Već skorom 3-4 sata nemoguće zvat nekoga na Tele2, i iz Tele2 nekoga zvat na bilo koji broj. Samo sms, za područje Međimurja. Razočarani sam, hitno morao obavit razgovore i nisam mogao, nikog živog se ne može zvat.
Printable View
Već skorom 3-4 sata nemoguće zvat nekoga na Tele2, i iz Tele2 nekoga zvat na bilo koji broj. Samo sms, za područje Međimurja. Razočarani sam, hitno morao obavit razgovore i nisam mogao, nikog živog se ne može zvat.
ja vec 2 sata pokusavam provjeriti stanje na racunu i ne moze .
JA uopce nemogu zvat mreza 5 ali od telefoniranja nista.
Moguce da su radovi na mrezi....
vjerojatno nadogradnja mreze, ali sad meni sve radi... jbg, djecje bolesti, ali bit ce bolje valjda...
je , evo i ja provjerio da nemam love na racunu . sad mogu uzeti pretplatu napokon :)
Ja sam htio čekirati koliko sam potrošio slanjem poruke na 880. Prošlo je već cca 2 sata i još nema izvješća... Vrlo vjerojatno da će mi odjednom doći jedna te ista poruka u 10-ak navrata...
nešto je izgleda opako puklo ... :-/ zvala sam frendicu prije kojih sat-dva i nisam ju mogla uopće dobiti na 095. slala sam joj i poruku ali joj ništa nije došlo. kad smo se napokon čule požalila se da ima problema sa mrežom zadnjih par sati...
Sad je kod mene sve ok.
Takodjer..Ko ce ga znati.= Citat =:
Izvorno postao jomba20
slican sam problem imao oko 20h i sada maloprije oko 1h...nije uspjelo pa sam bez veze pokusao upisat +385 i uspio nazvat a sad da li je sredilo ili je 385 pomogao ( u sto cist sumljam)= Citat =:
Izvorno postao exotica
prije cca. pola mj. sam poslao "tpo" na 880 da vidim stanje... poruka izvješća mi je došla oko 15-ak puta poludio sam... ali sad je sve ok od tada nikakvih problema s teletom...
problem je i u t-mobile mreži, ali samo na pretplati, na simpi mi radi OK
znači problemi su bili širom Hrvatske?!
jer se to i meni desilo između 21-21h jučer u Puli!
pala je mreza. drugi puta ovaj tjedan.
Koja je sad pala? Obe tri?
Sto drugi puta ovaj tjedan, pa tek je utorak? :)
Tele2 je isto pao i prije neka dva tjedna, takodjer je ponedjeljak bio.
Normalno da to nema veze. Meni su svi brojevi u imeniku sa +385 ispred pa isto nije šljakalo.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
mislio sam u tjedan dana= Citat =:
Izvorno postao JBT
to je jer se mreža razvija pa joj treba vremena da se uhoda...
poslije nekog vremena će sve biti u redu tako da ne morati brinuti
da...da...razvija se....kako da ne...= Citat =:
Izvorno postao macak_os
daj pa razvija se vec 6 mjeseci....
koga briga jeli se razvija...hocu u datom trenutku da mogu zvati...i poslati poruku....
ako ja placam onda hocu uslugu koju koristim...
ako to nemogu onda sto mi vrijedi moj mobitel...mozda da ga nosim da ga ostali mogu vidjeti kako je lijep i skup...
ja dnas nisam nikoga mogao zvati oko 11....
hmmm....
zasto prilikom ugovora nekazu da nisu u stanju normalno funkcionirati...da imamo crno na bijelo...pa da onda odlucimo kojeg operatera uzeti...
a svi se ovdje pitaju zasto nece niko da predje na tele2...ima raznih ''teorija''...
samo molim bez posipanja pepelom kako su oni novi i kako im treba vremena jer su i drugi isto takvi bili na pocetku....
Nitko ti ne jamci funkcioniranje mreze 365 dana u godini, 24 sata na dan. Isto tako, placas HRT pretplatu i HRT ti ne jamci da neces imati prekida u prijemu signala. Komercijalne televizije ne jamce oglasivacima de nece imati kvarove na pojedinim odasiljacima u HR dok njihova reklama bude isla. To je samo jedan primjer, HEP-u placas struju, a njih boli briga sto nekda dodje do nestanka. padovi mreze su normalna pojava, a za ocekivati je da ce ih tele2 imati sve manje.
= Citat =:
Izvorno postao JBT
da..da za ocekivati je...
da da...oni su novi...
da da...
daj jbt....ako placam zelim odmah...koga briga dali ce oni imati u buducnosti sve manje ''padova''....
s tim da je HEP ipak mala iznimka jer ti ne mogu i neće naplatit struju koju nisi trošio (odnosno za vrijeme nestanka struje) a kod mobitela i HRTa svejedno plaćaš pretplatu
znas li ti sto za nasu birokraciju znaci 6 mjeseci?= Citat =:
Izvorno postao revo
ocito nemas pojma koliko je birokracija i drzavna uprava spora u nekim stvarima, tako da ti dobijanje jedne obicne dozvole za 1 baznu stanicu odnosi vremena i vremena (i to ne tjedana vec mjeseci). Pogledaj slucaj RTL-a, koji je dobio koncesiju u 9 mj 2003., a poceo s radom tek vise od pola godine kasnije, i to prakticki s 'polovicom' usluge, iako nisu morali graditi mrezu odasiljaca i imali vec rijesena neka tehnicka pitanja.
pa i ja placam ADSL (i pretplatu i promet), pa mi zna ispadati i to u roku po nekoliko sati.= Citat =:
Izvorno postao revo
takodjer tu su i problemi zbog nestanka struje, padova napona i problema vezani uz ostecenje osjetljivijih elektronskih uredjaja? mislis da ce ti to HEP nadoknaditi? malo sutra...
aha...dobra teorija...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
a valjda su znali da ce imati u ovoj drzavi ''takve vrste problema''...valjda su oni ozbiljna tvrtka koja je prije nego sto je dosla na trziste znala u sto se upusta..valjda su znali prije ponude za koncesiju i potpisivanja iste kakva je u hr birokracija...
ti hoces recu da su oni amateri koji nisu znali u sto se upustaju???
pa sto onda rade ovdje...????????????
koga briga za njihove probleme...
proslo je vec 6 mjeseci a nema niti mms-a...nemoze se dobiti poruka sa stranog operatera...a svako malo dogadja im se ''pad'' sistema...
koga briga...ja placam i zelim uslugu...
ne u nekoj buducnosti nego sad...
sad se opet pitajte zasto nitko nece da ode sa svog operatera na tele2...
koga briga za adsl....pa nema t.com neku konkurenciju...sto njih briga ako su jedini dali nemas vezu...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
isto...sto briga hep padovi napone...niti oni nemaju konkurenciju...
ajde daj neki primjer sa
kokurencijom???
Postoji vec nekoliko ADSL providera preko kojih se mozes spajat. A sto se tice MMS-a i GPRS-a sve je objasnio celni covjek Tele2 u interviewu kojeg je dao jednom magazinu. Tih usluga nece biti dok se ne postigne pokrivenost barem vecine gradova, a iskustva s terena govore da to bas i nije jako daleko. A tu sad opet igra ulogu papirologija i dobivanje dozvola. Zna li itko uopce, kolika je procedura postavljanja jedne bazne stanice. Znaju li ovi, sto tu neargumentirano pljuju kako su se brojne stvari promijenile od 2000. na ovamo. Danas malo tko zeli BTS na svojoj zgradi jer su svi debelo, preko medija koji su pisali bombasticne tekstove, infromirani o navodnom stetnom zracenju. Naravno da ljudima ne mozes dokazat da im vise zraci BTS koji je preko puta od onog koji je na njihovoj zgradi. VIP-u i T Mobile bilo je puno lakse, oni su dosli u zgrade, ponudili masne svote, a malo je ljudi uopce znalo sto su to bazne stanice. Vec je bilo preko nekoliko tekstova po novinama gdje su se stanari razlicitih stambenih zgrada, u razlciitim dijelovima Zagreba pobunili protiv postavljanja Tele2 baznih stanica na njihovu zgradu.
Zato molim sve da ne lupaju gluposti, malo citajte i informirajte se, a ako zelite "fancy" usluge, imate nase drage duopol operatere, oni su full razvijeni, idite njima.
meni je sve funkcioniralo...na pretplati sam t-mobileu...frend ima tele2 i bez problema smo se dopisivali...sinoc mislim...danas se nismo culi...
ja sam mu poslala poruku i stiglo mi je izvjesce da ju je dobio...a sad..odgovorio nije...mozda ju ni nije dobio,ili je pa nemrem odgovorit...
ali nisam primjetila neke probleme bas...
Nesta sam cu na radiu ali nisam dobro slusao, radi se o nekoj GPRS smetnji itd. sad kako i sta je tocno bilo nemrem tocno reci...
a koji su to provajderi koji neidu preko t-com linija????= Citat =:
Izvorno postao JBT
koga briga sti izjavljuje celni covjek tele2 u ''nekom'' magazinu...
a zasto tip taj intervju ne stavi na tele2 web stranicu...neka bude faca...
opet se vracas na smjesne stvari...opet ponavljam...mozda ti necitas...pa mi mozes i odgovoriti...
valjda su u tele2 znali na kakvo trziste dolaze.....valjda su znali kakva je ovdje birokracija...pa valjda su prije ponude i potpisivanja koncesija vec znali s cim ce imati posla....
mislis da je tele 2 neozbiljna tvrtka kad je po tvom tek sad saznala kakva je birokracija i problemi u hr????
sto onda rade ovdje???
koga briga sto oni imaju problema...ako placam zelim da i to imam ....
aj jbt....daj malo odgovore a ne citas biltene svog gazde...
