ajde pisite, jel gledate utrke, za koga navijate .... sve
Printable View
ajde pisite, jel gledate utrke, za koga navijate .... sve
Montoya is the best
ma kreten, sjecam se dok je tek poceo voziti, taj nikada nije normalno izletio da je pretjero malo sa brzinom, nego je izletio ko debil sa 100km/h previse
Otkad sam poceo pratiti f1 navijam za Schumija.(znaci i u njegovim losijim i boljim danima)
tako je tip je legenda, jel se sjecas kad je htio razbiti coultharda?
da:D
hehe, a ovaj ***** nije skido kacigu dok nije bio siguran da nece dobiti po picki
Montoya!!!!!!!!
.....barem ima muda
trebali smo neku anketu nabaciti :)
da BMW zna napravit motor koji Montoyu moze sluzit on bi bio najbolji ovako covjek mora malo da se suzdrzi ali konstruktori su krivi
Motor je dobar ali šasija.......
e a da ferrari ima michelin!!!
Ah.. nekad za Hakinena, sad i dalje za 'ledenog' finca! Ali volim i Montoyu, a Šumaher mi je bahata i prepotentna veličina i zato mi je antipatičan. Ali bome zna voziti! Osim kad se zabio u Coultarda jer nije vidio 'štop' lampe pa se išo tući da bi ispalo kao da je ovaj namjerno zakočio (iako je FIA presudila drukčije što je i svakom normalnom bilo jasno..) :D
e pa ako si gledo utrku onda si vidio da je padala takva kisurina da se nije nista moglo vidjeti!!!!!!!!!!!!!!!!
a coulthard mu se prije par tjedana ispricao zbog toga jer se sam nasao u slicnoj situaciji pa je vidio da je pogrijesio!!!
schumi... oduvijek, i za sva vremena... najveci vozac svih vremena... :)
er... najarogantniji vozač svih vremena. :japan:
a rezultati su mu odraz brige cijele momčadi samo za jednog a ne za oba vozača.. tako je bilo gdje god je vozio.
Šumi, prepotentni patuljak koji dobro vozi i poštiva pravila fairplaya dok mu idu na ruku........seronja.
Treba se sjetiti samo i malo ranijih godina Šumijeve ere kad je bahati gospodin vozio za Williams i vrlo 'sportski' gurao protivnike sa staze...
ma kad je to on molim te lijepo vozio za williams?!! nikad on nije vozio za williams :smart:
Barichelo je najbolji; samo sto mora vozit za shumija pa se nemoze show of
@whiteboy
MISLIS mozda kad je izgurao Williamsovog bolida?
vozio je jedino za benetton
morate priznati da je on najboljii vozac!!!
i za jordan u sezoni kad je debitirao
da, to sam zaboravio, ali kolko je on bio u jordanu, ja mislim samo par utrka, pa su ga uzeli u benetton kad su vidli kako je dobar, nije imo dobar ugovor sa jordanom pa su to mogli napraviti!
Lapsus... moj bed... sjećao sam se tog doba F1 kad je W dominirao i ono što je picika napisao, pa mi se nekako omaklo... :creep: :tomato: :-X= Citat =:
Poslao: zappan
ma kad je to on molim te lijepo vozio za williams?!! nikad on nije vozio za williams :smart:
debitirao u belgiji na spa, a to je jedna od zadnjih utrka bila dok nije izletjela iz kalendara (šteta, to mi je bila jedna od najdražih staza)
Meni je isto spa oduvijek bila najdraža. Pogotovo po kiši ;D
snimio ja shumija kad je skoro bio izroštljan u Austriji. Bil sam bas preko puta njegovog boxa.
ma to je ništa, on je skoro izroštiljan.. svojedobno je verstappen bio totalno izroštiljan :)
A lauda... ni danas nema obrve...:fried: :flame:
danas formula!!! :)
MA ne da mi se gledati :D
Prije sam to redovito pratio,a sad,DOSADNO .
Jedino mi je zabavno ako budu neke nesrece,sudari,kao,npr.,danas.
Evo bas sam bacio oko a ono Schumi 3.
Evo 2. je!
evo 7. je mutavi bridgestone
HAHAHAHAHAHAHA!!! Kolo sreće se okreće!
evo prvi je danas bio!!!
P*zda... ne znam tko još uopće navija za šumahera?
ma j...š ti f1
ja radije gledam WRC.
Mislim da se šumavac i ekipa nebi nikad usudili radit stvari koje rade Gronholm,Solberg,Sainz,McRae,Loeb.....
Ja= Citat =:
Poslao: whiteboy
P*zda... ne znam tko još uopće navija za šumahera?
Michael Schumacher...
Jedan od najvećih imena Formule 1 ikada.
5 naslova svjetskih prvaka ne može bilo tko.
Koliko god vi tvrdili i pljuvali ga zato što je potpuno odan svom poslu i nikad ne pokazuje svoje osjećaje nego uvijek misli prvenstveno na sebe i svoj bolid. Zato vam je on arogantan.
A ti Whiteboy, prvo odi vozit Formulu pa onda nekom govori da je p*zda. Nije tako lako reći nekome da je nešto takvo...
Njegovo djetinjstvo nije jedna od tipičnih bogataških storija djece kojoj su roditelji imali prilike pružiti sve. Sreća u cijeloj priči bila je ta što je tata Rolf radio kao voditelj karting staze u Kerpen-Manheirnu. I tata mu je napravio prvi karting kojim se naučio majstorski koristiti. Eto, da znate da nije bio uvijek bogat kao što sada je. Naučio se živjeti...
Čovjek koji je savršenstvo svog posla pretvorio u svojevrsnu umjetnost. Umjetnost jednaku onoj koja je bila neophodna tati Rolfu da pred dvadeset i sedam godina sklepa malom Shumiu njegov prvi karting, otvorivši tako novo poglavlje jedne od najuzbudljivijih knjiga u cijeloj povijesti Formule 1.
Ja tog čovijek nikad nisam omaložavao kao vi dragi moji forumaši.
Izuzev nekih (Coma...itd.) Navijao sam za njega i bio njegov fan i u dobru i u zlu, i kad je vozio za Renault i kad je počeo za Ferrari.
Sjetimo se da nije Ferrari uvijek bio ovako dobar. Za to su zaslužni Jean Todt, Ross Brown, i naravno Michael Schumacher.
I kada će se povući iz F1, on će i dalje biti jedna od legendi...
Toliko
Samo malo Zvonimire da se razumijemo ja nisam napisao ni riječ o njegovim vozačkim sposobnostima! Jesam li? NE! Napisao sam da je p*izda - a to je karakterna osobina!
Ljudi (i ja) ga ne vole isključivo zbog njegove prošlosti i sadašnjosti prebogate razno-raznim ljigavim i apsolutno nesportskim potezima, kako na stazi tako i van nje. Gospodina ne poznajem osobno, ali prema onome što sam pročitao/vidio/čuo o njemu tjekom njegove karijere (koju sam isto bio u prilici pratiti relativno od početka) nemam dobro mišljenje o njemu. I nikakvi pokali, medalje, osvojena prvenstva i proliveni šampanjci mi to mišljenje ne mogu promjeniti. A što se tiče siročića iz sirote obitelji - ma boli mene ona stvar za njegovu sirotu prošlost i probijanje! Ima vozača koji su bili i u puno gorim financijskim situacijama pa su se probili i postali prvaci, doduše nitko pet puta, vjerojatno zato jer imaju pet puta više ljudskosti i fer-plej instinkta u sebi!
ovo je totalna glupost i neistina= Citat =:
Poslao: Daniel Morales
ma j...š ti f1
ja radije gledam WRC.
Mislim da se šumavac i ekipa nebi nikad usudili radit stvari koje rade Gronholm,Solberg,Sainz,McRae,Loeb.....
Ma jeli? Jesi vidio kad je hakinen pokušao malo voziti WRC? F1 ekipa je samo za asfalt.
pa je ali je i WRC nije za asvalt, to dvoje se nemoze samo tako usporedjivati! obadvoje je umjetnost sama za sebe
Kako ces osvojiti išta ko se ne guraš, probijaš kako znaš i umiješ?
@coma: Pa i WRC se vozi po asfaltu, sjeti se relija Italije i Francuske
Ali opet F1 i WRC su 2 potpuno različita svijeta...ne mogu se uspoređivati
Ma ajde molim te! Misliš da se ništa ne može pošteno osvojiti? Pa i šumaher tu i tamo osvoji koju utrku pošteno... Ma uopće nema veze, ti ga voliš, voli si ga i dalje, blago tebi, uživaj... Ja ga nemrem smisliti, smatram da je p*zda i to je to. Nema tu više rasprave.
I ja volim Schumija... Ne znam zasto:). Ipak je legenda
Ajde Whiteboy smiri se čovječe...
Pa nećemo se svađat!
:beer:
Ma nisam nemiran... :beer:
ja sam isto za schumija!
@whiteboy za koga si ti??
Ma ja sam uvijek za slabije... bilo koga osim za šumija.
Meni je uz Ferrari - Renault simpatičan. Nisu jaki, ali se jako trude.
Eto...mislim da je bar to OK :D
raikkonen je lud. tip se nabrijava, i po meni on je prvi poslije schumija
zbaričelo mi je poslje šumija
jeste gledali?
Cristiano DA MATTA rulez!