da ima ili bluetooth ili infra crveno
kameru
mp3
memoriju veću od 25mb
(i ako ima koji 3g)
Printable View
da ima ili bluetooth ili infra crveno
kameru
mp3
memoriju veću od 25mb
(i ako ima koji 3g)
U dućanu ili na crno?
Novo ili rabljeno?
Mislim da Nokia 6630 se da nać novi za tu cijenu(ispravite me ako se varam)
Ako ciljaš na polovnog onda Motorola mpx220
novo (a za polovno - jeli to ide preko poste ili i iz ruke u ruku)
a gdje ju ima kupiti= Citat =:
Izvorno postao dejan08
Z ate novce možeš (u oglasniku ili na news grupama) naći 6630 možda čak i 6680...
Ako nećeš symb nokiu, onda pogledaj SE K(D)750, jedino što nema 3G...
Ili možda V3X, ali je malo skuplja od 1500Kn...
U Oglasniku.= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
Motorola E1000, imas ju u ducanu za 950 kn, il prek oglasnika po cca 1200 kn.
Ima sve kaj si nabrojal, ostatak para potroshis il na karticu s vecom memorijom, il to zapijesh :D
imas u vipu noviju ponude 4 nokie na pretplatu.. te se moze nabaviti 6280 ovisno o pretplati. taj mob je odlican
...ubuduće čitaj:= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
u ducanu jeftinija nego u oglasniku :zbunj:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Možeš uzet na crno za 1500kn V3x a to ti je zvijer još ima i dodatnu memorijsku karticu i 2.0Mpx kameru,6630 nije loša al je već malo zastarila a cijena joj je dosta visoka daš 300kn više i imaš pravu zvjer
hm...pa ne možeš baš reć da je v3x zvijer naspram 6630. ne vrijeđaj mi symbian! :D= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
6630 je daleko napredniji i bolji mob od v3x! po mom mišljenju, a i sigurno će se dosta ljudi složit sa mnom tu!
6630 je daleko bolji :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Ali i nije baš da se ta dva moba mogu uspoređivat
Neka se kolega forumaš izjasni želi li Symbian. Mp3 i megapix kamere imaju i drugi mobovi.
Naravno, moja preporuka bi bila 6630. Ali ako mu ne paše Symb, v3x ili k750 (d750) su dobri modeli. Još npr. 6230i,k700. Nisu baš zadnja riječ tehnike, ali razmisli i o njima.
Nokia 6630 ili k750 kao što ostali kažu..
nokia 6630 najbolji izbor od svih mobova za te pare
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
koliko je nova ne bi polovno
mob je dobar i sviđa mi se
Gledaj to ovako naj jednostavnije.6630 je smartphone,i to nije klasa V3X.Prvo ako ti treba mobac radi neke funkcionalnosti i ak volis cackat oko moba puno onda ti je 6630 odlicna.Ali ako ce ti mob sluzit za slikanje,sminku,slusanje mjuze onda ti je V3X idealan izbor.Dakle dobro razmisli i vidi.Osim toga motorola V3X ima dosta dobar hardware i software tako da mozes sto se tice multimedije pa skoro sve.Reproducira ti mp3,wma,wmv,rm,ra i meni se to svidjelo.U ostalom na tebi je odluka pa razmisli dobro za sta ti "telefon" treba:thumbup:
= Citat =:
nokia 6630 najbolji izbor od svih mobova za te pare
koliko je nova ne bi polovno
mob je dobar i sviđa mi se
= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
A cuj cijene ti se po trgovinama krecu od 2400 pa na dalje ako se ne varam,mozda se varam ali nisam nigdje za sad vidio jeftinije osim u t-mobile ducanima je bila osnovna cijena uredjaja 1999,00kn.
Ili ak ti se neda zezat sa oglasnikom pa kupovat na taj način 6630 i k750, uzmi si w550, dobar mob, mislim čak da bi se mogao nać za nekih 1500 kn, ovisi gdje gledaš i kako kupuješ. :thumbup:
onda uzmi v3x,zato sto je 6630 skuplja,nes pogrjesit koji god da uzmes
Moja preporuka : NOKIA 6230i ili K750i
p.s. nebi ti preporucio motorolu...a i usput, moj frend je jucer prodao v3x jer mu je pocela stekat ( pr. zaklopi je i mob se ugasi, umetnite SIM itd )
koji je bolji od ovih:
Samsung SGH-E370
Nokia 6230i
Sony Ericsson K700i
Sony Ericsson V600i
nokia 6103
6230i ti je od ovih mobova najbolji po mom mišljenju.= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
Od tih gore navedenih, definitivno 6230i...
od ovih ponudenih 6230i
osim tih gore navedenih ima li ikoji do 1500kn novi mobitel da je dobar
skupi jos nekih 300-injak kuna i uzmi si v3x
koji mobitel može s interneta primiti ouno igrica i programa kao SE k7**
Ja bi ti preporućia....SW k750i to je sve šta imam za reći.....