Znali iko kolika je cjena Sonyericsson W810i u EURIMA?
Hvala
Printable View
Znali iko kolika je cjena Sonyericsson W810i u EURIMA?
Hvala
U oglasniku je negdje od 400 do 500 eura. :thumbup:
400 Eura
a postoji vise tema o W810 i mogao si i tamo postaviti pitanje, treba samo malo pretraziti forum
ja sam kupio za 350€ od švercera= Citat =:
Izvorno postao Stefan 13
evo i cijene u T-mobile, samo uredaj : 2498,00 kn
jel zakljucan i da li ima ono smece od t-mobile menia?
ma nije bitno jeli zaključan...
bitno je da na njemu nema nikakvih oznaka ugraviranih
nabavim VIPov za 320E :) ako netko hoce
evo i t-mobile link i ostale cijene:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=SEW810I
ja sam kupio u oglasniku za 310 eura, sa pisanom garancijom pola godine od neke trgovine mobitelima na malesnici...
U Vipu je 3100 kuna,:-/
Čekat ću da se malo spusti pa ću ga kupiti:rolleyes:
Ima u HGspotu za 2949kn!
EDIT:sad vidim da je prrodano sve, ali dobivaju ga slijedeći tjedan po istoj cijeni!
= Citat =:
Izvorno postao cvita
:chatter:
Koja tvrtka? Adresa?:smurf:
Hvala.:king:
jel zna netko, jel ima gdje za kupiti W810 na rate (a da nije t-mobile ili VIP)?
Imaš u hg spotu, nebrandiran, nekodiran za 2,5k kn.
sad sam trazio tamo, nema nista u cjeniku :(= Citat =:
Izvorno postao konan1
sad sam zvao u hgspotu tip nešto priča da će sad imat neko velko sniženje za mobove pa sačekaj par dana pa vidi ako je istina,nije im sve u cjeniku al ga imaju u dućanu
Baš i ja gledam, maknuli su ga iz cjenika.
evo zvao HG spot. dobit ce ga za 2-3 dana, cijena 3000 kn, na rate ili cekove 3400 kn :(
To je preskupo.Imaš u svijetu medija za 3000kn.
http://www.svijet-medija.hr/product_...e=GSM_uredjaji
Najbolje sjedni u auto i u Sl. Brod u t-mobil po mobitel.2500k kn je realna cijena za taj mob.
da, ovo je preskupo u HG spotu i vipu. nema ih ni u SB, jel kad sam jucer zvao SZK, nije spomenuo SB, da je spomenuo, vec bi se sad igrao s novim mobom :)
Nadji u imeniku broj telefona od t-mobila u sl. brodu i nazovi i pitaj.Vjerujem da imaju.
Evo ja sam sad pokušao naći njihov broj da ih pitam, ali ne mogu naći ni na netu ni na 988 informacijama... Uvijek mi kaže onaj 0800 9000. Imatic, evo ja ću otići do T-Centra pogledati imaju li ga, ali sumnjam jer još 2 T-Mobile shopa u Brodu ga nemaju. :-/ Uglavnom provjerit ću osobno kod njih, ali to stignem tek popodne.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Odi tamo preko puta kina.Taj je glavni.
