E ste bili na norijadi ? Ako jeste,kako je bilo? Ako neko ima,neka stavi slike
Printable View
E ste bili na norijadi ? Ako jeste,kako je bilo? Ako neko ima,neka stavi slike
smo bili? :Puke: :jehon: :confused: ??
nema ovdje bas puno maturanata
da probas forum od neke skole lol
bas ti hvala :Puke:
ja sam bila ,bilo dobro,ludo:drink: osli do skole,malo nereda napravit pa po trgu i na vikendicu :drink: :drink: :drink: eto sad dosla doma..umorna...ali svratih da vidim sta ima:wave:
Slabo se pije ako si već došla doma :D
eh ne mogu vise..od 8pijem..vec sam se deset puta otrijeznila ;D
Jednom se živi, kad počneš pit ne zaustavljaš se do jutra :drink: :Puke: :zzz: :D
s time da jos van danas idem..malo odmora.. ;)
slike su
ovdje
(znam da cu mozda zvucat ko neki djedica)
al kad sam ja bio maturant , em je bio petak , em je bilo lijepo vrijeme , em nas je bilo vise , em su bili bolji bendovi na Jarunu ..
:wave:
pa...cuj...norijada je univerzalna tema, bila je i na dnevniku :)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bila je kao i svake godine samo zato kaj je bilo sranja...= Citat =:
Izvorno postao ILOVETECHNO
a zasto pijete? sram vas bilo... :-X :drink:
kad sam ja bio maturant mi nismo skoro ni slavili. mislim ne na takav nacin na kakav se uglavnom, vecina slavi. uh sto ce biti bolesnih i prehladjenih :five:
kak su tu u sisku medicinske sestre napisale na majicu: BOLJE SPRIJEČITI NEGO SE KOD NAS LIJEČITI
hahahaahahah zakon ideja
...kaj se tice natpisa uvijek su bili orginalni...bar vecina:five:
a frizerkama pise:
Naša škola je možda laka ali nismo mi!
hahhahahhaha koja laaaaaaž svako ko je ikad upozno neku curu iz frizerske zna da je to takva laž da boli
...joj ovi decki...:funny:
Ma ko je normalan danas išao na jarun norit po tom vremenu? Pa sutra će biti toliko bolesnih da em će ih pucat mamurluk, em će svi biti toliko isprehlađeni da neće iz kreveta izaći, ne daj bože da netko dobi upalu pluća. A gdje je još matura? Sad ću ispast party breaker ali ovo danas nema veze s mozgom :thumbdown
E, ja sam se na svojoj norijadi napio, u životu nisam bio više pijan!
Poslije sam morao propustiti noćnu zabavu, a i čitav sutra dan sam pio samo kućnu limunadu (to nejbolje sprječava mamurluk).:Puke:
Neka djece, meni to djeluje baš simpa! Dobro, oblokavanje baš ne, ali hebiga, to je jednom u životu! I tad misliš da je čitav svijet pred tobom.:drink:
Vjerovao ili ne, ali ja ću se uglavnom složiti s tobom... :klap: :klap:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
...poslije škole direktno otišao kući, nije mi se dalo ostajat, kiša je počimala, a i ovi su samo pili alkohol tako da to meni baš i nije odgovaralo :) ... al sam se večeras zaletio, tj. malo se provozao do grada da vidim što ima - svi mokri ko miševi, promukli, bazde na alkohol... ma grozno... sad mi pogotovo nije žao što nisam ostao...
Evo pogledajte šta kaže jedan bloger. Mogao bi se i složiti s njim :)
http://zvonkoalac.bloger.hr/
heheheheheehehe..... :jump:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
nemoj ni na maturalnu ic - samo dajes novce bezveze , cijelu noc moras bit budan , a nikakve zarade
:scool:
A šta je bolje ostat doma .= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
...kome ti to...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Meni su ove majice najjače :D:D:D:D
http://www.index.hr/images2/DSC03396aa.jpg
Maturalni izlet u Grčku od 9 dana sa brodom mene čeka u 9 mj. E to ne bi propustio, heh....brijem da ce mi to biti dani koje nikad necu zaboravit. I kad malo bolje pogledas, opet, mislio sam cak i ostat ,kao zbog para, ali ko zna kad ce mi se pruzit prilika da idem u Grcku, i da je gledam onako, iz horizontalne perspektive heh.
A norijada......hm......neslazem se s razbijanjem, ali se zato slazem s OPIJANJEM,heh. A i kad znam koliko se kasnije uci na pravnom, dode mi da se taj dan napijem tako da ce mi bit slabo od alkohola sljedecih pola godine
ja se ne mogu sloziti s njim. NIKAKO. Pa to je jedan dan godisnje kad se zavrsava skola i onda ide svatko svojim putem. I tko zna kad ce se opet vidjeti. Moraju zadnji put proslaviti s ekipom iz razreda.= Citat =:
a i to sto pametni blogger usporeduje maturante s napadom na ZG i zvoncicima, dokazuje njegovu inteligenciju. Uostalom, procitajte komentare na njegov blog o maturantima
Vani se to sigurno tako ne radi... Vjerovatno postoji nešto za zadnji dan, organizacija koncerata i sličnog, ali ovakav način mi je blago balkanskog mentaliteta... Kaj da imaš neku trgovinu u središtu grada, pa ti razbiju izlog, a krivac se ne može naći... Ili da ti urese sparkan auto... Tek toliko, jer im je to ipak "zadnji dan škole"...
kaj se nešt razbilo??
pa na jarunu bilo ludo..crvena jabuka shorty prije toga neki dj dario i druge nisam zapamtio....mi smo imali umjetničke majice cc..nama je felix nacrtao slike...ZG-MONTER-06 bilo je ludo osim wc-a...na trgu...
Nije se ništa razbilo, već su razbili par tramvaja, između ostalog...
Dođoh, vidjeh zabavih se tamo... dobra je ova:
Nemam sliku ali ovako izgleda:
Text gore: "Bolje jedan u imeniku"
Slika: Ciganović
Text dolje:" Nego jedan u guzu"
Ovo s ciganovicem je ludo haha koja je to skola imala?
E da mi je to vidjeti :D= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Hebeno :rotfl:
Neznam koja skola, stvarno nisam više gledao...
Da su bar imali jednu viška... :rotfl:
evo ja sam prosle godine bio maturant i isao bi ziher na norijadu da mi je bilo i ovakvo vrijeme. to je jedan dan u zivotu. a ovo sto ovaj tip pise na blogu...nemma rijeci, ako se za neke drzavnike i takve velike mange moze zaustavljati promet onda se moze i za 50 000 klinaca koji su se zeljni dobro proveseliti na zadnji dan skolovanja! a ovo da se samo pije...naravno da se pije, hehe, ako netko ne pije znaci da se zna zabavljati bez cuge, a ako nezna, onda ek pocne piti. neznam kako takvi tipovi prezive u klubu
pa tebi ..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
mislim bez uvrede .. al kaj ces na norijadi .. onak nije da se to događa jednom u životu :bunny:
hehhe istina :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
= Citat =:
ma daj ajde molim te lik je ocita ped..
jeli
http://zvonkoalac.bloger.hr/settings...DSC08102vv.jpg
kata-fakin-strofa!
jedino sto doticni vjerovatno voli je kad gled Dupli anal u svlačioni.avi sa "kolegama"
:-/
ne znam kako vi ali u brodu je po meni najjača norijada.. to je stvarno ne zaboravan događaj, tamo se ljudi obuku kao na karnevalu, a ne samo neke majičice.. i sinoć je zbilja bio predobro..
http://www.sbonline.net/idb/index.ph...a&g=019&page=0
svakako da su ovo birane kolko' tolko' normalne slike, ovo je neka stara galerija, a od jučer oćito još nisu stavili..:thumbup:
HAAAAAAAAAA, MOJA CURA JE NA TEMI NORIJADA U 24 NA NAJVECOJ SLICI :) BAS SAM PONOSAN :scool:
ma daj pa kakva razbijanja bash je sve proshlo u najboljem redu hiihhiii :D
nego shteta kishe.. al dobro je doshla tu i tamo da nas malo zalije :) a bila sam na teveju hahaaa :D
Jedno je zabavljati se, a drugo zabavljati se i raditi sranja... Većina zna samo ovo drugo...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
...aaaaa sheet hapens:rotfl:
kad sam ja bila maturant...hehehe
uglavnom,bio je pretopli dan,ja imadoh temperaturu 39 stepeni...bolesna...
