http://www.mobile-review.com/newslis...mages/v300.jpg
http://www.mobile-review.com/newslis...mages/v500.jpg
Printable View
ova dole mi lici na T100 zbog sloljkastog oblika
v300 mi na nist ne lici... dok je v500 sasvim simpatican... no najlijepsi mi je svakako v6000... :)
Čitala sam baš u Mobilu o V300 i ima stvarno super specifikacije samo neznam kako izgleda uživo jer ovako preko slika mi nije baš nešto.
V300 dolazi u oktobru
dali ima kakvih podataka o ovim mobitelima, npr. cijena?
pa ovaj v300 je vec izasao ako se ne varam... odi na www.mobile-review.com i tamo ces sve naci... :)
da jos znam cirilicu....:) daj ozbiljno zna ko cjenu bar cca.?e da i jel ima mobitel mp3,jer u mobilu pise da se mp3-ce mogu postavit kao zvono ali sam mobitel ih ne podrzava il podrzava?
E samo trebaš na toj stranici odabrat English i voila!Sve je razumljivije.MP3-ce se mogu koristiti kao zvonjava ali ima memoriju od 5mb pa sumnjam da ih puno možes stavit ak ih ne skratiš.Frend će ga sutra kupit i vidjet ćemo kak stoji...
V300 je zgodan mobitel,malo bucmast ali sa dobrim ekranom.Tipkovnica mi se ne sviđa a software je koma.Fotić je super i slike na mobu izvrsno izgledaju
v300 je zakon.
u Splitu je dosao u utorak u 14 u htcentar (20kom), sutradan u podne je vec bio rasprodan!
Ak ih je samo 20 došlo niš posebno kaj je već rasprodan.Jako je dobar mob s obzirom na cijenu ali si ga nebih kupio (izgleda mi ko šlapa a i soft je koma)
mob izgleda odlicno, puno bolje nego na slikama, bar po mom misljenju.
doslo ih je po 20 u 2 htcentra i rasprodan je u oba u manje od 24 sata!
a sta mu nevalja sa softwareom?
Dosta je iskompliciran.Motorola je poznata po tome
Koliko kostaju ove motorole V300?
Zanima me cijena samog aparata, a ne ono s nekim popustom za pretplate jer vjerojatno ona cijena na HTV-u od 1.300,00 kn je samo za nove pretplatnike u HTmobile mrezi?
sam uredaj nekodiran ce ti kostat oko 2300kn tako mi je bar reka tip u Aduta (ducan). ali jeftinije ti je priko croneta i nije 1300 neg 1159kn!
ja namjeravam kupit motorolu v300 vjerojatno ove sride. i nevirujem da ce bit sranjitos. inace je istina da je malo kompliciran soft ali je poprilicno logican.
Već si si napiso u polju "mobitel" motorolu v300,ha? :D Ma dobar je mob,samo naprijed
heh, ja na sve mislim unaprijed :-)
jel se to meni čini da je mobitel jeftin
da, toliko je jeftin da me to cak brine!
nego brine ne tipka 5 kao sto vidite ona je iznimno uvucena kad se gleda na slici sto je bad, ali ja sam ga imao u ruci i tipka mi je bila skroz normalna, "ali to nije sve" jer je to bila maketa pa sad neznam kakva je sitvacija sa pravim modelom?!
Pa tipkovnica nije baš nešto (kao ni njezin design) ali meni se ne dopada kako sjedi u ruci.Nekak je prevelik i pretežak al opet,to je moje mišljenje
ja bi ga možda kupio........... hm........
meni je ok sta se tice dizajna i dobro mi je sidia u ruci
Može li mi netko reći kakve su slike na V300?! Kakav dojam imate?
Ja ga namjeravam kupiti!
Pa na V300 izgledaju jako dobro a na compu-neznam
u casopisu Vidi imas nekakv osvrt na njega. sutra kupujem vidi pa cu javit sta pise.
