Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona
http://img272.imageshack.us/img272/3...53040000sn.jpg
Specifikacije i o telefonu ovdje:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10457
--
Printable View
Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona
http://img272.imageshack.us/img272/3...53040000sn.jpg
Specifikacije i o telefonu ovdje:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10457
--
Lijepo... ali pretpostavljam da je to uređaj napravljen isključivo za Vodafone...
vjerovatno da samo za vodafone, ali lako se skine brand :)
Je.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A to inače možete skužiti čim je V u nazivu... ;)
To, a i logotip su ga odali... ;)
a bogami i ikonice na ekranu:thumbup:
Mob super izgleda ali je malo "jednostavan" pa mu cijena nebi smjela bit velika
zanima me jeli ovaj mobitel ima radio,na sluzbenoj stranici nista ne pise o tome ali na bug-ovoj strani pise da ima pa bas nisam siguran
nema radio
jel može neko navesti kaj se sve dobije u paketu? mislim, vidio sam karticu 256, sad me zanima dal se dobiju i slušalice, kabel i sl ili ne?
i znam da zvuči glupo al ipak da pitam... na nekom linku sam naletio da piše da je symbian, pa me zanima el to istina?
V630i nije Symbian... ako to negdje piše onda je vjerojatno greška...= Citat =:
Izvorno postao cyro
hvala puno!
a znaš možda za dodatnu opremu?
i da pitam, koji je po vama bolji k610 il v630? meni je v puno ljepši po dizajnu tj boji, al po funkcijama nisam ziher, čak ni nakon gledanja gsm arene i službenih sajtova... help?
Što se tiče opreme neznam... pogledaj na vip_ovoj stranici, možda piše... :-/
Što se tiče K610 i V630 , to su koliko sam vidio dva sita modela, koja se razlikuju samo malo u dizajnu i u tome što je V630 brandiran na vip... po karakteristikama su tu negdje... :spin:
tražio, ništa nisam pametnog našao, a na 3 sajta različita svaki svoje piše...
za dekodiranje sam već našao lika koji bi sredio, još me sam zanima kolko je teško promijeniti izgled menija? tj da ne bude ovaj vodafonov neg nekej po volji, mah i ja kompliciram, jel se mogu stavljati različite teme, to me zanima ustvari
Da, možeš stavljati različite teme... to se na SE modelima može od T610_ke... ;) :thumbup:
Samo neznam šta biva sa ikonama, da li one ostaju vodafone_ove ili šta...
Točnije još od T68i a ikone ostaju one koje već jesu u telefonu.= Citat =:
Izvorno postao Ico
to se ne moze ni na k800,a sve sam probao(na themes creatoru).
= Citat =:
Izvorno postao cyro
dobijes karticu 256, slusalice, usb kabal, cd,
isti su k i v samo im je izgled drugaciji(ljepsi je v)
da, i meni je ljepši v... al ne kontam zakej mu je cijena toliko veća kad su isti
zato sto dobijes karicu od 256 i slusalice a kod k samo 64mb
= Citat =:
Izvorno postao Ico
karaktreistike su im potpuno iste...jedina razlika je to sto je v brendiran i ima vodafone software...koji koliko mi se cini je malo "losiji" od standardnog SE...
tj malo usporava rad,ali nista strasno....
pa čemu onda tolko ogromna razlika u cijenama???
a k610 je navodno brandiran na t-com
i vidio sam da k ima 72 polifolne, a 630 64...
i 630 ima neki video editor...
pa kome sad vjerovati???
v630 na prilozenu memory stick micro memorijsku karticu od 256mb moze stati oko 200tinjak pjesama ... opremljen da bi podrzavao vodafoneove 3G usluge... video streaming uzivo... superbrzo pretrazivanje weba...
uglavnom napravljen ekskluzivno za vodafone gdje sam ga i kupila. prvenstveno zbog narancastih detalja ;D
pozdraf svima .. moj plvi post! :spin:
e ako tebi stane 200 pjesama na tu karticu onda ti je kartica stvarno fenomen.
Nemre ti stat 200tinjak pjesama (osim ak ti pjesme nisu po mb i pol :-/), valjda nisi iskljucila iz tog broja memoriju na mobu...:D= Citat =:
Izvorno postao Mad Alice
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...ericsson-v630i
Evo Peky pa se informiraj :evil:
Meni osobno ne stane tolko pjesama ... ali to sam ja ;D
Pa kolko tebi stane? Pusti kaj oni pisu, zanima nas tvoje iskustvo s mobitelom, odnosno konkretnije s karticom...= Citat =:
Izvorno postao Mad Alice
To koliko ti pjesma stane na mem karticu (u ovom slučaju 256MB) ovisi o kavliteti i dljuini pjesama (tj koliko pjesma ima MB)...
Meni obično na nekih 256MB stane max 60 pjesama... :spin:
Kartica od 256mb ko kartica od 256mb i nije neko iskustvo o kojem bi se dalo... jel.
stane mi oko 50ak pjesama.. ipak su ga precijenili u vezi toga. :thumbup:
Pa to i govorim, mogu oni pisat kaj hoce, mislim, 230 pjesama, ak im srezes kvalitetu mozda i da...= Citat =:
Izvorno postao Ico
možda su se zaj... pa su mislili na 130 pjesama:spin:
Pa i to je puno, to je 2 i nest Mb po pjesmi...= Citat =:
Izvorno postao marq
to bi se moglo navući jer sam ja na mp3 od 256mb stavio 120 pjesama:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Peky
Naravno da se moze navuc, ali na stetu kvalitete pjesama...= Citat =:
Izvorno postao marq
pitanje za one koji imaju ovaj mob: da li vam malo stekaju tipke za lijevo i desno(ne da stekaju nego ih je teze za pritisniti nego gore i dole). ja sam uzeo polovno taj mob pa neznam jel to normalno ili...
Da se nadovezem na ove price malo. Stane oko 130 pjesama u AAC+ formatu kodiranom pri 64 kbps, sto je kvaliteta zvuka slicna MP3-ju kodiranom na 128kbps. I da, ono je pogreska, stane 130, a ne 230 pjesama.
nista posebno moglo je to puno bolje .... cca 1200kuna
Pozdrav...prije 2 dana sam kupio v630i i mogu reci da sam zadovoljan njime...zvucnici i sve to je SUPER...!!
samo bih pitao ima li tko kakve drivere za zvuk ili za kameru...!Pretrazio sam punoooo stranica ali nemogu naci...!
Hvala unaprijed!!
Ništa još od toga. I ja čekam kad će se moći stavljat custom driveri u cid52 telefone.
120 pjesama bi stalo kada bi se bit rate stavio na 64kbps