:skull::skull::skull::skull::mad:
Neznam zakaj,al sam siguran da na ovo pitanje odgovor nikad neću saznati.......
Printable View
:skull::skull::skull::skull::mad:
Neznam zakaj,al sam siguran da na ovo pitanje odgovor nikad neću saznati.......
e stari moj rađe zatvori ovu temu pitanje je dublje nego kako je nastao svemir= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
ah..to se i ja ponekad pitam... da budemo precizniji,na kraju svakog mjeseca ;D
nije lako zenama...
Ti barem ZNAŠ kad će da ih pukne.....ja ne.....= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
'nabavi' curu pa ces znat :D
da baš vidim ima u metrou na akciji;D= Citat =:
imaju pms zato jer im otpadaju/odumiru/propadaju zrela jaja
Ma imam ja....samo šta je defektna,PMS modul je stalno upaljen,a najgore je to kaj se je nemogu riješit.....
Ajmo, fly_nan, reci ti njima... :notooth:
defektna je :D lol! pa nisi ni ti daleko od nje :D lol
= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
priključi je ku***m ....flešaj je i stavi novi software...;D ;D
mobman .... :tomato:= Citat =:
Izvorno postao mobman
neću komentirati.... blah :creep:
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
(deset znakova):jump:
šteta znakova... trebao si dobiti samo paradajz ;D ;D ;D
a zake nama muškima ne otpadaju jaja!?:dunno: :smart:= Citat =:
Izvorno postao Compov
Hvala Bogu pa nisu :rotfl:
Mi imamo PMS da bi mogle roditi djecu,bez PMS-a ne bi mogle roditi djecu,to je to :D :) ;)
Ponekad me zivicira taj PMS.Bolovi u trbuhu,grrrrr.Srecom kada me jako boli popijem tabletu protiv bolova,pomaže,pa odmah zaspim :)
bolje sms ili mms nego pms! ;D ;D ;D
Da istina Vido :( Neka :)
može volim jest paradajz samo da nije ginetički modificiran;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
a ja očekivao nešto žešće od tebe.... hehe;)
e to se sjećam kad su intervjuirali ovi mobilovci ili mobyjevci neznnam točno po vani neku ženu pa su je pitali znate li što je mms? ona kaže ne , a znate sto je sms? ne ni to.... a znate što je pms? ne makakvi;D ;D ;D
Hehe mobman,možda se ta žena pravila da ne zna :D ;)
koga briga kako god da okreneš je glupa;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Pa vi muški imate PMS,znate na kaj hoću reći.Bez toga ne bi dali djecu,dečki.Isto je. :evil: ;) :D
Jesam. Nekih 80-ak km... :retard:= Citat =:
..kolko ja znam to je sindrom pred M, i peru vas živci i nebuloze ;)= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
točno to i polude im hormoni....= Citat =:
Izvorno postao tomo
Definicija
Premenstruacijski sindrom (PMS) je poremećaj s biološkom, psihološkom i društvenom podlogom. Najčešće se javlja između 20. i 40. godine. 90% žena ga ponavljano doživljava, manje od polovine žena proživljava ga kao fizička i psihička ograničenja, dok 5% žena PMS doživljava kao teški oblik psihičkog i tjelesnog stresa.
Uzrok
Uzrok nije poznat, iako postoji nekoliko teorija:
- hormonska teorija koja podrazumijeva promijenjene odnose hormona estrogena i progesterona ili povećane količine prolaktina, aldosterona i prostaglandina. Iako su hormonske promjene važne, po dosadašnjim spoznajama, one same nisu dovoljne za izazivanje PMS-a.
- nehormonska teorija kao uzroke pretpostavlja manjak vitamina, smanjenu razinu glukoze u krvi, infekcije, poremećaje u stvaranju živčanih prijenosnika (neurotransmitera)
Simptomi
depresija, emocionalna osjetljivost, psihička napetost, promjene raspoloženja, poremećaj ponašanja, gubitak inspiracije, društvena izolacija, poremećaj aktivnosti, plačljivost, gubitak koncentracije, gubitak samopouzdanja, umor, bol u prsima, valovi vrućine, bol u zglobovima, migrene, vrtoglavice, akne, glad, porast tjelesne težine, povraćanje, bolovi u trbuhu, glavobolja,poremećaj sna, smanjena ili povećana spolna aktivnost...
.... i nakon svega što mi žene prolazimo, a tu vam piše, vi ste toliko okrutni, sprdate se s nama, odbacujete nas i priključili bi nas ku***m, flešali nas i stavili novi software..... (mislim da ovakvo nešto groooznooo nisam već dugo čula ;D )
:tomato: :tomato: :tomato: ;D ;D ;D ;D
zapravo... pms je tu da bi mi žene VAMA muškarcima zagorčali život :satan:
bokte, ovaj PMS ima uzrok, povod, simptome, ko da vodimo II. svjetski rat, svi uzročnici su navedeni........ gadno je to.......= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Ovo zadnje Vam najbolje uspjeva;D ;D
a čuj... zato nas volite....
mjau :kitty:
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
:satan: :satan: :satan: :satan:
ovo je jedina istina....
:satan: :satan: :satan: :satan:
:fried:
Mali ispravak netočnog navoda. Naime, gorenavedena definicija PMS-a kao takva i sama po sebi je svrhovno i u smislu objašnjenja iste dovoljna, iako zastarjela.
Da pojasnim...
U kratici PMS slova M i S su zadržala prvobitno značenje, ali prvo slovo, dakle P, je dobilo malu ispravku, tako da se sad tumači sa:
P = pred
i
P = post
Zašto?
Zato što naslovni sindrom djeluje kao PredMS i PostMS, ergo djeluje (skoro) svaki dan u mjesecu. U onim sretnim mjesecima (koji imaju 31 dan) ima jedan dan, usred mjeseca, kad PMS ne djeluje. Ali i to pravilo, kao i svako drugo, ima iznimke. Dapače, iznimaka je toliko da se u zadnje vrijeme predlaže da se "pravilo" pretvori u "iznimku" i obratno, tj. da "iznimka" bude onaj mjesec od 31 dan u kojem ima jedan dan mira.
Zašto?
Zato što netko tamo gore ima weird sense of humor, pa nije dovoljno što mi muški moramo živjeti kraće i što moramo brinuti za obitelj itd (a na kraju ona u onih par godina što živi duže sve spiska na mlade polugole dečke tipa Village People), nego još i tih nekoliko dekada moramo proći u što nesnosnijim mukama, u situacijama koje ne želimo, ne razumijemo, ne trebamo, ne izazivamo, ali ih zato stostruko osjetimo na svojim leđima.
Amen.
ali gledaj to sa jedne pozitivne strane.... AKO izdržite sve TO, onda vam se onaj 1 dan u mjesecu VIŠESTRUKO ISPLATI :licklips: :licklips: :licklips: :kiss: :kiss: :kiss: ifjunouvatajmin ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Word up, sister. Word up!
:thumbup: ;)
:kiss:
To pitanje je isto ko i: ŠTO JE BIT MATERIJE??
To nikad neće biti objašnjeno do kraja... (bar po mom)
A di si ti BA zaluta!!!http://smileys.smileycentral.com/cat/F/0/181p.gif= Citat =:
Izvorno postao Ićo
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
mislim vukiiiii.... šta si to progugljao, tu stranicu, ili je to nešto iz tvog bookmarka ;D ;D ;D ;D
Ma ne nego sam se sjeti toga izraza POLUCIJA i malo google da vidim dali ima neka definicija jer vjerujem da ima koji nisu čuli za taj izraz!= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Možda nekome moje zrnce općeg znanja i pomogne u razumjevanju samoga sebe!;D;D;D;D
hehehe.... vuki zakon :thumbup: ;D ;D ;D ;D ima tu dječice na forumu koja se trebaju educirati ;D ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Mab nisam ja nigdje zaluta... samo kažem da je to pitanje o kojem se može raspravljati dugo, dugo...
A ja se šalim jer si usporedbu stavio koja je mene nasmijala , a opet si i ti u pravu jer za neke je pitanje zdrave sexualnosti i odnosa prema svome tijelu ipak još u jednakosti sa "biti-razlog-suština postanka" ;D:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
:lol: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...no comment...
Stvarno fenomenalna tema Morales!! :thumbup:
....edukativno, nema šta!
i ja kažem baš je pogodio temu;D
kad cemao vec tako A ZASTO SE VI DECKI COHATE PO JAJIMA STALONO ??? :zbunj: :flame:
STALONO?kad je to???? ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
...........jer nas svrbe............kaj mislis zake............. ;D ;D; D; D;
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol: :lol:= Citat =:
Izvorno postao mala
koje pitanje... A svaka ti čast... A jednostavno, nešto nas zasvrbi pa se počohamo...
:creep:
= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
hmm...lapsus ;)
ahaaa ne perete se :p
pa kad vi mozete cudunua pitanja postavljat onda mogu i ja ;)
E moram se i ja nadovezati iako u javnosti se nikada ne "čoham"!= Citat =:
Izvorno postao mala
Pazi ovako
tamo dolje su dečki uvijek pod nekim kondicionim vježbama da bi bili u punoj spremnosti kada dođe pravi trenutak, pa se uslijed stalne aktivnosti tu i tamo moramo osloboditi osječaja svrabeža. ALI neki mogu dobiti i neke podstanare;D a opet neke češe jer su se svježe izbrijali! ;D;D;D
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
aa malo djepnog biljara ;D
svjeze izbrijali??hmm to nisu muskarci :flame:
a čuj nama za džepni biljar bar nije potrebna skupa oprema... mi to rukama rješavamo dok vi morate kupovat skupu opremu za "flešanje" tipa smart clipovi, terminator donglovi... i sl;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
čohanje po jajima je zapravo neverbalna komunikacija sa ženama... :notooth: :notooth: :notooth: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao mala
Zato kaj možemo.= Citat =:
Izvorno postao mala
jednoga dana eva ti je nagovorila adama da uzme zabranjeno voće...tada se bog naljutio na nju...i rekao joj je...platit ćeš mi krvavo...a dođe ona....jel može u ratama...
i ZATO ŽENE IMAJU PMS
upravo tako.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja bez obzira dal me svrbi uho, lakat itd, uvijek se počoham po jajima......i svrbež nestane:D
= Citat =:
Izvorno postao mala
UBER rijetko se pocoham po jajima....
Nego pms je nesto sto zenama daje pravo da zivcane pod isprikom istoga...
ja nikad nisam zivcana,ja uvijek dobre volje :thumbup:
a nemoramo se mi same ,imamo mi nekoga ko ce to umjesto nas obavljat :king:
Ja mislim da one to imaju iz jednostavnog razloga, a to je iz zajebancije (čitaj nemam pojma a ne znam šta bi napiso :D)
Nego imam ja jedno pitanje koje je vrlooooooooo opako:
Što će muškarcu bradavice na sisama?????
za slucaj da postane transvestit pa moze na ostala podesenja i oblikovanja..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blazzer
u tom slučaju prodajem par bradavica, 1.8 tdi, garažirane, oprema: full koža!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1