ajde recite
Printable View
ajde recite
Nijednom. I nemam namjeru, svi ga (moji) imaju i lagan je za pamtit (iako ti i nije prevažno), ma jednostavno, VOLIM GA.
Samo sam jedno kratko vrijeme imao uz to i simpu koju sam, nakon što sam ispraznio račun, bacio jer mi je bila očajna (ono vrijeme kad nisi mogo poslat poruku i kad je služba za k. radila do nekih 8 navečer ;D )...
Jednom, i to onda kada sam s NMt prelazio na GSM. Nisam baš nešto vezan sa svojim brojem i ako bi trebalo promijenio bih ga bez problema.
A bi li ga mijenjali samo zato jer je kompliciran?Ja sam mijenjo 2 puta i uvijek isto sranje......A jel si vi možete izabrati u vip centru broj?E ja nisam mogao
kolko ja znam ako ides na pretplatu onda mozes izabrati, a ako prepaid onda mozes izabrat iz par brojeva koje oni imaju
ja nikad nisam mjenjo, moj broj imaju svi tak da mi je jako vazno da ga nemjenjam
Imao sam jedan broj pa sam ga prodao (odmah nakod 2 mjeseca) i sada vec dosta (cca 4 godine) imam 0915353356 :D
ocemo sad svi dati brojeve na forum? :D
bez bed:D Nece nas valjda HT pocet spamat ;)
Ajd dajte svi brojeve
Ne brinem ja da me HT spama, već forumaši...;D
hehe...ma nece...svi smo mi ovdje dobri i nitko od nas nema SMS bomber ;)
Dosta sam mijenjala brojeve ovaj koji sada imam mi je negdje peti ili šesti jer sam se prebacivala iz vipa na cronet i iz croneta na simpu i jednom jer me netko stalno zezao gnjavio zvanjem sa sakrivenog broja pa sam promijenila broj. Ovaj ne mislim mijenjati.
Ovo mi je prvi broj 091 i imam ga tri godine,te ga nenamjeravam mijenjat.
ja nijednom
evo mmoj broj je 091-534-179x
daj cijeli broj... :D
@coma:
Ni valjda da se bojis?Napisi cijeli,bez ijednog X-a. :cool:
gle podjelite se vas 10 i nek mi svako posalje jedan broj imate samo 10 mogucnosti :D
Mijenjal sam broj dva puta, kad sam s pretplate (vip,cronet) prelazil na prepaid (vipme,simpa).
Brojeve je bolje izmijeniti na privat, jer ovako su previše izloženi.
trebamo napraviti dio foruma u koji mogu ici samo aktivni clanovi, kao sto ima dio samo za moderatore, neznam dal zappan to moze napraviti
jel zadnja znamenka 4?
Zašto to u ovoj temi?= Citat =:
Poslao: coma_zgb
trebamo napraviti dio foruma u koji mogu ici samo aktivni clanovi, kao sto ima dio samo za moderatore, neznam dal zappan to moze napraviti
Kome god treba moj broj može ga dobit preko prive-a.
ma cimalica ljudi, nisam dao svoj broj(iako je nepotpun)
Ja sam "moro" dva put mjenjat broj: 1. kad sam ženi uzimo mob (dobila je moj) i 2. kad sam prelazio s pušneta na Vip. I ovaj broj s vipa je super i nemam ga namjeru nikad više mjenjat (nikad ne reci nikad:) ).
Isto vrijedi i za mene... ;)= Citat =:
Poslao: miško
Kome god treba moj broj može ga dobit preko prive-a.
Vidi gore
isto tako
Jednom... kad sam za VIPme prelazio na VIP multismart.
mjenjao sam ga nekih desetak puta, a sada imam vip i simpu
ja sam imao simpu, pa sam uzeo cronet pretplatu na kojoj sam imao super broj 098 311 234, onda sam se vratio na tu istu simpu nako kojih godinu i pol. onda sam uz simpu uzeo i vip.me, pa sam promijenio broj i uzeo vpn broj. Sada imam tu prvu simpu i vpn :)
Al ja ne kuzim koji je gust mijenjat broj.Imas jedan i gotovo.
Pa normalno da nije gust, ali sam bio primoran...
Pa objasni zasto.
Pa vise manje ti pise gore. Imao sam priliku uzeti cronet active pretplatu po povoljnijim uvijetima pa sam morao uzeti novi broj. Kada sam se skinuo s pretplate broj dakako nisam mogao zadrzati.
Onda sam kupio vip.me karticu uz tu simpu, kada sam uzimao vpn morao sam isto uzeti novi broj.
ja nemam potrebu za tim.To=bezvez
ha?