svi pili,ja gledala...pjeske od salate do jaruna...skoro se srusila...dosla tamo,bila pol sata i zvala tatu da dode po mene jer bum se srusila... :D
a da ne pricam bruke onoga sto nam je pisalo na majicama...tada je ministarstvo kao davalo majice,mi smo trebali javiti tekst...i mi htjeli "when we are good they never remember but when we are bad they never forget"...uglavnom,odgovor je bio da je tekst predugacak i da moramo promijeniti...mi se nikako nismo mobgli dogovoriti i onda je raska poslala "gmizemo i s jezicima stizemo" ... jer smo iz jezicne gimnazije...:rotfl: katastrofa...
a mi smo onda 2 ana prije norijade isli raditi majice s onim natpisom...koji su na kraju ovi sprckali i tako...uglavnom...norijada mi nije ostala u lijepom sjecanju... :) ali,otisla bum mozda dogodine pa ono...hahaha
mi smo imali MI SMO JOS JEDNA PROPALA VLADINA INVESTICIJA i u 24h je pisalo da je to kao najbolji natpis ;)
...nažalost... da je moje pravo društvo bilo u gradu, ne bi onda ošo kući, ovako... bilo bi dosadno, jer sam otišao tamo navečer i imao sam što vidjet - svi mokri, pijani, promukli... ma zgadilo mi se...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A jebi ga balkanski mentalitet. I onda kad se pojavi netko tko razmišlja ko ti (a i ja) on je onda budala ovo ono..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ne mogu shutit na ovakve postove.. mozd to i je balkanski mentalitet.. al primitivno je misliti da svak ko se napije radi sranja.. oke, neki jesu radili sranja.. al mislim sorry, shta se ne mozesh jednostavno malo napit i plesat?? i ujutro kad sam u onoj majici ishla do shkole.. bakice su me gledale ko da sam pushtena iz zatvora.. i bila sam i ja mokra i pijana, a bome sam josh uviek i promukla.. al ako je grijeh zabavljat se za zadnji dan shkole onda stvarno ne znam shta da vam kazhem.. a vi kojima to smeta jednostavno na taj dan ostanite doma i bok :D
Žalosno je to što se danas misli da se jedino možeš zabavljati kad se napiješ
eminem je dokazo suprotno tak da je otiso doma i u miru gledao reprizu "zabranjene ljubavi"
to je jedan recent primjer.
netreba se napit da neznas za sebe , al kaj je je , alkohol podiže raspoloženje jednostavno.
ma ne radi se o tome...znamo se mi i bez alkohola dobro provest,ali cinjenica je da kad malo popijes odmah ti je sve ljepsei nemos mi reci da nije tako :thumbup:
Čuj ne znam.. Ne pijem jel nemam potrebe za time. Mogu se zabavljati i bez alkohola= Citat =:
Izvorno postao mala
pa ne pijem ni ja tako da sam alkic ali naravno popijem kad sam vani,ne stalno ali da..i sad na norijadi..i mislim da je cist ok koji put si malo popiti ;)
...ma da, stvarno... meni podiže raspoloženje kad je oko mene dobro društvo, koje se zna zahebavat i bez alkohola...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
...a kod kuće nisam gledao nikakvu seriju nego sam se zabavljao s malim nećakom, što mi je bilo puno-puno lijepše i bolje nego da sam bio sa svojim pijanim razredom...
...meni bome nije jer me je alkohol dovodio do depresivnog stanja, a ovako bar znam što radim i skim radim,puno mi je i ljepše, već sam naveo gore, a i drugi dan mi ne moraju pričat kakav sam bio i s kim sam bio...= Citat =:
Izvorno postao mala
totalno se slazhem s malom.. i mislim da si pametniji ak si znash u cuganju odredit granicu nego kad ostanesh doma dok se svi vani zabavljaju jer ti smetaju pijani.. dobro, oke, ak ti smeta cuga, nemoj pit.. al nemoj onda ni srat onima koi nekad piju.. daj hej, mlada sam ono, u chem je problem?? svashta... :D
ja si uvijek popijem tako da mi je super,niti placem,niti spavam,niti (fuj) rigam..
i bas mi je super,naravno drustvo mora biti za akciju i onda kad je ekipa dobra onda je dobro i sa i bez alkohola...:)
a ja bio na explozivu ihuuu...idem proslavit.....
bilo je ludih majca nama je felix crtao..
