Dakle gdje u trgovini kupiti N80 da najniža cijena???hvala
Printable View
Dakle gdje u trgovini kupiti N80 da najniža cijena???hvala
A u Mobisu ti je 5990kn, a u HgSpotu 5899kn. U dućanu jeftinije od ovoga nećeš nać.
a na crno ??uz garanciju i to?
A oćeš i muzičku želju? Što ne možeš sam otić na oglasnik.hr i provjerit? Ili kupit Oglasnik?
oprosti da sam znao nebih niti pitao
Pravu garanciju uz kupnju na crno zaboravi... Možeš jedino dobiti usmeno obećanje da ako nešto ode k vragu da će ti ga njegov čovjek servisirati...
A takvi su u pravilu otpušteni iz "Gorenja" jer su im veš mašine bile prekomplicirane. :notooth:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A servisi su im "kuća putujuća" :wave:
Inače koliko sam vidio, u oglasniku ima jedan za 590 € iliti nekih 4300,00 kn.
SAVJET-nemoj kupovati N80 bar za sada, na crno. Soft je prenestabilan, možda malo bolji od onih testnih sw u laboratorijima Nokije.
potpisujem!!!! strpi se jos malo jer za mjesec-2 dana ce vjerojatno biti sve ustimano sa softverom
nemoj uopce kupovati na crno,moj ti je savjet.radije odi u trgovinu i daj i 2000 kn vise,ali dobivas mob sa garancijom i servisnom podrskom i upgradeom softvera kad pozelis.:beer:
Mobyy je mislio na kupovinu na crno, a ako kupiš na crno najvjrrovatnije ćeš je dobit bez garancije, pa trebaš plaćat kad ideš stavljat novi softwer.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Ja stvarno ne kužim otkud svima vama averzija prema kupnji na crno;D
Sve (apsolutno sve) mobitela i ja i moji doma smo uzeli na crno, i nikad, ali NIKAD , nijedan kvar.
Jedino je stari jednom u T-Mobileu uzeo Motorolu V300 na ugovor, i ta sa pokvarila jedno 4 puta;D
I stvarno nemam pojma tko bi (osim ako nema firmu, pa na R1, al i moj stari ima firmu pa mob uzme na crno) dao, npr. za 6630 skoro 6000kn (koliko je bila u Mobisu kad je izašla), kad je na crno bila 400€ (dakle duplo (DUPLO) manje).:funny:
Ja nemam niš protiv kupnje na crno samo se mora znat na moguće posljedice .:thumbup:
Vecinu mobitela koje sam imao sam uzeo na crno i do sad bez ikakvih problema.
Marko-ja savjetujem kolegu forumaša da SADA nije vrijeme za kupnju N80 na crno. Ljudi s foruma se žale na soft i to kod Mobisovin Nokija. Logično je zaključiti da soft još nije dorađen, a momci koji daju na crno ne žele se bakćati s već prodanim mobitelom. Izmislit će 101 razlog samo da ne moraju servisirati taj mob.
Što se općenito kupnje na crno tiče, priznajem da su cijene OK u odnosu na Mobis, ali htio-ne htio, kupuješ "mačka u vreći", koji može raditi sve 5, možda i bolje od Mobisove Nokije. To je čista lutrija.
Samo za primjer-koliko je već tema i postova na forumu otvoreno zbog greški na (pretežno) crno kupljenim Nokijama.
Dakle, da rezimiram-crno NE MORA značiti loš mob, ali je rizično, bar za lovu koju daš.
Eee, Mobyy moj, sada nije vrijeme ni za kupovinu N80 na BIJELO, dakle, promašio si 'point'.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
A što ti misliš, da su Nokije koje se prodaju na crno drugačije od onih u Mobisa? Da imaju drugi software?
Sve je to isti racku...
Ovu iz Mobisa bar njima pošalješ (ili odneseš) u servis.
A to da se trenutno uopće ne isplati kupiti N80 u bilo kojoj varijanti, slažem se.
Previše živaca izgubiti (navodno se sad na popravak u Mobisa čeka po 2-3 dana) i stresti toliku lovu mislim da trenutno nije nikako isplativo.
najnoviji soft za n80 je
SW3.0614.0.3
e sad, tkoder ne savjetujem kupnju,jer je preskupa i na crno, a kamoli na bijelo.
dobro je stvar imati garanciju. ali daleko od toga da se uopce jos isplati kupiti taj mob..
tek kad malo cjena se stabilizira...
za nekih mjesec dva cjena ce spasti za bar 1000kn.
svakako treba pricekati sa kupnjom !
ja sam se skoro zaletio i uzeo e60...cijena joj se 4100kn a na crno ju mogu dobiti sa mobis garancijom (nije ovjerena) za 2800!!!
2-3 mj. ce brzo proci i za to vrijeme ce vec izaci novi firmware a i pojavit ce se svi oni bitini programi za nju, tako da malo strepljenja nije na odmet..
znam da bi svi mi htjeli odmah tu malu napravicu koja je tak coool :) ALI pamet u glavu, PRICEKAJMO sa kupnjom :)
Baš sam sad malo po netu gledao i uspoređivao N80 i E61, jedina (bitna) razlika je nedostatak kamere kod E61, a razlika u cijeni u Mobisu 2000kn. Jel zna netko koliko E61 dođe na crno?
Nekako mi se sve više počinje sviđati taj mobitel...
To bi bio off topic, BTW...
Evo, opet se javlja 'policajac' friški. Dugo se nije pravio pametan, očito ga malo svrbi...;D
Opusti se čovječe, evo, kandidirat ću te za moda, pa da možeš odmah brisat ovakvo moje baljezganje:thumbup:
Moje oko nikad ne spava... Uvijek je otvoreno, pogotovo od kada imam flat... ;D Ma samo velim, jer znaš da jedan post pokrene cijeli niz off-ova... Mislim, sam vi dajte... :D
Usput, ja ne bih kupovao N80 još minimalno nekoliko mjeseci, ni u trgovini, ni na crno... Ono što sam pročitao na reviewovima, a da se ticalo FW-a, me nije baš impresioniralo...
Slažem se,ja isto svaki mob do sada uzeo na crno i nikad nisam imo problema,uzeo kućno kino u metrou nosio sam ga tri puta na servis:five:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
najnoviji je:= Citat =:
Izvorno postao khideg
SW3.0617.0.6.exe
evo baš sada vidio na tmobileovoj str da ima n80 ali je i cijena.....why!?:cry:
Gdje si ti vidio na T-Mobileu da imaju N80?
bas sam gledao na tmobilu nisam uspio nac n80:satan:
Ma Vex je vjerojatno još mamuran, pa mu mu je N70 nalikovala na N80... ;D
evo link i scrolajte na cca pola stranice:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-00-00.asp
Ljudi, znate koja je najpovoljnija kupnja N80?
E60!
Apsolutno isti mobitel, jedino nema kameru. A u Oglasniku dođe 350€ (2500kn)
(sorry na malom offu)
pa bolje da si rekao n70 jer većina ljudi bi kupila n80 zbog kamere.....
= Citat =:
Izvorno postao Vex
A zašto ti misliš da bi većina ljudi kupila N80 zbog kamere, a ne, npr., zbog 354*416 ekrana, WLANa, VoIPa, novog Symbiana, itd., itd.?
To nikad ni ne gledam, a očigledno da ju još nemaju u ponudi kad je nema na početnoj stranici sa ponudom mobitela...= Citat =:
Izvorno postao Vex
slazem se, vecini ljudi nije kamera na prvom mjestu ja bih je uzeo zbog ogromnog ekrana isymbiana(ako je nekom stalo do kamere dace 2000kn za dobar fotic i slikat koliko ga je volja i dobivat savrsene fotke)= Citat =:
Izvorno postao marko6630
fotoaparat nemas uvijek kraj sebe, mobitel imas :)
ok ispričavam se zbog dizanja prašine, nisam znao da toliko ljudi (ne)vole kamere na mobovima, osobno ni ja ne volim slikat mobom, bilo kojim.....
Pa, kad već kupujem nešto novo i nešto o čemu smo mjesecima pisali po forumu, normalno je očekivati "sve" u paketu. Meni je kamera sasvim sporedna stvar, ali volim da mi je na dohvat ruke, odn da je na mobitelu.
To što su te kamere još uvijek "primitivne" u odnosu na fotić meni ne igra veliku ulogu.
Što vam se baš nikada nije dogodilo da u sasvim svakodnevnoj situaciji ugledate ne-svakodnevan prizor- i hop-Klic.
Pada mi sad na pamet jedino ona nesreća Concordea u Parizu, kad to nitko nije snimio osim nekih turista koji su se slučajno zatekli na mjestu. Poslije su i Francuska TV i BBC i CNN koristili tu snimku. Pa i atak na Blizance u New Yorku isto nije snimljen profesionalnom kamerom.
Da ne duljim-bolje je imati kameru nego nemati.
Slazem se u potpunosti s Mobyyjem.