evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti
:thumbup: thx
Printable View
evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti
:thumbup: thx
Kako misliš zaključavati? Ako misliš da pristup svemu tome, onda mislim da to nije moguće...
Imaš app fileprotect..poslao sam ti ju sa iskona ;)
De mi objasni kak funkcionira to, sve sam pronjuško al neznam zaključat or ??...
Pa samo potvrđuješ ono write/read user data..nakon toga nađeš file i encrypt..upišeš kod i file ćeš moć samo ti vidjet kad ponovo upišeš kod u tom programu
Ok, hvala.
E gdje si kupio taj w810?= Citat =:
Izvorno postao dolac
Jel taj mob ima stereo zvucnike ili šta?
Nema stereo zvucnike. Razlikuje se od w800 po dizajnu, nema joystick i ima podrsku za EDGE. I to je to.= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
od švercera= Citat =:
Izvorno postao Dic
To mi ide na zivce dok na jednom site-u napišu da ima stereo zvucnike na drugom napisu da nema , onda se nakraju zbuniš do kraja= Citat =:
Izvorno postao xianfu
evo jedan odlican review:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-review-82.php
Predivan mobitel,i to moj budući :klap: :king:
Pa nije ti veliki napredak u odnosu na k750.Mislim da ti se ne ispplati mjenjati.
P.S. jesi imala problema sa jojstickom?
= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ne uopće nisam imala problema sa joystickom.Star je 5 mjeseci,sve je na jednom mjestu.
Namjeravam ga prodati pa kupiti SE W810i.
Ja sam ti nedavno kupio k750 a frend w810 i kad ih usporedim, k750 mi je ljepši ali je w810 čvršći i ima bolji ekran.
= Citat =:
Izvorno postao konan1
W810i ima čvršći i bolji ekran,lijepo i zanimljivo:klap: .I meni je K750i ljepši ali želim promjeniti mobitel,ovaj mi je malo "dosadio".:retard:
I meni brzo dosade ali ovaj k750 cu zadržati malo dulje.Logican nastavak ovog niza t630, k700, k750 bi bio k800, ali mislim da cu njega preskociti jer ne nudi nikakav napredak u odnosu na k750 osim kamere.
ima veci ekran..al je ruzniji= Citat =:
Izvorno postao konan1
= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ja ga namjeravam prodati u 11 ili 12 mjesecu,pa ima vremena.Još ću ga malo zadržati,budi bez brige.:klap: ;D
Dotad ces vjerojatno promjeniti mišljenje, vjerojatnija je kombinacija umjesto w810, k800.
Još ima vremena prijatelju.Kada ga prodam pa cu se onda raspitati koji mobitel da uzmem.:comp:= Citat =:
Izvorno postao konan1
Čuj, zavisi što ju zanima... Meni je K800 super mobitel, ali mi se dizajnom ne sviđa tako da bih ja čak vjerojatno prije uzeo W810... Sad sam uzeo W900 koji je tu negdje kao i K800 (ako izuzmemo 3MP kameru i ostale foto sposobnosti na K800) tako da meni nema smisla sada prodavati W900 i uzimati K800. A K800 jest bolji od W810 samo eto, ima još vremena za odluke i kad izađe K800 treba probati oba pa vidjeti... :spin:= Citat =:
Izvorno postao konan1
W 810 ne nudi skoro ništa više od k 750, samo EDGE, ekran je u dijagonali veči 4 mm ali je broj piksela ostao isti. Nasuprot tome k 800 nudi dosta poboljšanja u odnosu na k 750/w 810 a ne samo kameru.
K800 nudi puno toga u odnosu na W810. To nije upitno, samo dok oba izađu treba vidjeti kome što treba i jednostavno uzeti najbolji omjer cijene i potrebnoga... Pa svi se slažemo da je K800 bolji, ali da nema nikoga tko bi uzeo W810 nakon što K800 izađe onda bi SE isti dan povukao W810 iz prodaje... ;D= Citat =:
Izvorno postao predator
To je stvar osobnog izbora i ukusa... Objektivno K800 je naravno bolji. :thumbup: :thumbup:
w810 ima bolji display od k750(mada ni on nije loš). Neznam što govore tehnicke specifikacije(neda mi se to proucavati) ali kad ih oba uzmeš u ruku, vidi se razlika u oštrini.
Je, bolji je display na W810. Ne znam točno što su napravili no to sam baš pročitao na mobile-review. Kome se da potražiti review o W810 ima u dijelu o displayu baš navedeno da je display sada bolje vidljiv na suncu i da je sveukupno bolji od k750/w800/d750 serije... :thumbup: I osobno sam se u to uvjerio...= Citat =:
Izvorno postao konan1
ajde jos samo da nesto kazem za raspravu o K800. Pogledajte na ovoj slici
http://img232.imageshack.us/img232/3162/k8009sg.jpg
joystick izgleda potpuno isto kao i kod K750 (ne znam, mozda ima tipke navigacijske a joystick sluzi samo za potvrdu, ipak je tu, istog izgleda kao i K750), i to je vec jedan razlog zasto ga nebih uzeo. drugi je kamera odotraga (tj. poklopac) sto tako viri van. Najbolji mi je W810 sto nema tog joysticka.
Ajmo sad samo o W810 ovdje, a ne o usporedbi K800 ws W810. Za to se moze otvoriti posebna tema u usporedbe modela
W810 ti nema zaštitu na kameri i plasticni dio oko lece je izbocen pa mislim da ce se brzo izgrebati taj lakirani dio.
mozda, a mozda je bas zato lakiran da se ne izgrebe :cool:
Vidim da je W810i puno bolji od K800i zbog joysticka.W810i nema K800i ima,pa se vidi koji je bolji i kvalitetni.Ja sam za W810i:retard: :cool:
vratimo se na temu, i ja sam jucer kupio w810 i prezadovoljan sam, i osjeti se razlika u ekranima (k750/w800/d750 i w810)...i mene zanima kako zakljucat neke foldere, pa ako se nekom da, nek mi posalje na pm
Veliki minus za izradu w810.Taman nakon što sam pomislio da SE w810 nece skripati, uzevši danas frendov w810 u ruke zakljucujem da je poceo gadno škripati oko navigacijske tipke.Napominjem da prvih tjedan dana nije škripao i da je bio savršeno kompaktan.
evo danas san proda dušu đavlu i potpisa pretplatu s t-mobileon na 1god
razlog je bila ljubav na prvi pogled W810i - za 1700kn
i da moj isto škripi oko navigacijske tipke
evo ja maloprije bio u VIP-u, i bas sam stisako tu navi tipku i nista ne skripi. Mozda je razlika u kvaliteti, jel je u VIP-u 3100 kn i nije zakljucan ni brandiran
U Vipu nije brandiran, ali ima Vodafone soft... Što se tiče te navi-tipke ja sam probao 2 Vip-ova i ništa ne škripi... Mene je baš ugodno iznenadio kvalitetom izrade... Nisam probao ove u T-Mobileu, ali ova 2 iz Vipa su bila odlična...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ni od frenda nije ispocetka škripao.Inace on je kupio u oglasniku nebrandirani(valjda je diler stavio nebrandirani software) ali dolje piše vodafone tako da teorija o razlici u kvaliteti ne drži vodu.U biti, to škripanje i ne smeta toliko kad se navikneš.Ionako 90% mobitela škripi.
Joooj, opet cu ga morati nositi u ZG u EM da mogu stavljati sam novi firmware :( :( :( (da, vjerovatno uzimam u VIP-u jel daju na vise rata :))= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
imaš link s programom?= Citat =:
Izvorno postao dejan08
http://gallery.mobile9.com/f/23259/ moras se registrirat, besplatno......= Citat =:
Izvorno postao mobo
unzipo sam program ali neznam šta dalje, di da ga u mob premjestim, i dali cijeli folder ili samo neki određeni file?
uspio sam ga istalirat, dali se samo fileovi mogu encryptati ili mogu i cijeli folderi?= Citat =:
Izvorno postao mobo
idemo u offtopic :rolleyes:
Jel to prigovor ili poziv? :bunny:
(Sorry, morao sam.)
prigovor :) :king:
nego, ajde vi koji imate W810, mogli bi neki mali review napraviti? :comp:
Prigovor!:evil: :thumbup:
Jao,ima vodafone softwer?Ma neka ici cu u EM da mi stave cisti firmware,bolje to nego ništa,taj mobitel mi je na pameti:licklips:
= Citat =:
Izvorno postao imatic
ja cu se potrudit pa sta bude, uzmite u obzir da je sve subjektivno i da ja nisam vec puno godina ima drugi mob osim se-a...
dakle, ekran je savrsen, vidi se razlika izmedju ovog i ong na w800. meni mi je savrseno organiziran kao i uvijek kod SE-a, posebno walkman izbornik (ne znam kak je na w800). da i ima fora teme (kao i w800) gdje ikone mogu stajat svugdje i svakako. moram napomenut i ono kad si u izborniku i kopas po slicicama ili pises poruke ili nesto petnaesto, slusas muziku, i kad prijedje na novu pjesmu, gore na vrhu ekrana se ispise ime pjesme i izvodjac i vrti se par sekundi kao na spotovima.
Tipkovnica je sasvim ok. Baterija u mene drzi dan i pol uz slusanje glazbe uz do deset sati slusanja glazbe i pisanja poruka i razgovora i igrica dnevno (tek ga dobio pa se izivljavam malo...). kamera je fantasticna za mene, nemam trenutno ovdje kabel da stavim par novih slika, zato evo dvi koje sam slikao kad sam tek dobio mobitel:
http://img351.imageshack.us/my.php?image=slika0tk.jpg
http://img351.imageshack.us/my.php?image=slika27qi.jpg
zvucnici na mobu su jako dobri, po domu me svi pitaju kako je tako glasan, cak se moze nosit i s prijateljevim laptopom (malo starijim, ali opet..). slusalice su vrhunske, bar meni. tako dobro leze u usima...i zvuk je super, ali recimo mojoj prijateljici ispadaju iz usiju, ne bas da ne mogu stajat, ali nisu ucvrscene kao u mene.
izrada je ok. posto ja vidim svaku sitnicu, zasad je jedino sto sam primjetio da se ovaj krug oko kamere, izmedju rupica od zvucnika i loga sony ericssona malo, ali skroz malo mice, tj. diše malo.
za kraj, po meni je izvrstan mob, zamjerki mu zasad nemam, ispunjava sve sto od njega trazim, a vidit cemo ubuduce...
znam da nije bas opsiran review :) , ali sam se potrudio, hahaa, nego imam ja jedno pitanje. kad slusam glazbu, i netko me zove ili dodje poruka, mobitel mi zvoni ali na zvucniku od mobitela, a ja s slusalicama nista ne cujem, doduse znam da me netko zove jer vibrira i prestane glazba, ali zar ne postoji neki nacin da i zvoni u slusalicama melodija?
Evo na zahtjev imatica, jedan mali amaterski review ;)
Telefon W810, revizija software-a R4CK003.
Fokusiracu se na poredjenje sa K750/W800, jer vjerujem da to sve interesuje.
Kao prvo ekran, dosta je kvalitetniji, boje su zivlje i ljepse, a i malo je veci u odnosu na 750/800.Kada se direktno uporede razlika je ocigledna i vidljiva, gdje prikaz kod 810 briljira.
Trajanje baterije je , cini mi se ipak nesto krace nego kod mog bivseg W800, ali ne toliko, vjerovatno posljedica boljeg ekrana.
Brzina kretanja kroz meni i sama struktura identicna u poredjenju sa W800, s tim da na W810 ima nekih novih opcija, a izdvojicu mozda najzanimljiviju, a to je da update software-a se moze vrsiti preko telefona direktno.
Navigacijska tipka je dobro izvedena, i jeste, malo skripi na pocetku, ali vec nakon 7-10 dana prestane, cim se malo razradi ;).Ostala izrada kucista je besprijekorna, tipke su odlicne i sam telefon super lezi u ruci.
Kao sto vec znate, interna memorija je sada 20 MB, medjutim ima jedna pojedinost, za koju nisam siguran da sljaka na 750/w800, a to je da se aplikacije i igre sada mogu instalirati na memory stick i odatle pokretati.Cini mi se da to nije moglo kod 750/800, ako grijesim ispravite me.Sve u svemu, znaci da memorija nije problem.
Podrzane su i flash teme, koje cool izgledaju, ali da bi uzivali u njima, telefon ne smije biti brandovan.
Kamera je ostala ista kao i kod 750/w800, ali cini mi se da slika za nijansu (vrlo vrlo malu, ja sam picajzla) losije od 750/w800, ali to ce naredni firmware-i sto posto ispraviti.
Zvuk preko slusalica je odlican, kao i inace kod W serije mobitela, preko eksternog zvucnika takodje je isti kao i kod W800, iako neki tvrde da je malo bolji zvuk, ja nisam primjetio razliku.
Kada telefon spojite sa PC-em, preko usb-a, ponudi vam se opcija transfera file-ova ili normalni rad.Ako izaberete transfer telefon vam iscita i karticu i internu memoriju telefona, tako da dok ste u tom modu, nedostupni ste.Ako izaberete drugu opciju telefon vam normalno radi kao da je na punjacu samo, i ne mozete pristupiti memoriji, mc ili internoj.Zgodno, jer kod 750/w800 da bi pristupili internoj memoriji morali ste korisiti neki od programa (phone manager i sl.) sada se pristupa direktno.
Kada udjete u menu sa slikama, melodijama, temama, imate nove tri kartice da birate u gornjem dijelu, da li samo da vam cita file-ove sa MC, ili interne memorije ili sve.Tog nije bilo kod 750/800, a zgodna je stvarcica.
Sam izgled telefona je fenomenalan, i po meni mnogo bolji nego kod 750/800.Crno narandzasta kombinacije je odlicna!!!
Samo da napomenem da za mjesec i nesto dana, otkad imam ovaj telefon, nisam imao ni najmanji problem :)
Vjerovatno ima jos stvari za spomenuti, ali nemam vise inspiraciju ;), pa ako vas sta konkretno interesuje, pitajte.
P.S.
Hehehe, sad vidim da je i cvita prije mene napisao review, hajde neka bude ovo mala nadopuna.
ipak si ti to malo duze, ali sve skupa moze proci, je li u tebe isto ovako kad te netko zove ne cujes na slusalice...= Citat =:
Izvorno postao woody
Vi koji imate w810... Pitanje...
Ja kad stavim kraticu na jojstick da mi za dole ide u imenik.. sve to radi bez beda.. Al kad ugasim mob... kratica se mijenja u staro tj. u alarm... i tako svaki put..
Jel se 100 % nemogu stavit flash teme na brendiran mob, jer ja imam od t-mobile-a pa... ?
Damn'.. :)
decki, svaka cast na review-ovima :thumbup: :thumbup:
ja cim ga kupim, isto pravim jedan mali, ali vidim da ste vi uglavnom vec sve rekli :thumbup:
nego, danas me malo izivcirao T-mobile. Nazovem SZK i pitam jel ima W810 u PZ i kazu da nemaju. Kad ce stici, ne znaju. Pitam gdje ima, kaze neka 2 grada i Osijek. Pitam ja, jel moze nekako da se jedan iz OS dostavi u PZ, jel bi ga bas htio uzeti. Na to lik odgovori da to nije moguce i da odem u OS ili ga nabavim na neki drugi nacin??? Ne znam kako im nije u cilju prodati vise telefona, a njima nije problem jednog dostaviti u PZ. A i bila je situacija kad sam prije dok sam htio kupiti N6680, jos sam malo razmisljao, i onda odlucio kupiti isto kod njih, dodjem tamo i kaze da nema vise, povukli za OS, tamo je trebalo. Ako im je to stvarno problem dostaviti jedan mob iz os, a placam u kesu za 2500 kn, onda stvarno. Bolje cu otici u VIP i uzeti nekodirani i nebrandirani.
@cvita, isto je i kod mene, a tako mi je bilo i na W800.Na K700 mi je koliko se sjecam zvonio u slusalicama i to default zvono, pa ti se fino uzivis u pjesmu kad ono tttutt-ttuutut-tttututu i to jako glasno, bas te presjece :), tako da mi ovo vise odgovara.
@CrAsH, koja ti je verzija software-a, koliko znam taj bug je ispravljen na R4Ck003 i novijim verzijama, na starim se znalo to desavati....tako da ti je spas jedino nadogradnja software-a.Sto se tice flash tema, u najvecem broju slucajeva nece raditi na brandovanim telefonima.Probaj, pa vidi rade li kod tebe, postavi Emerge, Orbit ili Equilaizer, pa ako se ne promijeni kompletni glavni menu (i ikone i nacin prikaza istih, a ne samo pozadinske slike), ne mozes koristiti flash teme i vrijeme je za debrandovanje (sto i nebi bilo lose, pa jos stavis i najnoviji software i rijesis problem s kraticama...jednim udarcem dvije muhe ;))
Pozdrav svima! Planiram uzeti w810i u t-mobilu i zanima me kolko kosta debrandiranje i stavljanja najnovijeg software-a u EM-u?! Jel vidim da su neki to tamo riješili! I jos jedno pitanje dali cu onda sam moci upgrejdat software na sony ericssonovoj stranici? Hvala!
evo jedna slikana sa w810i
http://img49.imageshack.us/my.php?image=car7ua.jpg
evo još jedne
http://img130.imageshack.us/my.php?i...sc025938pw.jpg
http://img130.imageshack.us/my.php?i...sc028892cg.jpg
Mislim da ako ti je pod garancijom da će ti u EM-u besplatno software staviti. Tako sam bar ja čuo od ovoga u trgovini jednoj. A ako imaš čisti software onda ćeš ga moći upgradeati onim alatom sa SonyEricssonove stranice.= Citat =:
Izvorno postao igiskor
E to me zanimalo! Hvala puno sutra idem kupit!
e da i jos jedna stvar koja je meni zanimljiva, napisao samu review-u svom da mi prijateljici nisu bas stajale slusalice, ali sam danas skontao da u paketu dobijes dva para gumica (nastavaka za slusalice), jedne vece i manje od onih koje dobijes na njima, tako da svima odgovaraju, uopce nisam gledao do danas u kutiju sta sve ima...hahaahaa
Pa naravno da dobiješ. Zapravo dobiješ sveukupno tri para (barem sam ja sa W900 dobio). Tako da moraju svima odgovarati. ;)= Citat =:
Izvorno postao cvita
de mi recite kako se formira baterija prvi puta, ne sjecam se vise kako sam radio na K750
Ja to ovako: najcesce kad dobijes novu bateriju nije potpuno prazna, pa onda upalim mob i cackam malo po njemu dok ne krepa baterija. Onda je ostavim preko noci da se napuni, pa onda opet cekam dok se potpuno ne isprazni, i to ponovim prva 2-3 puta.
Prva dva-tri puta ju do kraja isprazni. Po mogućnosti dok se mob ne ugasi. Zatim puni 12h (preko noći). I to je to, poslije ti je prepuštena na milost i nemilost glede punjenja i dopunjavanja.= Citat =:
Izvorno postao imatic
@woody..
Jel ga moguće kako debrandirat od kuće s računalom ili moram nosit u Zg.. ?
I to apdejtanje.. imam 56k modem , pa neznam koliko bi trajalo to preko neta i kako to ide.. tako da...
evo uzeo sam w810i i zadovoljan sam :) Samo me zanima kad mobitel nije na necujnom jel se moze kako iskljuciti zvuk okidaca kod slikanja???
moze. Drzis # (ljestve) par sekundi, ukljucis kameru pa onda slikas. drugacije ne moze
Preko neta se moze debrandovati putem davincija, ali nazalost mora se kupiti credit koji se placa putem pay pal-a, i to nas isklucuje iz opcije odmah.= Citat =:
Izvorno postao CrAsH...
Znaci za debrandovanje, moras u servis.
Update preko neta se moze izvesti bez problema.Otprilike, prvo skines SE updateservice software sa SE stranice, instaliras ga, pokrenes, i on ce tada skinuti nekih nadogradnji vjerojatno (otprilike 2-3 MB) i onda ce, ako ti bude dozvolio brand, te pitati za upgrade, pritisnes da hoces i tada ti se skida oko 12-15 MB na HD (ne direktno u telefon, tako ako pukne konekcija nema zime).Kada se skine na HD onda ti se tek ubacuje u mob.
Prilikom nadogradnje baterija ti mora biti puna.U svakom slucaju citaj instrukcije koje budes dobijao na ekranu, a imas i ovdje dosta napisano o tome i sretno.
Evo i imatic ima T-mobile brandiran i nadogradio je mob bez problema tako da ces vjerojatno i ti.
@ imatic, cestitam na novom telefonu :beer: i neka ti dugo sluzi :thumbup:
@woody nadam se da hoce :)
Kako vi prebacujete fileove (mp3) na mob? sa obicnim windows explorerom ili sa Disc2Phone-om?
Sa Disc2Phone. Staviš mob u File Transfer mod i prebacuješ sa Disc2Phone. Taj program je odličan jer imaš odmah i konverter za bitrate (ja sve stavim na 128kbps) i još ti on sortira u foldere po izvođačima i tako. Osim toga u tom programu onda nemaš brige da će ti se pjesme duplirati dok ih ovako možeš slučajno prebaciti dvaput... Ja sam dosad isključivo sa Disc2Phone prebacivao, sviđa mi se taj program. :) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
OK; thx ;) a teme, melodije, slike...?= Citat =:
Ostalo sve ideš u Phone Mode i onda sa SE File Explorerom stavljaš na mob. Ako nešto treba instalirati poput Java igrica npr. onda samo pomoću tog SE File Explorera prebaciš u root mobitela i instalacija sama počne na mobitelu. Mislim da to vrijedi i za teme. Ostalo sve prebacuješ preko tog SE File Explorera. Napominjem u Phone modu. File Transfer mod je kada koristiš Disc2Phone, tj. za MP3-ce ili za korištenje moba kao USB disk kroz My Computer.= Citat =:
Izvorno postao imatic
E super, to me zanimalo. :) Prije sam na K750 sve prebacivao preko Win Explorera, al sad cu koristiti PC Suite= Citat =:
kontam da je ovo tema o w810 , pa da onda pitam , u cem je hardverska razlika izmedu njega i w600 ?
w600 dodje oko 1200 u oglasniku a w810 2000
w810 mi je ljepsi i naravmo ima tih 256 mb vise ..
ajd , objektivno samo :evil:
1. Kakva je kvaliteta zvonjave mp3 datoteka? (ista kao kod W800?)-znaći slabija? jer dok te zove netko i w800 zvoni u mp3 datoteci onda je slaba kvaliteta zvuka zvonjave i loše se ćuje...pišti....(ALI nije to tak velik problem-samo pitam jer me zanima)
2.Dal ima jak zvučnik za slušanje glazbe? (jer w800 ima slab "razglas" ali jako veliku kvalitetu zvuka,dok W550 ima nevjerojatno jak zvučnik za reprodukciju zvučnog zapisa ali slabiju kvalitetu)
3. Dal ima onu opciju ko predhodnici dok se dopisuješ s nekim preko SMS poruka,pa kreneš slati i ne trebaš ići u imenik nego ti piše tamo prije imenika ime i broj osobe kojoj si slao poruku.....tak da netrebaš svaki put ići u imenik tražit broj i osobu.?
4. Kopiranje videa,mp3 datoteka i igara je moguće sve preko bluetootha? bez drugih komplikacija i gluposti (kakve ima SAMSUNG D600 komplikacije i gluposti) isto kao i kod prethodnika w800 i K750?
5. Od kojeg modela telefona odgovaraju teme? (pašu od w800?)
TO bi bilo to za sad.....
ako me bude još šta zanimalo budem pitao.... zato jer si mislil kupiti W810 ali me zanimaju još te neke sitnice...
Ajd što sad znam sigurno, da ne bih nešto bubnuo ću ti odgovoriti:= Citat =:
Izvorno postao Kera
1. To ti evo ne bih znao točno reći, nisam ga imao prilike baš detaljno slušati, ali sigurno zadovoljava zvuk, a možda ima i napretka u odnosu na W800...
2. Isti odgovor kao i na br. 1.
3. Pa to SE odavno ima koliko ja znam, ostanu ti zadnji korišteni brojevi tj. imena izlistani... To sigurno nisu nekim čudom izbacili tako da ima.
4. Naravno, sve je moguće preko BT-a što se prebacivanja tiče... Naravno za flashanje ti treba kabel, ali prebacivanje ide preko BT-a... U modu za sinkronizaciju naravno. Ako želiš File Transfer mode, a to će ti trebati za Disc2Phone... E onda ti treba kabel...
5. Pretpostavljam da pašu više manje od svih SE-a iste rezolucije, a u slučaju da ne pašu možeš downloadati onaj SE Themes Creator pa spremiti u odgovarajućem formatu. Ima raznih verzija tema tako da možda ima nekih nekompatibilnosti... Uglavnom imaš dosta tema za njega na netu, a i kažem, da se to riješiti uglavnom...
= Citat =:
Izvorno postao Kera
1.to prvo ti nema veze sa slabije ili jače,sve ti je stvar u firmwareu!
2.isto veza sa firmwerom.
3.Da to ima.
4.da,preko bluetoothai irde.
5.od cijele x750 serije pa do w800,x700 serije a druge ne pašu!
Teme u nacelu 100% pasu jedino od w550 i w600.
K750, W800 se moraju u nekim slucajevima prilagoditi.
OK......
sad mi još niste odgovorili:
Kakva je kvaliteta zvuka mp3 zvonjave? dal je ista ko i kod W800?(tj. slaba- kao da mp3 ima bitrate od 96kb/sec ili čak još manje... A NEMA!!!)
ALI DOK SLUŠAŠ PREKO MEDIA PLAYERA TU ISTU MP3 DATOTEKU (od 128 ili više kb/sec) onda je zvuk prekrasan...
NE KUŽIM ČEMU TO????????????čemu mobitel smanji tu kvalitetu zvuka kod mp3 javljanja dolaznog poziva.... DA ne uništi zvučnik ako je jako pojačano?!?!?
Hvala......
PITANJE: dal W810 isto tako smanji kvalitetu zvuka zvonjave mp3 datoteke????
Pa nije mi jasno zašto bi mob opterečivao zvučnik za zvonjavu... Zar ti odslušaš cijelu pjesmu prije nego se javiš? :p
Zvuk iz Walkmana vjerojatno bude bolji jer je predviđen za slušanje preko slušalica koje daju kudikamo kvalitetniji zvuk od zvučnika pa su zato i output zvuka sredili tako da ti može ponuditi kvalitetu koju slušalice omogućuju...
A za zvuk zvona vjerojatno ne koriste isti taj Walkman soft već neki sistemski koji je naravno lošiji od Walkmana... I na kompu ti kvaliteta zvuka varira od playera s kojim puštaš pjesmu... Evo, ne znam da li W810 isto to radi sa MP3cama, ali ako im je to dosad bila praksa ne vidim zašto bi mijenjali, iako me ne bi čudilo ni da su poboljšali to...
Ali evo, ako netko od vlasnika W810 zna točno događa li se to, bolje će ti reći iz iskustva...
Uglavnom ne vidim nikakav problem u tome, ionako ti to svira samo par sekundi dok se ne javiš...
Gle,mene to zanima i mene to malo smeta kod takvih telefona koju su napravljeni za GLAZBU!!
Sve na njima je u stilu WALKMANA iliti mp3 glazbe i kvaliteta zvuka a onda imaju takav nisko kvalitetan zvuk kod mp3 zvonjave!
A npr. K700 ne snižava kvalitetu zvuka mp3 zvonjave a NOVIJI telefoni kao W800 znižavaju kvalitetu zuka mp3 zvonjave..... To mi je malo neshvatljivo....
A imao sam i K700 i W800... i nema boljih telefona od SonyEriccsona(po meni) ali ima još tu neke sitnice kao što je ta koja me smeta kod tih telefona...A sad imam D600 i jedva čekam da se vratim natrag na SonyEriccson telefon...jer ovo je koma. Pa mislim uzeti W810i i sad me par pitanja u vezi njega zanimaju...
poozz
Ne znam, netko od vlasnika W810-tki će ti najbolje reći, ali ja ću ako ulovim vremena pogledati u ovoj jednoj trgovini... Ako ga imaju, ako ne, ništa ti ne mogu garantirati... Tamo mogu mob pogledati na miru... U Vipu baš nema smisla isprobavati glasnoću zvona. ;D= Citat =:
Izvorno postao Kera
Hvala ti....
A ako ima netko W810i, molim ga nek mi odgovori na to pitanje....u vezi kvalitete zvuka mp3 zvonjave
Znam da nije mjerilo, ali sad si me potakao da isprobam tu stvar sa svojim W900... Naime zvuk je doista lošiji... Upravo ovo što si rekao, kao da je na 96 ili čak 64 kbps. Lošiji je u svakom pogledu i što više pojačaš zvuk zvona to se više čuje... Dok je u Walkman softu zvuk relativno "mekan", bassovi se odlično čuju i osjetno je kvalitetniji.= Citat =:
Izvorno postao Kera
Kao zvuk zvona je malo preoštar, sa preizraženim visokim frekvencijama, dok bassa kao da ni nema.... U svakom slučaju razlike ima i zvuk zvona nije uopće toliko kvalitetan kao onaj zvuk iz Walkmana... Da li ovo isto vrijedi za W810 ne mogu reći jer su oni ipak različiti no ipak eto jedna stvar, primjetna kad se obrati pažnju na to...
Ovo sve vjerojatno proizlazi iz onoga što sam ja rekao... Drugi player, drugi zvuk... Dok je Walkman aplikacija za puštanje pjesama, MP3-ca, ovaj "player" koji pušta zvuk zvona je vjerojatno slabiji, rađen da ne opterećuje telefon u standbyu itd.
= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
http://img214.imageshack.us/img214/9275/clialn6.gif
= Citat =:
Hvala ti šta si uzeo malo vremena i isprobao to sa svojim telefonom...I potvrdio sve što sam ja pričao prije.... I još sad mi nije jasno kako Walkman serija si dopušta takvo izobličenje zvuka...Stvarno mi nije jasno za telefon koji je rađen za zvuk...
I sad još uvijek molim nekog vlasnika W810 da potvrdi ili NE potvrdi ovo što smo DJ DeVelox i ja komentirali... Da li je ista stvar sa W810????
ja imam w810i i recimo u usporedbi sa e1000 mi je kvaliteta zvona puno puno bolja. koristim istu melodiju sad ko i na e1000 i skroz drugacije zvuci. kvalitetnije. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Kera
Evo što sam ja danas pitao ovoga iz trgovine... Nažalost nije imao W810 pa nisam mogao probati... :-/ No on mi je rekao... A i ja mogu potvrditi da je to jer taj "player" koji pušta zvono nema equalizer... Tako da bez toga dobiješ taj loš, neuravnotežen zvuk. Znači u biti to je malo proširenje one moje teorije da drukčiji player drukčije pušta... Dok je u Walkman softu zvuk lijepo sređen sa EQ-em u zvonu toga nema, stoga se čuje ta razlika... Vjerojatno K700 nije ni imao puno kvalitetniji player od zvona pa razliku nisi tako lako zamjetio, ali sada kada su popravili zvuk sa Walkmanom, čuje se taj kiks kod zvuka zvona...= Citat =:
Izvorno postao Kera
Uglavnom uvjerenja sam da W810 nije ništa bolji po tom pitanju, ali napominjem da ga nisam isprobao pa ne mogu ništa tvrditi... Ono gore je teorija, ali teorija koja ima smisla i recimo da je dokazana na mobitelima koje sam ja probao... Opet ostaje taj famozni W810. ;D
Kera, od kud si ti?
Sto se tice kvalitete zvona vs. "walkman" kvalitete... Nisu to nikakva dva playera (nema smisla ugradjivati dva), to je sve isti player. Razlika je samo u postavkama za dva razlicita koristenja. Pogledajte ovaj post, pri kraju se spominje kako se mogu promijeniti te postavke. (Tema je o W800i, ali mislim da je ista stvar u pitanju.)
Inace, imam K700i, i subjektivno mi se cini da on ne smanjuje kvalitetu MP3 ringtonova. Pretpostavljam da zato sto nema odvojene postavke za ringtone i za normalno sviranje.
Dobro nisam doslovno mislio 2 playera... Krivo sam se izrazio... Mislio sam kao primjer 2 playera na kompu recimo... Svatko sa svojim postavkama drukčije svira... My bad, malo se krivo izrazih.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
A upravo na to sam i mislio, drukčije postavke za ringtone i Walkman...
A to što kažeš za K700i si u pravu, to je i Kera rekao da K700i nema neku razliku između ringtonea i playera... Vjerojatno jer koristi iste postavke... U Walkmanima su pretpostavljam unaprijedili Walkman postavke, a ostavili stare za ringtone i time su malo zeznuli stvar. :p
Ja sam iz Varaždina.....Zašto??
Ravilov hvala na postu....i o onim trikovim za poboljšanje zvuka mp3 ringtona...
Jel to radi?? jel je netko to isprobao već??? taj "tuning" zvuka mobitela??
Namjeravam narednih dana kupit SE W810i u T-mobileu, al samo da naglasim da ga ne kupujem u nikakvom paketu nego kao zasebni uređaj jer u T-mobileu košta 2500kn, a u svim ostalim dućanima je skuplji...
Sad me zanima da li taj mobitel ima Hrvatski meni?
Drugo šta me zanima ako ja njega kupim u T-mobileu kao zasebni uređaj da li on ima onaj t-mobile softwer ili kako vi kažete brandiran? Meni bi bilo logično da nije brandiran...
thnx...
Još jedno pitanje........:
Kojom bojom svijetli tipkovnica=???
ja sam isto kupio tako, samo uredaj. Ima HR meni. Uredaj je zakljucan na ostale mreze, a sto se tice brandiran, desna tipka ide na t-tones, imas uvodnu i zadnju animaciju t-mobile i jos par ikona (shortcutova) prema t-zones u nekim folderima (zvuk, slike....)= Citat =:
Izvorno postao Kichmar
narancastom= Citat =:
Izvorno postao Kera
= Citat =:
Izvorno postao imatic
Stari mi ima ta t-mobile sranja na svom SE T630 i to mi je totalno bezveze... jel se može to kako maknuti, kod nekog servisera da se ima( neki su pisali da se kod EM-a to može napravit ako se ne varam???????????) onaj default softver od SE-a...?
mozes, ali onda gubis garanciju (ako kod servisera nekog napravis) a sto se tice EM, ne znam, ako budu dobre volje mozda ti naprave :)= Citat =:
Izvorno postao Kichmar
U EM-u naplaćuju, ali onda ti valjda ostaje garancija... Valjda jer su oni to napravili pa ti na to daju garanciju ili šta ja znam... Uglavnom tako nešto. :p= Citat =:
Izvorno postao imatic
Hvala....
Pitanje nije za ovaj topic...ALI pošto ne mogu pisati 480 sati u OGLASNIK nemam kamo drugam nego ovdje da pišem i pitam.....
A zna netko možda gdje bi se mogli nabaviti ovu stolni zvučnici?? (to su oni koji dolaze sa K750 u VIP paketu ako uzmete pretplatu....)...
Ja bi ih htio nabaviti za svoj W810....koji dolazi sutra....
Ima netko možda rabljene??? a da ih ne treba... kupujem
http://img138.imageshack.us/img138/2...b640vt5xh4.jpg
Daj mi KERA reci gdje si ti kupio taj mob, jer ja isto živim u bilizini Varaždina a u T-centru su mi rekli da nemaju pojma kad bi ga trebali dobiti, a isto je sa svim njihovim prodajnim mjestima... a meni je hitno pošto sam prije par dana izgubio mobitel...= Citat =:
Izvorno postao Kera
Pošalji mi PM i javit ću ti sve.... Odakle si?