A kaj sutra ne dolazi i mobitel kod tebe? :)
velike su sanse za oboje. ionako mob dolazi tek oko 14 sati u htcentre
Kupio sam telefon i moram priznat da sam zadovoljan sa njim, samo ima nedostataka koji su kod Motorole uobičajeni pogotovo što se tiče spremanja brojeva koji nisu u imeniku, slanja poruke dok se ne navikneš , jer deset puta trebaš pritisnuti različite tipke da bi poslao poruku. Slike su odlične. Prvih 3 dana gasio se sam od sebe 3 puta ali kasnije je sve O.K, vidjet ćemo šta će biti kasnije
danas sam bio u htcentar i kazu da sta se htmobile tice motorole v300 nece bit sigurno do iduceg utorka. ja popizdio. sad koristim kapuletinu od motorole t2288 to mi je inace moj prvi mobitel stariji je od isusova magarca i nekada davno sam bio faca sa njim (vau, kakva motorola!!!)
Joj da... :D Sjećam se ja tog moba.Legenda.Ja sam se dosta namučio da kupim e700 i jedva sam ga nabavio.Čeko sam na njega 2 tjedna!
blago vama...
A zna li ko di ima kupiti i koliko krznatih životinjica stoji data kabel i software za Motorolu V300 :-/
ja mislim da ja vec imam kabel s kojim spajam digitalni fotoaparat na komp i mislim da je poveziv s motorolom pa se nisam raspitiva za cijene
Moj frend je baš htio kupit kabel i reko je da košta 470kn.Poprilično,ha?
kolko ja znam kabel dolazi u kutiji sa aparatom. naravno, ako kupiš u dučanu.
prava manija je za v300 ovde u Splitu dobili su ga ovaj utorak nekoliko HTpartnera sve skupa niti 20 komada ali kazu da nije ni vidilo ducana jer da postoje vec puste predbiljezbe
imaš kabel za motorolu V 60 koji je kompatibilan sa V300 i košta 150 kn u Draškovićevoj u Zg.
http://www.gsm-electronic.hr/
kabel je 150 kn. a, SW imaš na HT Mobile stranicama
Očito se ne dobiva sa mobitelom.Danas se jako malo stvari dobiva sa mobom...
bas mi je frend reka da je bilo nekih reklamacija u vezi v300 po ducanima pa me zania kako radi onima koji ga imaju recimo tebi trapatoni0
ja cu ga najvjerojatnije kupiti... odlican je stvarno! neka netko posalje neke slike da procjenimo kvalitetu..!
ja sad ozbiljno razmišljam da ga kupim, možda da ga naručim pod bor... ali malo mi je skup
Nisam ga imao još u rukama, al' mi se svida na slikama!! U HT-u ga nema!!!!:(
u oglasniku ih ima tek par, najeftinije po 2soma kn. točno.
bio je u ht ali je odma rasprodan.
inace sta se tice kabela zanimljiva je solucija jedne motorola stvarcice koja sadrzi headset, mp3 player na SD kartice (dobije se jedna od 32 MB) i kabel. to sam vidia na webu motorole po 100 dolara.
zovem ja u ovaj Motorola Dreamworld u St-u i pitam za kabel a on kaze da je rasprodan ia da je kosta 572kn.
za onu mp3 stvarcicu nikad nisu ni culi, naravno
odjeb
572kn za žicu????Ma oni su ludi!
a kosta koliko ja znam 20 zelenih preko neta
znam reci cete "pa to je priko neta, a ovo je Hrvatska" , ali opet dolar je jako nizak s tecajem pa ovih 20 dolara nije ni punih 130 kn pa vi racunajte razliku!
