Dosla mi je dostava prije 2 min. t610 je u mojim rukama!!!!!!
AKO VAS sta zanima pitajte...slike cu staviti na forum veceras!
Printable View
Dosla mi je dostava prije 2 min. t610 je u mojim rukama!!!!!!
AKO VAS sta zanima pitajte...slike cu staviti na forum veceras!
YEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!Daj reci dal ti radi e-mail na njemu!
Nisam jos stigao podesiti ali na s55 mi je radio (i carnet mail i softhome mail) pa ce i na njemu!
a **** te....ja jos moram cekat do srjede.....kmeeeeeeeeeeeeee
ej HRC kako iskljuciti onaj screen saver sto stedi energiju?
Simple.Uđi lijepo u PODEŠENJA pa ZASLON pa SVJETLO i odaberi UKLJUČENO
Kad si u ZASLONU još samo odaberi ZAŠTITA ZASLONA stisni AKTIVIRATI a onda ISKLJUČENO
Pa ali i dalje mi se pojavljuje onaj Screen saver koji stedi energiju (digitalni sat)...imam osjecaj da se to ne moze iskljuciti
@ sezam... usporedi mi molim te brzinu pisanja sms-a na S55 i T610... detaljno opisi .... :)
im prije stavi slike u svim rezeama, kvalitetama i velicinama... te u velicini kak izgleda na ekranu moba da vidimo jel prepoznatljivo... :)
Ovdje mozete vidjeti dual sim holder za mnoge modele, ukljucujuci i za T610, na eBayu... pitanje je samo koliko je to istinito... :)
Ako toga stvarno ima, volio bih si to nabaviti...
s55 je malo brzi ali je t610 "pametniji"... ima vrlo jednostavno slanje SMS-a vise ljudi odjednom...
Stavit cu slike sutra... nisam jos nista ni slikao
jel velika razlika u toj brzini...? ak ne steka puno, i nije toliko spor, mozda ga uzmem!
ma bolji je od s55 u svemu!
Sezame jel tipkaš slova služeći se i sliderom sa strane (2 slovo slider na gore, 3 slovo slider na dolje) ili tipkaš normalno, na sporiji način, slovo po slovo?
To me zanima jer ja tipkam sa sliderom i jako sam navikao na to i ide mi nevjerojatno brzo (npr za napisati 'volim te' mi treba samo 8 stisaka na tipke dok na normalan način treba 17 pritisaka) pa me zanima da li u tim situacijama telefon prati napisano?
@ sezam, jasno mi je da je bolji u svemu, ali je li mu brzi soft, i pisanje poruka, nije! Pitam samo kolika je razlika... to sve nas zanima... :)
Malo je u pisanju sms-a bolji s55.
@whiteboy
ja ne pisem sa sliderom. ovaj telefon nema slider nego dvije tipke:
+ i -
da, to sam i ja skuzio kada sam ga uzeo u ruke...
@ whiteboy... moj topli savjet, ako zelis odoljeti T610ici, ne ulazi u ducan i ne primaj ga u ruke... jer ga u protivnom neces ispustati... :)
Da onaj digitalni sat se ne može isključiti :( Šteta...
@sezam jel se stvarno ne moze skljuciti?
sezame....koliko si ti platio postarinu i de ti meni tu stranicu od em-a kad narcujues moras ih nazvat ili???.....mamu im ja *****..... kazu danas dolazi mob i onda me nazovu i kazu u sljedeci petak i to jos iz rijeke.....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dali ima u kojem gradu da u trgovini ima barem 3 mobitela t610???? kru te sve se rasprodalo pa ja nemogu vjerovat.....
u zgb ima puno t610 vidio sam jucer, valjda je stigla posiljka
kmeeeeee,,,, a u em-u nema kaze sljedeci tjedan....kakav crnjak.....
@: ) )
cuo sam da ma u Amrusevoj Ulici (tamo je valjda EM)
nema u em-u ja zvao...kaze MOZDA sljedeci tjedan.... buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
ma ima u svim ducanima po gradu, nemoras bas kupit u em!
Koma.A oni bi trebali biti "ovlašteni" zastupnik...
Pa Amruševa je glavna za prodaju!
ima ih moj dealer po nekih 350 E
Mene zanima gdje ga ima za kupiti u gradu, ali samo uređaj bez da je kodiran na jednu mrežu?
e nemo a odakle si ti??? i dali su novi ili korišteni???
u oglasniku su vec po 330eura dragi ljudi... ja cekam da se spusti jos za 30 eura, i mislim da necu dugo cekati... :)
neces, sada ce to
@ sezam - jel ima isti fenomen kao t68i zauzimanja dvostruko veceg prostora na mobu nego na kompu neka slika??? ako ne super, ako da, jel se to odnosi na sve stvari (java aplikacije, slike, melodije, ...???)
ne znam. kad odem INFO O SLICI onda mi pise da zauzima 17 kb a kad odem u Memorija i kad pregledavam koliko mi koja java aplikacija, igra, slika, melodija zauzima ta ista slika zauzima 50 kb.
ma briga me. Memorije je dovoljno
Ima isti problem.
ima na esatu jako puno postova na tu temu...
evo jedan kraci:
http://www.esato.com/board/viewtopic...=12#post436198
pitanje dakle stoji... hoce li nova verzija softwarea to ispraviti, ili je taj fenomen neispravljim samim programiranjem softwarea...?!?!?! :)
@ sezam... koju verziju firmwarea imas???
nova verzija to ne ispravlja. To nije problem. Nesto sam malo citao o tome i mobovi (SE marke) nemaju vremena kompresirati slike...
Inace imam R1A081
znaci, takav kakav je, ostati ce... nema mu promjene... :(
a jel to samo znaci sa slikama? i to slikanim inegriranim foticem? znaci da se ne odnosi na java aplikacije i neke melodije recimo, teme...
ne odnosi se na zvukove i teme
Sezame jesi stavio u njega kakve java aplikacije ili igre? Jel radi dobro?
Kako se provjeri verzija firmwarea?= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Inace imam R1A081
Utipkaj sljedeće: >*<<*<*
< i > su strelice lijevo i desno na starijim ericssonima a na novim SE-ima pomaci joystica lijevo i desno, a * je tipka sa zvjezdicom.
Tnx.
@white
Imam 2 java i 3 mophun igre i rade super
One java stvari su živi užas (mislim za one koje dobiješ u mobitelu).Kolki ti je rekord u Deep Abyssu?
Ja tu igru nemam.:confused: Jel imate i vi igru colourbug? Ja ju baš ne kužim previše.
Mobyfanica kaj si kupila T610 ili govoriš za neki drugi telefon?
ona govori o t610... ja sam obrisao one njihove igre. Imam samo njihov mophun golf, Stavio sam Mine, pacman, rally demo i jos ponesto
Pacman je meni zakon, gdje si ga skinuo?
@sezam: a kako izgledaju te java i mophun igre koje imaš na T610? Koje su najbolje? Koja je platforma za igranje bolja?
reko je da na t610 je bolja grafika
@fanica
mislim da sam ga skinuo na www.myt610.com -potrazi i ako ne nadjes ja ti saljem
@whiteboy
U javi u mobu imam Mine i Pacman a od mophuna imam Rally, Mini Golf i Honey Cave. Puno su mi igrivije i ljepse igre u Mophunu ali TO KAZEM SAMO ZA MOJ SLUCAJ A NE ZA OSTALE IGRE jer se Rally i Pacman ne mogu usporedjivati
Imam ti ja colourbug ali ga nisam skužio pa sam ga zbriso :) Mobyfan-ica, i ti imaš T610 ili...
ima
Ali neće nikome reći...;)
Kako to da si ti Mobifanica prešla s Nokije na SE?
Imam da. :) Kako neću nikome reći pa rekla sam da imam.
Zašto sam prešla na SE? Zato jer mi se sviđa.:cool: