evo svi koji trebaju biti su upuceni u moj problem sa stavljanjem grafickog menia! viki mi je poslao svoj full flash i kada ga ucitam u svoj mobitel pise mi wrong software, pa koji mu je k.... da nece primiti njegov full flash?
Printable View
evo svi koji trebaju biti su upuceni u moj problem sa stavljanjem grafickog menia! viki mi je poslao svoj full flash i kada ga ucitam u svoj mobitel pise mi wrong software, pa koji mu je k.... da nece primiti njegov full flash?
možda radi eeprom-a, ako se radi o fullflash-u, jer koliko ja znam, svaki mob ima drugačiji eeprom...
ok sta mi je ciniti?
jesi "oživia" svoj mob? mislim jeli ti sad radi??
radi sa starim flashom, ali ne sa vikijevim, jel mi mozes ti poslati svoj onaj sa graf meniom i patchevima!
hoću, može večeras?
hoćeš zip ili rar?
zip obavezno, rar nemogu otvoriti!
ajde mi molim te napiši na koji mail hoćeš pa ću ti to malo kasnije večeras poslati...
evo sad ću ti poslati ;)
you got mail :thumbup:
hvala, budem probo pa javim za koju cuku!
ok!!
neradi, opet mi se ugasi, probat cu ucitati vikijev flash bez eeproma pa vidjet!
pa jebote ne kužim zašto...
jel moguce da je mobitel takav da jednostavno ne prihvaca?
jel mogu promijeniti eeprom, mozda je to?
ne eeprom nebi smio mijenjati, neznam zašto ti ne prihvaća moj flash...
evo uzeo vikijev flash bez eeproma i stavio ga, radi, ubacim slike ne radi!
ubacio sam cijeli vikijev flash, sutra cu probati i slike!
buggy mi je dao program sa kojim se rjesi wrong sw, ako nekom treba...
znaci eeprom se moze uzeti tudji!!!
e da sada kad stavljam slike da vadim cijeli flash sa eepromom ili bez eeproma?
isto mi se gasi i sa svakim flashom,
neznam, stvarno neznam zašto ti to ne radi, mada sam i ja imao slične probleme jednom sa digitalnim satom, ali sam ja to uspio srediti...
ajde, mi pošalji na mail taj program, ako ti nije tlaka (za wrong software).
Thanks
ok budem! jel moguce da je problem u samom mobitelu? kako se ono radi da ne vadis cijeli flash iz moba nego program usporedjuje koja je razlika u samo to stavi u mob, da se netreba flashati?
viki, vidim da si bio na forumu a nisi nista tu napiso, jel znas mozda pomoci?!?!?!
upotrijebi winhex
otvoriš s njim ta dva flasha koja želiš usporediti, odeš pod File menager/Compare i to je to...
čekaj, prije nego budeš slao; jeli to možda ksie v5.1?? Ako je onda mi ne trebaš to slati, to imam...
je to je taj, jel znas rjesiti wrong sw onda?
probat cu sa winhexom onda, ako ne uspije ne ostaje mi drugo nego novi mob!
morat ces mi malo detaljnije objasnit kako usporediti ovo sa winhexon
prvo MORAŠ imati isti taj flash spremljen negdje na kompjuteru kao backup. I onda otvoriš sa winhexom taj flash koji koristiš i u mobu i taj s kojim ga želiš usporediti. Onda ih usporediš sa naredbom compare i to što je drukčije ubaciš sa V_Klay-om...
Ja sam imao jednom problem sa wrong soft na sl45 i riješio sam ga sa ksie 5.1
nisam imao problema nikakvih...
hvala budem probo
aj pa javi jesi što uspio...
nista, razliku sam normalno kopiro u vklay i opet mi se ugasi, da kupim novi SL45?
iskreno, neznam u čemu je problem i zašto ti se neće sl upaliti sa npr. mojim flashom...
jesi probao na svoj čisti flash ubaciti samo gfx menu. Znači samo patch za graf menu i da onda ubaciš svoj menu??
gle probo sam da prvo ubacim u svoj meni koji izvucem iz moba slike, pa ga stpam u mob, onda stavim onaj patch kojim si mi ti dao za moj graf meni i opet isto, ali jednom sam mogo staviti jednu sliku koju sam napravio u paintu, zamijenio sam je sa onim mclarenom samo sa jednom slikom i bilo je normalno, tako da nekuzim!
neznam što još da ti preporučim. ako ti se da, probaj još jednom svesti svoj sl na "običan" flash, znači bez ikakvih patcheva, pa onda probaj ubaciti samo gfx menu. ali ga očisti od svih patcheva...
ma probo sam sve, jel bi htio da tebi posaljem svoj flash, pa da ti onda stavis graficki meni i winhexom mi napravis patch koji bi ja samo ubacio!
ajde pošalji, ali pošalji mi samo flash od 000000 do 5F0000
evo sve sam ti napravio i SVE radi baš onako kako treba. Probao sam ubaciti u 2 sl45 i u oba sve super radi.
Vjerojatno, ako ti ne pošaljem kasnije večeras, onda tek sutra navečer očekuj file. ;)
puno hvala, nadam se da ce raditi!
evo upravo ti šaljem, trebalo bi ti to stići kroz par minuta...
stiglo je upravo skidam, iako sumnjam da ce uspjeti PUNO HVALA!!!!
aj držim fige!!
do sad sam bio vani,nisam stigo ovo probat, pa javim sutra ujutnoi
RADI
puuuuuuuuuno hvala!!!!
:thumbup:
e sad kada je problem rjesen, sta mislite u cemu je bio uopce problem?
možda, ne kažem da jesi, možda si negdje pogriješio pri ubacivanju patcha. Možda neka adresa nije bila točno napisana, ili nešto sl.
nema sanse, to sam i ja mislio ali sam ja to napravio barem 20 puta, a nije ni tvoj flash htio prihvatiti
a neznam onda, glavno da sad radi :D
evo jedina razlika je ta kaj nisam nista radio na kompu dok sam stavljo flash u mob........a to nemre bit razlog
pa preporuča sa da se ništa ne radi na kompu dok se flasha, ali i ja mislim da to ne bi trebao biti razlog.... ali tko zna...
:) Da, sjecam se toga ;)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Ja sam imao jednom problem sa wrong soft na sl45 i riješio sam ga sa ksie 5.1
nisam imao problema nikakvih...
PS. Evo i mene nakon malo duzeg vremena..
Ajd molim te i meni posalji neki "najbolji" bin file koji imas --> u ZIPu ako ti nije problem. Mail znas. Hvala.
Dobro nam došao nazad Fabi!!!
može, stiže večeras...
Bravo coma :) čuj lako je moguće da je to razlog šta si radio po kompu dok se mob fleshao. Nemam pojma kako ali... nikad ne znaš. Dobro nam došao Fabi! :)
joj kada sam ga prvi put palio sam sam ocekivo da ce se ugasiti, onda se spoji na mrezu, desna strelica i koje odusevljenje
da, čim se čuje onaj znak da je našao mrežu, onda se više ne gasi :D
svejedno nisam bio siguran dok nisam vidio taj JEBENI GRAFICKI MENI
jesi isprobao ove zadnje patch-eve??
koje? jel ima negdje svi patchevi na okupu uz dobro objasnjenje cemu sluze?
pa imaš tu na forumu. Flash patches part 3.
a prije toga imaš i part 2....
a sve patcheve možeš naći popisane na mojoj stranici, a objašnjenje imaš od autora na engleskom...
znam za objasnjenje, ali nisu bas sva pbjasnjenja normalna nego su prekratka! sad se ja na patcheve bacam