Di brijete sada kada prakticki nema nikoga u zg-u?
Ja sam u zadnjih tjedan dana pogledao vec skoro 10-ak dvd-ova od dosade :) BTW; Mobyfanica ako ti je dosadno navrati da pogledamo neki film po tvom izboru :)
Printable View
Di brijete sada kada prakticki nema nikoga u zg-u?
Ja sam u zadnjih tjedan dana pogledao vec skoro 10-ak dvd-ova od dosade :) BTW; Mobyfanica ako ti je dosadno navrati da pogledamo neki film po tvom izboru :)
Ja isto - al OK mi je, kod cure sam u kući dok je ona na moru i gledam DVD-ove na 16:9 sa surroundom, klima...
I visim po netu, izbjegavam asfalt...
Ajmo na cugu jedan dan, sad kad se još može i sparkat u samom centru.
evo kak moji dan izgleda, dizanje u 6.45 odem na poso, vratim se oko pol 5, odem corit na cuku dvije, sada ce mi poceti treninzi pa onda na trening u maksimir od 7 do pol 9,9 pa onda van!! to vam je moj dan
kaj radiš?
u skladistu sve kaj treba, u firmi elektronicke opreme, sklopke, prekidaci, releji, ormari.... a posao nije lak, ako dodje nova roba radim i po 12 sati, ali bar cu si neke pare skrpat jer cu raditi skroz do skole
Dobro je šta nema ljudi meni to paše nema gužve na cesti i tako to, ja se uglavnom zbudim oko 12:D ručam, prošetam psa, gledam malo tv koju serijicu, odem na bic do Maksimira, Jaruna ili gdje već, dođem doma odem malo na net (uvijek iza 19 h) onda odem s dečkom van do negdje 12, 1 ujutro pa opet odem malo na net i na kraju gledam kazete, filmove sve dok ne zaspim. No uskoro valjda počinjem raditi pa će to biti drukčija priča, a i ispiti samo stoje...:rolleyes:
P.S. Gog, a kaj bu ti cura rekla na tvoj poziv? Neznam kako bi moj dečko reagirao jer je poprilično ljubomoran, al tak ionak smo sad u svađi, di živiš?
4 tjedna sam odmarao doma... malo bicikla... čisto mi je kewl bilo se izljenčarit i spremit za nove izazove :)
baš bi se mogli skupit za vikend negdje vani... ono, geekovi forumaši ;D idu van ;)
@mobyfanica, mislim da bas i ne bi bila sretna :) Ja sam ti na savici...
@zappan, javi ako se sta dogovorite :)
Na Savici veliš, onda te možda znam, sigurno sam te vidjela barem jedanput, al nemogu se sjetit.
ja sam za jedno okupljanje štrebera
hehe, kod tebe :D?
Ja sam ful za!= Citat =:
Poslao: zappan
4 tjedna sam odmarao doma... malo bicikla... čisto mi je kewl bilo se izljenčarit i spremit za nove izazove :)
baš bi se mogli skupit za vikend negdje vani... ono, geekovi forumaši ;D idu van ;)
ocemo u maksimir?
Mogli bi.:cool:
Misliš na pivu onak navečer? A ne, to neću s ludim forumašima! ;D;D
Ma idemo negdje di ima svjetla da se bolje vidimo, pogotovo da vidimo Mobyfanicu... ;)
Hocu i ja
hm, da, to bi bilo zanimljivo... no vec se prije dogovarala neka kava, pa nije uspijelo to... :)
ajde negdje da odemo na cugu ljudi
Eh sad mi je neugodno, ipak ja sama među muškima hm, ma tak ionak imam više muških nego ženskih frendova pa nije bed.:cool:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma idemo negdje di ima svjetla da se bolje vidimo, pogotovo da vidimo Mobyfanicu... ;)
ako se i dogovorimo nesto, biti ce to sigurno u slijedecih desetak dana, a mene nema tada u ZG, niti cu imati pristup kompicu... stoga, na moju nesrecu, ispadam iz kombinacija...
no ako se drugacije dogovorite, obavijestite me svakako... :)
ja sam danas s gogom bio na kavi pa smo zaključili da bi baš mogli sad u subotu.... njegov prijedlog (meni okej) je medvedgrad pa lagano zajebancija uz pivicu. ako ima netko bolju ideju - slobodno. ako bude neki drugi prijedlog s kojim se svi slažu - može
:cry: :cry: :cry:
Meni se isto čini da je medvedgrad OK jer ima mjesta, može nas hrpa sjediti za jednim stolom... Samo moram tražiti dopuštenje od cure da me pusti u subotu samog van s obzirom da se nismo dugo vidli jer se tek večeras vrača s mora..... (popizdit će kad čuje da idem 's nepoznatim forum frikovima' van ;D )...
