evo imam priliku birati mobitel koji god zelim bez obzira na cijenu i problem je u tome sto neznam koji da si uberem pa ako bi mi vi dali nekoliko prijedloga..... (ali bez onih mobova sa olovkom)
Printable View
evo imam priliku birati mobitel koji god zelim bez obzira na cijenu i problem je u tome sto neznam koji da si uberem pa ako bi mi vi dali nekoliko prijedloga..... (ali bez onih mobova sa olovkom)
Motorola E1000 po meni najbolji omjer uloženog i dobivenog.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/339/Motorola/E1000:)
Evo tek san sad vidija da već imaš D600 vjerojatno bi nešto bolje.Od symbiana bi ti preporučija D730 zato šta je među rijetkima koji su normalnih dimenzija.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/888/Samsung/D730
Pa ti čovječe imaš slatke brige :) :thumbup:
Ako je ovo gre citirano kriterij, onda ne žali para. I šta te toliko smeta olovka?
Recimo SE P910i bi bio super izbor ako ti treba smartphone. Uostalom nisi definirao jednu najbitniju stavku a to je funkcionalni uređaj ili šminka.
Ako eliminiram šminku, jer se u to baš ne kužim, pored onog gore, preporučio bih ti i Nokiju N80 koja dolazi za 2-3 tjedna.
A ne bi bilo loše da daš barem neki kriterij, pa makar boju ;D
I mislio sam pričekat još malo tu nokiu n80....a jel znas mozda kolika ce bit cijena otprilike da znam reči starcima:)
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
e da i ovo sa olovkom mi se ne sviđa jer imam 15 god i malo mi se glupo s tim preseravat a i malo su mi preveliki ti mobiteli:-/
uzmi w900 ili neku njoku(n70,n80,n90,n92,)
jel covjek reko da moze uzet mob koji god hoce bez obzira na cijenu= Citat =:
Izvorno postao jozo112
Ma ja bi, kad bi imao para pričako N91... Pravi muzički mob...
ja mislim da je ta cijena pretjerana iako je mob prava zvijer,= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Bez obzira na cijenu!Znači može uzet mob od 50,500,5000kn.:rifle:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
podpisujem ovo:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
e a jel zna netko kad dolazi samsung d870, predomislio sam se što se tiče n80, malo mi je prevelik.... ogroman je kao onaj 7650
Dolazi na jesen.
The D870 is coming in autumn means September/October.
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=44952
a kad stize nokia n91
KUpi samsung d800 ili 820...
veći ti je d870 nego n80 kojeg ti ja od srca preporučam
nokia 3310 .
:thumbup: ili Vertu Signature= Citat =:
Izvorno postao Router
Ja bi uzeo N80, nekako mi se cini najboljim od ovim top modela.
= Citat =:
Izvorno postao Hacker
da mozda je veci otvoreni od n80 zatvorenog:-/
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
trebam nesto najbolje sto se danas moze kupit na nasem trzistu
Definitivno ti je najbolji izbor N80... Bit ćeš miran koju godinu... A ako ti se ne da čekat, onda pogledaj N90,N70, Nokiu 6280, SonyEricsson W900, Samsung i310, Nokia 8800...
PS: Slobono koristi edit i mogo si citirati obojicu u istom postu, a ne da u minutu napišeš 2 posta...
EDIT: Imaš pravo smogovac... Promjenio sam gore u i310... Da nebi bilo zabune...
ja mislim da samsung i300 neće nikada doči u naše prodavaonice,ali i310 hoče...:licklips:
A zašto nitko ne razmišlja o motoroli v3x ???? Uzmi taj....
MDA Pro.
Velik je, al pali;D
drug mile je rekao da n93 ce bit najavljen 25.04 pa pricekaj to ce biti stroj
pogledaj slike
http://images.google.hr/images?q=nokia+n93&hl=hr
jednostavno:samsung Z710 www.gsmarena.com/samsung_z710-pictures-1450.php ili SE K800i
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...tures-1485.php nema greske.najjace sto ce se moci kupiti za oko mjesec dana.
He he, trebao bi. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
U kojem smislu najbolje?
Najbolji za muziku,najbolji poslovni,najbolji za slike ili fotoaparat ili nešto drugo.
Za muziku su ti ja mislim najbolji SE w810,w900,w910 i druge ,za posao(što sumnjam da ti treba)imaš SE p990i i druge,fotić SE k800i(3.2 megapiksela) i drugi.N80 je velik ali je super.
Kaj ti treba?????????:-/ :-/
= Citat =:
Izvorno postao Babaa
dobro pričaš treba si prvo na papir stavit najvažnije funkcije koje želiš pa prema tome i tražit , a i dodatne funkcije koje ti možda sada ne trebaju su isto dobrodošle....
treba mi neki najbolji multimedijalni mob, znaci da ima odlicnu kameru, dosta megabajta, dobre funkcije...
evo sad sam malo razmislio i mislim uzet jedan od ovih:
1.nokia n80
2.SE w900
3.SE k800/790
4.samsung z710
Ako ti se neda čekat, onda definitivno w900 ili w810... Smogovac ima w900, pa ga pitaj... Što se tiče multimedije preporučio neki od SE-a
Evo ovako.
Samsung - vidim da imaš D600 a noviji nisu ništa bolji tako da ništa od toga OSIM i310 - To bi ti bio MUST HAVE ako ga uspiješ nabavit
SonyEricsson - W810
Nokia - N80
Moj izbor bi bio ili N80 ili i310...uzeo bi onog koji prije dođe...makar bi možda pričekao par tjedana i i310 ;D
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
pa kaj nije bolji samsung z710 od toga i310
ima bolju kameru i atraktivniji je,ali da je bolji nebi rekao....
i310-2mpx,8gig.,windows mobile 05..itd..
a za w900 ti mogu samo sve najbolje mogu reći,ni u jednom pogledu me nije razočarao....
Tražio si naše mišljenje...imaš dvije stranice toga a ti se protiv svega protiviš... mi ti više od toga nemožemo pomoć... tvoj izbor...
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Potpisujem to.TAKO JE
Samo da kažem, bitno je ono što TI voliš. Nekoga usrećuje i Nokia 3310 ako radi i služi mu samo za govor i SMS.
Nekome ni N70 (recimo) nije dobra jer ne pruža možda neke usluge ili nema neke funkcije...
Možda bi bilo najbolje da sam odabereš možda tri modela koji su ti baš super, pa potraži mišljenje na Forumu.:thumbup:
s obzirom da imaš 15 godina, zapitaj se je li ti zaista potrebno bacati tolko para na mobitel? znam da imaš, al opet......
šta fali D600?
curu koju si htio impresionirat mobitelom povedi na neko putovanje za tolko para......
= Citat =:
Izvorno postao david_ri
Sa ovime se u potpunosti slažem i ja!= Citat =:
Izvorno postao david_ri
ako ti ne treba symbian,uzmi z710,jer ima sve.mocnu kameru sa autofokusom,fantastican zaslon,izgled.a ako bas ludis za symbianom,svakako gledaj n80 i n93,ako se ikad pojavi u prodaji.naravno da je i k800 odlican izbor iako nesto ozbiljnijeg izgleda(nije bas za pokazivanje,ako ti je to vazno).:jump:
ako imaš vremena, pričekaj još malo n80, s tim imaš sve što trebaš, i solidan fotić, i mp3 player, i symbian OS, i dizajn, i kvalitetu, i dobre starce....:jump:
Ili ako želiš dobar multimedijalni mob za kur*%nje pred ekipom, pričekaj N91...
S ovim se u potpunosti slažem... Dobro si to reko Davide...= Citat =:
Izvorno postao david_ri
i europatrade je najavio ovaj phone na nasem trzistu.pa ako oni lazu...
Ovo je mudrost.To narod govori.Tako bi i trebao napraviti= Citat =:
Izvorno postao david_ri
pa valjda on odlucuje sta ce sa svojim novcem.