Ja nacuo nesto ali sam cuo da su u igri GPS odašiljaci di sam ce malo bacio u smjeh jer sam do danas mislio da su jedini GPS odasiljaci smjesteni u stacionarnoj orbiti.= Citat =:
Izvorno postao exotica
I u Rijeci je bilo problema nikog nisam mogal dobit čak ni signala na pojedine momente nije bilo,danas sve radi normalno valjda se nadograđuju nadam se ;D
Revo, normalno da su znali koji su problemi kod nas, ali nsiu niti druga trzista puno drugacija sto se birokracije tice, ali strancima je ipak manje vazno kakav mobitel imaju nego Hrvatima. Za tvoju informaciju, Tele2 je u zadnjih mjesec i pol u Zagrebu postavio barem 5 novih baznih stanica, a radi se i u drugim gradovima. Za to sve jednostavno treba vremena. Ispadi mreze im se dogadjaju zbog pustanja u rad veceg broja baznih stanica i ocito je da su nepredvidjeni jer oni da znaju da ce se ispad dogodit, sigurno bi obavijestili korisnike. No, jedno je jasno, svatko ima izbor, hoce li ili nece koristiti neku mrezu.
Kad smo kod T Coma, pa istina je da svi koriste T Com infrastrukturu, ali spajas se preko drugih servera ako si korisnik nekog drugog ADSL-a, dakle svaki provider moze imati pad neovisno o T Comu.
tele2 dobro zna sto radi s obzirom da jedna osoba (ali sto je da je, ukoliko zanemarimo politiku, tip ima smisla za business) a istovremeno i priprema adsl pristup preko HEP-ove infrastrukture (dakle bez t-coma) - kad i to konacno bude krenulo, onda ce se i tu naci onih koji su do sada kukali o monopolu t-coma, pa ce tada biti nezadovoljni s alternativnim providerom :roll:...= Citat =:
Izvorno postao revo
a mogao bi se i ti prestati ponavljati :bunny:
Ma to sa zračenjem je samo izgovor za protivljenje postavljanja bazne stanice na vlastitu zgradu. Pravi razlog leži je u lovi !!! Stanari tih zgrada su se polakomili, traže nerazumne svote novca !!! Novce za postavljanje bazne stanice traže čak i stanari zgrade na "petnaestom" ulazu !!! U vrijeme kad je VIP postavljao stanice stanari su bili zadovoljni i sa nekim manjim uslugama, kao npr. uređenje fasade i sl., a sad svi hoće novce !!! To je odraz stanja u društvu, gubitak svih moralnih vrijednosti i uvođenje svjetonazora u čijem centru je isključivo materijalni dobitak. Ali to je neka druga tema ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Evo, od jutros u Kutini nema Tele2 mreže... Oko 8 i 15 sam poslao poruku, a malo kasnije - mrtvo.
U ZG radi sve normalno, trenutno :)
tamo je mislim roaming pa mislim da se Vip rasipal.
Upravo sam saznao da VIP ne šljaka, ali mislim da bi razlog mogao biti preseljenje antene na drugu zgradu...
Gdje je antena? Na dimnjaku Petrokemije?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma, na avionu koji non-stop kruži nad Kutinom... :notooth: Na starim mlinovima koji se trebaju rušiti uskoro...
:lol: :lol::lol::lol: ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Inače, Frish, kako bi u SZK rekli - prodaiće uskoro ;D
Meni se nikamo ne žuri... Manje ću trošiti... ;D
Ako se ne varam, prolazio sam puno puta busom kroz Kutinu, antene su na tok staroj zgradi koja se nalazi u blizini aut. kolodvora i Konzuma? Tamo sam vidio i T mobileove antene tako da ce se i oni morat selit.
E, telcima se mora priznat da su orginalni. Danas pokušavam s T-mobila nazvat frenda na teletinu i kaže mi automatska poruka:
Poziv se nemože ostvariti jer je sms sandučič pun. :) To još nisam čuo niti kod jednog operatera.
Je lutrija imat tele2 broj, al bar nije dosadno.
si siguran da kaže baš SMS sandučić ???
Pretpostavljam da lik ima ukljucenu sekretaricu koja javlja da je Inbox poruka pun, ovo za SMS mi zvuci nevjerojatno, nisam to nikad cuo.
jedino sto moze biti da je sanducic govorne poste pun pa je covijek odmah krivo zakljucio da se radi o smsu...
Neznam, možda sam krivo čuo, al men se učinilo da je spomenut SMS. Zanimljivo je to da kad sam ga ponovno nazvao, normalno se spojili. A, vrag če ga znat.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1