imam v3x i ne vidim da ima ta opcija?
Printable View
imam v3x i ne vidim da ima ta opcija?
uključi ju...= Citat =:
Izvorno postao daspei
pročitaj seem edit tutorial
o kojem tipu IM-a je riječ? ne pratim bash v3x pa me zanima jel to built in app ili nadogradnja?
IM je built-in. Bar je bio (i još je) na triplets-Motorolama i na V3 i ostalima tog "starijeg" tipa. Samo nije bio prikazan na svim verzijama softa.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
pokusala sam sa motokit ali mi pise not connected, prije sam pokusavala i s drugim seem editorima ali uvijek isto, na pst i midway-u mi normalno radi
uzmi p2k manager i skini si seem sa njime i obradi ga moze sa seemplayerom ..= Citat =:
Izvorno postao daspei
mozes i sa LeaderGL FlexEditor
Evo i ja sam pouksao da se malo poigram sa seemovima, ali P2Kmanager izbaci:
CMD: Data read fail!
= Citat =:
Izvorno postao tomican
nece ni meni, meni je volume failed i ne zeli ocitati mobile phone, ostali seem progr. svi disconected. radi jedino p2k tools
v3x i E1000 ne šljakaju sa običnim P2K programima!!! Koristite LeaderGL flex editor!!= Citat =:
Izvorno postao daspei
e 1000 sto se tice baratanja sa seemovima mozete slobodno koristit p2k manager ne dela jedino citananje sadrzaja moba...isto vrijedi i sa p2k tools!!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
p2k manager ili commander?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
inace, molim da mi neko objasni gdje u leaderGl-u mogu to promijeniti vidim opcije sa/bez kvacica...
u leaderu ti prvo pod STATUS mora biti "Normal"= Citat =:
Izvorno postao daspei
zatim odeš na STRUMENTS---> seem explorer i u gornje polje utipkaš "Seem: 0032 Record: 0001 i zatim stisneš "From Phone"
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
hvala, jel to znaci da je ucitao na mob ili sa moba? jel treba kasnije jos negdje save ili to phone?
napravila sam kao ovo gore i jos 004a_0001 i nece startat mobitel, pokazuje bijelo svijetlo i pali se i gasi tako sam. u p2k modu je off i on svakih par sekundi. a u leadergl nemogu uci da eventualno nesto prepravim na staro jer ga ne pokaze u normal modu
jesi li napravila kopije seemova koje si mjenjala? nesto si ukljucila sto mob ne moze podrzat i zato se uzastopno restarta!!!!= Citat =:
Izvorno postao daspei
nisam, da ih i imam kako bi ih vratila kad mi nece ocitat mob?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
imam flex backup al kak da ga vratim, ak bi to i pomoglo?
jel ga ne možeš dobiti u normal mode? ako ti se stalno resetira, vjerujem da ćeš ga morati upaliti u bootloader modu i flashati nažalost...= Citat =:
Izvorno postao daspei
nisam nikada isla flashirati, kako da to napravm odn. sto mi treba, koji program i koja verzija flasha/flexa? Po cemu se koja razlikuje?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo kako je bilo do sada:
Motorola CE, Copyright 2005 - RAZRV3x (R25221LD_U_85.83.84P)
Ne bih se usudila sama eksperimentirati pa molim da me se uputi, hvala
flashat mozes sa rsd-om verzija sota mora imat isti predmetak r25221 a ove zadnje brojke vjerovatno ce biti iste ili vece...gdje naci soft to ce se javit netko tko je imao sa time iskustva a za hrvatski jezik ce biti malo teze...iscitat ga ne mozes vise nazalost! ak se ne najde naci ce se neka dobra dusa koja ti mozda posalje LP!= Citat =:
Izvorno postao daspei
nije ga nikako mogla iz mobitela iščitati.... no mislim da otprilike znam gdje ima hrv za v3x... to je lako...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ne treba mi hrvatski, i inace koristim engleski, jel da stavljam ovaj sto si mi ti poslao ili ovaj s gornjeg linka?
Jel monster pack=flex verzija?
flex je ono sto ti vidis na mobitelu a monster je flash dio koji je unutar mobitela tebi nevidljiv + flex + jezik (naravno ovo je najjednostavnije objasnjenje nemoj ga bukvalno shvatit)= Citat =:
Izvorno postao daspei
Ma ne verujem da joj se resetuje stalno, jer V3x kad zakacis na USB on odmah pcinje da puni bateriju, probao sam sa LeaderGL FlexEditor i lepo odem u explorer i iscita mi sve ali mi na kraj pameti nije bilo da iscitam seemove, koja glupost, ja sam zaludeo da maknem onaj MOTO na pocetku. Jer "raspored " seemo_va isti kao kod V3, ili se nesto razlikuju.
Evo iscitao sam 0032_0001, 004a_0001, neka me neko podseti kako bese za custgoodbye i custwakeup, 0208 i 00206 ili drugacije.
Ala ti volis da se raspricas o stvarima koji nemaju veze sa temom o kojoj se raspravlja.Nekad mi nije jasno dali nas zajebavas ili si jednostavno takav :wave::deal:= Citat =:
Izvorno postao tomican
poceo je puniti bateriju kasnije no posto je bila napunjena tada nije radio nista drugo osim reseta te se nije ocitavao u LeaderGL-u...= Citat =:
Izvorno postao tomican
Ljudi, ovo je već ohohoho offtopic, zato se vratimo na temu!! lol, prvo je o inst. msg, pa se prijeđe na flashanje, a onda već i na seemove! malo respecta prema moderatorima....
evo svima da zahvalim i javim da sam uspjela, moja v3x je flashana i radi!
eto takoc, sada i ja znam kako:-)