Evo počela je nova sezona, pa evo i novog threada.
Prva utrka u kalendaru je danas, 12.03.2006 u 12:20 za Veliku nagradu Bahraina.
Uživajte!
Printable View
Evo počela je nova sezona, pa evo i novog threada.
Prva utrka u kalendaru je danas, 12.03.2006 u 12:20 za Veliku nagradu Bahraina.
Uživajte!
i ja vam zelim da uzivate :)
meni je to totalno nezanimljivo...
Neznam zakaj,ali ove godine bi moglo bit zanimljivo.Kimi već leti van,lol.....
...pa koga bum gledala ak on ode van????:smart:
Montoyu?
Ili Alonsa?
Ili Buttona?
Ili Lili? :)
....a možda se i Villeneuve konačno trgne;D= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
BTW. ovaj mali Niko Rosberg nije loš:spin:
evo sad ce start, to mi je jedino interesantno jer zeljno iscekujem da se neko skuca ili neki masovni sudar
e sudari su mi najbolji ali n kad netko pogine
jeste gledali kako je alonso dero šumija
Respect za Alonsa i Raikonena, ali master respect malom Rosbergu.
Nasao sam si novog miljenika u F1! Ajmo Rosberg!!!
meni je isto rosberg ok.
pitanje : kakva je to utrka u kojoj pobjedi Reno
eeeeeee stvari se mijenjaju
sorry na offtopiku
al ljevi bolje ti je da maknes ovog lika iz avatara
ak neces da te mackica_os pocne opsjedat na PM
nemogu vjerovat da reno kojem je najjači motor valjda 1,8turbo sa 180 konja tu pobjeđuje .
ko je pobjedio? da pogledam na index...
... nakon par sekundi... yessss! alonso moj miljenik od prosle :)
schumaher :thumbdown: idi vise budi djedica seci psa i maloga a formulu prepusti drugima
poznato je da ja volim kada 'veliki igraci' gube..zato mi je iznimno drago da ferrari gubi. nek se spuste na zemlju.
...pa i prošle je godine pobjeđival,pa kaj je tu čudno???:cool:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Trebo je švabo pobjedit, malo je nesposoban
Meni se čini da je on pauziro prošlu godinu, pa ove godine opet polazi u napade, nije mu to baš dobro, jer ni Jordan nije fino igro kad se vratio
pa mislim ovako nesto govoriti o najboljem vozacu svih vremena...onak covjek bio skoro cijelu utrku prvi, do kraja zaostao 2s za vodecim, a ti govoris da vise nema sta raditi u f1= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa normalno, on se dosta naosvajao trofeja sad neka ide u mirovinu (zasluzenu).
[QUOTE=Ljubav]sorry na offtopiku
al ljevi bolje ti je da maknes ovog lika iz avatara
ak neces da te mackica_os pocne opsjedat na PM
ne znam zasto???'za sada mi jos ne stizu pmovi ali kad pocnu cu maknut
Ova bi sezona trebala biti bolja od prosle. Barem po napetosti.
sa posljednje startne pozicije do 3-eg mjesta....................
srebrne strijele.................
...Alonso samo potvrđuje da nije samo stvar u bolidu, Šumi polako zaostaje za njim... ali iako navijam za Alonsa, ne mogu a da ne spomenem Raikonena, koji je stvarno genij... svaka mu čast...
i meni je kimi kralj
SVI KOJI SU GODINAMA DRAPALI NEBULOZE O ŠUMASTOM MOLIM DA NE TRKELJAJU O DRUGIM VOZAČIMA DOK JE ON JOŠ UVIJEK AKTUALAN I VOZI. Imamo i starije threadove o formuli pa da ne bi išao poimence, jer stvarno su bili glasni navijači kad je smrad pobjeđivao. Ako hočete da vas itko cijeni onda se držite svojih mišljenja, a ne sada tipa on je starkelja itd...itd...HEBITE SE! ja navijam za McLaren i kada gubi i kada pobjeđuje.
EOD
sa predzadjeg mjesta na trece, svaka cast.
Šumi je moćan, još Švabo, oni su meni moćni zbog Šumija (koje neznam baš prezime napisat) i Siemensa (al da ne idemo u off).
Ja mislim da će u nedjelju Šumi na vrhu stajat
A prošlu sezonu popustio jer nema zanimacije kad stalno on pobjeđuje :thumbup:
...da bit će zanimljivo,ove godine ponovno mogu mjenjat gume,pa će se puno toga odvijat kroz boxove.Ferrari je prošle godine ufuraval novi bolid tak da su već prebolili dječje bolesti , dok drugi to trebaju proč.Tu su i neki novi mladi vozači koji obećavaju dobru sezonu.Neka pobjedi bolji..LOL:thumbup:
Ja navijam za McLaren otkako znam za sebe... takodjer i kad gubi i kad pobjedjuje...
Zao mi je samo kaj se Pedro de la Rosa nije uspio progurati kao 1. ili 2. vozac neke momcadi s obzirom da je prosle godine kao zamjena od Montoye razveselio sve ljubitelje F1 svojom voznjom.
Rosberg se cini OK, nesto kao Button kad je uletio mlad i perspektivan...
WTF se dogadja s Toyotinim bolidima, koja zbrka :D
..btw toyota pukla ko kokica..LOL;D (novi dizajner ,baš se i nije proslavil)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
bas sam htio vidjeti liku facu na kraju utrke, negdje bi crknuli od smijeha...
Svaka čast malom Rosbergu, vidi se da je naslijedio talent od starog! ;)
Alonso je opet pokazao da će ga teško biti uhvatiti jer kako se čini i bolid mu ide na ruku kao i prošle sezone uz njegove vozačke izuzetne sposobnosti! Schumi se opet probudio ali mislim da će kimi opet biti glavni konkurent alonsu za naslov i osvojit će ga samo AKO ga bolid posluži, a ako ne ponovit će se ista stvar kao i prošle sezone!! Vjerujem da je mercedesov bolid razlog zašto prelazi u ferrari sljedeće sezone! :cry:
poznam samo jedan stroj a to je onaj talijanski - la bella makina iliti FERRRRRRRRRaRRRRRIiiii:jump:
jel to onaj kojemu od jednog jedinog svjetla odostraga zna otpast to svjetlo :)
Bandiera rossa sara' di nuovo in cima!
Raga', la Scuderia e' tornata, quest'anno ci sara' come dev'essere, credetemi!
F O R Z A F E R R A R I ! ! !
Svakako, napetije je jer je, nakon 10 godina, konačno netko uspio doći malo bliže. Ali, tek je jedna trka bila, i to u Bahreinu koji je malo off za neke najave. Pričekajmo idući vikend, onda će bit' jasnije...
ja sam opet za Kimija.
BTW baš mi se sviđa kako su sredili bolid (ovak, estetski).
Nisam baš pratio preko zime kaj se događa i fino sam se iznenadio novim momčadima i sličnim promjenama... a i pravila su opet mjenjali.
Ja navijam za Montoyu, ali ne i za mclaren. Motori su im ocajni.
da rezimiramo 1. trku...trojka s pobjedničkog postolja su najbolji vozači u f1 i to je činjenica.
isto tako je činjenica da je alonso u utrci imao jako puno sreće(massa...lol) a to da puno bolje vozi od schumahera, nebi reko
schumacher, lijepo je kreno i doslovce desetinka ga je djelila od 1. mjesta (izlaz kimija iz boksa)
također, taktika s jednim zaustavljanjem je definitivno bila najbrža i to je jedan od razloga zašto je kimi doletio do 3. mjesta...(nije da se bas moro jako mucit s prestizanjem ostatka ekipe)
Rosberg je u prvoj trci uopće napravio jeben posao, i čini se da čovjek stvarno ima ono nešto!
u ovoj sezoni ce, kao i u prosloj, jako veliku ulogu igrat pouzdanost, jer je razlika u bodovanju 1. 2. i .3 mjesta po samo 2 boda! i nije od presudne važnosti da se završi na 1. mjestu, postolje je zadovoljavajuće
Mogao bi se kladit da ce Kimi ove sezone bit prvak!!
Forza Mclaren
nadam se da ćeKimi uspjeti u ovoj sezoni a u idučoj me zaboli za njega, kada obuče crveno neću ga više podržavati..................
SREBRNE STRIJELE:.............................
Jel tko gledao danas u jutro trku? Sad će snimka, pa dal se isplati gledati?
Nego, jesam li vam rekao da sam "živio" u Melbournu 5 minuta od Albert parka? :)
Strava kako motori 'pucaju' već na početku, valjda sve zbog klime...
Usput, nisam baš pratio sve te promjene, pa dal mi netko može objasniti WTF je Torro Roso? Kakva je to momčad?
....evohttp://img159.imageshack.us/img159/9...osso4ul.th.jpg= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
TEAM DETAILS
Constructor: Toro Rosso (Red Bull)
Team Name: Scuderia Toro Rosso
Nationality: Italian
Base: Faenza (ITA)
Website: www.tororosso.com
Address: Scuderia Toro Rosso, Via Spallanzani 21, 48018 Faenza RA, Italy
TEAM STATS
F1 Debut: 2006 - Bahrain GP
TEAM MEMBERS
Red Bull CEO: Dietrich Mateschitz (AUT)
Co-Owner: Gerhard Berger (AUT)
Team principal: Franz Tost (AUT)
Technical Director: Gabriele Tredozi (ITA)
Chief Engineer: Laurent Mekies (ITA)
Driver #20: Vitantonio Liuzzi (ITA)
Driver #21: Scott Speed (USA)
Engineer Liuzzi: Ricardo Adami (ITA)
Engineer Monteiro: (TBA)
Test Driver: Neel Jani (SUI)
2006
Chassis: STR1
Engine: Cosworth V10 (Restricted)
Tyres: Michelin
Ma lako za to lili, to mi je već poznato, nego postoji i momčad red bulla (a koliko znam isti im je vlasnik), pa ko tu sad koga? Čemu dve momčadi? Ko pleše s kim...?
P.S. usput lili čemu ovaj C/P na kraju tvog posta? Malo smo se zaletili? :)
...ah događa se ,a ko bi tebe zadovoljil.(perfekcionista..:notooth: )
nešto su pričali da bi Toro Rosso trebala bit momčad koja bi omogučila proboj mladim vozaćima u Formulu pa su ju zato i osnovali.
meni alonso i kimi raikkonen (neznam kak se pise) najbolji su mi,šumaher me vec zivcira.
Red Bull je kao glavna momcad, tamo su vozaci koji su vec vozili za red bull i oni voze sa V8 motorima, a toro rosso je pocetnicka momcad sa V10 motorima.
Ma mene živciraju naši komentatori... Danas su imali neke ispade na pitanje da li će počet padat kiša, a jedan je odgovorio: "Ako počne padat, počet će padat kiša..."
Al šta me stvarno naživciralo je kad je Blažičko prije starta utrke rekao nešto tipa: "Nebi se kladio na Baton (nznam kako se piše), jer on nikad neće osvojiti utrku u F1..." Mislim da je to krajnje neprofesionalno... Ne navijam za Batona, ali kao nekoga tko već duže vrijem prati F1, takve stvari me jednostavno smetaju...
Ovo si krivo shvatio, pričali su kako je tlak 1003 hektopaskala i onda se ovaj nadovezao -ako počne padati, padat će kiša. I meni je prvo glupo zvučalo, ali skužio sam da misli - ako će počet padati TLAK, past će kiša.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Slažem se...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Pošto sam propustio prvu utrku, neznam dal su imali još kakvih ispada... Ali prošla sezon mi je bila katastrofalna što se tiče komentatora... Tek zadnjih par utrka su počeli razlikovati pojedine vozače... Kako će biti ove sezone nemam pojma... Ali bojim se da će im trebat barem 10-ak utrka da shvate razliku u izgeldu McLarenovog bolida onog Midlanad (il koja je momčad skoro sa istim bolidom, što se tiče "lakiranja")...
...al je ova trka bila - ne znam kak da kažem - možda veoma zanimljiva... toliko odustajanja, pogotovo ono M. Šumija i Montoye...
...a na kraju i Buttona - evo i malog clipa (3gpp - 751kb) - http://rapidshare.de/files/17000003/...e_end.3gp.html ...
Stvarno super utrka... A pored tolkih odustajanja, bilo je i super pretjecanja... Stvarno odlična utrka, i nije mi žao što sam se digao da ju pogledam uživo...
dobra utrka, polovinu sam gledao...jedino mi shumija zao :(
Ja sam uspio zadnjih 10 krugova vidjet, i bogme fino :)
IMO, Bridgestone je i dalje banana, i Ferrari puši na tome. Na gumama. Po svemu ostalom su potpuno kompetentni, i dam se kladit kad bi jednu trku odvezli na Goodyear šlapama, opet bi Ferrari šamarao kako smo navikli prijašnjih godina.
Ali eto...to je jedna stvar koju nećemo nikad uspjet provjerit...
Svašta bih vam još lijepoga rekao, ali već sve znate. Zato samo FORZA FERRARI!
misliš Mičelin?;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Nürburgring - eto šumi se vratio u staru formu, nije mi baš drago, no bar će bit zanimljivo... :)
I ja se nadam da ce se jos tu i Raikonnen prikljuciti, pa da bude js zanimljivije.
Vec mi je zlo od ovog Alonsa na stazi, ali ne koliko mi je zlo kad moram slusat ove komentatore i gledat 5 min reklama prije starta.
Šumi, šumi javore. Forza Ferrari.
A meni je baš drago da se vratio.......sad se može ostavit..................= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
e pa neće dok ne dođe do 100-te pobijede:evil:
...zanimljiva trka, Šumi se vraća...
Da DA DAAAAAAAA!!!
Deutschland Deutschland
über alles
über alles Vaterland
Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.
Stvarno se vratio Ferrari. Iako je prelaz bio kroz box, ipak je Schumi stavio 5.5 sekundi u ta 3 kruga što je ostao. Plus su bolidi daleko najbrži na ravnim šnitama.
Što se tiče preticanja, to si je FIA sama kriva. S toliko restriktivnim pravilima i (navodnom) željom da F1 postane "zanimljivija" i "sigurnija" (sjećamo se svi kako su, čudo jedno, sva pravila gađala baš tamo gdje je Ferrari bio najjači) dobili su to da se preticanje radi kroz box. Više-manje su svi jednaki, tu su si, i ne isplati se riskirat motor, mjenjač, kočnice i izletanje a da bi nekog prešao na pisti (čitaj: spektakularno). Jednostavnije je ostat 3 kruga duže na pisti, obavit box za 6.8 sekundi, i u zbroju dobit prednost (nedostižnu) od preko 5 sekundi.
I kao štop se vidi - Schumi ne odustaje, ne mijenja team, i ide po 100tu pobjedu.
Forza Ferrari!
nisam jučer gledala trku. morala sam učiti... :( ali zato sam ovo dobila mejlom :notooth: :notooth: :notooth:
http://img73.imageshack.us/img73/9642/f13ns.th.jpg
..kaj velite bila dobra trka..a nisam gledala.
Glavno da bude interesantno:rotfl:
kud ima iskustvo sa box situacijama jos nek padne kisa nema ga nitko..prije par godina dok je bio koma ziva pobjedjivao je jedino tamo gdje je kisa padala!!! mislim da ce ove sezone osvojit F1!!
;D ;D ;D ......= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Imam mali ispravak svog posta gore: prvo ide Španjolska, pa onda Monaco (mislim da sam bio rekao da ide Monaco. Ili nisam. Ne znam).
Evo sutra će Velika Nagrada Španjolske... Nadam se da će utrka biti zanimljivija sa više pretjecanja... Jer to staza u Španjolskoj omogućuje... A ništa, nadam se da će srebrne strijele napokon proraditi...
Ma meni su Massa i Rosberg baš nekak.. ono... navijam za njih... A za shumahera sam tako da malo bude tjesnije između njega i Alonsa... napetije ;)
Eh kad bi se još i Kimi priključio borbi... To bi onda bilo super..
A šta mislite di će Kimi voziti iduće sezone? Hoće li Shummi odustati? :rolleyes:
Htio bi da shumi dođe do 100-te pobjede... da po tome uđe u povijest... a za ostalo kak god on hoće...
hmmm..pa staza ulazi u hrvatski teritorij ili mađarki= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
..bravo ALONSO- fantastico...:thumbup:
bas sam happy sto je alonso pobjedio a ne shumaher
Meni je žao kaj se Raikkonen nikako ne priključuje u borbu...
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
i meni.bilo bi mnogo zanimljivije.tesko ce schumi uhvatit prikljucak s alonsom ko on nastavi ovako vozit!
Evo upravo pročito da Schumi starta kao 22, oduzeli su mu Pole, zato što je jučer stao u predzadnjem zavoju... Ha,ha,ha... Tako mu i treba...:evil:
e to mi nije jasno,kaj je napravio?
Ma ostalo je možda nekih minutu-dvije do kraja kvalifikacija, Schumi se vozio po stazi i došao do predzadnjeg zavoja. Prvo mu je bolid, čini mi se malo proklizao, i onda umjesto da skreno desno, jer je desni zavoj, on samo malo "trzno" u desno, pa nastavio ravno, tako da se kroz taj zavoj moralo skroz usporiti jer je bio na stazi... Par puta su ponavljali tu snimku, i vidjelo se, da je mogao proći, da je malo više skrenuo u desno, a ne ko što je on napravio, samo "trzno"...
A koliko sam vidio i Fizikela je dobio neku kaznu, starta 9-ti, ali nigdje nisam našao zašto...
Mislim da bas i nije mogao proci kroz taj zavoj, al dobro sta je tu je. Vazno da je montoya sada peti. ;D
nisam siguran kolko je mogao proci taj zavoj. jer nemoze skretati i kociti u isto vrijeme, a morao je smanjiti brzinu da ne rokne u ogradu
slažem se coma...:thumbup:
Mogao je... Baš su sad na RTL-u komentirali to... Svi, čask i Lauda su rekli da je mogao skrenuti, ali je namjerno malo "trznuo" desno da ne prođe zavojem...
ma ja ne gledam f1 al nesto me zanima i neide mi bas u glavu - za mehanicare jos ajde, ali zasto kacige nose cak i oni ljudi koji prate trku svog tima na monitorima ??
Napravio je to da uspori one iza i da mu ostane pole... pyzda ko i inače.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
No ko ga šljivi, meni je žao kaj je sad Kimi ispao iz igre!
Zato kaj je to cool... :)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Možda da im ne bi slučajno doletio kakav komad bolida u glavu kad dođe do sudara...
Prije par godina je tak poginuo sudac kraj staze kad ga je guma u glavu pogodila.
prema tome bi i publika morala nosit sljemove. pa nisu oni uz stazu bas.. ma to je sve pretjerivanje
mislim da to nije zbog toga sto im nesto moze doletiti u glavu nego zbog pozara koji je vrlo vjerojatan u boksovima
Utka je bila fenomenalna ali po onome jučer sam mislio da će Schumaher pobjedit ,ali ok
mislim daj schumi jos jednom imao puno srece i napravio je jako dobar posao... sta je, je. covjek zna voziti i to mu nitko ne moze osporiti.... istina, imao je dosta sreće...
utrka je bila fenomenalna......
jedino mi je malkoc zao sto alonso svaki put bude na podiju, nije sad da ja imam nest protiv njega, nego takvim tempom schumi ce ga tesko stici, a to nije bas zanimljivo...:-/
prestao sam gledat kad je ispa kimi
prvi dio bio zanimljivii...ludo bilo...
eh da je još kišica opala...
...a shit opet nisam gledala..a to mi je bas dobra trka...:mega:
Ne vjerujem da bi Ferrari ikad spao na te grane. To liči na Villeneuva i naguravanje, bazobrazluk i unfair vožnja. Ako išta, MSC je svih ovih godina fer vozio. Mislim da ima dovoljno ugleda, iskustva, znanja i nadmoći (u vozačkom smislu) a da bi se morao spuštati na tako niske grane.
To je sve rekla-kazala. Tko nije bio u bolidu ne zna šta se dogodilo. Tko zna koja pumpa se zaglavila, koji zupčanik proklizao... zbog takvog jednog "mogao je skrenut a ne trznut" je i Senna od naj postao bivši - zbog jedne male nemogućnosti okretanja volana.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Šumaher i 'fer vožnja' nejdu zajedno u istu rečenicu. Ups, zayebo sam... :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Lako je sad 'fer' voziti, ali nije se potrebno sjećati početka njegove karijere, dovoljno je samo koju sezonu se vratiti unazad...
Pyzda bio, pyzda ostao.
Vozi dobro, svaka mu čast i tu mu skidam kapu, ali da je fer, nije.
Kako se samo veselio nakon tog 'trzaja' što je svojom fer vožnjom osvojio pole... ;) Da se to meni dogodi, pa makar i ne namjerno nego da je stvarno stvar u mehanici, ja bi SAM tražio da mi daju neku kaznu jer bi znao da sam tako (iako ne svojom krivnjom) zayebo ostale. To bi bilo fer. A ne skakutati od sreće ko MSC.
Šumi, Šumi!!!
zakon, dvostruka pobjeda ferrarija!!!
Maybe we're back in the saddle :D
Joj, kak smo slavili! Kako se slavilo, više neg' da je Amputirana Noga (a.k.a. Niko Kranjčar) dao golčinu :)
jos samo 20 bodova da bude ispred alonsa...
go šumi, go šumi!!!