ja sam za to da nebude u neko vrijeme kada svi izlaze van (npr subota petak ili srijeda navecer) jer onda dosta ljudi nece doci(zbog cure itd...), jel se slazete?
ma to samo papci ne idu van zbog cure :) Sto se mene tice moze bilo kad...
meni jedino subota navečer igra, jer sam počeo učit za rokove pa si ne mogu dozvolit popit nekaj ostale dane jer učim... jedino nedjeljom pauziram...
znaci to nece biti obican izlazak, to ce biti pijanka
Ja nažalost nemogu u subotu jer idem u Novi Vinodolski i neznam dal bi me uopće tj. znam da me dečko nebi pustio (koda ga inače pitam hi hi) jer je zbilja jako ljubomoran na sve. Neznam budemo se nekako dogovorili jedan dan nadam se.
ja isto mozda necu moci u subotu jer frend slavi rodjendan! (u nekom podrumu :D)
@Mobyfanica, ja te skroz kužim ni mene moja "cura" ne pušta samog jer ja onda pocugam sam sve one novce šta bi inače skupa smazali te se ona onda osijeća zakinuta.
Mene cura pusti da radim sto god hocu (dobro ne bas sve :)) No s druge strane nekako sumnjam da bi ja nju pustio da se ide naci s nekom skvadrom s interneta... jebote, mislio bih da nije normalna :)
Nego, jel to znaci da ste se pomirili?
****** trebo si brze reagirati
ja cijele svoje praznike provodim na terapiji lječenja od kronične nejebice
a kakva je terapija
Ali si i ti Coma primjetio neke simptome?
pa ne mora bit pijanka... piva, dvije, tri ne čine čo'eka pijanim... al mu zato ne daju da se probudi drugo jutro u 7, pol 8.... uostalom, rekao sam da ak netko ima bolji prijedlog neka javi, ja po zagrebu ne znam baš neka kewl mjesta za izać di bi se onak nas do jedno 10ak koji smo iz zg i okolice moglo upoznat
ne mora bit ovaj vikend, kad već hrpa ljudi ne može.. može koji od slijedećih, javite kad ne idete nikam pa se možemo naći.
ne, samo pitam, ja takvih problema nemam, ja sam ti avanturist ja volim istrazivati= Citat =:
Poslao: miško
Ali si i ti Coma primjetio neke simptome?
****** nadoknađujem propušteno...;D bili smo neko vrijeme razdvojeni, svak na 'svom' moru pa eto...;)= Citat =:
Poslao: gog
ma to samo papci ne idu van zbog cure :) Sto se mene tice moze bilo kad...
Ja sam za slj. tjedan bilo kad... bitno da nas ima što više.
ma ja vam kazem-->maksic
Da onda ništa zbilja kaj bi si mislil?:rolleyes:= Citat =:
Poslao: gog
Mene cura pusti da radim sto god hocu (dobro ne bas sve :)) No s druge strane nekako sumnjam da bi ja nju pustio da se ide naci s nekom skvadrom s interneta... jebote, mislio bih da nije normalna :)
Nego, jel to znaci da ste se pomirili?
Da pomirili smo se.:D
Ko tu kog šminka? Pa kolko je vama godina? Cura-dečko!?
Ma de se objesite k'o ja pa budite face:lol: . Ne volim asfalt! Odo na bazen i iz debele ladovine zagledat cure, a kad mi i to dojadi popijem pokoji "zalazk" i igranje s klincima.
@Mobyfanica, pa uvijek mozes s prijateljima iz srednje otici na cugu jer se dugo niste vidjeli, or smthing :)
hehe, sto gog kemija :D
Ja? Nikad...
ajd dobro :rolleyes:
Neko tu nekog KUVA:) :) :)
hehe
O cem vi pricate?
evo danas sam ipak slobodan, ako me neko vidi u gradu neka mi se javi, frsko osisan, crvena majca, tamno plave siroke traperice,177
@gog
ma o jednom liku s foruma :D
Opet dolaze topliji dani, pa malo obnovimo temu:thumbup:
Kasniš samo oko 3 godine... nije greda..ne :chatter:
nema veze što kasni
dobra je tema
:rotfl: a ja čitam temu i spominje se MEDVEDGRAD loool kao ima jesta za sve bem ti sunce skoro sam kvoo to da koji klinac! zimus sam živio u blizini i znam kolko je to malo :rotfl:
a alaj bi ovo bila dobra probala da sma komenirao poststar 3 godine hahha!
Je da je tema antikvitet, ali grad je sve šugaviji. Nažalost :(
Jedino pošteno gdje se može ići je "Blato" (vis-a-vis Traume) na gem, konjačić ili hmeljušu.
Zagreb nije shugav :-/ :-/
daj malo cijenite svoje..
dobro 10,8 nikad nema ljudi sta sad .
znam grad (otok bolje rečeno) na kojem bih htio bit ove godine 10.8 :rolleyes:
pa eto ponovno se počelo nešto događati u zagrebu, na moje sveopće veselje... dolaze topliji dani i odmah sve živne, pa tako i ja. malo sam se rasteretila s obvezama i nadam se da ću u nadolazećim vikendima partijati do ludilaaaaa :rotfl:
za početak ovaj vikend tvornica. slijedi tartit, pa gotan... pcccc.. ma super super :thumbup:
lijepo ;):) :)
a mene moji Goričani i Purgeri stalno zovu da kad ću se vratit...da čvara nije ista bez mene.......:-/ :-/ a fakat mi fale frendovi izbacivači(ako neko ide tamo obavzno da kaže ŠKOTU(onom velikom čelavom škotu) da ga je FABER pozdravio:thumbup: )pa žene....uf!svaki petak i subota druga dok se nisam skrasio! pa na kraju pobjego od nje na jug hahahha!
pa moji frendovi.. pa gađanje gradskih cajki sa ganom za pejntbol:rotfl: i još svakojake splaćine ispred narodnjačkih klubova!
pa promrzla pijana jutra....tramvaji....fakin bosanci i dalmoši kojima nismo davali mira:rotfl: paa....kina kazališta! e nema di nisam bio i šta nisam radio! iskoristio sam pola godine hebenog života u Zagrebu
a štaš!
Vjerujte imate sve što mnogi gradovi u HRV nemaju........ fali vam samo more...ali kad sam od Zagreba za Rijeku vozio možda nekih sat i pol....tak da mislim da vam ni toga ne fali...
vjerujte u Dubrovniku nije ništa bolje ...čak je puuuno puuuno gore....od nekih kontinentalnih gradova.
Poznam vaš grad još puno puno prije dok sam i živio kod cure jedno vrijeme....jednostavno nije moj grad ali ja ga obožavam!(ali ipak moj Osijek mi je draži!:thumbup: )
e vidi teme jeba te...... pa dajte, da čujemo, šta radite? ja evo čekam 27. još jedan poslić, ne daju mi da idem kući... i čekam neku rekonstrukciju stana. i moram na prokletu bolnicu sutra(sorry wb ;D) to već čekam tjedan dana, i zabetoniran sam u zagrebu. pa sad se malo psihički pripremam. i tražim onu temu o jogurtu i šofer-šajbi, al ju ne mog nać. eto, toliko za sad.
evo čekam da se otisnem na more.... do tada moram mirovati, štedit pare... a to mi baš ne uspijeva :-/
..pa kao prvo nije sugav vite da nas englezi fale,a drugo radim pa kaj:turn:
U 'bemti, dobra tema :) No nemrem ju niti ja naći, čudno, ako ju je wb zbrisao čut će me .... :bunny:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
evo, wb je našao naslov teme, no nema je, google ju je indeksirao, al teme više nema= Citat =:
Izvorno postao gog
EDIT: cenzura by wb
prošla su ta vremena. ja sam čuo priče, ne bi valjalo tak šta nastavit, sad ima puno ljudi, nije to to više ;D
Nisam je ja izbrisao, mislim da je to učinio netko pametniji... ;)= Citat =:
Izvorno postao gog
Baš sam je i ja jučer tražio, no izgleda da je stvarno bye-bye... :(
Zašto to brisati, zašto cenzuriraš zb-a? :)
Kad tutlek ne zna kaj je za forum, a kaj je bilo rečeno pod private. ;)
Ne trebaju svi sve znati... ;)
sramota ga može bit.... ja bi ga bano da se mene pita ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Aj sad lijepo da čujemo i mi ostali o čemu se to tu to događa i dešava glede javnog reda, mira, čudoređa te saobraćaja?
Ajmo, istinu na sunce!!
Pazi ti da ne bi dobio jogurta po šajbi... ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ew sad sam se pošteno nasmijao :jump: :klap:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo sta se desava kada se u Puli otvara novi ducan;D
http://regionalexpress.hr/site/more/...d-u-pitarellu/
...??? wth ???...odakle ovo izvuče, majko moja... :D...
Iz arhive,nema smisla dizati novu temu kada imamo staru.