e puno ti hvala. nije mi problem doci do broda, pola sata i 50 kn goriva :)= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Evo bio sam u T-Centru i u još nekim T-dućanima... Na žalost ništa... Ova žena u T-Centru me čak fascinirala "znanjem" koje je pokazala. Zbunjeno me pitala: "Koji mobitel? Je li to SonyEricsson?" Zatim je obišla trgovinu ne bi li ga slučajno uočila, ali sam i ja sam obišao jer joj nakon toga više naprosto nisam mogao vjerovati. Na žalost u T-Mobile ponudi ga nema nigdje u Brodu, samog aparata jednostavno nema. Ona cijena je super, ali kad uređaj nigdje nemaju, ili ga još nisu ni dobili ili je prodano sve. :( Eto, nažalost ništa od toga, ako slučajno negdje stigne u T-Mobile ponudi javit ću ti, u slučaju da ga već ne kupiš do tad. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
puno ti hvala ;) ne kuzim da ga imaju u samo par trgovina u HR. A vec je na internetu na njihovoj ponudi 2 tjedna. Necu ga nigdje drugdje kupovati, ostale cijene su mi preskupe. A i bio sam danas u t-centru u PZ, i ostavio broj moba, pa kad stigne, nazvat ce me :)= Citat =:
Ako slučajno prije stigne u Brod ja ti javim tako da ti neće promaknuti ni u Brodu ni u Požegi. Meni se nije prvi puta dogodilo da ovakvi dobri mobiteli s jeftinim cijenama netragom nestanu. Kada je pala cijena P910i, nestao je, MDA Vario po onoj niskoj cijeni, nestao je... E1000 u Vip-u, nestao... Doduše meni nije trebao niti jedan od tih mobova, ali sam isto prijateljima tražio. Doći će on kad-tad. ;) Jedan samo za tebe. ;) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
evo upravo me zvali iz T-centra da je stigao samo jedan W810 i popodne idem po njega :spin: :spin: :) :) :)
cestitam,otkud bas da je tebe dopo
pa kad sam bio rekao sam da cim dodje da me nazovu :)= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Šta da ti velim nego GADE GADE GADE!!! :thumbup: :) :chatter:= Citat =:
Izvorno postao imatic
E sretniče jedan. Svaka čast, čestitam!!! :thumbup: :klap: Nema šta, ali zaslužio si ga. Koliko čekanja, koliko traženja... Konačno si ga našao... tj. on je tebe našao, ali nećemo ti sreću umanjivati. Uživaj u mobu! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
puno sreče sa mobom nebuš požalio,ipak je "SE" daleko nenadjebiv od svih na tržištu,i nebih se čudio da oduzme nokiji dobar dio kolača jer su ipak nokije preskupe za naše tržište ali u zadnje vrijeme i ne konkuriraju kvalitetom prema vrhu.
Je, u pravu si. SE za (nevelike) novce koje daš uvijek ponudi odličan uređaj u usporedbi sa ostatkom ponude mobitela. I sva dodatna oprema s njim je na razini aparata, a ne neke male kartice ili loše slušalice. SE rules i ja također mislim da će uskoro oduzeti dobar dio kolača Nokiji. :chatter: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mrcina
pa da :) Jedva sam ga docekao. Sutra cu ga cijelog pregledati i neke fotke staviti= Citat =:
da, bio sam negdje tu razmisljao o 6131 i o W810 i sad mi nije zao tih 600 kn sto sam platio vise za W810 :thumbup:= Citat =:
Ja isto uzeo danas u T-centru w810 i taman bio zadnji :)
Znam da nije prava tema, ali samo da se nadovežem da sam se malo igrao sa 6131 i mene je recimo mob skroz razočarao. Ekran ima 16 mil. boja, ali izgleda prilično loše, tako da mi se ekran nimalo ne sviđa, kamera je još gora... Sve u svemu mobitel je OK, ali ništa više od toga. Dok je W810 daleko više od čisto ok mobitela. :thumbup: Čestitke svima koji su uzeli W810! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
U Mađarskoj 318 Eura u Photo Hall (imaju poslovnice po cijeloj Mađarskoj a onima koji žive u Zg ili Slavoniji i s putem se isplati :) To se odnosi na otključane mobitele naravno
http://www.photohall.hu/aruhaz/mobil...elefon/?page=4
Ako se kome da putovati naravno. Inače mobiteli su gore uglavnom primjetno jeftiniji nego kod nas FYI.
Ništa posebno nema na tome W-810..ako netko hoće ja prodajem svij tri mjeseca star
K-800 je ZAKON:thumbup: :thumbup: