Super, Ravilov... go ahead !
Evo jos jedno "brand NEW"
http://www.zedge.no/index.php?side=themes&getlogo=14170
Printable View
Super, Ravilov... go ahead !
Evo jos jedno "brand NEW"
http://www.zedge.no/index.php?side=themes&getlogo=14170
...pa ako se želite upustiti u to trebat' će vam i ovo:
http://www.soft32.com/download_122747.html
...ukoliko želite "isčupati" iz .thm ekstenzija slike koje su u temi - jednostavno promjenite ekstenziju u .zip ili .rar i evo vam slički - sad su vam otvorene sve vaše kreativne mogućnosti (naravno cijelu temu pretvarate u uporabljivu programom sa linka gore - Sony Ericsson Themes Creator 1.80 )...
Naravno detalji su na temi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14778
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Bok jel ima koja tema za k300i tj. možeš li je napravit i post-at link, please!
HVALA:japan:
Pogledaj ovdje ;)= Citat =:
Izvorno postao hecma
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15830
Ova thema za K750i mi se jako dopala;
http://img226.imageshack.us/img226/2227/xbox3607ef.jpg
De pokušaj takvo što napraviti za N6600. Kaže mi sisterka da joj se svidja. Ak napraviš šalji na stele@net.hr
uh, covijece dao si si truda... :thumbup:... prva mi je najbolja...
Hvala muras ;) u biti to je dva truda jedan da napraviš teme, a drugi da to sve objaviš hostaš teme i slike, za poludit...
molio bi nekoga ako mi može napravit temu za f500i na temu dinama
Budem ti ja napravio kad me prestane boliti glavaaaaa... Ako hoćeš možeš mi na mail poslati materijal (slike) ;) compov@gmail.com
= Citat =:
Izvorno postao dmi
Kako pretvoriti temu "uporabljivu" u Sony Ericsson Themes Creatoru?
I nemože mi se otvoriti fail ako ga pretvorim u .zip
samo otvori u WinRaru. Nista ne diraj extenziju
ok.Probat ću
evo stavio sam ovo u Sticky. Stavit cu i ja svoje teme za T630 i K750 cim budem imao vremena :)
Uu ova prva je odlična(dance), možeš napravit istu takvu ili sličnu za Siemens CX70?
rado ali znam raditi samo za se ;)= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Thread "Teme za K700 & others" je spojena s ovim threadom zbog lakse preglednost i da bude sve na jednom mjestu ;)
Ako netko ima želju da mu napravim temu za SonyEricssona neka kaže ;) I na koju temu naravno... Ne da mi se više na puf raditi ;D
MOžeš mi poslat sav "materijal"(slike,animacije,...) za onu temu Dance, pa da ja nešto skemijam za Siemens?
Nemam materijal nažalost obrisao sam ga :(= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Šteta,imaš od neke druge?
Sorry šta sam dosadan!
@Compov i Bart
Samo otvorite temu u WinRar-u i otpakirajte slike ;)
Zakon hvala!= Citat =:
Izvorno postao imatic
Fala majstore!;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
stvarno mnogo (krasnih ) tema. Svaka čast compov ;)
e zanima me zašto postoje teme za f500, pa za k300, pa k700... općenito koje sve mogu koristiti na f500?? nije valjda da svaki mob MORA imat drugačiju (u izvedbi ) temu??
HVALA!= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Pa da za k300i mora biti tema za k300i, za k700i mora biti tema za k700i itd...Možda neki slični modeli bi i mogli koristiti iste teme, Ali ako želiš temu za svoj model SonyEricsson-a javi ;) I naravno na temu čega...= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Fakat svaka cast Compov. Odlicne teme!
I iznenadjen sam da i kod nas neko radi teme.
Ja to vec neko vrijeme pratim, ali sam nemam smisla da ih radim. :crazy:
Ali uz tebe sam fakat i ja dobio ponovo zelju da probam bar.
Hvala!= Citat =:
Izvorno postao refugee
Hvala! Trudim se, dosada radi čuda, a i imam mašte uvijek kao i inspiracije ;)= Citat =:
Izvorno postao refugee
pa trebala bi mi tema za f500. nešto slično onoj dinamovoj al da je repka :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
jel ti trebam neke slike poslat? mailom? koji mail? koja reza slika treba biti?
jel ta izradnja teme stvarno zahtjevna? kojim progom radiš? više programa? možda bi i ja mogao koju napravit (da te rasteretim ;) )
aj živio ;)
Na (mail:compov@gmail.com) mi pošalji slike nema veze koje su veličine, pikselaže (sve si ja to sam prilagodim u photoshop-u) Teme se slažu u Sony Ericsson Themes Creator a materijal se radi u grafičkim programima tipa Photoshop, Paint ;D (ja ne ali za početnike ili tudume za photoshop savršeno ;D), itd... Sve u svemu ako znaš raditi u photoshopu znat ćeš i sve to ukomponirati u SE Themes Creator kojeg skineš na SE stranicama ;) Pozdraf!= Citat =:
Izvorno postao JB 007
vrijedi!! moram samo dobro izabrat slike , neke koje bi bile prikladne za temu. a ono ostalo, npr crven bijel (+ plavi) izbornik to sam središ?= Citat =:
Izvorno postao Compov
ovih dana malo ću provršljat za neke slikice pa ti mailam. e da, koliko slika da ti pošaljem? koliko ih cca infiltriraš u temu?
Pošalji jedno 6-7 tebi najboljih slika da ne budu previše teške svaka do 500KB pa ih ja obradim-odaberem... Ne znam kolko mi treba slika ovisi kako mi padne ideja taj trenutak :D= Citat =:
Izvorno postao JB 007
Sve sam sredim ;)= Citat =:
Izvorno postao JB 007
svi postovi od swingera su obrisani zbog omalovazavanja tudih radova i spamanja foruma
Imatic teme su ti pre dobre!!! ;)
BRAVO MAJSTORI zbog vaših radova poželim ponovo kupiti jedan SonyEricsson!
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_75.gif
P.S.- Dajte napravite kvalitetne teme sa raznim logoima hrvatskih nogometnih timova!!!
Nema ih puno na netu za SE iz Hrvatske!!
Ljudi vi ste genijalci....SVAKA VAM CAST ZA VAS TRUD !!!!! MEGA BRAVOOOO
Zanima me sa kojim prog. radite ako nije tajna...
Ja sam zavrsio stampu i dobro znam na Fotoshop radit.... Rado bi probao nesta napraviti.
Samo sta jos nemam Symbian mobac.
Sony Ericsson theme creator 2.10
http://developer.sonyericsson.com/si...multimedia.jsp
i Adobe Photoshop CS2
Hvala svima! ;)
-----------------------------------------------------------------------------
= Citat =:
Izvorno postao VuKi
= Citat =:
Izvorno postao imatic
Super, puno ti hvala. Uskoro cu izbacit site gdje ce biti puno stvari za mobac.
Thx
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ovako! Imam temu TELE2 za t6xx koju sam sam napravio, pa bi molio nekoga da mi da mail da mu je pošaljem da je stavi na forum pošto ja ne mogu slati privitke. Hvala.
Kupi sa ga= Citat =:
Izvorno postao Vuki
= Citat =:
Izvorno postao zelphide
Ne znam napraviti za preview ne da mi da uploadam cijelu temu jel ne prima tu ekstenziju
Pomoć molim
To ne mogu napraviti u imageshaku
Za rapidshare treba biti u zip ili rar formatu= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Za preview koristi imageshack.us ;)
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Super tema.Da li možeš to na praviti za se k750i?Molim te,doktore Compov :)
No problem ;)= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ma hvala ti!!!Kada završiš postaj tu da drugi mogu skinuti
Afkors... ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Hvala prijatelju!!!!!!!:kiss:
Ma ništa i drugi put :thumbup: I ako nađeš nekih "bugova" javi ;) da se popravi= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Compov jel možeš napraviti temu sa He-man -om iz istoimenog crtica za k700i.
