Danas bas gledam u konzumu :
Vip - siemens a75 sa 290kn na racunu za 291kn
Simpa - alcatel 259 mislim sa 200kn na racunu za 298kn
nije lose , pa jos malo ce i Konzum imati svoju mrezu .
Printable View
Danas bas gledam u konzumu :
Vip - siemens a75 sa 290kn na racunu za 291kn
Simpa - alcatel 259 mislim sa 200kn na racunu za 298kn
nije lose , pa jos malo ce i Konzum imati svoju mrezu .
ultra jeftino.......
odlično jer se konzum gradi jedno 500 metara od moje zgrade ;)
da , i sa a75 cak ide i handsfree .
mene alkic vuce , pa da imam sve tri mreze , ali o njemu na netu gotovo da nema i nis .
Jel' to Alcatel E259 bez vanjskog displaya i kamere ?
mislim da je.
kaj bi ti kameru za tu lovu ?
da je bar alkic sa tele 2 damn..... :( :( :(
odma bi uzeo
vidis , jos im samo u ponudi fali nesto za tele2 ultra jeftino .
Ja sam od Tele2 najjeftinije uspio naći ovo.
I juče sam u brzom prolazu opazio da je i LG B2050 za neku malu lovu u T-Mobile centrima.Nemogu se sjetit dali je 298 ili 398 kn.Kad saznam točnu cifru bit ćete obaviješteni u Cjeniku.
mogao bi si ubosti alcatel,bas je simpatican!
Ako se ne varam to su ovi telefoni:
http://img1.gsmarena.com/i/bigpic/alcatel-e259.gif&http://img1.gsmarena.com/i/bigpic/siemens-a75.gif
Nesviđa mi se što bar BT nemaju ali za tu lovu su super pogotovo mi se sviđa Alcatel OT-E259 .
Trebalo bi bocnuti Alcatel.
Bilo bi lijepo vidjeti kako su oni napredovali pošto su uvijek imali solidne aparate, s time da su u društvu bili prezentirani s podcjenjivanjem.
U svakom slučaju primamljiviji je od Siemensa.
Vuki, za boga miloga, kakav BT za te novce? To su najosnovniji uređaji koji ni GPRS ni IR ne bi trebali imati...
Evo, još ga nema na službenom portalu T-Mobilea. (mislim na Alcatel).
A šta da ti kažem kada meni mob bez BT nije zanimljiv!! :-/ I LIKE TO SHARE ;D:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Niti ja ne bih si uzimao mob bez BT-a, ali očito je da je ovakva ponuda za one najplićeg džepa, za one kojima su mobovi nužno zlo i pak za najmlađe ili najstarijie...
Ako ima ovoga Alcatel OT-E259, ja ga kupujem. Ima ga možda na T-Mobile stranici ili na Konzum stranicama?
kod mene ga nema u Konzumu-di si ti vidio= Citat =:
Izvorno postao Router
iam ih u konzumu i znam osobu koja je kupila a75, telefon je čista padavica-koma, no za iste novce u ponudi vip centara možete dobiti nokiju 1xxx nešto....za alkatel ne znam. mislim da nije 200Kn na računu nego početnih 20, a slijedećih 12mj po 15Kn/mj
Svejedno se isplati uzeti taj alkatel.
konzum u mirka dejanovica u dubravi - zapravo je to maxi konzum . nije super nego maxi , koja nomenklatura .
Edit: evo jedan alkic se puni kod mene , dojam iz ruke je ko da se radi o skupljem uredjaju , naravno dok ekran ne pogledas . ali toliko koliko kosta vrijedi sigurno.
I ako nekoga zanima - ima ih jos oko 20 komada u tom konzumu .
Šta je tako loš ekran.Citam na mobilnomsvetu da ima 4096 boja.
ma nije zabunili su se. Za tu lovu su stavljali plazma ekrane sa 3D podrskom.
e sad bi vi i ofce i nofce..... ne izgleda mi loše alkatel mogo bi to otić vidjet... al siemensa stvarno nebi uzeo.... imam jednu 1100 nokiu doma i mislim da se puno više isplati nego taj siemens jer je kvalitetna ak ništa drugo, iako nema ekran u boji i gprs
ja sam uzeo taj siemens i nije tako katastrofa ko što vi pričate.= Citat =:
Izvorno postao mobman
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
nije manija prijatelju;D , to ti je više strast prema mobitelima , ja kupim skoro svaki tak jeftin malo koristim , pa kad izađe neki novi isto tako jeftin prodam stari pa uzimam novi.... sa tim jeftinima to mogu radit al sa skupima ne jel toliko para nemam:)
možda i nije nezam nisam probao..... al opčenito imam dosta loša iskustva sa siemensom tako da sam malo skeptičan:-/= Citat =:
Izvorno postao david_ri
btw da li netko od vas tko je kupio alcatel 259 reć kolika mu je količina zaračenja SAR , to piše u svakim uputama pri kraju , nije sad da se tako bojim zračenja al bi volio znat pošto puno koristim mobitel pa gledam da je čim manje.... al tko zna dal je to uopće istina da jedni zrače manje drugi više....
nije manija, nego nek se nadje .
Inace Alkic je predobar , ekran mu je na razini nokie 2650 , softver nije pojam brzine ali radi .
Koliko para toliko i muzike!! :chatter:
Ja sam danas kupio Alcatel, uredaj je za tu lovu odličan, kao razerva.
ajd pogledaj molim te za SAR informaciju pri kraju uputa, i daj reci kakav mu je ekran jel može proć? dal li ima velike vidljive pixele?
ekran moze proci , jedino je softver malo spor , mozda jer je nakrcan t-mobile shitom
ali za razgovarati mi je odlican
bas ga je prijatelj kupio jucer i vrijedi svaku lipu.lijeo dizajniran i malen,a od zaslona i ne mozemo nista ocekivat vise za te novce.;D
I dalje nema Alcatela na službenim stranicama T-Mobilea.:rolleyes:
mozda je to samo za konzum neka akcija osmisljena , pa zato mozda ih ni ne bude .
mislim da i u 12. mjesecu kad je nokia 1101 bila u konzum akciji da je nije bilo na webu .
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
i ja ga jučer uzeo;D , isto mogu reć da me baš iznenadio kvalitetom izrade , kučište je izrađeno na na razini najboljih , još su i crni djelovi moba presvučeni gumiranim marterijalom da ne klizi iz ruke :thumbup: jako dobro malo me asocirao na e550 motorolu , mobitel je mali (82*42*22 mm) lagan (77g) i tko mobitele voli nosit oko vrata preporučujem , ekran je dosta malen al za ono što je mobitel namijenjen sasvim dovoljno još ima i veliki , masni font slova tako da bi ga i stariji ljudi i osobe slabijeg vida mogli zavolit , soft je dosta spor tako da oni koji puno pišu sms-ove bi mogli imat malih potekoća al je sam to rješavao tako da nisam uopće gledao na ekran za vrijeme pisanja sms-a nego utipkavao slova napamet....
bateija bi isto trebala bit jača strana ovog mobitela pošto sam vidio recenzije da candy bar verzija ovog telefona sa istom ovom baterijom (li-ion 650mah)
postiže 4 dana na čekanju sa 20min razgovora , ako je tako onda ovo još jedan veliki plus za ovaj mobitel....
melodije su 16 kanalne polifone al su dosta loše izvedene... sa dosta šumova pa ga je bolje stavit na jedan korak nižu glasnoću nego do kraja...
sama komunikacija je odlična , čist , jasan zvuk... evo jučer sam ga probao na jednom mijestu prema mojoj vikendici gdje mi je užasno loš signal i svaki mobitel koji sam probao (oko 70ak mobova do sada) većina njih prekida komunikaciju...ali ovaj ju nije prekinuo.... bilo je puno prekida i puno izgubljenih dijelova riječi al je ostao na vezi i nije prekinuo....
tipkovnica je sasvim dobra lijepe velike tipke je da su nabijene jedna uz drugu...ali to nimalo ne smeta mislim da neće ni korisnicima s debelim prstima smetat..
uz paket normalno dolazi aparat , baterija i punjač šteta što nisu i handsfree ubacili ...i naravno simpa start paket pošto se radi o simpa paketu....
najveća izmjerena SAR vrijenost ovog mobitela iznosi 1 W/kg što i nije tako malo ali je u granicama normale...
sve u svemu joko dobro i kao što je zmija rekao vrijedi svake uložene lipice..
evo ovo je bila kratka recenzija by mobman:) nadam se da sam pomogao nekome ako je imao kavih dvojbi
a ovo što kažu viked akcija neka vas ne brine previše tako je bilo sa svim mobitelima u konzum akciji pa su još poslije mijesec dana bili dostupni.... kad vide da ide nabavljaju oni toga još
a na stanicama t-com a mislim da ni neće bit dostupe informacije o ovom mobielu
pozdrav.....
I još nešto ovo je prizvod kineske tvornice TCL , i sada mobiteli imaju obilježja Alcatela ali ovo je ipak prizvod TCL & Alcatel mobile phones limited...... mislim da ako ovako nastave i budu radili i visoku klasu mobitela po povoljnoj cijeni , da im je uspijeh zagarantiran....:thumbup:
trebao si otvoriti topic pod Alcatelima za ovu recenziju.
da možda bi bi bilo bolje tako al evo , pa ako se moderator slaže može ovaj moj post premijestit gdje bi više pasao ,ja nemam ništa protiv, nadam se samo da neće ić u recycle bin;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
daj molim te, kakav recycle???= Citat =:
Izvorno postao mobman
post ostaje ovdje, a po potrebi ću ga linkat
kupio starom i sve 5
Ispričavam se što oživljavam ovu temu.
Zna li tko ima li još u Konzuma:
???= Citat =:
Izvorno postao Router
Nema ni jedan kod mene blizu - pa ne znam dal' da odem tražit?
ovdje kod mene nema stari je htio si uzeti alcatela i nije ništa od mobova bilo ni u vrbovcu niti u dugom selu
imam ti ja taj paket siemens a75 jos zapakiran. meni netreba, pa ak hoces javi se na pm