Jeli tko zainteresiran,
za dolazece ljeto,
ili u Zadru npr.?
Printable View
Jeli tko zainteresiran,
za dolazece ljeto,
ili u Zadru npr.?
moze novalja ,ja ionako ljetujem na pagu :D
Ja dolazim jedino ako budu opet one orgije na Zrću :notooth:
to se lako napravi ;D
malaaaaaaaa,to je zločesto,još si premlada za takve stvari...
ali ja nisam:spin:
ja cu samo gledati :klap:
može,subota kod frenda,nemoj zajeb....:thumbup:
Mala - voajer. I to je zločesto ;D
a sta cu kad nesmijem nista drugo :D
tako je,ne smiješ,drinkaj fantu ,gledaj i šuti(ovo zadnje nije nužno):spin:
Pa šta ste se svi okomili na Malu??
@smogovac: valjda si htio reć da ništo nije nužno od toga što si naveo, a ne samo zadnje... ;) ;) :spin:
Čovječe, vi tu već o okupljanju forumaša, ovog ljeta, a ja mezna ni di ću bit u 5-om mjesecu...
ma ne 5mj, sredina 7. ;)
smogi pa u petak dodi u khalu,rekli smo da idemo skupa van,nemoj sad...
na zrcu cemo se svi izgubit :) vodim vas ja kod sebe doma,fino domace vino,smokve,janjetina ;D
Ma to sam ja rekao da neznam ni di ću biti idući mjesec, a kamoli di ću biti ovo ljeto...= Citat =:
Izvorno postao mala
A šta nemaš ništa "jače" od vina?? ;)
ima svega, :D cak rakije od narande ;)
Ima li bureka :cry:
radi bureke covjek rodom iz bosne ;) dakle dobri su ;D
a tak i ta sam ovo ljeto ponovno i 5 godinu zaredom radno u papayi
zato tko bude tamo neka se javi na šank!
ja dolazim prvi u papayu,
javim se nebrini
Al se jos nismo dogovorili za meeting......
Kako kaze Mala, ja isto imam oko 2000litara domaceg vina,
mislim da bi trebalo biti dovoljno
s obzirom da sam iz novalje, to neće biti problem......
Damgol, može li se do šanka prošvercat ovo vino pa da još i zaradimo? :notooth:
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A Mile Care,
kako se ja toga nisam sitija.
Nevjerovatno.
= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
A striče moj, ideja nije konačna. Prepusti mašti šta se sve može prošvercat i zaradit s obzirom na Zrće :rotfl::rotfl: :rotfl:
Biti ću i ja možda dan, dva u Novalji ovo ljeto, samo ne znam kako ćemo se svi naštimati u isto vrijeme :)
Ne znam više za Novalju, inače sam otišao tamo na koji dan, čisto radi zabave, ali sad je to postalo koma. Gužve svugdje. U gradu, na cestsama, parkinzima, plaži, moru... nemreš si mjesto za ručnik naći, a da ti nije bicikl od nekog čeha iznad glave, ili da nema staklovinja i šprica okolo...
A navečer parking na Zrču - moraš biti bolestan da tamo ostaviš auto, ekipa se naroka pa divlja, skače po autima, baca flaše...
A na šanku (u više-manje svim 'klubovima') se čeka prosječno sat vremena da bi došao na red i da dobiješ cugu. U međuvremenu se oznojiš, dehidriraš i izgubiš volju za životom. O WC-u neću niti govoriti. Koma.
Ja kad sam bio prošle godine nije bilo tako strašno, dosta smo rano izašli van tako da sam se čak i s autom spustio na parking, nisam čak niti za cugu morao čekati, bili smo u nekoj pripizdini donjoj jer nismo imali ništa rezervirano :) Kupati se nisam išao na zrče jer mi je to bilo previše :rolleyes:
Možda mi nije bila gužva jer je isti dan bio koncert Thompsona pa je ekipa otišla na stadion :rotfl:
ja sam već više deset godina na Pagu, trebali ste videti kak je Zrće izgledalo prije 10 godina, bil je jedan disko u koji je dolazilo ljudi, na prste jedne ruke ih se moglo zbrojati, ali doslovno...kakav parking, nije bilo ničeg..
a danas...vikendom izbjegavati, auti su poslagani po cesti gore, na parkingu svi divljaju, stakla, alkohola, droge..prošle godine dođem autom na parking, a neka slovenka mi skoči pred auto i počne plesat i dizat suknju...:chatter:
A Zadar??
Da nadjemo negdi u Zadru?
Ma to valjda ovisi i o periodu kad si tamo... uglavnom, znam da je ovo kaj sam ja rekao stvarno bilo točno tak...= Citat =:
Izvorno postao gog
Zadar zvuči intersantno... Ovo sa Pagom je, na žalost, pušiona (NE u tom smislu, mamlazi nijedni!). Stvarno rpevelika gužva - mada bi Drug Mile & ja mogli dobit penzionerski popust tamo ;D
Zadar je velik, ima mjesta i za popit i za parkirat (ok, pokušavaju krast boce za gašenje požara iz auta - vidi ti koristi!)... Samo vrijeme pogodit - skoro pa nemoguće.
E zato neću doć. Ne dam svoju bocu huliganima :chatter:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
hm hm hm......:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ajde za sve ostalo još i kužim ali frende pa kad si kod mene čekao u redu cugu:rolleyes:
ljudi, nemojte dolaziti na otok u onom tjednu na prijelazu 7 u 8. mjesec i u osmom prva 2 vikenda. ostalo je ok.
kako ne? bilo je borova koliko hoćeš......= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
nego, jel zna netko jel se gradi još nešto između papaye i aquriusa? nešto se lani bilo pričalo, al izgleda niš od toga.....
na kojem šanku radiš?= Citat =:
Izvorno postao damgol
na onom sa koktelima uvijek čekam bar 20 min...
A di su ti to pakli bocu za gasenje,= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
nemogu virovati,
jadino ako im nije tribalo nesto za piti vino, onda je moguce,
hehe
To ti je ono, isprazniš prah iz boce, onda unutra napuniš vina, dodaš co2 za pritisak i imaš špricer u pravom smislu riječi. Zato mislim da će u Zadru i okolici ovo lito bit popularan špricer, isključivo zahvaljujući Blue Devilu jer drži bocu vani isto kao rezervnu gumu.= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao damgol
kaj onda neko besplatno piće dobijemo ;D
samo treba pokazat nokiu 8800 i imaš sve besplatno :D= Citat =:
Izvorno postao mala
ako je samo to,nema problema ;)
= Citat =:
Izvorno postao mala
Samo to MALA, samo to,
nego ljudi mene vec neko vrijeme krpa ideja o jednom opakom tulumu u Zadru,
a vi se zafrkavate,
ajmo budite malo vise aktivni na tu temu,
dajte se izjasnite kada tko dolazi gdje pa da nesto probam izmuckati kod mene...
Cak netrebamo ni ici van, mozemo kod mene doma s tim da cu gumu povuci iz bacve sa vinom direktno u dnevni boravak (da se ne tlacimo sa bocama):smart: :klap:
a vidjet cemo :)
Evo možda i ja dopalim do zadra-borik :klap:
ah tko će to sad znat,prošle sam bio na srednjem šanku )2 etaža:))= Citat =:
Izvorno postao david_ri
a baš i ne vjerujem da is kokotele čekao,barem ne prošle godine jel ih je bilo 3
za razliku od prije kad je bio samo 1,jedino ak si čekao tamo gdje su cure radile;)
= Citat =:
Izvorno postao mala
ma sve kad su žene u pitanju;)
ostali plaćaju ;D
a još kad su zgodne ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
na Pagu i u Novalji sam 39 godina-imam kuću i idem od 3 mjeseca života i mjesto je mrak a ako neko misli da postoji lijepše mijesto s čišćim morem-nije istina= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
JA NIKAD -a možda te i poznam= Citat =:
Izvorno postao damgol
ak je Zadar mozda navratim,ak nejdem na Punat,a na Pagu imam frendicu..pa samo je datum upitan...:spin:
Ja sam ozbač zainteresiran. Ionako ću na godišnji kasno ovog ljeta - kraj 8. mjeseca tek, tako da mi koji vikend prije neće nimalo smetat...
A ona boca za požar gasit mi stoji ispod vozačkog sjedala. Parkirao sam tamo van zidina, kod mosta, i vratim se i vidim da je alarm svirao. Gledam šta je bilo, jer sam ga 2 dana prije podešavao (radar), i vidim da je jedan od dva remena koji drže bocu otvoren. A to sigurno nije morski zrak napravio...
Sad, dvije su varijante: ili neki lokalni klinac (manje vjerojatno) ili neki lokalni forumaš-narkoman (Erika - više vjerojatno ;D)
A ja sam, majke mi, mislio da se zajebavaš. :wstupid:
Drugi put im podvali praznu :notooth:
Hehehe,
nevjerovatno,
pokusavam smisliti sto bi ja napravija sa ton bocom,
al neide nista pametno u glavu
ajd ne lupetaj, subjektivan si. :) očito nisi vidio kako izgleda more na zrču kada se umaštena, znojna i upišana (a ponekad i ispovračana) ekipa ide namakati. Ili strašku kad se pomješa fini mulj pijeska i morksih trava... ;)= Citat =:
Izvorno postao abd
Lijepo je u Novalji, ali vjeruj mi da nije sinonim za čistoću mora...
A tek u Novalji plaža, katastrofa za kupanje...
eh gospodine pa tko spominje zrče i straško= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
samo da vidiš kakvih sve plaža ima u okolici iznenadio bi se
naravno treba ih potražit;)
http://img297.imageshack.us/img297/3...ach29yz.th.jpg
Znam za okolicu, ali govorimo o samo Novalji. ;) Usput ovo što si slikao je uber-prljavo... (mislim da sam gore i spomenuo mulj od pijeska i morskih trava što plutaju...).= Citat =:
Izvorno postao damgol
Tak i meni izgleda :)
ima jedna plažica tam pokraj zrća isto se skrece sa glavne na nju ko na zrce i nema previse ljudi (koliko se sjecam) i bistro more...:kitty:
bas bi mogli..ali ja bi negdje gdje je pjesak da mozemo i picigin u moru ,da se bacamo :D
to je tebi prljavo ma daj molim te sad fakat pretjeruješ:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa onda je tebi i gog-u najbolje da se kupate u kadi i da si stavite malo
soli unutra tek toliko da imate morski ugođaj
slobodno navratite i do ribarnice po ostale potrepštine:rolleyes: :retard:
= Citat =:
Izvorno postao gog
http://www.ghetaldus.hr/images/logo2.GIF
Ja samo mislim da ti damgol trebaš možda i ostatak obale obići :)
Bojim se uopće pomisliti kako se ti pereš, ak ti je ono čisto... :rolleyes: ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
Nego, dobro gog veli, treba obići malo više lijepe naše, pa onda suditi... kad vidite što znači kristalno čisto more (a na jadranu ga hvala Bogu ne nedostaje, samo ga baš i nema oko Novalje), bit će vam jasno...
Pag je ipak jedna od najčišćih lokacija na Jadranu, što zbog bure, vjerta i soli, ne mislim naravno na Zrće, ali ima i drugih plaža na Pagu..
Najbolje je sa sjeverne strane, pejzaž k'o na mjesecu. Da napravimo meeting ispod one nove vjetrenjače? :smurf:
ključna riječ je da ti misliš my friend;);D= Citat =:
Izvorno postao gog
pa nisam ni rekao da nema bolje plaže te na pagu
ali vaše pljuvanje paga kao otoka uopće ne stoji jel
baš bi se ti trebao provozat po pagu pa onda tek komentirat :kiss:
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a čuj ja se barem perem ;);D
pa i na samom zrću ako zatreba,i to zadnje 4 godine i gle čuda niš mi nije
gospodine izbirljivče :rolleyes: ne sudi knjigu po koricama ;)
Sad smo počeli konfabulirati... :) Ja nisam vidio da je itko pljuvao Pag kao otok. Samo plaže oko Novalje.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Inače ja sam cijeli Pag (otok) prošao. Vidio i neka od najmanjih mjesta na otoku, i zavlačio se po kozjim stazama u potrazi za što boljim i čišćim plažama... ali vidio sam i dosta ostalog jadrana pa mogu suditi relativno objektivno... no neću više o tome, vidim da je tu ima dosta subjektivnosti, a protiv toga se nemre... ;)
Ne libim se ja kupati svuda, čak recimo baš volim straško radi zayebanije na pijesku, ali nemrem ni pod razno reći da je čisto, kad znam kako izgleda kristalno čisto more.
A što se one fotke tiče damgol, možda bi ti trebao posjetiti okulistu? ;) Iz aviona se vidi da je voda mutna i puna kojekakve prljavštine... :)
Jesi ti siguran da ti niš nije?? Ne znam baš... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
bla bla bla bla bla bla bla bl bla bla bla bla........
nevjerovatno pa ti si talent sam takav:thumbup:
pričaš pričaš pričaš... kad ono na kraju ništa ne kažeš.....
ma ti si natural born doktores;D
svaka čast:five:
je, pucam se pjenom iz aparata za gashenje....bijelo je bijelo:) :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
e a šta sa tom Zrće bokte e..kako se već zove?kažu mi ljudi da tam idu mamini i tatini sinovi i ćeri i da je pre šminki kvaziji sve neki i cajke...jel istina?????
inače Zadar volim....zbog rodbine!;D
= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
ma ovako to izgleda otprilike....hrpa djecurlije polu gole,polu drogirane,spuste se curice iz unutrasnjosti (kojima mame btw.misle da ljetuju u kampu) da i one probaju kak je to suncat se u toplesu..kuis..
i sve je nesto kao ludi party,kao svi se ebeno zabavljaju....a daaaaaaaj
i naravno svi imaju preko 18...ono nie bad mozemo se puknut....
meni je to presmjesno,al ko voli nek izvoli..:)
Ima tako lijepih mjesta tu u okolici Zadra da ti dah zastane,prekrasnih uvala,dobrih konoba....(tja...valjda godine cine svoje :))
p.s. pitanje...zasto ja vise nemam na forumu opciju za pisanje posta,mogu samo quotati??:rolleyes:
Eriiiiiiiiiii!!!!! :wave:
Idem ja s tobom u te konobe. Papati. Njamnjam. ;D
Nego glede mora, bijah bio na Mljetu ljetos (da, ponavljao sam Hrvatski jutros ;D), i moram reći da je more prečisto. Stvarno nešto prekrasno, pogotovo ona vanjska strana, otvorena prema Italiji. Čisto, netaknuto, duboko... Vidi se dno koliko god hoćeš, tak duboko da te strah plivat, a još se vidi do dolje. Samo... vrlo je teško dostupno, skoro pa bih rekao i nedostupno.
S druge strane, pojmovi "čisto more" i "pješčana plaža" mi ne idu skupa. To mora bit mutno, kak god da okreneš: ili nema ljudi pa ima trave, ili nema trave ali ima ljudi, pa je pijesak uzburkan --> mutno.
Be that as it might, ja sam se upravo pozvao kod Eri u konobu (konobe). Meni dobro :)
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma dakako baby..idemo papati ,laganini riba,skoljke zlatna zlahtina...
a ne mjuza sto mi nabija nervozu:)))
i da..vise volim plazu..zhalo..taj pijesak,ljak svugdje se zavuche::rolleyes:
ma nije erika,sve je to preuvelicano sve,zrce opce nije nista tako kako si navela ;)
= Citat =:
Izvorno postao mala
ma,jok...ma daaaj vidjela sam preklani...otisla sam s ekipom jednu vece tamo..kao idemo mi vidit jel istina sta se prica..katastrofaaaaaaaaaaaaa
osim gomile pijane i napaljene djecurlije iskreno nista za vidjeti..
osim mulca koji mi je na povratku na parkiraliste stancao trebu mrtav hladan na haubi MOG auta...pa ti vidi:)
LOOOL! ;D Što to govori o tvom autu?= Citat =:
Izvorno postao erika
ima sexipilan auto , nesumnjivo ...
inace mene ta fama oko Zrća ne dira tolko ..
radije otidem u neko manje mjesto , a opet da se ima di za izac ... recimo Malinska je cist ok :thumbup:
mislim da cu tam ove godine
e i da niste rekli jednu (bar za mene ;D ) bitnu stvar : omjer M-Ž na Pagu (u disku se misli) je 86 : 14 (brojali mi frendovi)
za decke naravno ..
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
hehehe to govori da 206-ica ima spustenu haubu i pogodna je za khm..jelte:)
haha,lol...erika,jadan autić :) jedino sta da,ima puno djece (jest da sam i ja ...) i to malo droga ,cuga,ali nije strasno..to sta bilo na auto ..iju..ljaaak
Čuj..nekako mi o ne priliči šminkerima baš i cajkama(cajke su za me šminkeri ubuduće i za vazda )= Citat =:
Izvorno postao erika
ovooogaa..kako si ti to navela to ide više u našim krugovima....rockersko pankerskim.....
lake žene....alkohola....droge tu i tamo....svega i svačega.....
ali da ti je na haubi neko štanco trebu pa ja bi ga :rifle: će na haubu nko stavljat svoje sifilno sidaško dupe fuuuuj!:rifle: evo opet!:rifle:
e sad....hebo ti to.....ja ljeti nemam vremena već radim ko crnac..a zimi živim razuzdano ili u Osijeku ili u zagrebu pa onda ja vama štancam vaše žene lol!
a ljeti hebiiga...moram radit na fakin plaži!!! piješčanoj!! iako.....bar zarađujem a ne trošim hehhe!
= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
Je, je zaradjujes, mada mislim da bi vise volio biti u kozi onih koji trose.
pa zato čovjek i nije savršeno biće!...baš zato što bi svi mi volili biti u koži onih koji troše...zar ne??= Citat =:
:spin: