Sto mislite koji mobitel najbolje slika? Nije vazan prikaz na ekranu vec kvaliteta slika kada se recimo prebace na komp. Mozete dodat i slikicu kao primjer (dokaz) :D
Printable View
Sto mislite koji mobitel najbolje slika? Nije vazan prikaz na ekranu vec kvaliteta slika kada se recimo prebace na komp. Mozete dodat i slikicu kao primjer (dokaz) :D
Po meni SE T610
ma bravo, pa covjece jesi ti vidio slike od t610, LOŠE su, one su samo za na mobitelu, ne za komp!!= Citat =:
Poslao: ERISCSSON
Po meni SE T610
ovako najbolje sliku sa na siemensu, i na mca25(t68i) bolje kvaliteta je na siemensu(imas i blic), ali imas vise mogucnosti na t68
@ERICSSON
:lol:
Valjaju samo kad se slika izbliza (za komp), ali na mobu su dobre
Slažem se s comom!
pa naravno drugo nisam ni ocekivao! :-)
Jel zna netko kakve su slike na Panasonicu GD87 kad se prebace na komp (mail) jer ja još nisam slikala.
pa dosta su lose moram te razocarati!
Kaj jako? Jel ima gdje za vidjeti kakve su?
Ma @coma,uvijek u pravu.Samo tako nastavi.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma bravo, pa covjece jesi ti vidio slike od t610, LOŠE su, one su samo za na mobitelu, ne za komp!!
ovako najbolje sliku sa na siemensu, i na mca25(t68i) bolje kvaliteta je na siemensu(imas i blic), ali imas vise mogucnosti na t68
Siemensi-nema boljih!!!A jos kad dojde SX1?!
HUH!!!:D
@fanica
pa na netu...imas google :D?
Odi na www.mobile-review.com
@fanica.. imaš tu: http://www.inet.hr/~tcapan/gd87/
mislio sam da ce slike biti i gore... za mob su odlicne... :)
pa ali ta optika, mislim za mob nemoraju staviti puno pixela ali neka barem stave solidnu optiku(IQP500 i MCA25)!
eh, da.... samo da napomenem da na suncu (lijepom vremenu) ima još kvalitetnije slike od ovih što su na netu (samo što su mi ljudi koje sam slikao su zabranili da im stavljam slike na net.), u zatvorenom sa umjetnim osvjetljenjem je malo žućkasta fotka, ali ako ima prodor dnevne svjetlosti izvana onda je okej. malo iskrivljuje sliku kod slikanja na blizu (autoportretiranje).
nije ti malo prevelik to mob zapp??? :)
Tnx zappane ;) Kaj ti imaš Gd87? Jel znaš možda dal ima aktivan poklopac i gdje se uključi ako ima?
zappane ne otvara mi se tvoja stranica.
iskon malo radi malo ne radi zadnjih par dana... probaj u neko drugo vrijeme. i nije da je stranica, samo popis slika pa klikneš jednu po jednu :)
@vrag.. nije mi se činio prevelik, okej je. kad bi bio jeftiniji, možda bih si ga i nabavio (ili pričekao nove preklopnjake koji trebaju doći, možda donesu šta nova :))
meni je taj mob prevelikih dimenzija, tek kad se otvori... zato bas i ne preferiram preklopnjake... lijepi su samo dok su zatvoreni... :) ima super ekran, no cini mi se da ima samo jednu opciju pod rezolucijama... i to jako malu... :)
Ipak MCA-25 najbolje fotke radi.
kolko ja znam IQP500 radi najbolje fotke, ali MCA ima vise mogucnosti
Po danu su po mojem mišljenju fotke koje radi MCA-25 jasnije (oštrije) od kamere S55-ice
Pa podjednake su.
a fakat nikad nismo bas usporedili i jednu i drugu kameru, to bi mobilovci trebali napraviti
Ma mozes naci to na NET-u! Ista mjesta slikana u istim uvjetima s objema kamerama!!!
Pa mogli bi u Mobilu napisati usporedbe kamera,negdje svaki drugi il treci broj.
Uskoro ce Siemens ST55 imat najbolje slike(ako ne zaje.. stvar).
Nokia 3650, 7650 , 6600
7250 solidne, al kad se slika po suncanom vremenu onda suslike savrsene
jos niko nije dosao do kvalitete od siemensa
slazem se... :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jos niko nije dosao do kvalitete od siemensa
Siemens svakako ima super slike.SE i Samsung također imaju dobre slike
Kolko sam mogao vidjet,SE nema(bar ne T300 i T310)...
dobro ne tog modela
...T610 su solidne,samo ima malo pixela(i to je VEEELIKI MINUS)...
