Jel ju tko igra, ja imam problema s njom , kad uđem u neki auto mogu se vozit i sve ali nemogu van iz auta. Čuo sam da je to nekakva zaštita na igri protiv piratstva? Jel ima tko još takav problem?
Printable View
Jel ju tko igra, ja imam problema s njom , kad uđem u neki auto mogu se vozit i sve ali nemogu van iz auta. Čuo sam da je to nekakva zaštita na igri protiv piratstva? Jel ima tko još takav problem?
zar je igra izasla?? jupi! cuo sam da ce biti jaako dobra...
kakvi su tvoji dojmovi?
Ma igra je zakon ljudi super izgledaju i u animaciji dok razgovaraju izgleda kao da pravilno otvaraju usta dok govore. Samo šta okolina nije nešto auti loše izgledaju ali brijem da je to zbog moje graficke. Zagrijao sam se za igru ali cim uđem u auto nemogu više izac i inverted mouse mi je stalno upaljen nemogu ga ugasit, to je kao neka zaštita pa sad moram cekat neki crack il nešta da mogu izlazit iz auta.
To sto nemozete izaci je zastita u igri. Skinite neki image CD-a i ucitajte ga i igrajte.
biraj (nije direktan link i na stranici piše game fixes tako da nije ništa nedopušteno= Citat =:
h**p://www.megagames.com/cracks/html/c918740_0.htm
Evo ovako. Zbriši kuma kojeg trenutno imaš na kompu.
Instaliraj onda ponovno, al NEMOJ, stvarno NEMOJ, ni u ludilu NEMOJ crackirati, nego s novim daemonom mountuj ovaj image:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.p...upImageEng.rar
= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
Ja nemam takav problem ali imam drukciji:
Naime kad udjem u u igru i pokrenem onu prvu misiju di moram razbiti onog mulca.... I ja ga tucem, tucem i tucem jedno pola sata i nista, on nikako da padne....poludio sam, pitam se sto je superman hebote ;D
I drugi problem je sto nemogu uci u igicu nakon sto je ugasim, znaci jednom je instaliram i pokrenem a nakon toga kljuka, nema rada....
Idem sad probati ovo sto je blazzer rekao :thumbup:
EDIT:
Nop, meni je isto :(
@Vandal
Digni toga čovjeka, malo ga izmlati i tako to, i na kraju ga uhvati i stisni slovo "v" da ga dokrajčiš
i tako ti on sam prijeđe na drugoga, samo pazi drugi ce te probat napasti
A to sto ti se nece paliti, nemam ideje što je, možda nešto u igri nije baš prijateljski s tvojim windowsom il nečim
A jel ti može igra ponovno počet nakon što restartiraš komp?????
Što ti ikako bude kad probaš pokrenuti po drugi put???
Jel zna tko kako se kupuje nova odjeca?
= Citat =:
Izvorno postao VandaL
moraš ga primit u ruke i onda šorat
to napraviš tako da prvo stisneš desnu, pa lijevu tipku miša i držiš ih zajedni i onda ga šoraš sa Q i E
inače, igrica mi je super
odlična igra:thumbup:
dosljedan nasljednik po meni legendarne mafije
http://images.ea.com/eagames/officia...meplay6/01.jpg
http://images.ea.com/eagames/officia...gunfire/03.jpg
Igra je OK...ali po mom misljenju nije MAFIJI ni do koljena, ipak mi je ona bila bolja u svakom pogledu....bas je nabavljam sad pa da se ponovo sjetim tih staih dana....= Citat =:
Izvorno postao damgol
@bbbrljo: Je rijesio sam to (zapravo sam napisao tu ali mi je neko pobrisao post, neznam zasto)....thx anyway:thumbup:
I meni je isto puno bolja mafia, iako je i ova igra dobra ali Mafia je zakon
igra je turbo zakon, samo sta su mogli malo proraditi na autima i staviti koji auto vise
Da bas ono 5 auta samo mogli su barem vise stavit= Citat =:
Izvorno postao ReNE
odjeca ti se kupuje tak kad ideš loadat stisneš edit i tamo pokupuješ sve kaj te volja= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
a uti su mi malo nerealni da svi mogu onak dobro startat i vozit
u mafiji su auti bili puno realniji
da li zna tko sta treba raditi dok se odbrojava ono vrijeme rata???
igra je pušiona, pa dobro jeste li vidjeli upravljivost auta? ko da igram NFS I
Mafija je na n-tu potenciju bolja,em po priči ,em po grafici, em po fizici vozila!
= Citat =:
Izvorno postao ReNE
moras otici do onoga policajca u crkvi i potplatit ga
za ubuduce,
na netu postoji walkthrough za igru,mozete ga i skinut i pogledat kada zapnete, da nebi bilo vise spamanja ovog topica.
evo jedan walkthrough
da ali nije fora onda, sta ne??? :-/= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
sta nije fora?
ovdje se moze razgovarat o igri, ali upite 'gdje sad trebam ici kad ubim onoga tipa' itd itd smatram offtopic
Koliko ste presli igre ja sam na 54% , misije sam sve obavio samo trebam jos Extortion i rackets i te druge stvari
ja sam sad postao underboss...
ja sam vlasnik Brooklyn-a
evo postao sam don i imam New Yersy i Litle Italy:spin:
Ey ljudi ja imam problema sa DVD-om od igre. Na DVD-u od ove igre fale mi dva filea koja su potrebna.
Ona se nalaze na dvd-u u onim zipanim folderima ili u instalaciji na PC-u. Pa ako bi mih netko mogao poslati na mail bija bi mu jako zahvalan. Filovi ne teze vise od 500kb.
railyard_SW_st_48th.str.
nf_nurse_model.str.
jel zna netko gdje se nalazi moj save u kompu...:wstupid:
idi u c , document and settings ,administrator, my documents,uđi u ime proizvođaća,ovo administrator kod tebe drukcije pise
ma nasao sam ga u my document, GF i onda SG
Pozdrav! I ja imam očito hardverskih problema... Instalirao sam i mountao fileove i sve bi trebalo biti OK ali se nakon uvodne špice u MAIN MENI-u gdje mogu izabrat new game , load i ostalo ne vidi kursor tj. strjelica miša... uspio sam pokrenuti new game ali ne vidim ništa... hardverski zahtjevi su zadovoljeni i skinio sam nove drivere za grafičku al' svejedno ne pali... THANKZ
koja grafička?
Obično kod ovakvih problema pomogne smanjenje detalja na low... i onda diži detalje dok opet ne rikne na nekoj postavci...
MX440- 64ddr
isprobao sam sve rezolucije
igra je ok , ali misije prodjes prebrzo . a ostalo rijesiti - skupis 500 000 i uzmes onaj dilinger thompson i deeeerrrrii .
inace , Mafia je meni 2 puta bolja igra jer su auti puno bolji , nisu monotni ko ovi - ima ih par samo .
po meni igrica je malkoc skrta
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
istina, ako se ne varam u igri ima samo sedam vrsta autiju sto je malo....
do grafe ti je problem... Nije bitno koju si rezoluciji izabrao već su bitni detalji... moraš sve stavit na low i onda bi moglo proradit, ali sumnjam. Pročitaj readme od igre mislim da gf4 mx nije podržana.= Citat =:
Izvorno postao Gamer
Ma igrica nije ni do koljena mafiji. Inace igra se pomalo nisam imao nikakih problema ni prilikom instalacije ni za vrijeme igranja.
stavio sam detalje na low i opet ništa... u readme-u piše "... nVidia GeForce3 or greater (exept GF4MX)...
znači da je gf4 mx serija podržana ... tražio sam pomoć na službenim stranicama i promijenio drivere za grafičku i zvučnu...
možda pomogne neki patch!?
koje igrao mafiu nece se zadovoljit sa kumom,pa tako da mene ova igrica upoce ne zadovoljava
= Citat =:
Izvorno postao Gamer
pa piše da gf4mx NIJE podržana...
E ljudi ja kad pokrenem igricu ono samo crno bude i koliko kod cekam ono nista :(
@ Majkl Corleone:
1. Podižeš temu staru 4 godine. Pukom sljučajnošću,baš je danas 4 godine da nitko ovdje nije ništa pisao.
2. Razbacuješ se postovima u razmacima od nekoliko minuta,a od 3 posta jedan nema veze sa temom.
3. Tek si došao na forum i odmah grlom u jagode.
Malo se smiri i povedi računa o forumskom bontonu.
Dobrodošao na forum! :wave:
a jeli zabranjeno pitati ...???? zasta je forum napravljen ako ne za neke nejasnoce .. i da jedni drugim pomazu ...!!!!
Nitko ti nije rekao da ne smiješ pitati. Pametno je pitati kad nešto ne znaš. Ja sam samo napomenuo da malo pripaziš na način pisanja u temi jer ona se odnosi na The Godfather igru a ne na igru Mafia. Također za uređivanje postova možeš koristit opciju "Uredi Post",a ne se razbacivat s postovima unutar nekoliko minuta i u tim postovima pisat stvari nevezane za temu.
Samo sam te navodio kako da ispravno postaš i ništa više,i naravno,dobronamjerno. ;)