Naravno pošalji slike (neke manje) na compov@gmail.com= Citat =:
Izvorno postao konan1
Samo za one koji nisu primjetili:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19219
offtopic odavde premjesten u "Teme za Sony Ericsson"
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14778 ;)
Hej!
Compov, svaka cast na temama! :japan:
Ali, nema ni jedna tema za w550. :(
Jel bi mogla APC tema? A Perfect Circle? Cura mi to obozava. :japan:
Nasao sam jednu za K750, ali ne radi kak spada na w550.
I jos jedna stvar. Kako postic na w550 da se promijeni cijeli izgled menija ko na one dvije teme sto dolaze vec na samom mobu? Da nije grid 4x3, nego kao vrtuljak. Ko sto je imao stari Sony J5?
Hvala!!! :japan:
I tebi...= Citat =:
Izvorno postao refugee
Hvala!= Citat =:
Compov, svaka cast na temama! :japan:
Bit će ;)= Citat =:
Ali, nema ni jedna tema za w550. :(
Ha?= Citat =:
Jel bi mogla APC tema? A Perfect Circle? Cura mi to obozava. :japan:
Normalno= Citat =:
Nasao sam jednu za K750, ali ne radi kak spada na w550.
Neznam nemam mob pa neam pojma ;)= Citat =:
I jos jedna stvar. Kako postic na w550 da se promijeni cijeli izgled menija ko na one dvije teme sto dolaze vec na samom mobu? Da nije grid 4x3, nego kao vrtuljak. Ko sto je imao stari Sony J5?
Ma i drugi put= Citat =:
Hvala!!! :japan:
:rotfl:
APC - A perfect circle je ime benda.
Nisam vise ziher od kud sam skinuo.
Mislim sa lasyka. Ima kao vec 150 tema za w550 a ni jedna nije za w550.
Jedino je mobile9 dobar i zedge pokoja tema.
e compov moze jedno pitanje ? ovako zanimam me kako ti prabcis npr temu iz K750i u K700i ili obrnuto ? jer se to moze sa onim Theme Creator...
ili pak moras svaki detalj ponovno raditi.... daj mi to otrkij jer eto upravo si radim jednu temu i malo se zezam... :) mislm da ce biti super ... :) hehe
Moraš temu prvo raspakirati sa winrarom, dakle moraš kliknuti desnim klikom na željenu temu "open with" --> winrar... Onda sve raspakirane elemente moraš smanjiti ili povećati ovisi za koji mob želiš temu i od koje teme. U biti moraš znati raditi u nekom grafičkom programu npr. photoshop, onda je kasnije lako sve te elemente ubaciti u Theme Creator ;)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
Sve u svemu ima puno posla... nije to samo klik klik i gotovo ;D
e da mislio sam da je to preko theme creatora da on to sam resize napravi :) hehe nema veze hvala svejedno.... probat cu ja sada jednu temu napraviti :) tj radim je vec oko 2 sata :) hehe od jucer... sad cu nastaviti, zivcira me ono sa bojana kao da mob nece to moc podrzati... iste boje ... al nema veze nesto cemo skemijati= Citat =:
Izvorno postao Compov
Bome si se potrudio kopirat moju temu ;D Ne da mi se prebacivat iz teme u temu jer već imam irenu _zg na čekanju ;)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
pa jel ti se svida tema ? moro sam si malo olaksati poso jer nisam bas vjest u photoshopu :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Frend hvala za he man temu, odlicna je.:angel:
Ma ništa ;)= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa dobro napreduješ.Ufuro si se u profiće.(istina još nisi kao compov ali si na dobrom putu)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
a hvala kaj tak kazes, ja priznajem posluzio sam se sa compovom temom jer stvarno u photoshopu sam jos veliki pocetnik... imam frenda kaj sa time barata super pa cemo nesto skemijati tokom tijedna ili za vikend iduci jer sad moram skolu srediti stai mam :) hehe
iskreno receno 3-4 .....od 5
iskreno, 1.5 od 5. Nista nisi stavio, stavio si samo 4 slike. Ni title, statusbar, softkeys, highlights... sve je prazno. Popuni to, da svaki dio teme ima svoju sliku (valjda znas na sta mislim) i biti ce puno bolja. I drugo, slova su ti jako necitljiva, probaj neku drugu boju staviti. Nema ljutnje, samo ti hocu pomoci ;)
OK.Fala ti= Citat =:
Izvorno postao imatic
pa decko se trudi ti tako ga ... joj joj :) hehe sala mala ... neg ja sam reko da je ok i meni je stvarno ok.. al sto se tice sto je imatic reko ima pravo mogo bi poraditi na tome.....= Citat =:
Izvorno postao imatic
Geez!
Ovo je fakat bilo brzo! Za 7 minuta!
Da, mislim da je sad dobro. :thumbup:
You're the man! :king:
Btw, krivo sam se izrazio...nijeu krivom formatu, nego je bilo za K750 umjesto za w550 pa nije radilo kako spada.
Još se ja čudim svašta kakav format ;D= Citat =:
Izvorno postao refugee
Da to mi je izgleda rekord ;)
Glavno je da sada radi...
Baš bi bilo dobro da još netko radi i posta teme ovdje...
bila bi udarnička tema na tvoj avatar hehehe;D
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Doktore Compov,možeš mi ovu temu napraviti za sek750i?Stvarno je cool,i svidja mi se.:rolleyes: :kitty: :licklips:
Dja, može samo je pitanje vremena ;) Uglavnom neće nikuda pobjeć...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ok nema problema,čekam :) ;)
Ma thanks COMPOV ;) :) :kiss:
Compov si uspio srediti temu onu sta cekam ?
Radi se još...= Citat =:
Izvorno postao maxrox
Da li netko ima The X files temu za SE K750i???:(
Unaprijed hvala
ljudi jel bi mogao neko napravit kakvu temu za W800 sa Janicom??
Compov napraviš mi ovakvu temu sa T630.Baš mi se sviđa= Citat =:
Izvorno postao Compov
ok ;) ...........= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Janica, hoćemo Janicu...
Kako napraviti screenshot ovih menija??
Stisnes PrtSc (Print screen na tikovnici), onda otvoris u Paintu ili Photoshopu, izrezes ono sto ti treba i gotovo ;)
Zahvaljujem... Sve radi...
Ićo-teme su ti predivne!Najviše mi se sviđa anđeoska tema,:) ;)
Hvala... To su mi prve dvije teme, a nadam se da će ih biti još...
Ej!!!Ićo jako si me iznenadio,pogotovo razveselio!!!!!TEMA JE SUPER!!!
ŠALJEM TI PUNO :kiss:
Kada dodjem doma s posla,odmah idem ovu temu staviti u svoj mobitel!
IĆO :kiss:
Nema na čemu...
Ako hoćeš nešto promjeniti na temi, samo reci, pa ću promjeniti...
Ok nema problema,jako mi se svidja,ne treba ništa promjeniti,:) ;) :kiss:
Isuse,Janica!!!!Ićo radi najbolje teme.Živio Ićo.Super :beer:
BRAVO za Janicu!!!!!
Ja sam napravio par tema sa njom, ali ne usudim se stavit ih ovdje jer mislim da nisu dovoljno dobre..uvijek mi se pojavi isti problem, a taj je slabo vidljiva slova jer su njene slike svijetle zbog snjega, a nikako da pogodim dobre boje....
No imam slika koje bi se dale iskoristiti, pa ako je ko zainteresiran nek se javi.
tebi ko' udovoljava radi najbolje teme ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Pa nije ona tražila da se napravi tema sa Janicom...