Kao sto naslov govori zna li neko gdje mogu skinut edin novi album
Stig'o ćumur
Hvala
Printable View
Kao sto naslov govori zna li neko gdje mogu skinut edin novi album
Stig'o ćumur
Hvala
:retard:
tip je seljak
s naglaskom na "se"
E ne znam kakav mu je ovaj 3. album meni se svidio njegov 1. , a 2. mi nije nesto.
A neki kazu da mu je ovaj do sad najbolji.
E ne znam kakav mu je ovaj 3. album meni se svidio njegov 1. , a 2. mi nije nesto.
A neki kazu da mu je ovaj do sad najbolji.
Hm evo povlačim link jer nisam siguran jeli postavljanje istog u skladu s pravilima foruma. imaš pm
Citiram sms poruku na Vip DJ:
Slusajte RHCP jer sve ostalo je smece.
uz to i G-unit!;D
evo link
ma dok ga preslušaš par puta i dok legne... ;D mada je meni bolji drugi, al ni ovaj nije lošCode:http://rapidshare.de/files/17388300/2006_Stigo_Cumur.rar.html
pa bolje slušat njega nego narodnjake= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
zasto?
jel on ima kvalitetnije pjesme od narodnjaka?
mislim da su tu negdje
Aha... "razbit ću čaše, prerezat ću žile" naspram tekstova koji se bave trenutnom problematikom zadrtog, lopovskog i primitivnog nam društva... Nije ti baš usporedba...
Edo Maajka, TBF, Hladno Pivo, to je moj ukus :)
Za takve je napravio pjesmu baš na ovom albumu pod rednim brojem= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
12. Moš´ me pljuvat
pa je poslušaj!
EDO MAhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_120.gifAJKA
http://smileys.smileycentral.com/cat/990.gifRESPECT= Citat =:
Izvorno postao gog
Vuki
Datum registracije: Jan 2005
Telefon: N6600+32MB+256MB
Operater: Simpatičan
Dob: 30
:-/
dob 30 jel... napravio je on tu pjesmu zbog zarade,a ne zbog neceg drugog..
da ne pricam da je isti taj bosanac reko kak cijeni do narodnjaka Halida Bešlića
:)
sta sad znaci neki valjaju neki ne?
ma joj daj ajde
I kaj onda ako je to rekao? Mislim, ja ne slušam inače Maajku, ali da ću ga trpat u isti koš sa folkom...
Ljubavi daj oladi malo, a mogli bi i ostali
Svatko ima svoj ukus tak recimo u mom razredu u kojem nas ima 36
30 ljudi sluša narodnjake ,a nas 6 najviše rock a pred ostalim ne zaklapamo oči
ljudi treba slušat sve
Peace
Neka svatko sluša što mu paše, no meni muzika "pokaži da imaš herca, kupi mi bundu od nerca" i muzika koja na pomalo ironičan naćin ismijava sve gadosti s koje nas okružuju i s kojima smo primorani svaki dan živjeti (dio nas nažalost ili možda bolje reći na sreću o tim stvarima i razmišlja, te razbija glavu) meni nisu isto...
... mi smo prikaze bom bom :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao gog
eto, gog je sve fino složio crno na bijelo, mislio sam se ne miješat, al nisam mogao izdržat, kao prvo @Ljubav, apsolutno nemaš pravo vrijeđat nikoga, ajde iznesi svoje intelektuano mišljene i pokaži zašto je edo seljak, ak ne slušaš njega il općenito tu vrstu glazbe, to je tvoj problem, a to što si rekao Vukiju da je napravio tu pjesmu iz zarade, pa cijeli album je napravljen da se proda, to mu je posao, profesija, naravno da tim načinom zarađuje, kao i svi glazbenici na ovom svijetu.... al on u toj pjesmi, kao i u svim ostalima ima tematiku, ima smisao, ima čar, ima draž.... svaka njegova pjesma ima svoju osobnost, i govori o nečemu, dal o nekom događaju, nekoj osobi, problemu, bilo čemu.... on svojim radom(pjevanjem i pisanjem pjesama) zarađuje, kao i ja svojim poslom, i ja ga tim poštujem.... al se ne prodaje svima kao neki... edo je lik..... i radi svoj posao izvrsno.
poslušaj OVO pa mi reci ko je seljak.....
lol
to nije pjesma , to ti je valjda jasno , nego su to izrezani djelovi vise pjesama.
Meni je smjesno kak on veli da ne podnosi narodnjake ali obozava Bešlića koji je onak jedan od zacetnika narodne muzike uopce .. sad je to preraslo u turbofolk --) mjenjaju se vremena , publika zahtjeva brze pjesme , mislim da to nije nis lose.
a ko je taj Edo majka da odreduje kaj je dobro a kaj nije?to je ono kaj ocu rec ..
po meni on je seljak iz jednog drugog razloga , ali mislim da je to protivno pravila da sad idem spominjat :rolleyes:
ma dobro EOD od mene sto se ovog tice , neda mi se svadat.
točno, to su dijelovi tih krasnih pjesama, baš kako @gog kaže, zato sam i stavio taj dio di ima par primjera tih pjesama, a halid bešlić se nikako ne može mjerit sa cecom, darom bubamarom, i sličnim likovima; halid bešlić je jugonostalgičar, i on pjeva izvorne narodne pjesme koje svaka država ima, a ovaj "novokomponovani" turbofolk sa "latino divama" je nešto sasvim drugo.... edo je jednom prilikom izjavio da mu je halid glazbeni uzor.... kao i mnogim ljudima preko 30-e...... a ovi "neki novi klinci".... su sasvim druga priča.....
Ja nemam ništa protiv narodnjaka, dapače mogu se s njima i dobro zabaviti, ali se uglavnom sprdam s njima, što zbog nekih tekstova, što zbog ekipa kakva se okuplja po narodnjačkim klubovima...
Halid Bešlić i ono što ja tu i tamo čujem imaju veze koliko i RHCP sa 50 centom...
jel možeš samo pojasnit što si s ovim htio naglasit:
"Halid Bešlić i ono što ja tu i tamo čujem imaju veze koliko i RHCP sa 50 centom..."
ma kao da su danasnji narodnjaci i ono sto je H Beslic radio dvije razlicite price
a to sam ja probo objasnit ovdje
al nekak nisam shvacen :-/= Citat =:
Meni je smjesno kak on veli da ne podnosi narodnjake ali obozava Bešlića koji je onak jedan od zacetnika narodne muzike uopce .. sad je to preraslo u turbofolk --) mjenjaju se vremena , publika zahtjeva brze pjesme , mislim da to nije nis lose.
Jako dobro si shvačen ljubavi= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Edo negdje spominje dilemu= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
"Biti građanin il´ biti seljak"
Ali ti to nebi znao jer ga ne slušaš!
Ljude kao što je Edo treba slušati a ne sam čuti!(dali razumiješ šta s tim želim reći?)
To je nešto loše ili .....= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Ej,ej,ej nisam ja ovu temu stavio da se svadate i je***te majku jedan drugom, neg sam samo htio saznat link, JER ZELIM CUT KAKAV JE DA BI TEK ONDA OCJENIO JEL DOBAR IL LOS, IL JEL SELJO IL GRADANIN, a ne onako napamet kao sto je to uradio ljubav.
A svadate se bezze, mislim svak ima svoj ukus i sad nije neko glup sto nema ukus ko ti-ljubavi