Čudno mi je to kaj su od T610 i od E700 na prvi pogled kamere skroz iste.Zakaj onda u T610 nije ugrađena kamera od E700?Sigurno je cijena razlog ali ipak bi mobitel bio gotovo savršen (još fali TFT ekran,više memorije,MC kartica :) )
siemensova kamera je najbolja i dalnja rasprava uopšte nije ni potrebna
da najbolja eksterna kamera..dok E700 i 6600 imaju najbolju unutrasnju kameru..
sve dok ne dođe toliko puta spominjani sx1 jedan koji će imati kameru istu ka i vanjska za sve siemense samo šta će bit ugrađena u sx1
Ma taj sx1 ima koma tipkovnicu.Kako itko može na tome pisati?
sa dvi ruke i dva palca :)
:D
on nema touchscreen?
jel postoji koji mob koji ce uskoro izaci koji je normalne velicine koji ima mpeg4 i mp3 i mmc?
sx1 je normalne veličine jedino je širi i ima sve gore navedeno
pa bas i nije normalne velicine, 11cm
ja pod normalnom velicinom smatram 8.5cm za preklopnjake i 10cm za nepreklopne mobove!
nokia 6230 mi je zapela za oko, neznam dali ima mpeg4, ali ce vjerojatno biti skupa pun kar!
http://www.club-siemens.net/gallery/sx1/sx1.22.jpg
evo uvjeri se u veličinu sx1
ma ja bi nesto kao st55 a da ima mpeg4 i mp3 i mmc, jel nesto takvo postoji na trzistu?
= Citat =:
Poslao: Hrc
Ma taj sx1 ima koma tipkovnicu.Kako itko može na tome pisati?
to su svi govorili i za njoku 3650, pa je sada svima simpa i ok... :)
Znam mislio sam si to :) Naviknut ćemo se na i ovo :D
naravno čin ima znak od siemensa privikli bi se i da je tipkovnica u obliku brojčanika koji moraš okrićat
Pozdrav.
Moj prijašnji mob bio je SIEMENS M35 i slažem se da je siemens strašan mob. ali ja nisam mogao odoljeti LG7100, u iščekivanju SX1 kupio sam LG7100 sa kamerom rezolucije 640 x 480, sa zoom-om do 4 puta i flashom, jedino šta mu fali je mp3 ostalo je genijalno.
ajde otvori novu temu i reci nam sve o tom LG-u! zanima me bas
...pa Siemens,kao što je rečeno,ima najbolju externu kameru,a Samsung(i možda SE)najbolju internu...
SE najbolju internu?Teško
ja samo znan da je na t610 slika dobra na ekranu ali na kompjuteru je smeće
...za SE sam napisao "možda"...a je li itko vidio slike slikane sa P800 il P900...ja nisam pa bi volio...
ko će dat love za se p-ove
E to ti je točno.Njih dva daju zbilja dobre slike= Citat =:
Poslao: Eminem
...za SE sam napisao "možda"...a je li itko vidio slike slikane sa P800 il P900...ja nisam pa bi volio...
zaboravio si i nokiju!:beer:= Citat =:
Poslao: Eminem
...pa Siemens,kao što je rečeno,ima najbolju externu kameru,a Samsung(i možda SE)najbolju internu...
...e nisam zaboravio jer nisu u tom rangu,možda 3650,7650 i 6600 da,ali teško...
nisu sa nokijom tako dobre slike
..."coma",e ti si moj čovek... :beer:
nije naš čovik izjavia je da bi nasljednik sl-a moga bit 6600
coma izdajico
..."cule",di je to rekao...
Ja se slazem za e700 ali 6600 nekako. Kao prvo e700 i my-x6 imaju CCD chipove a svi ostali CMOS koji je losijei mnogo...., sto znaci da su najbolji e700 i x6, ali koji je bolji to ne znam...= Citat =:
Poslao: vjeko
da najbolja eksterna kamera..dok E700 i 6600 imaju najbolju unutrasnju kameru..
ne znan točno di ali znan da je pitaj ga
istina, treba imat para, tako da ima vremena
...ma nije on to mislio ozbiljno,zar ne "coma"...
ma nisam, jok
Ajde eminem pokreni novu temu "Mrzitelji nokije"...
Smijem i ja doć?:) Dobro, malo sam se mako s teme... Vidio sam slike s P900! Ajme stvarno me je nešto ubolo u srcu dok sam ga držao, slike su nevjerojatne, Izgledaju na ekranu moba kao na foto papiru! Nevjerojatno... šmrc...
Ak dobiješ na lotu,znam što kupuješ :)