Onda je to ok cijena.A jel bi s moglo za njega napravit kabel za pc od punjača mobitela?Mislim da je Coma napravio sličnu stvar sa sl45-icom
ej, cijena je jedno 4 puta veca!!!
mislim da nemoze jer koliko ja znam mjesto za utikat punjac i za spajanje nije na istom mistu ka u siemensa
Mislim da ima u nekom našem dućanu kupit "no name" kabele za male pare
cijena motorole u oglasniku je 300E. ?...isplati li se?
u ducanu ti je jeftiniji
ma u dučanu ga nit nema još.......... di?
u splitu ga sutra dobivaju u htcentre. Bilo je njega po ducanima ali se odma rasproda
ma nije u dučanu jeftiniji.....
lepa je ali preskupa za mene
ako je u centrim 2098kn to je jeftinije od 300E
ako je u centrima na pretplatu (12mj) 1159kn to je jeftinije od 300E
AJMO SAD LJUDI:
moto V300 vs SE T610
which one is better?
v300
aj! ke kaco! perke?
Zbog svega: bolja kamera,bolji ekran,više memorije.Šta ćeš više??
mislim da je SEova kamera bolja. nekako više idem ka SEu zbog software
nije bolja kamera u se
sad je motorola pocela zaniljjive mobitele stancat pa ce vjerojatno uskoro bit dosta fanclubova i hrpa softa
@jay točno.
ali i dalje mislim da je kameru u T610 najbolja
lijepo za tebe
t610 ima losu kameru, mob je super,ali kamera je losa!
jel ima netko ovdje V300?
e ovako ja cu je imat u ponediljak po prvi put upaljenu u rukama i ako mi se svidi kupim je, pa cu vam javit
o k super :)
T610 ima bolju kameru??? Hahaha bolji vic nisam čuo. T610 možda ima bolji SOFTWARE ali kameru nikako
ok mislim da u ovoj mojoj bitci oko kupnje moba sada motorola ima glavnu rječ (V300,V600)
Ja sam odusto od kupnje SE T610 samo zato šta ima očajnu kameru tj. motorola v300 za te novce ima sigurno bolju kameru od SE-a. Ako nevjeruješ nama proguglaj malo po internetu pa pogledaj slike od ta dva mobitela pa prosudi sam! :D
možda onda upecam motorolu V300.
ali nisam vidio kak izgleda izbornik i software...
ili da upecam V600
ma ja nebi smio vise razmisljati jer bi samo jos vise odugovlacio sa kupnjom moba
V600 će biti bar soma kuna skuplji a ak hoćeš samo naprijed.Samo mi se software/meni ne sviđa kod v300 i design moba ali je inače mob odličan
@hrc misliš da je tvoj E700 bolji od motorole?
ja mislim
mislim da je motodrolja bolja
Koliko para toliko i muzike samo šta kod motorole v300 za manje para ima masu muzike pa onda ide ona stara ko voli nek izvoli!!!
kod V300 me muči šta nema ni ir ni bluetooth
nažalost ne radi
meni radi... probaj refresh :)
ma prvo se učitava dugo, i onda niš....... prazan ekran 100 godina.
imam v300 no sad bas nemam vremena za duge opise a nisam je ni sam jos "rastavio", ali moj dojam je ZAKON!
ma kaj nemaš vremena daj piši!!!!
onda te tvoja konekcija jebe= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma prvo se učitava dugo, i onda niš....... prazan ekran 100 godina.
daj nemoj me nagovarat da se spojim z dve linije gore :)
ok jesam, radi, al to nije to, kao SE.
Mislim da je,da.Ak ne zbog funkcija onda zbog designa koji je meni vrlo bitan.Ipak je V300 jeftiniji pa je za šire mase i može si ga dosta ljudi priuštiti i u tome je bolji ali generalno gledajući: samsung mi je bolji od motorole.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
@hrc misliš da je tvoj E700 bolji od motorole?
ček upravo si reko da motorola ima bolji software...
Ma ima bolji soft ne!Rekao sam "Ak ne zbog funkcija onda zbog designa".Kužiš?
jeli koga zanima ista konkretno o v300?
Mene nekaj zanima.Naime kod frenda sam pokušao pokrenuti igru Monopoly ali se uvijek dugo traje loadanje pa sam morao odustat.Kak je to kod tebe?
daj neda mi se sad tražit, po čemu se V525 konkretno razlikuje od V300, osim što ima bluetooth i ir