Znam da je još rano,al ima li kakvih saznanja što će biti u njemu?
Printable View
Znam da je još rano,al ima li kakvih saznanja što će biti u njemu?
ja mislim da će zasigurno biti nešto o mobitelima. Dajem lijevu ruku ak neće bit!
Mozda bude moja prva vijest u mobilu... :rolleyes: hehe
ma biti ce 12 novih telefona. i puno toga
ma super ;)
Jedva cekam(o)
Hoće li konačno forumaši doći na red?
Ne u ovom broju. Jako puno stvari je bilo za ovaj broj... uostalom, nije li sad već taj članak o forumašima pomalo zastario? Mislim ima novih članova, neki neaktivni su se opet aktivirali (gog ;) )...
pa onda ga treba nadopuniti!
kaj su whiteboy i sezam poceli pisati za mobil?
Pa ja ne znam za njega, al ja sam poceo pisati vijest.
EDIT: Pomalo :D
@sezam
o cemu pises?
blago vama, sad sam ljubomoran!
@velja
Pa pisem vijesti... Nadjem nesto zanimljivo i napisem
evo vam uvodnika za ovaj mjesec ...........
I dok su neki uživali na moru ne znajući koliko su sretni bez TV prijamnika, ostatak je nacije morao za vrijeme informativnog programa razmišljati dali je na programu nekakva parodija kada su ugledali ministricu pravosuđa Ingrid Antičević-Marinović da najozbiljnije reže svečanu vrpcu i tim činom otvara dizalo odnosno lift. Taman kada smo zaboravili HDZ-ovske štoseve svečanih otvaranja telefonskih govornica i trafostanica u selima sa 30 stanovnika ministrica nas iznenadi. I tako kraći za nekoliko tisuća hektara raslinja koje su opustošili požari političari su se obrušili svak` na svakoga, a predsjednik Mesić im je lijepo govorio još prije par godina da tamo moraju biti koze. Pa nije čovjek lud, vatrogasci onda ne bi trebali jesti konzerve, a vjerujte nema ništa bolje od kombinacije vatre odnosno žara i kozlića. Sada očekujemo da netko svečano otvori čučavac ili kakav vodokotlić. Ameri oko svibnja očekuju baby-boom zbog rasipanja elektro-energetskog sistema koji je i onesposobio Mobilove Web stranice na nekoliko dana. Neki će reći što se čudimo to je ipak tehnika, ali nakon listanja ovog broja Mobila vidjet čete što je tehnika. U ovom smo broju napravili totalnu gužvu sa novim mobitelima kojih je čak dvanaest na testu. Ljepuškasti Panasonic G60 nije baš novitet na tržištu mobitela, ali uz dodatnu kameru koja se može priključiti na njega konkurira ostalim MMS telefonima. Iz Samsunga nam dolaze čak četiri noviteta od kojih je S 300m verzija ne baš tako starog s 300 s dodatkom MMS-a. Nokia je također ponudila poboljšanu verziju 7250 s dodatkom slova “i”. Iz Siemensa nam dolazi M55 s novom verzijom kamere te Xelibri koji je osim modnog detalja sposoban olakšati vam komunikaciju. U Sagemu također nisu spavali jer osim modela MYX-2 koji je odličan entry level telefon testirali smo najjačeg brata koji se odaziva na ime MYX-6 i ima integriranu CCD kameru koja radi odlične fotke. Motorola nas je iznenadila genijalnim djelom u obliku v300 koja je prema subjektivnim mišljenjima nekih najbolji Motorolin mobitel. Osim mobilnih telefona na testirali smo i Palm Tungsten C pravu zvijer od dlanovnika. DECT područje smo pokrili sa Siemens Gigasetom C100 i odličnim Panasonic KXTCD 500 sa genijalnim polifonim tonovima. Popratili smo i Centrino tehnologiju za mobilna računala. Dakako nismo mogli ne komentirati medvjeđu uslugu Društva za zaštitu potrošača HT-u koji nam više ne smije ubirati pretplatu nego nešto drugo samo malo bolje (za njih). Uživajte u novostima u Mobilu i . . .
do čitanja !
nije dobro piši ponovo
a ngage?
Mislim da će u idućem broju pa tek je Nokia kupila sega.com pa dok ne smisle što će sve uvalit' s istim...
Usput jeste li možda razmišljali o pregledu fiksnih uređaja na našem tržištu tj. da vidimo što se sve nudi...
ma biti će i n gage.
Jezuš pa to će bit' debelo k'o Biblija... ;D
Nek bude.Barem ću imat nešto čitat dok budem putovao u školu.:cool:
Nadam se da ti škola nije jako udaljena... ;D
Jao, kakve veze ima ministrica PRAVOSUDJA sa magazinom o mobilnim komunikacijama?! Ovaj put spustam kapu...
@dmi
ma što deblje to bolje!
@vanja ti nemaš pojima kaj je uvodnik. daj se strezni:)
Pa hajde mi ti objasni što je to uvodnik, tek rođeni člane (pretpostavljam isključivo za potrebe ovog threada) koji se skrivaš iza tamo nekog imena.
Prozirno. Poradit malo na pismenosti, usput.
Istini za volju, uvodnik je prava mala papazjanija. Ma, nema veze,uvodnik ionako, ;) ne čitamo. A za nereda jedno :beer: da se ne ljuti previše.
Nadam se da ga nećemo morat čekat ko pretprošli mjesec.
Jok, ovaj mjesec sigurno izlazi... ;)
dmi, radiš u tiskari? ;)
Ne nego kao kolporter... ;)
Kad bi se otprilike trebao pojavit na kioscima?
Možda oko 5.9.?
http://www.mobil.hr/slike/mobil.gif
Još malo... :)
Jedva čekam.:cool:
@ Wb - zar to nije ovaj koji već habamo dva mjeseca...
Ne dmi, OVO dolje si žvakao dva mjeseca... mora da si prvo pojeo naslovnu kad je se ne sjećaš ;)
http://web.vip.hr/marko.r.vip/naslovna4041_web.jpg
...nažalost bila je druga slika...
tj. bila je ova žuta u vrijeme kad sam ja gledao dok je sad ova druga...
Hmmm, čudno... nisam ja niš editirao... Ma nema veze.
Možd' mi je od predugog buljenja u istu naslovnicu ostala fantomska slika pa ću morat' kod okulista... ;D
Kolko je vas poslalo onaj kupon za tzv. nagradnu igru?
Ja mislio,al sutra ću,sutra i prošo rok.Dal će bit kakva igra u ovom broju?
ne igram nagradne igre :D
Jel´ stig´o novi broj na kioske?Nemogu više čekat :wall:
Išao sam vidjet,al nažalost još nije stigao(bar kod mene)!:cry:
Ajde požurite sa tiskom!
Evo ga vani je pa da čujemo dojmove... :)
dobar....:)
Vidim i neke nove suradnike :D
Stigao jučer i kupio ga jučer.:jump:
Zanimljivo kako se izvjesni tomo nije javio i objasnio mi što je to uvodnik...
ha ha, a glete lika :) :) :))
http://web.vip.hr/marko.r.vip/mobil.gif:jump:
???
Ima ga i na 40. strani a pisac recenzije je Goran pa dali stoga gledamo i njegov frontalni profil ili...
Ne ne, to je netko od Nereda... zaboravio sam tko... al je dobru facu složio! ;D ;D
Nared kak je reagirao kad se je vidio na naslovnici?
Nego mene zanima kaj kažete na temu broja?
Jest' fotogenična porodica... ;D
A tema broja - samo će nabrijat' bakice...
Sve je to več jasno ali sad imamo zakon o zaštiti potrošača pa ćemo "mukte" imat' vrečice s logom... ;)
I ne zaboravimo moraju robu pred otpis posebno izdvojit' (usput znate li da i Pampersice imaju rok trajanja???)
ma nije to nitko od familije :)
Baš me zanima imali reakcija iz HT-a ili oni s plebejcima nemaju veze?
Vjeruj mi to ih baš i ne zanima (a novčeki idu...)...
Dajem im VELIKI + što su opisali HT(samo da ne nađu nešto u Vipu:D ).
:klap: Bravo Mobil!!! :klap:
[QUOTE]Poslao: Eminem
[B]....(samo da ne nađu nešto u Vipu:D ).
ne kužim ovo s VIPom ako ima kaj da se napiše o njima napisli bumo ali uz najveće napore da im se nađu gafovi nemamo baš previše sreće. A i da im se nađe nešto opet ruku na srce nisu monopolisti jer sve njihove usluge možete dobiti kod nekog drugog.
Tema broja je O.K
nego, kak da dobijem onakav račun ko na str. 17 ?
ti ces dobit racun od par iljada ak ces tolko visit na netu
Ne znam zašto, ali imam dojam da nered zna tko je Tomo.
Njegov alter ego nešt' kao dr. KaKaV NeReD i mr. tomo... :)
Zbilja sad kad gledam "oprali" su samo HT bez HTmobile-a (njih su čak i neposredno pohvalili ;) ) a i sviđa mi se usporedbe usluga operatera bez žući (nema favoriziranja)...
Ajd' popravili su se naspram dvobroja i mali poticaj večoj propagandi cafe.mobil.hr (nekak' je postalo monotono - stalno isti ljudi).
Solidan je ovaj broj Mobila, jel mi možete odgovoriti kada ćete napraviti recenziju Motorole V600, Samsunga E700?
Ja ne kupujem mobil...
Eto... :)
Malo sam prolistal taj novi i čini se kao kvalitetan časopis.
Ej Vanja šta bi reć da te nema puno u ovom broju?
...,pa opet nema horoskopa i križaljke?
@ Sljaka
Poznaju se jako dobro. Tomo posta u 22:53, nered u 22:59. Usporedi još potpise, a primjeti i činjenicu da se tomo uglavnom pojavljuje nakon mog posta ili spominjanja moga imena i to da je registriran za potrebe "obrane" kvalitete uvodnika - zaključak se sam nameće, a taj je da se njih "dvojica" jako dobro poznaju ;) :lol:
@ Viki
Bilo je nekoliko tekstova, ali nisu ušli u ovaj broj. A i politika časopisa je u najmanju ruku čudna, no ne bih sada o tome ovom prilikom. :o:
Da li se to naziru kakve nesuglasice?
jel izasla pdf verzija ovog broja ? pozelio sam malo da prolistam :D
Nešto je tanak ovaj broj.Već sam ga pročitao.
Tanak? 12 mobitela na testu! 2 decta! 1 PDA! 2 laptopa...
Pa brzo sam ga pročitao,za 6 dana.
Meni je nešto debelo kad mi treba mjesec dana da to pročitam.
kad ćeš shvatiti da je ovo jedini uvodnik u Hrvatskoj koj kaže da je bijelo bijelo ,a crno crno!?!
vanja je izgleda dobio mengu ili ga simpa zeza pa je nesto ljut u zadnje vrijeme
Vanja ima VIP :x
ma nije ljut ,tu nije nitko ljut na nikoga ali mene smeta to kaj ja na ovom forumu ko da ne postojim . Pa ljudi ja sam novičlan! Valjda imam pravo komentirat neke stvari.Privatne stvari ko koga pozna ili zna ovdje nisu bitne.ono sa "dr.Đekill i mr. hyde" je bila fora ali sad je preveć .Hoču svoj identitet!!!
@dmi, jebote dmi kaj ti ja zgledam kao da imam 4 banke?!? :) imam duplo manje...
Jel vi čujete neke glasove? Koda netko viče 'hoću svoj identitet!'... učinilo mi se da čujem nešto, ali nikog ne vidim. Ah, valjda nije ništa...
Da, i meni se ucinilo... Ma to nam se samo ucinilo. Jos je rano- mamurni smo
Uvodnik je najblaže rečeno užasan. Prva polovica bi možda odgovarala kakvom političkom magazinu, a ne magazinu o mobilnim komunikacijama. Ali itako sumljam da previše čitatelja pročita uvodnik, pa je svejedno šta tamo piše.
Ja uvijek pročitam uvodnik, bilo kojeg časopisa koji volim...
Nikako se ne slažem s tim da je svejedno šta piše u dijelu novina koji se možda ne čita tako često kao ostali dijelovi.
Važno je svako slovo! Važne su i štamparske greške. Važno je i to što Mobil nije u kesici kad ga kupuješ.
Osvrt na to što koji ministar ili dužnosnik radi, a da to praktički nema nikakav upliv na neku temu iz domene novina, je "žuto novinarstvo". Nadam se da su ljudi koji upravljaju našim omiljenim novinama to dobro naplatili.
OPA, kakve su ovo privat massages??
Kakva je to frka u Mobilu??
A ja baš htio pohvaliti članak...
a evo pozlilo nam je malo :)
onda malo vitamina i minerala uz topli čaj pa će sve biti puno bolje ;)
Kod mene to ne bi upalilo.= Citat =:
Poslao: 3aTmr
onda malo vitamina i minerala uz topli čaj pa će sve biti puno bolje ;)
onda malo thc vitamina, pa bar da se zaboravi na kratko :)
sjecam se na jednom zidu je pisalo "jebeš cedevitu bez thc minerala"
to još piše u savskoj na tram. stanici kod Opere
da tamo, ali kolko se sjecam to je bilo jednom prebrisano pa ponovo napisano!
a kaj ti tomo imas svoji avatar i postovi ti neidu, jesi ti svemirac
tak nekaj slično, viš da sam coma
:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sjecam se na jednom zidu je pisalo "jebeš cedevitu bez thc minerala"
@gog - pa i nisam baš gledao godine kad je kljuka u prvom planu... ;)
Usput malo me sve ovo s Vanjom kosnulo i ništ' mi se ne sviđa mislio sam da smo ovdje ravnopravni kad ono... :(
Pošto je ovaj Mobil već odavna izašao te smo ga pročitali,otvaram novi thread(idući broj).:cool:
Nadam se da mi nećete zamjerit. :-/
u nadi je spas !!!