crackirano??
www.eqo.com
http://www2.nimbuzz.com/?gclid=CL6cz...FQF7aAod1w6U7A
rade na večini mobova i free su koliko mi je poznato , bar su bili kad sam ih ja stavio prije par mj
Meni je definitivno ebuddy najbolji za IM na mobitelu...
Uz njega od slicnih aplikacija imam i operu i google maps...I w`n`w paket kojji redovito moram obnavljat
evo ovako imam i ja par pitanja
posto na listi imam preko 200 kontakata (ne pitajte kako), dali mi se onda trosi vise dok se on spoji i logira...?
dali svi ti messenger programcici trose isto ili neki manje?ako neki manje dali to ovisi o grafickom sucelju ili o cemu?
i koji je nakraju najbolji i najednostavniji?
Ubjedljivo najbolji msn za mobilne aparate je mig33...
stranica za reg www.mig33.com
(radi za sony ericsson aparate, za ostale nisam siguran...)
samo sto morate otic na wap.mig33.com da bi skinuli program, nekih 100-tinjank kb... al je program za 10....
a oduzima apsurdno malo, ja zivim u bih, znaci bhtelecom, conectujem se i nekih sat "intezivnog chata" mi ne skine ni 0.30km...
Edit: A da, ima i zvucni signal, ili vibracioni, kad ti neko posalje poruku...
meni mig33 na t-mobile web 'n' walk troši nenormalno MB, sat vremena 2MB
na vipu budem malo i ne uzme mi ni lipe
jel zna tko kako da riješim ovo s t mobile - mob je w800
jel moze neko rec kolko trosi na tele 2?
riješio sam ovo, trebalo je isključiti primanje znački ili tako nešto, sad mi ne troši ništa.. mogu bit "always online" :D
ljudi trebao bi nesto za SE T610! ako neko ima... mig33 ne radi! tako sam barem cuo od jednog jarana!
Ima naj bolji msn java program slobodno kad ovo oprobas netreba ti drugi program
Ja sam dugo trazio dobar mesenger i jedva sam ga nasao a niko nece da kaze evo ovaj ti je vec neke bez veze programe ti salju
Pretrazi ovo za download ako nemoze posalcu ti na meil.
wlm382wwwmessbe
ukucaj u pretrazivac
Najbolji je ebuddy podrzava msn yahoo
a da ti ga još i instaliram.Nema ništa jednostavije za koristiti like MSN
..ovako..moram vas nešto pitati...imam lg kc550
i željela bi si msn staviti..sad..koji program..msl da mi ne pojede bon u roku od 2 dana...molim vas...:respect:
link mig33, i tvoj fon je na supported listi.
Ja mislim da je ebuddy najbolji. Odjednom se spojiš na više chatova (a postoje svi -facebook, msn, yahoo, icq, my space...), a vrlo je jednostavan, i da Jacku ima zvučni signal kad dolazi poruka. Free je, i možete ga skinut na get.ebuddy.com - ako vam nema stranice proGooglajte malo.
ovako ekipa trebam pomoć HITNOOO!
imam mob SE f305 star 10 dana,i radi mi na tele2 htjela bis i instalirati mig33 ili ebuddy al to nije moguće dok je na mom starom SE T303 sve radilo savršeno.
Poslali su mi postavke za NET a MMS mogu normalno primati i slati samo kad sam instalirala mig kaže mi da se obratim operateru radi JAVE!
SAD di je kvaka s tom javom stvarno ne kužima već lagano gubim živce :(?:bat::angry:
Može mi tko pomoći????
Hvala puno!
Otprilike ovak: Izbornik-Podešenja-Povezivanje-Java podešenja-Nova postavka.
U Naziv upisat Ime po želji, a u Povezati koristeći odabrat vezu za spajanje.
Ne znam točno meni za F305, ali ako dobivaš takvu poruku onda nije podešeno za Java aplikacije.
jel mi tko moze reci kako da si na motorolu v3 slozim e buddy... dali mogu dobiti link ili nesto slicno..:respect: