edit by zappan: fotke se nalaze na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2325 gdje možete dodavati nove fotke, a raspravu o njima nastaviti ovdje
ah da whiteboy...
ovo slobodno zalijepi na vrh
Printable View
edit by zappan: fotke se nalaze na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2325 gdje možete dodavati nove fotke, a raspravu o njima nastaviti ovdje
ah da whiteboy...
ovo slobodno zalijepi na vrh
Neka se nitko ne uvrijedi ali to ne izgleda onako dobro kao neke od Šljakinih slika svojevremeno postavljenih na nekom thredu.
Pa manja je reza...
vrlo slabo...bez uvrede ali to nije zadovoljavajuca kvaliteta...boje nisu realne i vjerodostojne...a rezolucija je zbilja premala....neka se uvredljivi ljute ali to nije nesto sto moze biti standard pa cak ni u pionirsko doba all in one uredjaja...
zar ta kamera nema rezu 640x480?
ne...to nitko nije ni rekao na ovom forumu..
meni su slike 352*288 sasvim solidne... iako ih je najbolje koristiti samo na mobitelu ;)
u redu...mislim da tu rezoluciju i ne mozes nizasto drugo koristiti...
ma naci cu ja primjenu tih slika ;)
@Sezam, sorry to tel ju ali mislim da mi je sadas puno jasnija ona super povoljna cijena od 3 kilokune.
******, ali slike stvarno nisu za nsta drugo osim na telefonu!
Koliko ja znam spominjana kamera na 7250 je prilično iskritizirana, a o NOKIA sistemu formiranja cijena ne bih ovom prilikom.
Treba jednostavno usporediti dva tri telefonteka po istim uvjetima. Ono što si nam pokazao mi se ne sviđa i šta mogu.
Voli bih vidjeti te tvoje motive slikane s N3650 ili Siemens s55.;)
pa moze posluziti i za druge stvari!
MMS i nista drugo....
kako nista drugo????
Wallpaper? Screensaver? (na mobu)
moze i to ali za mene nepotrebno....i to se moglo i bez integrirane kamere putem kabla ili irda itd...
kako bez kamere???
bez kamere nisi mogao slikati sta god zelis i staviti kao background ili pridruziti sliku nekom kontaktu iz Imenika...
da zakljucimo, kamera je dovoljna za mms na drugi mob(ne na e-mail) i sa sve na mobitelu, nije dovoljna za pregledavanje na kompu
ps daj probaj slikati neciju facu pa da vidimo!
@coma...tocno samo za mob i mms.
Slikat cu neku facu pa cu poslat
to i mene zanima, slikaj facu necju, kao portret... to je vazno za pridruzivanje u imeniku... slazem se, slike su samo za mob, ali niti ti ne treba za nista drugo, za sve ostalo kupi digitalac... :)
Osim toga, ova manja reza je standard za mms... i biti ce jos dugo, veca reza, jedna slike vise zauzima kb... a mms je ogranicen na 32kb... ili tak nesto, neka me netko ispravi...
imam vec jednu sliku u mobu i izgleda super za pridruzivanje kontaktu
pa daj ju stavi da vidimo...meni se cini da su slike ok za danasnje standarde...
ma necu nju staviti... stavit cu jednu drugu kad uslikam
Slažem se, dovoljna je MMS uporaba i pozadine/wallpaper.:)
Ja sam isto razočaran slikama. Bez obzira na rezu vidio sam i manje slike s puno više realnosti, bolje zasićenih boja, a ove su i mutne i detalji se jedva naziru. Kažem ovo nema ni veze s rezom nego s kvalitetom jer sam vidio i mnogo manje slike koje su bile puno čišće.
Da,da...Znači ni T610 nije savršen.Ali je blizu.Ak se na njega spoji kamerica dal bi ju prihvatio?
Ne, reko je Nered.
ajooooj, sad sam dvostruko vise razocaran...pa slika je horror...
uzas...mutna, kontrast kriminalan, boje uzas....
mislim da sam krajnje objektivan kad ovo pisem...
sto vise odmice vrijeme i sve je vise integriranih kamera stvarno vidim da to ne vrijedi novaca....stvarno je bolje imati mobitel koji tek kao mogucnost ima kameru na koju se moze kao dodatak nabiti kamerica....takve kamerice su u pravilu bolje jer su vece, pa imaju i mogucnosti flasha, pa mozda i memorijsku mogucnost, a s napretkom mogla bi se uspostaviti i bezicna veza (plavi zub) pa mobitel mozes drzati u dzepu a slikas sto hoces...
Ova s Pagom je očajna!
Šit šitova!:(
meni ova s pagom nije losa
ma daj, nemoj nas zezati...jel ti je stvarno dobra?!?
Da, fakat je losa... nego, sezam, daj nam molim te neku facu slikaj, i stavi je sa svim efektima... :)
na mobu ova pago slika izgleda odlicno...i vise nego odlicno...mislim da ne treba vise raspravljat...
Dosli smo do zakljucka da slike na kompu izgledaju vise manje lose (one s efektima IMO jos mogu proci) a da na mogu izgledaju super jer to i jest namjena kamere: uslikaj i spremi u telefon i pridruzi kontaktu. Ako mislis slikat pa razvijat ili arhivirat u kompu kupi digitalac ili telefon na koji moze ici dodatna kamera koja je velika upola kao on
Pa...
Makar se prepoznaje ali kad se resize-a na cca veličinu mob predočnika onda je ok (probajte)...
tocno. Na mobu izgleda super
Da očito je namjenjana samo za MMS namjenu i za wallpaper. A kome ne paše nek si kupi digitalac.:D :cool:
TOCNO
al moglo i bit malo bolje
pa moglo bi. Na mobu slike izgledaju super.
Da oštrina slika koja je loša nema nikakve veze sa rezom nego sa objektivom koji je očito loše kvalitete plastičan?
Ma za korištenje na mobu je to savršeno
Ekran je prekrasan
fotke su puno bolje izbliza..., jako mi se svidja... i mislim da ne zaostaju puno za S55 i njegovom kamerom sa max rezom... :)
sada nedavno kada je stoka bio na malnaru... odlicno je odrepao par stvari, no bio je tako nadrogiran, da se nije mogao kulirati, te je radio facu za facom, grimasu za grimasom... lud je ko puska...
zaostaju puno za s55!!!!!= Citat =:
Poslao: vrag
fotke su puno bolje izbliza..., jako mi se svidja... i mislim da ne zaostaju puno za S55 i njegovom kamerom sa max rezom... :)
sada nedavno kada je stoka bio na malnaru... odlicno je odrepao par stvari, no bio je tako nadrogiran, da se nije mogao kulirati, te je radio facu za facom, grimasu za grimasom... lud je ko puska...
pa pogledajte ovdje slike slikane sa strane sezama starim S55... nisu bas toliko puno bolje...
A jel imaš bljeskalicu (jel uopće došla u prodaju??)? Zanimaju me slike s tom bljeskalicom u mraku... možda su nekako bolje, oštrije... šta ti ga ja znam ;)
E da.. jel može mca 25 na T610? Ako ne (što već predpostavljam), hoće li izaći kakva kamera koja može na T610? (Naravno sa većom rezom...)
Bljeskalica nema na t610 ali se moze posebno dokupiti, Mca 25 ne ide na t610
Da znam da se posebno to kupuje, ali šta je s kamerom? Neće valjda ostat na ovome....
pa valjda hoce... mca 20 ili 25 ne idu
evo dečki, ja sam se tek priključio, ali ovo što sam vidio, slike su stvarno mislim ok za mms i za korištenje na mobitelu, ali i za ništa više, nažalost. Ali isto mislim da je to odličan mobitel za te novce
Jedno pitanjce,glede slika na T610.Zanima me dali kamera ima zoom?
I da,danas sam tipkao po jednom i ne prepoznaje MCA-25.Šteta,bar bi se donekle riješilo pitanje max. rezolucije.
Ali ekran je strava,k´o mala televizija :D .
Nema zum.
slike koje sam slikao sa 7250 su skoro iste kvalitete
Skoro iste?Znači li to da su malo bolje ili malo lošije?
Pa daj stavi ih na forum
Stavio sam ja u forum s fotkama!
Zanima me samo dali ograničenje MMS-a što je naveo vrag stoji do uređaja, jer znam da mreže podržavaju više do 115kb.
Koliko ja znam T610 nema ograničenje u tom pogledu
sezame dali si se kada pitao jel ti mob ispravan jer one prve dvije slike imaju po sebi dosta ljubičaste (spaljene) boje. vidjeh par takvih problema i bili su zamjenjeni u servisu.
imaš na hr.alt.cell... binsima post od 04.01 sa tim problemom koji mi lići na tvoj.
Mozda, ja njega u svakom slucaju saljem na servis (nema mreze pola dana) pa nek srede i to. tnx
Ja imam Z600 koji ima istu kameru kao i T610.
Slike su sasvim zadovoljavajuce sto se tice gledanja na mobitelu,ali vez za na kompjuter prebaciti, tu je slika premalena... ali je puno ljepsa i cisca nego sto je na mobitelu.
A i slike u rezi 640x480 na nekim mobitelima izgledaju uzasno na kompjuteru.
Za slike postoje digitalni fotoaparati...
I jos nesto, sto se tice boja i osvjetljenja, na SE mobitelima se i to regulira pomocu pritiska na gumb s kojim se krece po izborniku... tj navigacijski botun :).
I kad se slika lijepo obogati bojama, mal zatamni, ispadne sasvim ok slika za uporabu na mobitelu, tj. MMS
Čini mi se da je thread sa slikama nestao, bar ga ja ne mogu otvoriti?