Jel igra tko CM4 u ove vruće ljetne dane? kakva su vam iskustva, u kojoj ste godini, koji klub vodite...............!?!?!
:D :D :D :D :D :D :p :D :D :D :D :D :D
Printable View
Jel igra tko CM4 u ove vruće ljetne dane? kakva su vam iskustva, u kojoj ste godini, koji klub vodite...............!?!?!
:D :D :D :D :D :D :p :D :D :D :D :D :D
Šta ti je CM4?
De puni naziv?
Championship Manager 4...
Prestao sam ga igrati nedavno....pocet cu ponovno kad mi netko sprzi najnoviji patch koji ima 50 mb:D
a jel neko igra vice city?
hehe, ja igrao do neki dan...formatirao disk i vise mi se ne da...sad igram The Rise of Nations ...igra je izvrsna
ja ga preso prije par dana, mrak igra
ma da, odlicna je...
vice je ok, champion manager je katastrofa, spor,...
a enter the matrix? , a vietkong? , igi2 ,
matrix je odlican, pa oni efekti, luda tucnjava,...
dajte ljudi, pa CM4 ja zzzzaaaaaakkkkkoooonnnnn!!!!!!!!1
MA cm4 rulez;) (s najnovijim updejtom:D)
s kojim klubom si igrao?
Milan
Ja sam trenutno na RalliSport Challengu, btw igra je katastrofa, unatoc odlicnim ocjenama u bug-u jedino sto valja je grafika, fizikalni model automobila su totalno zajebali posto prilikom klizanja, davanje kontre prakticki automatski vraca guzicu u putanju... :(
Uz autice, sam poceo malo i letiti na IL2, zajebano do jaja...
jesi igro colina 3
ja jesam. IMO sranje.
@gog ti ne znas igrati, igrica je uzasno realna za razliku od kolina kojeg bes problema predes.
ali grafika je prekrasna, pogotovo s detaljima na makium i 1000 rezolucijom na ati 9500i grafickoj!
svi časopisi hvale colina3
Kaj je izasao colin3 za pc? Meni je frend rekao da je to jos uvijek samo za playstation.
@vjeko, grrrrr.... pazi kaj pises, ovo je smrtna uvreda... Kao sto sam gore i napisao, ja pricam o fizikalnim modelima automobila koristenima u simulaciji i njihovom ponasanju, colin2 je sto se toga tice puno realniji od rallisporta.
A to sto je s jednom igrom lakse pobijediti, nego s drugom nema veze sa fizikom...
hehe gog...ima dosta da je collin vani...
Ima netko collina da mi snimi?
hehe, imam ja
@gog cm2 je fakat laganica za razliku od čeleđera koji se realno ponasa na blatu, kisi s blatom, na pjesku, snjegu....
a to sto mi ne znamo voziti to je nas problem. probajte se vezati samo za jedan automobil (corola i fokus su najstabilniji ) fakat odlicna igrica, ako imate volan biti ce vam mnogo laksa!..
btw koje imate przilice??.. za razliku od vas imam plextor 48/24/48, vi?
Idemo u offtopic bezveze u vezi przilica...
24x Teac
@vjeko, nije problem u tome da ja ne znam voziti, nego da predobro vozim (ako se moze tako reci). Dok se vozim i nacim auto na bok, za izravnavanje je dovoljno stisnuti kontru na pol sekunde i auto mi se idealno vraca nazad. Oversteer i understeer isto nisu bas realni, kao i predobro zaustavljanje auta pri velikim brzinama...
btw, veceras mi dolazi cm3 pa cu vidjeti na sto lici...
I imam Teac 40x, prije toga sam imao hp 8x.
kaj mislite o x-box igrama?? meni x-box ima najbolje i najljepse igrice.