...meni bome nije jer me je alkohol dovodio do depresivnog stanja,
...hmm kod mene je depresivno stanje dovodilo do alkohola...:rotfl:
e da imam jedno pitanje.....
meni još uvijek šumi u ušima od jučer šta da radim,ali ozbiljno to je valjda zbog onog zvučnika u šatoru..
Ja do nedavno nisam nikako pio, a opet sam zgledo ko pjana budala, a trijezan do daske :D
Zavisi samo kakvo je društvo :D:D:D:D:D
sta nisi nikad prije glasno slusao muziku. proc ce ti za dan dva
proci ce ti samo to ;)
Ajme ljudi pa vi ste luuudi..
Kakav alkohol....katastrofa...SAMO NE RECI
Vodka... pa kaj je to... prozirno i gadno...ubilo mi zubiće i jezićić... Pa to je čisti medicinski NEMOJTE NIKAD NIKAD PIT...
Onda ona piva... pa to ko da je netko stavio nešto žufko u colu staru 6 godina... i usput se popišo u nju... mislim HALOOO
Onda ono kak se zove HAmbus, Mambus (nešto vino i cola kao)... pa to... ko da pijem ciklu sa kolom...mislim...bljak
A ono sok od naranče i vodka... bljak...taman uživam u PRIRODNOM soku i onda iznenada okus medicinskog alkohola...fuuuuuj...zrigam se...
A onaj šok kola... no comment...
Pa sam si uzeo Pago i sjeo ne klupicu uživajući u rađanju prirode i zvucima kapi kiše na prolivenom alkoholu... mmmmmm :rolleyes:
:bunny: :rotfl: :chatter:
.......cajngr.... what the fuck..... :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
ma to valjd od zvizdaljki.. prochi che.. i mene je proshlo :D
...pa nećemo se valjda sad svađat...= Citat =:
Izvorno postao dupinica
...ovo govorim jer je mom razredu, bar muškom dijelu, a i nekim ženskama, prvo bilo nalit se ko stoka... misliš da bi plesali na kiši da nisu popili - bi klinac... itko pametan, bez obzira bilo to zadnji dan škole il svatovi il išta drugo, da je trezan ne bi plesao na kiši na onoj temperaturi...
pijem i ja pago i to svaki dan ;)
kak ne, i'm singin in the rain, and i'm happy today hahhaah :D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ma sve se priznaje dok se ne počne razbijat i tuć... to sigurno neće dovest do još veće sreće i zabave... END
ma gle,to su za mene debili sta se ne znaju lijepo zabavit nego moraju tramvaje razbijat itd...to jesu za mene idioti,ali da su glupi oni sta si malo popiju da proslave sta su uspijesno zavrsili relativno tesku srednju skolu,to nisu debili..pa neka ljudi piju-ali naravno do odredene granice..onak taman da se malo zacrvenis i da budes jako veseo itd ;)
Heh....ma daj ljudi kaj brijete, alkohol je do yaya :)
p.s. pojedini ljudi aka debili znaju razbijati tramvaje i automobile i BEZ ALKOHOLA,tako da...nije alkohol svemu kriv
...dok te jednom ne ubije...= Citat =:
Izvorno postao ILOVETECHNO
...a kad bi vas se pitalo - što je bolje : sex ili alkohol - što bi odgovorili (ali samo jedno od toga se može izabrat)...
...za mene definitivno seks...
pa tam stajali tramvaji kaj svi su nabijali po staklima..netko je bio drven pa nije imao osjećaja i malo je jače potegnuo...sad svi slave i odma su svi kreteni...e da ja sam polio neku gospođu koja nam je srala iz tramvaja da kak se to ponašamo....pametnjakovička si je onda mogla zatvorit prozor...
a šta se tiče tih uši pa to nije normalno...nisam pijan nisam trijezan ali opet zuji...
...a kad bi vas se pitalo - što je bolje : sex ili alkohol - što bi odgovorili (ali samo jedno od toga se može izabrat)...
...za mene definitivno seks...[/QUOTE]
ajtt tu se slazem hihi :D
ma od svakog pomalo..al su bili oni mali wc-i .....eh nemreš bljuvat dobro nemreš....dobro...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Pa cuj...mislim da je najbolja kombinacija tog dvoje, i da ce se ljudi slozit s tim, ali kad bi vec morao birat ( iako se nikad nebi doveo u tu situaciju ) odabrao bih SEX heh ;)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
kak ne.. moooozhesh mooozhesh.. ufff..= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
:D
potpuno se slazem, glupo je kada netko ko ne pije sere stalno po onima koji cugaju!= Citat =:
Izvorno postao mala
sad i sam ne gledam baš pretjerano pozitivno sve te izljeve nekakvih frustracija uzrokovanih alkoholom, no onda se sjetim sebe i tog cijelog tjedna i bolje šutit...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
sve je to relativno, ovisi s kojeg stajališta gledamo.
to je nešto što smo većina nas proživjeli, više manje na isti način.
po meni, treba pustiti da to prođe onako kako mora, spriječit eventualno uništavanje javne imovine i slično, a ostalo pustiti.
...daj "coma", ja ne serem i ne mislim na neke koji ponekad znaju popit... dobro znaš na kakve osobe mislim, a većina mladih je takva - agresivni i puni sebe kad popiju...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Istina, sjećam se kad je coma jednom pomirisao čep pivske flaše, pa je izigravao neku mangu... ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ma ne govorim direktno tebi. inace ima ljudi koji ne cugaju i uvijek se prave pametni kada drugi cugaju.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
@wb boze moj :D
Ja se nemogu zabavit vani ak ne pijem :nono:
dobro , to je valjda dijelom i zbog drustva , jer svi cugaju , pa si onak totalno :dunno: kad vidis njih sve kak se zajebavaju a ti trezveno razmisljas ..
travu nisam uzimo kao opciju .
e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
:zzz:
Ja se isto ne mogu zabaviti ak ne pijem. :)
...ja se mogu super zabavit i sa onima koji su malo popili, al naravno, ako ne prave sranja i to...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
...ma nemoj, znači ja ću kat-tad puć i propit se... e varaš se prijatelju, a nepijenje i nepušenje su dokaz da netko ima svoje ja i da ga društvo ne može nagovorit da pije, a i puši...= Citat =:
e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
...iskreno, sad će malo ispast glupo, ali dosta njih mi se divi kad me vidi da nepijem - upravo me i sami pitaju kak to mogu, pokraj svojih frendova, jer bi i sami prestali...
...gle, da ne bude zabune - ja nemam ništa protiv osoba koje piju, ako je potrebno da se zabave, tj. ako se ne znaju zabavit bez alkohola, a čuj, šta ćeš, pij i zabavljaj se :)... ko i oni koji puše...
E slažem se s tobom 150% :mega:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
To i ja uvijek govorim. Večina ih je počela piti i pušiti jel su ostali počeli. Zašto bi i ja bio taj.
Upravo je to ono jadno... jedino se zabaviš ako se naliješ. Way 2 go! A ovo pod 1) ili 2) ni ne mislim komentirati... Ili da ja dam svoju verziju onih koji jedinu zabavu i provod vide u alkoholu:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
1) Ili će se propit i postati nasilnici i zlostavljači svoje obitelji (ako će ju uspijeti osnovati)
2) Ili će se propit i postati nasil... aha... Da... To je onda to...
How 'bout that?
lol
tvoja verzija sux :nono:
Ja znam jaaako puno starijih , koji isto piju povremeno , i sasvim su normalni ljudi , veseli , uzivali su u zivotu i jos uzivaju (mislim na svoje starce i sve njihove prijatelje).
Naravno - tu je najbitnije znat GRANICE !
ma dobro , ne tjeram ja nikog da pije , al najcesce su ti koji ne piju - partibrejkeri. Uvijek prvi oće doma , nikam im se neda ić , nigdje se ne zabavljaju ..
bar je tak s ljudima koje ja znam.
Ak ste vas rojica(frishki , cyber,eminem) drugaciji , cestitam vam!
Niti ja nikome ne popujem kaj pije, nego samo želim dati do znanja da ima ljudi koji ne vole biti u blizini onih koji si (previše) popiju i postanu neugodni ili pak agresivni... A i da si/ste iskusili alkoholizam u svojoj blizini, možda bi me i razumjeli...
E ****** , to ja i velim , treba znat granice.
srecom , nemam u blizoj ni daljnoj obitelji / okolici nekog ko bi prevršio mjeru , pa nemogu znat na vlastitoj koži.
:zzz:
nema tice do prasice....
pa nittko ne kaže da se bez alkohola nemreš zabavit...ali nije to to.....
...a zašt nije to to... možda zato što se onda osjećaš glupo jer drugi piju a ti ne, možda zato što se NE ZNAŠ ZABAVIT bez alkohola...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
fora je u tome sto kada si popijes onda ne razmisljas vise racionalno. smijes se forama pola sata, bacas fore ko iz rukava, blesav si totalno.
meni za dobru zajebanciju netreba cuga, samo treba dobro drustvo koje se zna zajebavati, ali recimo kada ides van onda je fora kada si lud, kada ti nista nije neugodno, kada te boli k... kada te treba odj :D
To mi je nekak kao ne možeš ševit kako spada ako se ne našmrčeš španjolskih mušica... :-/ Ono, kao, to nije to...
E nisi ti frish bio na nekom sastanku forumaša, pa da vidiš što je neugodnost... ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
LOL
Ma razumijem te ja, znam par takvih. No kad je dobra ekipa i svi znaju svoje granice (pa idu oboriti rekord u prelaženju tih granica) onda nemre biti loše ;)
Nego, meni se čini da si ti jednom u životu, vjerojtano prvi put kad si uopće pio, imao neko jako neugodno iskustvo i zato više ne piješ? Jesam li u pravu? :)
Ugavnom, ne treba prema jednom neugodnom iskustvu suditi. Treba biti bar 40-ak neugodnih iskustava. :notooth:
da imo je neugodno iskustvo , zbario je neku
:ban:
NHF frish-ki
nemrem nikako, ja sam impotentan...kaj mislis zakaj pijem :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Recimo to tako... Prvi puta, pretjerao i zažalio... Molio sam boga, u kojeg ni ne vjerujem, da me uzme... Od onda više organski ne mogu smisliti bilo kakav alkohol i u bilo kakvoj količini i postotku... Neki su bili toliko revni, a i naivni da su mi čak podvaljivali votku u đus, misleći da neću skužiti... Jadni su svaki puta morali gledati kako to šikčem u sudoper... ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da jesam, nit ne znam, nit mi nisu rekli... ;D Al' su mi rekli neke druge stvari...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Eto vidiš, znao sam. I rekoh ti, nemoj dopustiti da ti to prvo iskustvo 'pokvari' alkohol za cijeli život, jer za početak nije svako alkoholno piće namjenjeno opijanju.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Postoji nešto što se zove 'kultura pijenja'.
Vino i pivo se već smatraju prehrambenim namjernicama (što naravno ništa ne znači nekome tko to troši u velikim količinama), no čaša-dvije kvalitetnog vina uz dobru večeru te sigurno neće napiti, može ti samo koristiti zdravlju (pogotovo crno vino), a ti ćeš se ipak malo opustiti i vidjeti da nije sav alkoloh tako 'zao', pa možda se i jednom napiješ laganini uz dobar osjećaj granice, pa se ne ponovi prvo iskustvo i automatski promjeniš cijelokupno viđenje alkohola.
Također, nema bolje okrijepe uz roštilj nego popit pivu (dve, tri, XX :)). Isto ne spada pod 'opijanje'.
Velim, probaj, lagano za početak, čaša kvalitetnog vina uz večeru, možda neki aperitiv prije klope... ili mala piva uz roštilj, pa vidi. :)
Hehe, sad ispada da te tu na poroke nagovaram, ali nije, velim, treba imat 'kulturu pijenja'. ;)
Gle, pišeš o stvarima koje odavno znam, ali meni se alkohol u bilo kojem obliku toliko zgadio da se ni prisilit ne mogu da ga probam, a kamoli da ga konzumiram... Meni su kiseliš i prvoklasno vino jedno te isto... Nema mi razlike... Tako da sve te "polako, pa ćeš vidjet" spike padaju u vodu... Od onda je prošlo 10 godina i ništa se nije promijenilo... Čak ni pivu ne mogu popit... Mislim, mogao bih se natjerati da ju pijuckam, ali čemu kad nema ama baš nikakavog gušta... A u tom bi baš guštat trebalo...
wb... na šta mi to nagovaraš prijatelja :nono: :turn:
frish je kul i bez alkohola u krvi ;) on je zanimljiv i zabavan sam po sebi. i moram reči da njegova apstinencija od alkohola djeluje pozitivno na sve nas kada smo s njim u društvu. pritom mislim, da nema opijanaj i padanja pod stol, riganja i svih onih ružnih nuspojava uzrokovanih alkoholom. pije se umjereno i svima nam je super :)